Last news in Fakti

15 Май, 2020 12:21 2 301 1

Австралийците предпазливо се връщат в баровете и кафенетата

  • австралия-
  • ковид-19-
  • карантина-
  • пандемия-
  • сидни

Мнозина в най-големия австралийски град все още работят от дома, a новозаразени с Covid-19 в Сидни продължава да има

Австралийците предпазливо се връщат в баровете и кафенетата - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Барове и ресторанти отвориха днес в Сидни, след като строгите противоепидемични мерки бяха облекчени, но заведенията останаха тихи с едва по няколко клиента, предаде АФП.

Мнозина в най-големия австралийски град все още работят от дома, a новозаразени с Covid-19 продължава да има, и така центърът на Сидни остана тих, въпреки завръщането на бармани и сервитьори на работа.

В предградията бе малко по-оживено, но нещата са далеч от обичайното, коментира АФП.

От днес барове и ресторанти в щата Нов Южен Уелс могат да приемат до 10 клиента едновременно при спазване на правилата за дистанция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОСА

    2 1 Отговор
    Австралийците се връщат предпазливо към отслабване на мерките ??? Защо ли така ??? Да гледат от нас колко сме смели...има , няма за 10 дни бързо връщаме стария начин на живот, отваряме кафета, паркове молове, хотели, магазини, само дето някои слагат маски за красота и......всеки ден ови и нови десетки заразени излизат от тестовете, ама нищо...важното е, че сме безумни и после ще има олелеее, Борисов е виновен, болниците имат пробойни, лекарите не се справят...Бенатова ще ни обясни, тя е "веща" по въпроса на здравеопазването ни !!!???? Луда работа става, като щрауса си зарови главата в пясъка, а огромната му трътка е на показ !!!