Last news in Fakti

6 Май, 2020 23:29 1 869 2

Хърватия уверена, че ще приеме туристи

  • хърватия-
  • туристи-
  • сезон

Подготвя се план за сезона

Хърватия уверена, че ще приеме туристи - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството в Хърватия е уверено, че ще може да отвори адриатическия си бряг за туристи, съобщи B92.

Вече е изготвен план за стартиране на сезона. Ще има контрол за това шезлонгите и кърпите да не са в близост една до друга.

Очаква се проверки да бъдат извършвани от хотелите и администрацията. В момента се работи по европейски протокол, който да позволява пътуване.

Европейските страни обсъждат и кога да отворят границите си. Повечето туристически обекти се подготвят да приемат туристи от съседни страни.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само питам

    7 1 Отговор
    Хърватия-уверена ...Гърция-уверена..Турция...абе и тя е уверена. Нашето хотелиерче и то е уверено...че пак ще лапне кренвирша. Нали така бре, хотелиерче?
  • 2 Нова

    3 0 Отговор
    А бе тези плжни ивици да не са разтегателни? Всяка държава заявява, че ще спазва мерките за дистанцира е! Като как ще стане, явно или разтеглят или променят мерната единица. И какви почивки като ни очаква рецесия?
Новини по държави: