Last news in Fakti

31 Март, 2021 07:16 4 734 25

Макрон и Меркел разговаряха с Путин

  • еманюел макрон-
  • ангела меркел-
  • владимир путин

Обсъдени са важни теми

Макрон и Меркел разговаряха с Путин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Френският държавен глава Еманюел Макрон и германският канцлер Ангела Меркел проведоха разговор с руския държавен глава Владимир Путин, съобщи Дойче Веле.

Обсъдени са различни теми. Проведен е бил конферентен разговор.

Западните представители са призовали руското правителство да спазва Минските договорености. Това се определя като изключително важно за решаването на украинския въпрос.

Обсъдена е темата за ситуацията в Близкия Изток. Меркел и Макрон са призовали да се осигури трансгранична помощ за мирното население.

Те са призовали руските представители да проявят уважение към правата на опозиционера Алексей Навални. От руското правителство обявиха, че са били предоставени обективни подробности по темата.

Разговорът беше договорен през последните дни, като се очаква диалогът да продължи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SARS

    88 3 Отговор
    Путин разполага с най-добрите ваксини!
  • 2 ХАХАХА

    75 4 Отговор
    Кеееф,Кравария се срива..

    Коментиран от #5, #13

  • 3 нашия

    57 1 Отговор
    Меркел и Макарона отчитат дейност, Путинката им уйдисва на акъла ...нали сме хора ....трябва да се изслушваме
  • 4 дедо Герчо

    83 2 Отговор
    РУСИЯ НЕ Е СТРАНА ПО МИНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ,ТАКА ЧЕ НЯМА КАКВО ДА СПАЗВА !...
  • 5 нашия

    7 42 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    не се радвай....трансокеанския господар следи куклите си в Европа ...
  • 6 Ха ха ха

    54 4 Отговор
    Ще лижете, пак търсите помощ от БРАТСКА РУСИЯ

    Коментиран от #16

  • 7 Хахаха

    55 1 Отговор
    Ами....прекалихте с това ,,призовали". Мислите ли, че Путин за това с тях се видя, за да го ,,призовават"? Някаква друга информация, обективна, имате ли? Или пак да ви информирам за какво са говорили?
  • 8 Бандерия

    50 3 Отговор
    Русия не е страна в Конфликта, а е гарант на Минските споразумения.
    Германия и Франция да не си "затварят широко очите"- а да изпълняват задълженията си по споразуменията.
    От един месец Бандерия убива със снайпери мирно цивилно население на ДНР и ЛНР.
    Нарушава линията на огъня, а Западът спи, както "спеше" и ВСВ - нов Хитлер се ражда в Бандерия, финансиран и подкрепян отново от Запада в 21 век.
  • 9 Поп Андрей

    24 2 Отговор
    Те са богопомазани.
    Имат си добър император чеда мой.
  • 10 Вълканов

    44 3 Отговор
    Цялата работа е, че Украйна струпва войски в Източно (срещу Донецк)и Южно направление (срещу Крим), а Русия им каза на Украинците, че няма да ги жали и ще защити Руснаците в тези области. Западът се бои, че ще изтърват Украйна и се опитват да накарат Путин да бъде по-милостив. Ако бе Сталин, Украинския въпрос отдавна да бе решен. Ето затова голяма част от Руснаците са ядосани на Путин, че търпи игрите на Украинци и Запада.
    Вече е ясно, че въпросът за Донецк и Крим ще бъде решен по военному. За запада е ясно, че загуби ли Украйна, губи и Молдова, Губи Черно море.

    Коментиран от #25

  • 11 2121

    47 0 Отговор
    Макрон и Меркел удариха чело пред най-уважавания и силен Президент Вл. Путин.Русия не участва в никакви договорки, противни на нейното Правителство.За страните в Близкия Изток са виновни сащ и евреите/сащ се управлява от Израел/.Сирия,Ливан, Либия Иран ,още някои страни от Африка ,бяха разрушени от сащ.Сега Русия има не леката задача да ги възстанови.Тя ще го направи,въпреки провокациите на тъпите сащ/а те сащ знаят само а рушат и за създават войни-Виетнамска, Корейска, и др./Германия и Франция ,ще се съобразяват с Русия,защото нямат избор.Колкото до предателя, наркомана/изолиран е литий/,алкохолика ,крадец на френка валута ,осъден за измяна и обида на Ветеран от ВСВ.,Навални,всичко е ясно-затвор, "АРБАЙТ МАХТ ФРАЙ"и заработване на откраднатите пари.Не ни заимавайте с предатели от типа Скрипал и Юлия, Навални и други недоразумения на природата.
  • 12 пешо

    29 0 Отговор
    какво да спазва, какво? баба меркелица и оня геронтофил чели ли са споразуменията? да им помогна - русия не е страна по тях.
  • 13 Шляхтиц

    34 0 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    Лошото в цялата тази история е, че ние пак сме съюзници с губещата страна. Винаги изтегляме късата клечка. След три национални катастрофи, може би се заформя четвърта. От България на три морета останахме три файтона българе.
  • 14 000

    22 0 Отговор
    Баба меркел как се е разкрачила, онея обясняван напрегнато нещо а чичо Путин се изпънал и сякаш си драска и рисува нещо...
  • 15 1234

    8 0 Отговор
    Изходът е ясен от конфликта, щом сме в нато....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Летописец

    21 1 Отговор
    " призовали руското правителство да спазва Минските договорености " ?

    Ами не Путин и Русия не спазват минските договорености , а украинската хунта . Всички знаем , че наскоро Киев получи и турски дронове (след конфликта арменци-азери ), за да ги използва срещу рускоезичното си население .
  • 18 сирене

    18 0 Отговор
    дори и тук , започват да ни предават новините "западно редактирани" вместо фактически .
  • 19 Седесарят.

    16 0 Отговор
    След малко ,ще видят споразумението..Само чака ,Путин ,Хохлите да продължат с геноцида..Ще ибъът, полячетата.,,.Предстои обединение на Малорисия и Херсонска област с РФ.Може и Белорусия,ако иска !!!.Спокойствие.!!
  • 20 233

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: призовали руските представители да проявят уважение към правата на опозиционера Алексей Навални.
    Когата Чичо Сам спре да души негрите с колена може да се обадите на РФ да спре да вкарва измамници в затвора!
  • 21 Путин привика меркел и макрон

    8 0 Отговор
    Малките пуделчета слушат!! А сигурно не е така ? Русия ги е била поотделно и ако се наложи и заедно може да ги натрупа? Как са си тръгнали осрани от москва!! Трябва краката да му лежат и да не забравят това!!
  • 22 Муаха-ха-ха-ха...

    12 1 Отговор
    Вовката се гаври с тия бездетници !
  • 23 Лисугер

    11 0 Отговор
    Да Сталин беше бащата на народите!
    Сега Путин е бащата на народите в РФ но не използва цялата военна мощ на РФ, а използва и т.н.мека сила все пак учители са му всички западни политици. Или с техните камъни по техните глави.
  • 24 big

    2 0 Отговор
    До тук е само тяхната позиция, а какво е искал Путин? В голямата политика има големи сделки и малки, но важни договорености! Определено по Украйна няма и не може да има договореност, защото страната, която не спазва договореностите е Украйна, а това е в резултат на тяхната политика и поддръжка! За Навални също, на всички е ясно, че няма никакво отравяне и той се използва от тях за свалянето на Путин. Истината е, че политиката на Путин срещу тях ще се втвърдява постепенно особено след успешното завършване на импортозаместването и настоящите проекти!
  • 25 big

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Вълканов":

    Не само, тръгнат ли веднъж, не мисля, че ще спрат преди Атлантическия океан! Само натовска Северна Македония може да ги спре! Майтап бе Уйли!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания