3 Април, 2020 09:40 10 197 36

Тръмп: Прекрасен жест от Путин

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • русия

Президентът доволен от руската подкрепа

Тръмп: Прекрасен жест от Путин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп отправи благодарност за получената руска подкрепа, съобщи FOX News.

Руски самолет пристигна в САЩ през тази седмица. Подкрепата беше договорена след преговори между Тръмп и руския президент Владимир Путин.

„Това беше много приятен жест от руския президент. Получихме много добро оборудване и аз веднага го приех“, заяви Тръмп.

Двете страни вече са потвърдили, че ще си сътрудничат в ситуацията. Руски представители заявиха, че разговорите между двамата президенти са били позитивни.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слави

    88 6 Отговор
    тръмп е умен и успял човек ето такива хора си избират великите наций а не крадци и селски тарикати , умните и успели хора знаят че не бива да се делят и да създават връзки а не да рушат такива.

    Коментиран от #17, #29

  • 2 Цако

    70 9 Отговор
    Сега русофобите да използват тоалетната хартия от запасите, ще им трябва много.
  • 3 Факт!

    9 52 Отговор
    Никакъв жест не е трябва диюа ви работят безплатно до края на човечеството затова че им дадохте атомната бомба без нея щяха да си останат само кочина.

    Коментиран от #7

  • 4 Усмивката

    18 3 Отговор
    А към нашия какъв жест
  • 5 Монгола

    47 9 Отговор
    Щото са купили затова им благодари ли? Фейка лъсна фейк е, че са купили, дар е от Русия към обора руснаците са състрадателни хора!

    Коментиран от #30

  • 6 истината

    40 4 Отговор
    Самолетите са 10.Не е един.

    Коментиран от #32

  • 7 233

    35 5 Отговор

    До коментар #3 от "Факт!":

    Искаш да кажеш ,че си я откраднаха,никой не им е давал! А САЩ си я откраднаха от германците,а те от французите! Общо взето всички са крали!

    Коментиран от #8

  • 8 Факт!

    13 10 Отговор

    До коментар #7 от "233":

    Отчасти.Сащ я детонираха а немците не поради грешки при разработването.Немците стигат само до тежката вода в Норвегия.
  • 9 Последния софиянец

    23 3 Отговор
    След разговора на Путин с Тръмп, петрола скочи нагоре. Американския шистов петрол е спасен.

    Коментиран от #26

  • 10 бай Киро

    21 10 Отговор
    A бe руcнaци и aмeрикaнци щe ce рaзбeрaт.Тe cи имaт увaжeниeтo и рecпeктa eдин oт друг.Пък и взaимнo cи cтимулирaт вoeннo прoмишлeнитe кoмплeкcи.Пo cлoжeн e въпрoca кaк ниe дa ce избaвим oт руcoфили и oт руcoфoби.Cгaн нeзeмнa причинилa ни 4 нaциoнaлни кaтacтрoфи и вoдeщa ни към пeтaтa.Aкo нe ca eднитe,тo зaдaлжитeлнo ca другитe.Cтoйм cъc cвaлeни гaщи и нaдупeни или към вaшингтoн и лoндoн...или към бeрлин и рaзмaхвaмe зaкaнитeлнo кълчeщo ce в киткaтa юмручe към Мocквa,или 45 гoдини прaвeхмe oбрaтнoтo.A пo cтaрa утвърдeнa трaдиция,cлeд вcякa нaшa нaциoнaлнa кaтacтрoфa вcички вeлики cили(включитeлнo и тeзи прeд кoитo cмe cтoяли нaдупeни) ни гo нaфърфoрвaт cъc вce 'мaкaритe'. Aз cъм кaзвaл и щe кaжa,нaциятa ни мoжe и дa ce oпрaви caмo тoгaвa кoгaтo приcъдaтa зa руcoфилcтвo или руcoфoбия e публичнa и нaзидaтeлнa eкзeкуция,кaктo зa прoвинилитe ce,тaкa и зa ceмeйcтвaтa им.

    Коментиран от #20, #33

  • 11 Така е

    4 12 Отговор
    Подкрепата е била щедро платена.
  • 12 файчо

    6 6 Отговор
    За друго се радва бай Дончо. Радва се,че Русия цял месец няма да работи.
  • 13 Ххх

    10 2 Отговор
    И плеснат с ръце, па се прегърнат,
    и с песни хвръкнат те в небесата, –
    летят и пеят, дорде осъмнат,
    и търсят …........къде американците кацнаха на Луната ?
    За Дядя Сем и Северньй Медведь ставаше въпрос в приказката.
  • 14 Гост

    20 1 Отговор
    Слава России🇷🇺🇷🇺🇷🇺
  • 15 Катюша

    34 3 Отговор
    А бе Путин помага и все компромиси ви прави,но трябва да му целувате ръка,защото е най великия!

    Коментиран от #16

  • 16 Крушкин

    20 3 Отговор

    До коментар #15 от "Катюша":

    Той винаги им се отзовава,ама те понякога искат да му забият нож в гърба,това той го има в предвид и да внимават много,щото ще стане много лошо..
  • 17 Иво

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "слави":

    Прав си но аз смятам,че Обама беше по компетентен като политик защото беше живял и в бедност.

    Коментиран от #22

  • 18 Независим

    17 0 Отговор
    Не само ще стане лошо,без негово разрешение ще го духат,ама няма да има какво.така,че умната с Путин!
  • 19 Абсолютен фейк ала Факти бг.

    3 11 Отговор
    По 100 новини на ден си измисляте и все свързани с Русия. Кой ли ви соонсорира?
    Вчера в "Новости" по ТВ"РОССИЯ 1" Путин заяви много точно: Руската икономика получи тежък двоен удар, цените на петрола и коронавируса!
    А вие от ФАКТИ БГ фва дни на всеки час публикувате лъжливи новини за несъстояли се срещи и разговори, новини представящи "победи" на Путин на всички фронтове. Само че в днешно време чрез интернет е много лесно да следиш всички телевизии и сайтове в Русия с най-различните гледни точки и мнения и целият поток на информация. И като чуеш самият Путин да казва нещо и в същото време четеш новините във Факти, направо нищо общо с истината.
  • 20 Ххх

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "бай Киро":

    Бай киро, а ти какъв, от светата безпартийна инквизиция ли го раздаваш ? Че и не само съгрешилите, ами дори и семействата им. Само дето не уточни как точно ще извършваш екзекуциите ? На дръвник ли, с гилотина ли, на бесило или с друг, по съвременен метод. ? А не се ли си помислял, че ако тези времена, за които си мечтаеш се върнат, и за теб самият може нещо да измислят - по древно и по - оргинално. Като изпичане на живо в така наречения меден бик. Чувал ли си за такова творение ? Бил е изработен от мед, кух от вътре. Затваряли са в него грешника и са запалвали огън под бика. А след това са слушали крясъците и стенанията на печащия се, защото шията и устата на бика били изработени по начин, позволяващ по добра акустика на звуците от вътрешността му.
  • 21 Бай хой

    11 2 Отговор
    Сороспийчета кво стана ве? "Жужето" им го нажужи яко на крава бойс. Че им и хареса.
  • 22 Ххх

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "Иво":

    Преди години слушах Обама. Разказваше за себе си преди да стане президент. Веднъж слязъл на някакъв Макдоналдс да закуси, а някакъв друг клиент го помислил за служител на комплекса и му подхвърлил ключовете от колата си, да му я паркира.
  • 23 БРСКА

    9 2 Отговор
    Като цяло България, Русия, САЩ и Канада (като прибавим Австралия) са ми любими страни, Европата отдавна съм я отписал, като някаква перспектива.....
  • 24 дайте биберона на бебо

    10 1 Отговор
    Нека да помогнем всички на САЩ.Оказа се ,че е много слаба и крехка икономически държава която сега хленчи като малко бебе.Да последваме примера на най-влиятелната в света и икономически стабилна в момента Русия като пратим един бус с консерви,хляб,дрехи и от каквото имат нужда.Амин!
  • 25 Ххх

    7 2 Отговор
    Командването на американските ВМС е отстранило капитана на атомния самолетоносач Теодор Рузвелт във връзка със загуба на доверие към личността му. В резултат на което са му предложили да потопи кораба или да отплува към руските брегове, където да търси спасение за няколко хиляди от моряците му. Съгласно официални данни, на борда на самолетоносача инфекцията от корона вирус се е проявила при 253 члена на екипажа, при което повече от сто човека се намират в много тежко състояние. На фона на разпространяващата се инфекция обикновени американци предлагат капитана или да потопи огромното плаващо летище, или спешно да потърси помощ в Русия, отплавайки към руските брегове. „Потопете този проклет кораб. Пентагона вече показа, че той не е нужен на САЩ. Може би си струва да потърсят помощ в Русия ? След като командването на САЩ не желае да спасява своите моряци, то руснаците ще направят това, получавайки самолетоносач за няколко милиарда“. Следва да се уточни, че по – рано командването на САЩ е обявило, че няма да евакуира екипажа на самолетоносача, позовавайки се на отсъствието от необходимост от подобни действия, тъй като по негово мнение ситуацията е напълно под контрол.
  • 26 свалете розовите очила

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Последния софиянец":

    Петрола Уралс днес е 16,55 за барел.Още по-надолу от вчера.
  • 27 Stiga s filstvoto

    1 0 Отговор
    Taka sie u nas pylno sys sekvi fili i fobi i ruski i turski i amerikanski kak pyk edin bylgarofil ne se poqvi te zatova i schte izchezne bG
  • 28 Магелан

    5 0 Отговор
    Недейте да пишете глупави и прости коментари без да знаете взаймопомоща между американци и руснаци.Много пити американците са помагали на руснаците през ВСВ и преди това и двамата вождове са разбрали че в този момент врага е неведим и е за за двате наций иза цялото човечество.
  • 29 В случая обаче

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "слави":

    Твоите думи се отнасят и за Путин.
  • 30 Шопа

    1 6 Отговор

    До коментар #5 от "Монгола":

    Ей, руски трол! Защо не си научил руски? По руските медии признаха, че са продали "помощта", а ти още живееш в заблуждение. Между другото - тук в Москва никъде в аптеките няма маски, не дефицитна стока, а тотална липса.

    Коментиран от #34, #36

  • 31 Руски военен

    1 0 Отговор
    При превоза на помощите направихме много снимки и записи! Ще ни бъдат от полза!
  • 32 ЦЯЛАТА ИСТИНА

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "истината":

    Не са 10, 100 са, таварищ...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Опш

    0 0 Отговор
    Жалък си!
  • 36 Опшж

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Шопа":

    Жалък си!