30 Септември, 2020 13:37 1 530 13

Във Ватикана се проведе конференция за правото на религиозна свобода

  • ватикана-
  • конференция-
  • симпозиум-
  • право на религиозна свобода

Неин гост бе Държавният секретар на САЩ - Майк Помпео

Във Ватикана се проведе конференция за правото на религиозна свобода - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Днес във Ватикана се проведе конференция за основното човешко право - правото на религиозна свобода. Неин гост бе Държавният секретар на САЩ - Майк Помпео.

Симпозиумът с тема: ''Насърчаване и защита на международната религиозна свобода чрез дипломация'', е съвместно събитие на посолството на САЩ във Ватикана и Светия престол и се проведе в хотел Екселсиор в Рим.

Освен Майк Помпео, сред участниците бяха Държавният секретар на Светия престол - кардинал Пиетро Паролин, както и посланикът на САЩ за международна религиозна свобода - Самюел Браунбек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Биби Сатаняху

    2 0 Отговор
    Змииското гнездо се раздвижва.
  • 5 Юристично

    2 1 Отговор
    А тъй, който не си спазва Правото да изповядва каквото САЩ нареди, Помпи веднага ще му прати F666 с триъгълни уши ъъ.. криле да го напомпи :)

    Пък Ватиканът да си слушка Помпито, че инак много ще го...

    Много миротворна тая Католическата бе, само на военни секретари пуска. Ама то не я ли закри Короната, като всички останали?!
  • 6 someone

    2 0 Отговор
    Всъщност как да изкореним и убием християнството, че ни пречи на игрите.
  • 7 Ъхъ

    3 3 Отговор
    Да, повтаря се, ще продължа да го правя. Та религията, е същото уродливо извращение, като прайда, та кога ще спрат вярващите да си натрапват невежеството на всички ? Всеки ден религиозна гнус. Кога ще възцарува благоприличие, и религиозните мероприятия, ще се пренесат само и единствено в храма, където им е мястото !?

    Коментиран от #12

  • 8 Валентина

    0 1 Отговор
    Това са господарите на нашите тела и души още от 1481 година с третата папска була - Aeternis Regis Clementia. Планета уж е поверена на католическата църква и притежава всичко даже и хората, които са родени в грях и трябва да изплащат този грях с подчинение и труд. Но тъй като папата няма реална възможност да се грижи за всички хора на планетата, възлага тази задача на царете на отделните държави.

    Коментиран от #10

  • 9 Валентина

    1 0 Отговор
    За това има така да се каже три " Ватикани" един в Итаия , държава в държавата , вторият в Обединеното кралство, квартал- държава в Лондон но се разграничава от останалата част на столицата, както Ватикан е в Рим но е отделна държава и Вашингтон но федерален окръг Колумбия, който административно е самостоятелен. Тези държави в държавите са ръководени от католическата църква. Забелязва се че и на трите места има висок купол , Базиликата във Ватикана, св. Павел в Лондон и Капитолията във Вашингтон. Модерната политика е подчинена на църквата а църквата е само едно продължение на Римската империя.
  • 10 Помисли

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Валентина":

    Не бой са, от към 1977 година САЩ са им господари. Църквата на "демократичните" Войни и Колониалното РОБСТВО е сега на мода!

    Скоро ще видим Тоя дето е с КОРОНАТА и изобщо не е вирус ами смотан човек (да! престъпен, но смотан, като всички от ОНЕЗИ земи...)

    Коментиран от #11

  • 11 Валентина

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Помисли":

    Всъщност Америка днес е помощната ръка, бойното оръжие на църквата.
  • 12 Nicky

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ъхъ":

    Когато човеците осъзнаят, че са единствените истински и живи богове. Дотогава-ще четем древни книжки и ще се кланяме и молим на главните им герои. Тъжна история, бро!
  • 13 Nicky

    0 0 Отговор
    А конференция за свещеното право на храна и вода? Милиони умират от глас, а деца ходят по 10 км да намерят локва вода. Къде са платените посредници между човека и небесните повелители в този проблем. Свещено им е само това, в което има пари и власт! Само краен секуларизъм ще вкара ред в това хищно малоумие.