Last news in Fakti

2 Декември, 2020 18:10 3 539 7

Нови обвинения срещу Порошенко

  • украйна-
  • адвокати-
  • петро порошенко

Обвинения за одобрен от него закон

Нови обвинения срещу Порошенко - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Украинската прокуратура започна ново дело срещу Петро Порошенко, съобщи ТАСС.

Става въпрос за закон за назначаване на ръководители на културни институции. Документът е бил одобрен от предходния държавен глава.

Адвокатът на обвиняемия коментира обвинението. Според него това е опит да се разрушат постиженията на предходната администрация.

Те са били насочени към европейска интеграция. Срещу Порошенко вече са били образувани десетки дела.

Това обявиха неговите адвокати. Според тях тези дела нямат правно основание и представляват действия срещу опозицията.

Разглеждат се няколко дела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    1 0 Отговор
    Нищо няма да излезе от това.Приятелят му се върна на власт и за Петро настъпва Ренесанс.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Само БСП

    1 1 Отговор
    ДА ГО_ЗАЧУКАМ В УСТАТА_НА_ТЪПИЯ МОДЕРАТОР_ЛАЙНЕН ОТ РУСКИЯ ГЪЗ_НА ЖЕНА МУ:)

    Коментиран от #6

  • 4 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    2 0 Отговор
    Бойкот на шоколадовите изделия с марка поROSHENко...
  • 5 Иван

    3 1 Отговор
    Тоэи еврейски боклук има големи депоэити в Сената (който се меша в други държави с "добри намерения").
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ели

    1 1 Отговор
    За съжаление тоя престъпник, убиец и мошеник е "приятел " на "Спящият Джо" който спечели изборите. При тоя престъпник Украйна се превърна една от най- корупираните, страни управлявана от сган, от убийци престъпници ( майдан 2014) когато националните герои станаха убийци а престъпниците и убийците герои като С. Бандера когато една от главните улици в Киев носи името на Д. Маккейн друг убиец във Виетнам. Не далеч времето когато Украйна ще се разпадне като държава дните й са брени когато от област придоби огромни територии и стана една от най-индустриална развита в бившия СССР а сега даже велосипед не произвеждат..навремето А.Хитлер е смятъл да я превърне "житница на Европа" и сега без промишленост мечтата на фюрера изглежда се сбъдна когато по-улиците й маршируват с СС емблеми като наказателните части на фюрера които получаваха пенсия до края на живота си ( без значение какъв е по-националност по-нареждане на А.Хитлер получаваха пенсии след 1945 година ФРГ плати последната пенсия в 2019 на Холандец който бе на 92 години.) размера на пенсиите плащани от ФРГ беше 425-1150 Евро ( последно до 2019 година).И Украйна плаща пенсиите на които са служили в УПА. ( преди да се нахвърлите да пишете глупости и простотии моля проверете).
Новини по държави: