Last news in Fakti

14 Декември, 2012 09:00 7 476 5

Медсестрата на Кейт оставила 3 предсмъртни писма

  • кейт мидълтън-
  • медицинска сестра-
  • самоубийство

Британското следствие разкри как именно е сложила край на живота си медицинската сестра от лондонската болница „Едуард VII”, станала причина за изтичането на информация за токсикозата на бременната Кейт Мидълтън, съобщи „Гардиън“.

46-годишната майка на две деца е била открита обесена и с характерни рани върху китките. В помещението сред вещите й са открити три прощални писма, които е възможно да внесат повече яснота относно обстоятелствата около трагедията.

За смъртта на Хасинта Салданя стана известно миналия петък – 3 дни след като двама австралийски водещи, преструвайки се на кралица Елизабет и принц Чарлз, я подлъгаха да им осигури информация за състоянието на Кейт.

Жената фактически се е самоубила на работното си място, уточнява „Дейли мейл“: тя се връщала у дома си в Бристол само за почивните дни, а в делничните живеела в стая, предоставена й от болницата. Във фаталния петък съпругът й, 17-годишният й син и 14-годишната й дъщеря точно я чакали да се върне, когато дошла ужасната новина.

Следствието ще продължи до 26 март. Според предварителната версия медицинската сестра е посегнала на себе си, тъй като се е обвинявала за разгласяването на интимни сведения за здравето на херцогинята на Кеймбридж. Следствието трябва да установи дали това е така, или зад самоубийството има други причини. В такъв случай ръководството на австралийската радиостанция може да се окаже право, че в действията на двамата водещи не е имало нищо противозаконно. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепо

    1 0 Отговор
    Сега да съдят 2мата водещи за имама и непредумишлено убииство.
    Аман от нагледци. Всички журналисти са такива в дешно време.
  • 2 натурален българин

    1 0 Отговор
    какво заглавие каква статия
    нищо общо както винаги всички знаем за тази драма причинена от журналисти прочетох статията и не научих нищо ново
  • 3 Пловдив

    0 0 Отговор
    ЖУРНАЛЯТА ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТ ! СМЪРТ ЗА ВАС!!!
  • 4 йойо

    1 0 Отговор
    Дали не е убита за назидание и страх на персонала от"службите"по сигурността...???
  • 5 ххххх

    0 0 Отговор
    Може пък маите да са познали за GB.
    Бъркат се в целия свят и си го търсят.
Новини по държави: