Last news in Fakti

28 Март, 2021 09:19 1 534 3

Девет ранени при самоубийствен атентат в Индонезия

  • индонезия-
  • атентат-
  • терорист-
  • тероризъм

Единственият загинал е терористът

Девет ранени при самоубийствен атентат в Индонезия - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Девет души бяха ранени при самоубийствен бомбен атентат пред католическа църква в индонезийския град Макасар, провинция Южно Сулавеси днес сутринта, съобщиха световните агенции, като се позовават на местната полиция.

Мощната бомба е избухнала в момент, когато в препълнената църква се е провеждала неделната литургия. Били са ранени петима църковни служители и четирима богомолци.

Никой в самата църква не е пострадал. Терористът камикадзе е загинал при атентата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илич

    3 0 Отговор
    Защо мислите в Азия се напълни с "християни" защото използвят религията за да бягат на Запад и да търсят убежище.Нищо добро не чака западните държави особено Франция.

    Коментиран от #2

  • 2 3597

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Илич":

    За нас остава само да им гледаме сеира на тея 'развитите' западни държави, както те ни гледаха безучастно 5 - 6 века и сега се опитват да ни убедят, че това нашето не е било робство и не се брои за геноцид. Колелото се завъртя, време е и те да дойдат на наща. Мога само да им пожелая щастливо и успешно съжителство ....
  • 3 Алфа вълкът педала

    1 0 Отговор
    Лоша работа