Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 15:20 2 310 22

Много страни не искат сътрудничество между Русия и Украйна

  • русия-
  • владимир путин-
  • украйна

Владимир Путин обвини украинските управляващи

Много страни не искат сътрудничество между Русия и Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Сътрудничеството между Русия и Украйна не е изгодно за редица страни. Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Според него много страни се опитват да държат двете държави далеч една от друга. Той заяви, че последните украински управляващи са преследвали собствени интереси.

„Всяко обединение на Русия и Украйна, заедно с техните възможности и конкурентни предимства, означава създаване на конкурент в Европа. Не мисля, че някой иска това и правят възможното за да попречат на подобен вариант“, заяви Путин.

Според него украинските управляващи пазят пари в чуждестранни сметки. Според него Русия и Украйна трябва да намерят диалог.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 другарят

    38 5 Отговор
    Другарят Путин каза, че украински политици не просто "пазят пари в западни банки", ами че чрез тези пари /откраднати/ биват държани като послушковци! Това се отнася не само за украинските политици, а и за нашите и много други корумпирани държави.
  • 3 pepy

    50 8 Отговор
    "... Всяко обединение на Русия и Украйна..."

    Най-после си дойдохме на думата - обединение... За да има обединение обаче то трябва да се желае и от двете страни.

    Другият вариянт е пълзящо анексиране от едната страна /или пък чрез референдуми естествено/ на отделни райони един след друг...

    Коментиран от #13

  • 4 другарят

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНКО":

    около 6 милиона. много от тях придобиват и руско гражданство.
  • 5 Borislav Popov

    31 10 Отговор
    Той Жужо с Белорус вече се обедени, сега се сети и с Украйна да се обединява, ама ти да видиш, пак някой му пречел. Който иска да се обединява, той го прави и страните от ЕС са добър пример за това, а който не иска реве, че другите не му давали да го направи.

    Коментиран от #6

  • 6 другарят

    17 33 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Беларус и Украйна са част от руският народ и изконно руски територии. Обединението е неизбежно един ден.

    Коментиран от #8, #10

  • 7 американската мафия

    18 24 Отговор
    Америка е световен Фаворит в корупцията и лидер на Мафията в света!
  • 8 Borislav Popov

    24 14 Отговор

    До коментар #6 от "другарят":

    Те вече бяхв обединени, но не им се хареса и доброволно се разделиха. Сега вече свърши, когато народите на Югославия се обединят, тогава и народите на СССР, тоест никогаш. А ти си помечтай още, мечтите са безплатни.
  • 9 Факт

    15 11 Отговор
    Че това се знае още от разпадането на СССР-нали затова и предателя Горбачов се стара да развали Съюза.
  • 10 Antymediator

    20 13 Отговор

    До коментар #6 от "другарят":

    Те и нашите другари ни обяснява ха, че сме република на СССР и, че руския слон е най-големият приятел на българския, но се оказа, че не е така,,, другарю,,!
  • 11 ⚡ Хрониките на Евразия

    13 13 Отговор
    Путин го устройва само капитулация на Украйна .
    Другото е за заблуда на ушанките и техните български хастари ..
  • 12 Руските свине

    17 9 Отговор
    Разбират сътрудничеството единствено като руска доминация и пълно подчинение от страна на "страната сътрудник".
  • 13 Захарий Стоянов

    19 11 Отговор

    До коментар #3 от "pepy":

    Ако Русия иска с нас братский и человечески союз добре е дошла, но тя иска союз на вълка с агнето.
  • 14 Путин

    7 6 Отговор
    Права линия, това е линия успоредна на линията на Русия

    Коментиран от #19

  • 15 Корупцията

    8 17 Отговор
    е демократичен инструмент с който западните държави чрез корумпираните ръководители на малките страни ги превръщат в колонии.
    Западът е основния източник на корупция.
  • 16 Генерал-лейтенант /софиянец, но кореняк/

    16 5 Отговор
    Ако Украйна иска уважително онтошение от Русия и да тропне с юмрук по руската маса на преговорите трябва да стане член на НАТО! Русия се отнася добре само със страни които са в НАТО, а другите вълци сибирски ги яли. България беше спасена от цар Борис III, който я направи съюзник на Адолф Хитлер и въпреки, че не изпратихме нито един войник от милионната и свръхмодерно въоръжена Българска Армия на източния фронт, бяхме поробени от Русия! Бяхме под 45-годишно руско иго, но и държави които бяха нейни съюзници също бяха поробени от Русия, така че....Вчера една дузина комунисти ми заявиха, че не са съгласни с това България да е в НАТО? България, господа комунисти е в НАТО по волята на българският народ. Това стана на 18.03.2004 с гласуване в парламента, като 226 народни представители бяха за, 4 против и нито един въздържал се. Трябва да се опитате поне да си завършите основното образование, за да знаете, че България е парламентарна Република, а Конституцията на България е определяща за всичко. Къде сте били в този ден? В историята няма ако! Да сте отишли пред парламента и да сте заявили, че вие сте директорите, които трябва да бъдат питани от парламента за всичко с референдуми и да променят конституцията както на вас ви е кеф! Такава пряка демокрация има в Швейцария, но вие също може да си я създадете, като си направите държава нейде в руските степи към Монголия да речем, или Татарстан. Тука не и в историята няма ако. Иначе мащабен военен ''сбор'' не искам да уп
  • 17 Рашка с чашка

    24 3 Отговор
    Сътрудничеството между СССР /Русия и Украйна се изразява в благородни жестове от страна на по-голямия,, брат". Например, Гладомора, анексирането на Крим, отцепването на Донбас и все такива неща. За това че украинците не обичат СССР за който мечтае онзи от КГБ, са виновни запада, каквото и да включва това понятие.
  • 18 ⚡ Хрониките на Евразия

    24 5 Отговор
    Мечтите за Велика Русия , винаги свършват с купони за храна ..
  • 19 pepy

    31 3 Отговор

    До коментар #14 от "Путин":

    Само за протокола /извинявай/:

    Всяка крива, която е успоредна на кремълската е права...
  • 20 Киевска хунта

    4 1 Отговор
    Да,много страни не искат сътрудничество м/у Русия и Украйна,в това число и самата Украйна....Пък и Русия не иска сътрудничество...На нея и трябват крепостни....
  • 21 ОБЕКТИВНО

    1 0 Отговор
    ВСЯКА СВИНЯ СИ МИСЛИ ЧЕ И ДРУГИТЕ СА СВИНЕ - СВИНСКИ МОЗЪК , СВИНСКИ УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ.
  • 22 Фильо

    1 0 Отговор
    Този бизнесмет от Кърджали, бивш Милионер, който очаква да излезе истината как са го ограби и или взели бизнеса, Храни празни надежди! Има институции, които трябва да защитават обществото и собствеността, няма никой да се занимава с вас, ще бъдат разследвани и ударени, показно хора, които бъдат посочени, ще гледаме 2действие на"Лягай на земята, ти си абсолютен престъпник" това е!!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания