Last news in Fakti

24 Септември, 2020 16:02 2 847 17

Голяма пропаст между САЩ и Русия

  • сащ-
  • джон съливан-
  • русия

Американският посланик се надява на диалог

Голяма пропаст между САЩ и Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Голямата пропаст в отношенията между САЩ и Русия се разшири през последните години. Това заяви американският посланик в Русия Джон Съливан, цитиран от ТАСС.

Дипломатът говори на конференция на американската търговска камара. Той заяви, че има области, в които партньорството е възможно.

Според него обаче пропастта в отношенията продължава да расте. Припомня се посещението на Рекс Тилърсън в страната.

Тогава той е заявил, че е трудно отношенията да станат по-сложни, но това е станало факт. Според дипломатът каналите за комуникация намаляват и трябва да се намери решение.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОВОРИТ МОСКВА

    33 3 Отговор
    НИКАКВА АВАНТА на краварника.
  • 2 ****

    29 4 Отговор
    Ами то проблемите вие ги създавате,и не само с Русия,ами и с ваши партньори. И никой няма да ср очуди ако започнат все повече страни да се дистанцират от вас.
  • 3 Ммм...да

    27 1 Отговор
    Като начало, краварите да разкарат гейското знаменце от посолството си в Москва.Това ,че ги шият негри не е нужно да го афишират пред руското общество.

    Коментиран от #11

  • 4 Бесен

    20 2 Отговор
    Че аз не си спомням някога да е нямало пропаст между САЩ и Русия/СССР. И ми се струва, че тя се копае повече от американците, отколкото от руснаците.
  • 5 да де

    12 1 Отговор
    Интересно при управлението на Елцин дали би казал същото?
  • 6 Същия

    13 1 Отговор
    Мръсната западна политика действа по един идиотски приьом известен още от древността-четете внимателно:
    „Десет правила“ на китайския майстор Сун Дзъ преди 2500 години, които показват, че слабостите на хората винаги са били проучвани и използвани. Ако човек познава скритите механизми на живота — в този случай _негативните_ — най-вероятно ще ги употреби и ще има предимство:
    1) Развалете това, което винаги е било хубаво в страната на враговете ви.
    2) Направете боговете им за посмешище и стъпчете всичките им обичаи в калта.
    3) Подкопайте с всички средства престижа на водещата класа; оплитайте ги при всяка възможност в тъмни машинации и в подходящия момент ги опозорете.
    4) Разпространявайте между гражданите конфликти и раздори.
    5) Настройвайте млади срещу стари.
    6) По всякакъв начин спъвайте работата на властта.
    7) Внедрявайте навсякъде свои шпиони и
    8) Не се страхувайте от сътрудничество с най-низките и най-отвратителните създания.
    9) Винаги, когато можете, обърквайте обучението и доставките на противниковите сили; подкопавайте дисциплината им и парализирайте волята им за борба чрез потискаща музика, също така пращайте леки жени в лагера им и оставете падението им да достигне дъното.
    10) Не пестете нито обещания, нито пари или подаръци, защото всичко това носи големи ползи.

    Коментиран от #8, #13, #15

  • 7 2020

    10 2 Отговор
    Сащ да се откажат да дават съвети на Империи ,като Франция,Русия Австрия,/която е част от Австро-Унгария/Когато се справят с негрите ,които не искат да работят и бели индивиди на помощи,с полицейщината си,с робовладелския и колониален манталитет ,тогава могат да кореспондират с другите държави/в частност с Русия .Русия не ангел, има недостатъци ,но нейната сила е във Православието, преданност към Родината, стремеж към образование.В сащ има 20 милиона на помощи и 30 милиона неграмотни. Сащ се управлява от евреите.
  • 8 Това

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Същия":

    не знам дали важи за Русия,но за България на 100% са приложени, независимо че не сме велика сила.
  • 9 Вълко Червенков

    2 15 Отговор
    Русопитеците,тези примитивни подчовеци и дегенерати разбират само от бой.Колкото по-бързо изчичистите планетата от тях,толкова по-добре.

    Коментиран от #12

  • 10 не може да бъде

    8 1 Отговор
    Ние поне от 100 г. не сме фактор в светомната политика,а и не само в нея, и като такива просто нямаме думата,но аз като обикновен човек все пак бих дал един съвет на американския посланик- "Не правета на другите това,което не искате да правят на вас"!
  • 11 Рико

    2 12 Отговор

    До коментар #3 от "Ммм...да":

    Вместо да даваш съвети на американци от български сайт си стой в москвата и си целувай Ленин. Ленин-това е същността на Русия,това е Русия - той умрял,ама те го мислят за жив. Това е Русия-умряла ,ама за жива се мисли; за "велика" ?!

    Коментиран от #17

  • 12 Ми ходи

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Вълко Червенков":

    ги бой бе, Вълко. Аз ще съм зад теб и ще те подкрепям морално.
  • 13 Generalissimo FRANCO

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Същия":

    Ако приемем за абсолютно достоверни и актуални десетте правила на Сун Дзъ, и се опитаме да ги приложим срещу днешното правителство "Борисов 3", с уговорката, че враговете на "Борисов 3" са БСП + Президента (и външните сили, които ги финансират, съветват и инструктират), Мая Манолова и Cie, АБВ (която има тесни контакти с "Единна Русия"), Слави Трифонов и Cie, "Възраждане", "Русофили" (на Николай Малинов) и разбира се "Отровното Трио" с протестиращите, получава се една доста точна картина на днешните събития, в която тези десет "мероприятия" намират приложение! Например, "Правило 3: Подкопайте с ВСИЧКИ средства престижа на..." . Това се прави открито от БСП+Президента и прикрито (т.е. анонимно) чрез социалните мрежи; "Правило 7: Внедрявайте навсякъде свои шпиони....". Нима не е ясно, че фотосите с "чекмеджето" и записите на нетрезвия Борисов от преди години са дело на служители от НСО и на внедрени шпиони в Прокуратурата и Съда разрешили записите?; "Правило 8: Не се страхувайте от сътрудничество с най-ниските и...". Цветан Василев, Васил Божков и други клиенти на Прокуратурата без съмнение финансират част от социалните мрежи, част от футболните фенове, както и протеста, защото ги очаква съд и затвор. Присъствието на Корнелия Нинова , Румен Радев, Мая Манолова и Румен Петков сред протестиращите е доказателство за това сътрудничество; "Правило 10: Не пестете нито обещания, нито пари, нито подаръци....". Лозунгът на БСП+Президента "Да си върнем държавата, мутр
  • 14 Generalissimo FRANCO

    1 1 Отговор
    "Правило 10: Не пестете нито обещания, нито пари, нито подаръци...". Лозунгът на БСП+Президента "Да си върнем държавата, мутри вън..." е възможно най-популисткото обещание, което напомня за "Сияйните върхове на Комунизма...който не се състоя!
  • 15 Generalissimo FRANCO

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Същия":

    P.S.: към #13 и #14: За съжаление, десетте правила на Сун Дзъ се превръщат в мощни и ефикасни "мероприятия" от онези външни и вътрешни кръгове, които използват , най-общо казано, крехкото ни гражданско общество за да го разрушат и заменят с режим подобен на този в Молдова, Беларус, ....дори в Сев.Корея. От края на 2914-та България е обект на системен натиск от Кремъл, както чрез партии и платени "граждански движения, форуми, платформи и д-р.", така и прикрито, чрез социалните мрежи (т.е., през добре обмислени и съгласувани с един център публикации, , които са част от кибератаките на Кремъл срещу Свободния Свят....

    Коментиран от #16

  • 16 Generalissimo FRANCO

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Generalissimo FRANCO":

    Да се чете: " ....от края на 2014-та......"
  • 17 Стара пушка

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Рико":

    Ей джендърче не се обаждай от коневръза,че да не налапаш някой мека чу.ка!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания