Last news in Fakti

16 Април, 2020 19:20 4 139 33

Русия и САЩ могат да се подкрепят

  • русия-
  • владимир путин-
  • сащ

Руският президент е доволен от разговорите си с Доналд Тръмп

Русия и САЩ могат да се подкрепят - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия и САЩ могат да си окажат подкрепа в днешно време. Това смята руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Говорителят на руското президентство Дмитрий Песков заяви, че президентът смята, че сега е моментът всички да се подкрепят. Темата вече е била обсъдена по време на телефонен разговор между руския президент и американския държавен глава Доналд Тръмп.

Американският президент е заявил, че е готов да изпрати оборудване в Русия. Предложението ще бъде обсъдено.

Ако се сметне, че е добро, руското правителство ще го приеме. Русия вече изпрати самолет с подкрепа за САЩ.

Това беше договорено по време на разговор между двамата президенти. Тръмп заяви, че двамата се разбират много добре.

Държавният глава Путин вече е заявявал, че е отворен за сътрудничество.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Дочно

    20 4 Отговор
    Ми как, нали Вова си го избра.

    Коментиран от #13

  • 2 Реално

    21 3 Отговор
    А дано-дано разума наделее...Но гледайки назад в историята-едва ли...САЩ за последните 80 години са воювали над 60 пъти.Едва ли ще допуснат някой да взема решения наравно с тях-или трябва да бъдат принудени-или трябва да сменят доктрината си за световно господство-което едва ли ще стане...
  • 3 direct

    12 2 Отговор
    С две думи това е най-доброто решение.Да земат се прегърнат двамата колеги 👬 и заживеят мирно и щастливо 🙊.Няма да има нужда от шпионаж и цялата тази какафония.Пък и нов чалендж за феновете 😂 американорусофили.
  • 4 Монгола

    13 6 Отговор
    На сиросоди вяра да нямаш!
  • 5 Бесен Язовец

    9 3 Отговор
    Едно нещо като се счупи колкото и да го лепиш си личи и тук така!
  • 6 ххххххххххххх

    8 24 Отговор
    Бе той може да е `отворен` за сътрудничество, ама всички с които си е сътрудничала СССР и Русия го закъсват. Няма един да се похвали - колко добре ми е че си сътрудничах с Русия. Всеки бяга и не се обръща.
  • 7 Бай Бай

    9 21 Отговор
    Сутрудничеството с Русия е като танго с дявола

    Коментиран от #8, #18

  • 8 Бесен Язовец

    17 6 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Бай":

    Юда е по лоялен от кравар!

    Коментиран от #9, #14

  • 9 Бай Бай

    6 11 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Така ли мислят руските тролове

    Коментиран от #12

  • 10 Рошко

    14 5 Отговор
    Дончо май разбра най накрая че и краварите са просто хора, и че целия свят е срещу тях
  • 11 ДОСТАТЪЧЕН Е САМО ПОГЛЕД,..ВЪРХУ

    3 1 Отговор
    СНИМКАТА,..ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ,..КОЙ Е... БУЛКАТА!
  • 12 Иисус Христос

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Бай":

    Мирвам:това което е написал е самата истина!
  • 13 Башар или...Ердоган?

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Дочно":

    😃😃😃😃😃
  • 14 💩 а ти сцепи рекорда в този сайт !!!

    5 6 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    24/24 в денонощието си тук . Ходи си тегли един душ,прибери овцете от паша .

    Коментиран от #16

  • 15 Geo

    10 3 Отговор
    То хубаво ама от бай Дончо нищо не зависи - в краварника управляват едни други които печатат парите а те имат сметка постоянно да има войни някъде.
  • 16 Яж 💩 соросня

    13 3 Отговор

    До коментар #14 от "💩 а ти сцепи рекорда в този сайт !!!":

    Не знам само кой е 24/7 в сайта и драска антируска пропаганда от всевъзможни никове. Пий си хапчетата, сорософреник нещастен!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Бай":

    Еврейския месия.
  • 19 Истината

    12 3 Отговор
    До всички русофили, русофоби, американофили, американофоби и пр. живеете далеч в миналото още по време на студената война, а дори и тогава нещата не са били само бели и черни както ги виждате! Сащ и Русия не са врагове! Разберече, че кризите и войните/включително бактериологичните/ ги разпалват господарите на света, така нареченото световно правителство в сянка/илюминатите/, само те имат изгода от всичко, което се случва! Кой мислите държи федералния резерв на сащ и централната банка на русия и съответно дърпа юздите на американци и руснаци, а и на целия свят!? Кой мислите държи в ръцете си всички медии и ви облъчва денонощно с пропаганда!?Тръмп е първия президент след Кенеди, който патриотите в сащ успяха да вкарат във властта и чиято цел е да се справи със световното зло- глобалистите сатанисти! За съжаление нищо от това не се коментира във световните медии и ясно защо! Четете в туитър постовете на Тръмп и Путин и ще ви стане ясно какво реално се случва и то няма нищо общо с това, което се върти в промитите ви облъчени мозъци!

    Коментиран от #21, #23

  • 20 Гого

    11 1 Отговор
    Е, време беше. Да вземат да заровят томахваката на войната. Тази пандемия да изглади тези противоречия, и да се види колко е лошо положението и да се осмисли какво би било от една глобална война. Много искам да се нормализират и подобрят отношения и да видя какви ще ги плещят хардлайнерите от ГЕРБ, като Спас Гърневски и компания. Както и Коритаров. На какъв умник ще се прави тогава и дали няма да си завъртят дупетата наопаки и да запеят друг химн. Че и Борисов сигурно ще пее като солов изпълнител. Много ми се иска да им гледам сеира.
  • 21 👏👏👏👏👏

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Истината":

    Браво на теб евала 👍 имаше едно време и една книга от Никола Николов, той и долара не е американски ама тук все многознаещи
  • 22 Deathstroke

    4 3 Отговор
    ЦРУ е над закона и не признава договорки. Оперират през главата на президента гадовете. Путин лично е казвал (макар ,че и той е от КГБ) ,че много американски президенти са искали да променят нещата, но не е толкова просто. Последния който заплаши да ги разтрогне му пръснаха главата посред бял ден. Няма да има оправия, докато не се сринат ЦРУ барабар с федералните. И го казвам като симпатизант на Щатите. Просто не се управляват от правилните хора след 2рата световна. Тъжна съдба на много държави.
  • 23 Реалиста

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Истината":

    Само 1 проблем с тази теория има. Илюминантите са недоказано общество. И като такова всеки може да ги използва ,за да оправдае дивотиите си и да сочи към тях каквото им скимне.

    Коментиран от #26

  • 24 pepy

    3 0 Отговор
    "Китайският президент Си Дзинпин проведе телефонен разговор с руския държавен глава Владимир Путин, съобщи ТАСС..."

    Може ТАСС така да съобщил, а може и някой да се объкал /увлякъл/ в превода...

    Официално Путин е ПРЕЗИДЕНТ, а Си Дзинпин е Генерален секретар на КК Партия и ПРЕДСЕДАТЕЛ на КНР /държавен глава/
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Истината

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Реалиста":

    Кое е недоказано? Че който плаща, той поръчва музиката? Съвсем официално може да се провери кои са акционерите на Федералния резерв на САЩ, те са тези които дават парите и поръчват музиката! Това са няколко от най-големите банки в света, а техни собственици са няколко фамилии, които всички ги знаят! Това, че ти, както и мнозинството чакате някой да ви снесе и смели информацията това е друг въпрос, затова сме на този хал- овце, които ги доят и ги стригат, когато си поискат и както си поискат!

    Коментиран от #27

  • 27 Реалиста

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Истината":

    Брей, много ги разбираш ти. Аз пък ще ти кажа,че България е на този хал, заради такива като тебе, които си мислят,че всичко знаят, всичко им е ясно и другите хора са овце и наивници. С други думи дървени философи. Достатъчно е в такси да се качи човек и веднага ще му обяснят как работи света, как се правят пари, коя е най-хубавата кола и въобще всичко. Всеки е експерт по всичко в България, та за това сме цъфнали и вързали.Та ти продължавай да си мислиш, че са ти ясни нещата, само че всички тези като теб тарикати като ги питат за конкретно доказателство и се почва едно фъфлене. Предположенията и красивата игра не се броят. Доказателстава и головете печелят мача.

    Коментиран от #32

  • 28 Господ бог

    1 2 Отговор
    Русофобията е болест с психологични проблеми най често страдащите са със Шизофрения,Олигофрения и изпъкващо състояние на Хомосексуални наклонности като Педерастия .Най често страдащите са високо платени държавни служители и служители в Неправителствени организации на Джордж Сорос.Понеже същия е изнасилван от СС войници .

    Коментиран от #31

  • 29 Docenta

    1 0 Отговор
    Браво на Сащ дариха ни 500 000долара,а педерусия ни дари глад и мизерия на 9.септември 1944
  • 30 Запознат

    1 0 Отговор
    Колко пъти САЩ спсяват Русия и тя все не е благодарна .Все мразят САЩ. 4 пъти ги спасиха от ГЛАД.10,4 милиона спасиха от гладна смърт-
    през 1892г ,1922 г. ,През ВСВ ги хранрутеха, обличаха и въоръжаваха.
    Ако не бяха САЩ сега руснаците щяха да говорят немски.Големия художник АЙВАЗОВСКИ нарисува 2 картини за благодарност.Путин постояно ръси заплахи.Руснаците избиват комлекси за малоценост..
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Стига глупости

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Реалиста":

    То сегашното ни положение е следствие на 45 г. комунизъм, когато на власт дойдоха терористите. От 30--40 000 убити без съд и присъда 18 000 са с ВИСШЕ образование.Опростачихте държавата.Наслагахте селянията да управлява. Премахнахте ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР.Ноември
    1944 г гласувахте закон за премахване изискването за ЦЕНЗ, за да може неграмотния алкохолик и руски гражданин Г. Димитров да стане премиер.Сталин ни го назначи.
  • 33 Стига глупости

    1 0 Отговор
    Да обичаш ОКУПАТОРА си е болестно състояние .Казва се СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ.Преди ДЕВЕТИ всички премиери са ВИСОКООБРАЗОВАНИ и дошли на власт с ИЗБОРИ.Вас Русия ви НАТРАПИ. Няма по-страшно от АКТИВНОТО НЕВЕЖЕСТВО.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания