Last news in Fakti

23 Октомври, 2020 09:22 2 252 20

Путин каза, че лично е разрешил да пуснат Навални в Германия

  • русия-
  • владимир путин-
  • алексей навални-
  • навални-
  • лечение-
  • германия

Помолих Главната прокуратура да разреши той да замине, каза Путин

Путин каза, че лично е разрешил да пуснат Навални в Германия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руският президент Владимир Путин обяви, че лично е възложил на прокуратурата да разреши Алексей Навални да замине на лечение в Германия, предаде ТАСС.

Пред дискусионния клуб "Валдай" Путин обясни, че ако руското правителство е искало Навални да бъде отровен, е нямало да го пусне в чужбина. Ако властите наистина са искали да го отровят, едва ли биха го пратили на лечение в Германия, каза той.

По думите на президента Путин, когато съпругата на Навални, когото той нарече "този гражданин", се е обърнала към него, той веднага е възложил на прокуратурата да провери дали Навални може да напуска страната, имайки предвид, че за него е имало ограничения да напуска страната заради съдебно следствие. "Но аз все пак помолих Главната прокуратура да разреши и той замина", добави Путин.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз казах

    4 18 Отговор
    Царизъм.
  • 2 Професора

    33 3 Отговор
    А не трябваше да го пуска ако не го беше пуснал сега фашистите нямаше да си измислят, че е отровен!
  • 3 Аха

    6 36 Отговор
    Разбрахме, Путин намеква че Навални сам се е отровил. Е това е то Путинска логика, вари го, печи го, то си остава в пещерата.

    Коментиран от #13

  • 4 Грейс

    32 1 Отговор
    Защо още се занимават с " опонент та" ? Нямаше и да се разбере къде са му костите ако Путин иска да го премахнат. ЕС се рекламира като защитник на такива отр... ки само когато има интерес. За 30 години разбрахме колко пари струват и какви "ценности" изповядват.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Диверсант

    20 1 Отговор
    Незнам защо сте го пуснали, но не мога и да вдяна откъде накъде данъкоплатците трябва да плащат това го.но да бъде охранявано в Русия. Нали е народен трибун, ползва се с народна любов
  • 7 100

    2 11 Отговор
    От къде са искали да го пуснат? Може би от високо.
  • 8 Това не е шега

    10 1 Отговор
    В България държава от ЕС съществува лагер за мъчения в град Перник, дори инквизиторите са горди, че и полицаите от МВР Перник са в "кюпа"! Или как България се превърна в позора на Европейският Съюз!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ЪРП

    18 3 Отговор
    ПУТИН Е АБСОЛЮТНО ПРАВ!!
    ПЪЛЕН СОЛТАШ*К ПОСТАНОВКА Е "ОТРАВЯНЕТО" НА НАВАЛНИ!

    АКО ПУТИН Е ИСКАЛ СМЪРТТА МУ ,ТО ТОЙ ЩЕШЕ ДА Е МИНАЛО ВЕЧЕ!!!

    ЦЯЛАТА РАБОТА Е ЗА ДА СЕ ПОТДЪРЖА САЩ-ИСАНИЯ ВОЙ И САНКЦИИ!!!!!!!
  • 12 РУСИЯ-СУРОВИНЕН ПРИДАТЪК НА ЕВРОСЪЮЗА

    2 14 Отговор
    ЦАРЯТ РАЗПОРЕДИ....БАТУШКИТЕ СА ВЪВ ВЪЗТОРГ
  • 13 Гост

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "Аха":

    Посочи къде Путин споменава , че Навални сам се е натровил! Има варианти например да го е направил някой, който има интерес от спирането на Северен поток 2, нали това бе целта, ама нещо им се объркаха сметките. И се получи пародия.
  • 14 НЕМЦИТЕ ГО ОТРОВИХА

    10 4 Отговор
    ЗА ДА МОГАТ ДА ОБВИНЯТ РУСИЯ. ..ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ПРОСТЯТ НА РУСИЯ ЧЕ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА РУСНАЦИТЕ ГИ БИХА ЧАК ДО БЕРЛИН. ..

    Коментиран от #15

  • 15 РУСИЯ-СУРОВИНЕН ПРИДАТЪК НА ЕВРОСЪЮЗА

    1 9 Отговор

    До коментар #14 от "НЕМЦИТЕ ГО ОТРОВИХА":

    И КВО ОТ ТОВА...КОЙ СЕГА ЖИВЕЕ ПО ДОБРЕ....ГЕРМАНЦИ ИЛИ РУСНАЦИ
  • 16 РУСИЯ-СУРОВИНЕН ПРИДАТЪК НА ЕВРОСЪЮЗА

    2 9 Отговор
    ЦАРЯТ КАЗА............МУЖИЦИТЕ СА ВЪВ ВЪЗТОРГ
  • 17 Рошко

    6 1 Отговор
    Натровен от цру, позволени са всякакви средства само и само да няма северен поток
  • 18 2020

    4 0 Отговор
    Празни приказки.Северен поток 2 ще има.Навални е никой.Има две дела срещу него.Ще бъде съден и осъден. Русия не бърза. Меркел се надява на нещо.Така или иначе ,тя е пътник.Ще има избори.Нови хора ,ново правителство,нов Канцлер.Но, докато Еропейските страни ще имат газ и петрол по договор с Русия,българите ще мръзнат ,защото ще чакат сащ да им прати танкер с газ/шистов/,вреден за здравето ,изискващ допълнителна обработка.Ще бъде пренасян до Гръцко или Турско пританища.Ще плащаме престоя ,а и на сащ ще трябва да платим.Радвайте се .Това ни докара Б. Борисов и неграмотната Е. Захариева-силно нарушени и опорочени взаимоотношения с Русия и ще студуваме заради пошлата политика на Герб и цялата групичка около тях/осъдения на 4 години затвор Марешки, Валери Симеонов без капка българско в него,Каракачанов с F-16 щайги,редица независими безродници.ДПС са от ДС и се гордеят с това.,а БСП са слаба опозиция.Затова протестират младите и не толкова млади.
  • 19 Рико

    0 2 Отговор
    ЩО за държава е това? Държавният глава да разрешава на отделни граждани в чужбина да се лекуват? Първото е самият факт,че с това се занимава,второто че разрешава поединично! Путин, когато съпругата ти катастрофира и в Ленинград я бяха захвърлили в коридора на болницата да умира,къде я спасиха? И кой разреши?

    Коментиран от #20

  • 20 Рико

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "Рико":

    Съпругата на Путин,когато той е девета дупка на десетия кавал в кметството на града на Ленин катастрофира. Путина я захвърлят в коридора на болницата,където са отписаните, оттам пътят е с краката напред.Путин пуска германските връзки и в Германия спасяват живота и увредения гръбнак-не само жива,здрава излиза.Ако тогава е решавал президентът,щеше ли до него изобщо да достигне името на съпругата на деветата дупка на десетия кавал?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания