Last news in Fakti

29 Декември, 2020 20:25 2 124 17

Тръмп настоява да се разгледат изборните нарушения

  • сащ-
  • щати-
  • доналд тръмп

Призив към американските щати

Тръмп настоява да се разгледат изборните нарушения - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Представители на американския държавен глава Доналд Тръмп призоваха щатите да започнат да разглеждат изборните нередности, съобщи FOX News.

Публикувана беше декларация от американския щаб. Твърди се, че има доказателства за изборни нарушения.

Представители на президента настояват за тяхното разглеждане. Посочват се щати като Аризона, Уисконсин, Джорджия и Мичиган.

Американският държавен глава настоява, че е имало нарушения в дистанционното гласуване. Подадени са голям брой съдебни жалби.

Повечето от тях бяха отхвърлени. Изборите вече бяха потвърдени след гласуване на щатските представители.

Щабът на Тръмп настоява за преразглеждане.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Биг бойс

    12 21 Отговор
    Дончо тъпото съвсем изперкал

    Коментиран от #16

  • 2 Аее

    10 18 Отговор
    Чезни ве ш у т, пфу орева света тоз
  • 3 РЪМПЕЗИ

    9 10 Отговор
    КАЖЕТЕ МУ ВСИЧКИ, ЧЕ ВСИЧКО СВЪРШИ...ТОЯ ИСКА ДА ПРЕБОРИ БАРЦЕЛОНСКИ...НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА БИЕ БАРЦЕЛОНСКИ ПО УМОНЕАДЕКВАТНОСТ...
  • 4 Биг бойс

    11 20 Отговор
    Още малко дни остават да се избавим от неговите глупости
  • 5 Иван

    2 5 Отговор
    Всичко эависи от Бенямин Натаняху.
  • 6 жужи

    8 11 Отговор
    Тоя шашо няма ли да миряся най-накрая?
  • 7 Симпатизант на Тръмп

    13 11 Отговор
    Печели изборите и то убедително м/у другото ! The bulgariantimes.com - там има доста информация по-темата ! Въпреки подслушването ,постановките, манипулациите на соросоидите от дълбоката държава ,номерът им не мина ! Бяха разкрити,а сега предстои да бъдат съдени както си пише по-книгите !
  • 8 Bye Bye Trump

    10 18 Отговор
    Бaйдън e зaкoнния нoвoизбрaн aмeрикaнcки прeзидeнт зa кoгoтo ca глacувaли пoвeчeтo aмeрикaнци, A избoритe бяхa прoвeдeни при oргaнизaциятa,нaблюдeниeтo и кoнтрoлa oт aдминиcтрaциятa нa Тръмп c хилядитe мoбилизирaни рeпубликaнcки и мeждунaрoдни нaблюдaтeли , зaтoвa и глaвния прoкурoр и Миниcтeрcтвoтo нa прaвocъдиeтo нa CAЩ, дoклaдвaхa И яcнo зaявихa, чe нe ca oткрити признaци и нямa никaкви дoкaзaтeлcтвa зa гoлeми измaми нa прeзидeнтcкитe избoри...!!!
    Тръмп имаше информация и знаеше че няма да бъде преизбран от американския народ, затова от месеци преди изборите зaгoвoри зa гoтвeн му прeврaт oт някaквa cи кoнcпирaтивнa пaрaлeлнa и "дълбoкa държaвa" кaтo oтрaнo разпространяваше внушения и подготвяше светът и симпатизантите си че изборите ще му "бъдат oткрaднaти и фалшифицирани" за да оправдае oчaквaнaтa cи загуба , но странно е как не можаха да се представят никакви "тонове" от доказателства за фалшифициране в съда с оспорването на резултатите, граничещо с наглостта на комунистическата пропаганда без доказателства ..?!!!
    Тръмп влезе с измама в Белия дом, управлява Америка 4 години като шоумен с поредици от лъжи и блъфове и налудничево накрая преди да си замине с гръм и трясък ще организира за последно едно голямо шоу от улични размирици и ефектни граждански битки...!!!

    Коментиран от #10

  • 9 Перо

    9 1 Отговор
    Доналд Тръмп не можа да разбере какво е дълбока държава и това е третата трагедия,след собственика на Форд и Президента Кенеди!
  • 10 Фъкoff

    5 12 Отговор

    До коментар #8 от "Bye Bye Trump":

    Да. Заради което трябва да влезе в затвора и тръмпизмът да се обяви вън от закона. Цялото му имущество да се конфискува, защото е продукт на платена измяна. Конспиративните теоретици и разпространители да се забранят. Дълбоката държава е необходимост. Атаките срещу нея бе са анархизъм в полза на враговете на демократичния свят и корумпираните политици.

    Коментиран от #11

  • 11 Перо

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "Фъкoff":

    Ку-ку,ку-ку,куку...... .
  • 12 Вуцата

    6 4 Отговор
    Някой да му обясни, че мачът свърши. Вече досажда и става за резил. Отсвириха го. Да хваща мекия и да зачезва.
  • 13 туйонуй

    7 3 Отговор
    Както казах и преди, в един идеален свят, клоунът ще влезне в затвора за педнамерено подстрекаване на напрежението. При положение, че около 50 съдии се произнесоха по въпроса, много от които лично назначени от клоуна, да се продължава да се подклажда омраза и напрежение е очевидно подсъдно. Но светът не е идеален, Байдън никога няма да се реши да гони правосъдието до край, така че ще си траем клоуна на свобода. На 6-ти януари ще има нови ексцесии, последвани от последни недъгави напъни на русофилистични тролове, а после нещата ще затихнат бавно но сигурно.
  • 14 Жоро

    1 2 Отговор
    Същия като северна македония е оранжевия орангутан. Рев и сополи от 2 месеца.
  • 15 Гост плюс

    6 4 Отговор
    Само промитите мозъци вярват наистина, че изкукалият Байдън е спечелил изборите честно. Останалите, които твърдят това просто ненавиждат Тръмп. Тези избори са една широкомащабна фалшификация, която обаче официално никога няма да бъде призната от САЩ. Въпросът е, ако това се скрие и остане неразобличено и ненаказано - после накъде? - без вяра и с разделена нация......
  • 16 ivan

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Биг бойс":

    kakво е изперкал,победата на Байдън е тотална измама,дано Тръмп въведе военно положение
  • 17 11112222

    3 4 Отговор
    Всеки знае че изборите са манипулирани. Ако нямаше гласуване по пощата Тръмп продължаваше мандата. Ако нямаше совид реклама,
    намаше да знаем че продукта съществува., нямаше и да има гласуване по пощата