Last news in Fakti

27 Септември, 2012 21:09 7 129 6

Три трупа след стрелба в украински мол

  • украйна-
  • киев-
  • мол-
  • стрелба
Три трупа след стрелба в украински мол - 1
Престъпникът убил трима, ранил четвърти и избягал

Трима души са убити, я четвърти е ранен след като неизвестен мъж откри стрелба в популярния мол "Караван" в украинската столица Киев, съобщи електронното издание Сегодня.ua.

Стрелецът е стрелял със самоделно оръжие и самоделни патрони, са съобщили полицейски източници. Единствено липсата на повече патрони е спасила от гибел четвъртия човек, който е в реанимация, отбелязва изданието.

Убиецът не е почнал веднага стрелбата, разказва източникът. Първоначално той е бил хванат за дребна кражба в един от магазините и откаран в стаята на охраната, където е извадил пистолета след бурна разправия с охранителите. След това убил трима от тях, ранил тежко четвъртия и избягал.

Според шефа на охраната в мола Сергей Осташенко трагедията се е разиграла заради опита на охранителите да се обадят на органите на реда.

Полицията предполага, че става въпрос за опитн престъпник с оглед на самоделното оръжие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 3 Отговор
    сега разбрахте ли защо сащ строят молове и толерират това??????ами за да има много маймуни на 1 място и така да ги избиват по лесно хахах
  • 2 pacoran

    0 0 Отговор
    ubil e ohranat sled kato sa go fanali i sa se opitali da zvunnat na kukite ama si prot i nemoje6 da go razbere6
  • 3 haineken

    2 0 Отговор
    Работих с Украинци една година и повече не искам да чуя за тях.Пияна нация и това е.....

    Коментиран от #4

  • 4 укр

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "haineken":

    първо не трябва ли да се замислиш дали те искат да те виждат, преди да говориш за цяла нация???? аман от комплексари!!!!!!
  • 5 Случайно минаващ

    1 0 Отговор
    Не можах да ви разбера коментарите! Става въпрос за три човешки същества загинали по насилствен начин от един престъпник. Че американците, че какви били украинците...
  • 6 НИЕ

    1 0 Отговор
    Става въпрос за три човешки същества , на който това им е работата . Можем да предположим , че когато са подписвали молбите си за работа , са инструктирани за рисковете на професията . Не знам , поради каква причина "крадеца" не е претърсен за оръжие или най - малкото за други откраднати неща . Как 4 човека оставят заподозрян , без надзор !!!
    Повечето хора си мислят , че охранителната дейност се свежда до : клатене на м-и и взимане на пари . За жалост това не е така . Мир на прахът им . За да не остана криво разбранd НЕ ТОЛЕРИРАМ ПО НИКАКЪВ НАЧИН НАСИЛИЕТО . УБИЙСТВОТО СИ Е УБИЙСТВО.
Новини по държави: