Last news in Fakti

7 Април, 2021 12:46 16 606 79

Внезапна проверка на бойната готовност на руската армия

  • русия-
  • армия-
  • сергей шойгу-
  • учение

Очаква се в близките месеци да се състоят повече от 4000 военни маневри с различен мащаб във всички военни окръзи на Русия

Внезапна проверка на бойната готовност на руската армия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

На фона на изострянето на конфликта в Югоизточна Украйна в Русия започна проверка на бойната готовност на въоръжените сили.

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу уточни, че мащабните учения са планови:

В съответствие с плана за подготовка в органите на военното управление, съединенията и войсковите части започнаха контролни проверки.

Войските излязоха на всички полигони за провеждането на тактически, тактико-специални и двустранни учения.

Очаква се в близките месеци да се състоят повече от 4000 военни маневри с различен мащаб във всички военни окръзи на Русия.

Основните учения са планирани на полигоните „Цугол“ и „Сергеевски“ в Източния военен окръг.

През март в Крим се състояха мащабни учения на въздушно-десантните войски. На полуострова бяха прехвърлени 350 000 военнослужещи, бойни машини и военно-транспортни самолети ИЛ-76МД.

Струпването на руски войски в близост до границата с Украйна предизвика безпокойство в Киев и в столиците на западните държави.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баня

    71 14 Отговор
    Байдън е окъка яката май? Пак воина на балканите,а ?
  • 2 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    63 12 Отговор
    Войната няма да е на руска територия.Руските танкове безвизово ще преминат Аляска и полушата.

    Коментиран от #9

  • 3 БОЗА

    75 8 Отговор
    Сащисаните,кво си мислят,че рашките ще седят и ще ги гледат..ще ги гледат-на радари с палец на кнопку... ;-)
  • 4 ХАН КРУМ

    93 6 Отговор
    НЕ ДРАЗНЕТЕ РУСИЯ ,ЗА ДА НЕ ОТНЕСЕТЕ ШАМАРИТЕ.ВСИЧКО БЕШЕ МИРНО И ТИХО. ПО ДОБРЕ ТАКА ДА СИ ОСТАНЕ.АКО ПЪК СТЕ РЕШИЛИ ДА СЕ ПРОБВАТЕ ,ПЪРВО МИНЕТЕ ДА ВИ ОПЕЕ ПОПА.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    29 3 Отговор
    Ей не спряхте да си ги мерите ще каже човек , че е 1021 година и запада и Русия..... Мерка ли има да затриете света за един ден???
  • 7 онзи

    42 3 Отговор
    Черно море ще заприлича на кенеф от тези учения.
  • 8 Сандо

    77 9 Отговор
    Струпването на натовски войски около границите на Русия,непрекъснатото провеждане на учения на НАТО,агресивните изказвания на западни политици и натовски генерали предизвикват безпокойство в Москва и вземане на огледални мерки.Написано така сякаш повече отговаря на истината,нали господа,наричащи се журналисти?

    Коментиран от #11, #28

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бат Мишо

    56 4 Отговор
    350000 Ние Поляците Румънците и Гърците имаме общо 100000
    3 към 1 откъм бронетанкови 15 към 1 откъм флот 10 към 1 откъм ракетни войски 300 към нула откъм стратегически арсенал 500 към нула ТОВА е съотношението на База Севастопол къмто ВСИЧКИ страни нови членки на нато ......Съотношението в капацитета за РЕБ хакерски войни радио електронно разузнаван и спътниково и боен опит и психилогическа подготовка НЯМА ДА ВИ ГО КАЗВАМ да не му прилошее на Иво Инджев и на Пасито Ша на дъвчат подмятат подритват тренират тактики и новобранци с нас ДОКЪТ ИМ БАКТИСА и ни угаснат сичките крушки - а пуснат ли стратегическия арсенал НАПРАО ГАСЕТЕ КРУШКИТЕ - с туй разстояние до нас не НАТО -Господ не мое на спаси ....Едно време като умни хора са управлявали Бг са избирали православието щото Византия близо Рим далеч- СЯ няма ли ПОНЕ ЕДИН С МАЛКО МОЗЪК за отчете разстоянието .....Не че до обора кът е повече разстоянието ще е по различно де - там подводните ракетоносци ще ги разстрелят пак от упор

    Коментиран от #40

  • 11 руска педерация

    9 65 Отговор

    До коментар #8 от "Сандо":

    С такъв регионален окупатор като рускeнeфa струпването на войски около границата му даже е малко наглец ! Всяка държава си търси сигурността ,защото когато руската педерация ти е съсед ти си под постоянен риск за окупация ! Рускeнeфa е най-вредната и агресорска държава и не случайно никой от съседните й народи не я понася.Така написано прави повече смисъл нали господа русофилистични продажници ?

    Коментиран от #17, #35

  • 12 Може, Баце може

    41 3 Отговор

    До коментар #9 от "ихтанмет":

    Посейдоните и ония подводници дето изплуваха изпод леда са гаранция за това.

    Коментиран от #14

  • 13 ЛЕТ МИ БИЙ

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "ихтанмет":

    ТО ПАК СЕ ГОВОРИ НА НЕМСКИ НАЙ_ГОЛЯМИЯ ИНВЕСТИТОР В РУСИЯ........😀😀😀😀😀
  • 14 ха ха ха

    4 34 Отговор

    До коментар #12 от "Може, Баце може":

    И останалите анимациики нали ? Руските подводни самовари дори няма смисъл да ги коментираме.
  • 15 Бат Мишо

    36 5 Отговор

    До коментар #9 от "ихтанмет":

    Точно 1941 когато германците виждат за 4 часа куполите на Кремъл како са напрайли оборлиите че не вдянах - пращали лендлийз - ша кажиш И ЩЕ СЕ ИЗКАЖЕШ НЕПОДГОТВЕН - 35000 кораба са ударили дъното ПРЕМЛЕНИ от вълчите глутници - откъдето и големия вой и разминавания в туй за коет ревът от обора че са пратили и от Русия че са получили - И С ОСНОВАНИЕ - щото 9 от 10 са зели торпедото в океана НА ПЪТ ЗА АНГЛИЯ а сащисаните казнат не не за Русия беше ,белким намерят балъци да им го платят - така че си трайкай АМИ ПРОВЕРИ КОЛКО МИЛИОНА ТОНА ПОТАПЯ КРИГСМАРИНЕ 1941 1942 . - нередки са случаите - мога да говоря с номера на конвои - от 38 кораба оцелял 1 или НУЛА -демек кът на герберас ще обясня ИМА РАЗЛИКА ОТ ИЗПРАТЕНО ДО ПОЛУЧЕНО И ПОТОПЕНОТО ЗА КОГО Е ПЪТУВАЛО анадънму главо гербераска

    Коментиран от #19, #32

  • 16 Бачо Киро

    16 4 Отговор

    До коментар #9 от "ихтанмет":

    То няма и нужда да стъпват. Ако се стигне до там, работата ще е трагична, понеже ще се е стигнало до превръщане на мегаполиси в призрачни градове. Не бой се, американската доктрина не позволява жертване на милиони жители. Те много добре знаят, че никой няма зор да ги "завладява" ... Но да сринат мегаполисите те няма да оставят, та не се връзвай толкова на театрото ...

    Коментиран от #18

  • 17 ДА ЖИВЕЕ

    4 30 Отговор

    До коментар #11 от "руска педерация":

    ПРАВ СИ ....ТЕ НЕ МОГАТ С ЕДИН БЛОГЪР ДА СЕ СПРАВЯТ ТРЪГНАЛИ ГАРГИТЕ ДА ПЛАШАТ С ШОЙ ГУН😡😡😡😡и БРАВО за определението на българите правещи любов с валянките😀
  • 18 реалността

    6 34 Отговор

    До коментар #16 от "Бачо Киро":

    Ако има поне малко риск американските мегаполиси да се превървнат в призрачни градове ,със сигурност Русия ще бъде заличена от картата на света и превърната в пепел доста преди това.

    Коментиран от #26

  • 19 Бат Мишо

    11 5 Отговор

    До коментар #15 от "Бат Мишо":

    ПС куполите ги вижда небезисвестната ГОСТ ДИВИЖЪН прехвърлена от Африка където е маризила ингилизите кът маче у дувар- действително железни войници - виждал съм записи как удрят танка му и той изскача с пистолета и продължава да атакува и стреля НО точно там 4 часа по късно вапросната дивизия СПИРА ДА СЪЩЕСТВУВА изпълнявайки заповед да продължи атаката се натъква на убиййствен кръстосан огън от 6 дюймови АНГЛИЙЙСКИ ОРЪДИЯ И СНАРЯДИ - останали в русия при паническото бягство на интервентите през 1 световна - оръдията разчита и поставя Будъони - изчислява че цевите ще издържат сапо по 6 изстрела НО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО - дори когато не детонира 6 така при удар е ИзБИВАЛ ДВИГАТЕЛА да отлита на Пантерите и ГОСТ ДИВИЖЪН е изтребена - формирана е наново 1944 но общо е само името - всъщност с края и е пречупен гръбнака на Блицкрига с избиването на най добрите войници наРомел- Гост дивижън - наречена така защото дори командирите и не знаели къде е- дащото не спирали настъплението при заповед и запрашвари напред - нещо което им е струвало живота под Москва

    Коментиран от #22

  • 20 аман от дебили

    5 7 Отговор
    Важното е, че ще издумкат стотици милиони в долари. Резултатът - като при Дейр ес Зор...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бат Мишо

    15 1 Отговор

    До коментар #19 от "Бат Мишо":

    ПС като са се надянали на УБИЙСТВЕНИЯ ОГЪН на 6 дюймови обсадни оръдия -изкарани и натъкмисани на пътя им - ако го преизчислите ще установите че 1 снаряд е 150 кг .... Оръдията тежат толкова че са били неподвижни и лесни за обход и разполагането им е било ЧУДОВИЩЕН РИСК но Будъони стария кокал ги е сметнал откъде ще се юрнат към Москва и че няма да проведът разузнаване в желанието да нахлуят първи в Москва , подведени от досегашните си леки победи с бягства на жендърляка от Англия из Африка ....После идват и сибирските дивизии и битката за москва приключва като след мощна контра Вермахта е отхвърлен на 120 км от Москва и зимата сковава сичко

    Коментиран от #51

  • 23 байгън

    7 25 Отговор
    България е обречена на комунизъм и русофилство.Трагично е.
  • 24 Димитър

    19 3 Отговор
    Внезапно! В продължение на няколко месеца! Внезапно! Планово, в продължение на няколко месеца, но внезапно! Анадоли, анадоли....анадоли... Имаш още какво да учиш от менторите си в дойче веле, пак гръмко заглавие, което всъщност е лъжа, но самата статия е много плоска и наивна, анадоли. Имаш да наваксваш много!
  • 25 Kriks

    21 4 Отговор
    Замеша ли някой във война РБ соросите първи по вътрешен ред ще го хапнете тук майцепродавци!
  • 26 Бат Мишо

    21 3 Отговор

    До коментар #18 от "реалността":

    Проблема е че 70 % от Руския стратегически арсенал Е НА ПОДВОДНИЦИ - така че срината ли е Русия или не НЕ ПРОМЕНЯ НИЩО пич .70 % от 10000 ЯДРЕННИ БОЙНИ ГЛАВИ - някой с мощности от по 50-100 гига посейдони и царе ке бъдат заврени в обора И ТОВА Е НЕПРЕДОТВРАТИМА РАЗПЛАТА

    Коментиран от #30, #41

  • 27 Генерал

    5 27 Отговор
    Гаранция за какво ? Ясно е че руснаците живеят толкова "добре", та една ядрена война им се вижда по-добрия изход. Тоя път, каквато и война да започнат, ще трябва да го направят сами със всичките последствия от това. Няма да имат зад гърба си огромна военна промишленост като тая на САЩ и Великобритания. Няма и кой да спре китайците да си отхапят половин Азия. Червените боклуци много добре го знаят и за това вече 66 години си налягат парцалите и кротко си вегитират, разпадайки се като в напреднал стадий на проказа. Нито имат икономическите, нито политическите сили да водят каквито и да е кампании, камо ли военни. Както са се обградили от всякъде с приятели, тоя път могат и да им тръснат козината - само да шавнат. Добре, че го знаят и дори пожизнения им диктатор Пухлер, не смее да помисли за нещо повече от внимателно дрънкане на оръжие.

    Коментиран от #63

  • 28 Пешо от блока

    6 28 Отговор

    До коментар #8 от "Сандо":

    Каква натовска агресия те гони пък теб? Засега Русия е на украинска територия, а не Украйна на руска.Нато не извършват " планови" учения с десетки хиляди войници и бойна техника. Цивилизованите хора само упрекват Русия, че се държи много агресивно. Никой не се стяга да воюва, но ако руските нещастници решат да воюват с НАТО, ще се само затрият. Никакви 15000 танка няма да им помогнат.За 1 час само с дронове американците ще ги попилеят.

    Коментиран от #59

  • 29 Great

    4 19 Отговор
    Рубли валят рубли ще се задавят русофилистици имат скорошен спомен от сблъсъка с САЩ корпуса в Сирия няма жив руснак там

    Коментиран от #44

  • 30 Бат Мишо

    18 4 Отговор

    До коментар #26 от "Бат Мишо":

    ВЪПРОС Имаш ли идея ако ЕДИН ЕДИНСТВЕН Кузкина матъ или Посейдон се детонира в разлома Сан Андреас че КОНТИНЕТА ПОТЪВА ЦЕЛИЯ кэт стара гемия
  • 31 Шадола

    28 3 Отговор
    На война пид знамето на НАТО просто няма как да ме накара някой да отида. На Боко зетя да ходи на война и Пеевски, и на Инджо синовете Соломон също!
  • 32 Д-р ЦунКайМиго

    4 18 Отговор

    До коментар #15 от "Бат Мишо":

    А бре Бат Мишо успокой малко топката, така си се заплюнчил, че ще получиш някой инфаркт без време. Ще намалее отбора на кремълските тролове и аверите ти ще си делят и твоята заработка, хахаха.

    Коментиран от #56

  • 33 Пешо

    14 3 Отговор
    Молете се тия соросоиди дето влязоха в парламента ни на тия избори, да не позволят изграждането на едни бази тук, че тогава няма да нападат Америка а нася.
  • 34 пламен

    15 2 Отговор
    ТРЕПЕРЕТЕ ДЖЕНДЪРИ ДВУЛИЧНИ !
  • 35 ТИР

    21 1 Отговор

    До коментар #11 от "руска педерация":

    Като се замислих,, След 1989г когато Дадохме Военните Камиони На Скраб,Останалите Са В Горите да превозват Дърва,Нарязваме Ракетите,Разпуснахме Армията,Ако Русия е искала да ни напада то Да го е Направила до сега
  • 36 Монгола

    18 3 Отговор
    Руснаците ще омажат краварите за норматив ако някой се пробва в ДНР!
  • 37 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    13 4 Отговор

    До коментар #9 от "ихтанмет":

    Ти учил ли си история?
    Смехоран.

    Коментиран от #43

  • 38 глупости

    3 6 Отговор
    Какво е неочакваното, след като всяка година се случва.
  • 39 Рапира

    10 4 Отговор
    Украйна да не се притеснява. Те сами си свалиха гащите на САЩ- сега да си сърбат попарата и да не реват. Руснаците и без тях си имат вътрешни проблеми и хич не им е до тях.
    Но са си държава, а не дупедавци като нашите олигофрени.
  • 40 абе тъпа ушанка

    5 18 Отговор

    До коментар #10 от "Бат Мишо":

    изключват ви от SWIFT и си оставате в XIX век с външните кенефи. Почти нищо не произвеждате, но дори и това, което произвеждате е пълен шит... С тъпи и крадливи диктатори, сте обречени на санкции от цивилизования свят от една страна и "прегръдката на анакондата" (китай) от друга страна.

    Коментиран от #53

  • 41 4826

    4 10 Отговор

    До коментар #26 от "Бат Мишо":

    ПИЧ такива глупости си нацвъкал ,че надали въобще тур ясно колко си далеч от тези теми
  • 42 Монгола

    15 6 Отговор
    Някой са не си мисли, че Руската Федерация ще се отбранява, те да не са Близкия Изток, Руската армия е армия с огромни възможности някой се объркал, че сме 1941г!

    Коментиран от #45, #49

  • 43 аман от дебили

    4 14 Отговор

    До коментар #37 от "Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺":

    ако беше учил история, а не "прапаганда па русский", щеше да знаеш, че алчността на хитлер да превземе бързо и Киев заради "донбас" и отслабването по този начин на ударната група към москва (което го забавя с 2,5 месеца), спасява алкохолиците от прегазване.
  • 44 минаващ

    7 1 Отговор

    До коментар #29 от "Great":

    Халюциногените (или още психеделици) са група психотропни вещества, които чрез активиране на рецепторите за серотонин в контролиращи мозъчната кора неврони предизвикват халюцинации. Халюцинациите могат да бъдат зрителни, слухови и дактилни.
  • 45 аман от дебили

    5 17 Отговор

    До коментар #42 от "Монгола":

    Дядка, възможностите на руския "спецназ" (маскиран като "частна" армия), го видя целия свят на 7 февруари 2018 година в сирийската пустиня...

    Коментиран от #50, #60

  • 46 стоян

    2 16 Отговор
    Путин пак стяга редиците на мужиците с заплахи от война -да не вдигат глава че обедняха
  • 47 Верно ли

    9 2 Отговор
    Хаха, сега ще си ги "мерят", да видим на кой е по-голям. Само дженд.рите да не се изненадат :)))
  • 48 🇷🇺РУСКАТА⛦ФЕДЕРАЦИЯ🇷🇺

    18 3 Отговор
    С руснаците не става да ги обстрелват с ракети от далече и после пехотата както в Ирак и Сърбия.Руснаците имат флот и модерно ПВО, а и имат достатъчно армия сухопътна и флот за конра офанзива дълбоко в противниковата територия! Краварите ще съжеляват горчиво ако рискуват с РФ!
  • 49 комунисти терористи

    3 17 Отговор

    До коментар #42 от "Монгола":

    А бе комуне пробити я кажи КУРнела спечелили изборите ? Нали щяхте да сте първи на Тея избори ,а каква стана тя ? Едвам се добрахте до третото място комунета пробити.Да видиш как червените шумкарчета бавно измират и изчезват от България е страшен кеф !

    Коментиран от #52, #54

  • 50 Бесен Язовец

    19 2 Отговор

    До коментар #45 от "аман от дебили":

    Е и в Дебалцево ги видяхме как миньорите сготвиха кравските моржове и после немкинята прави совалки да се обяснява в Кремъл от името на,, чичо Сам" да пуснат краве контингента! Краварите не ти показват какви сакати ги врщат в Обора от Афганистан и Ирак
  • 51 стоян

    4 13 Отговор

    До коментар #22 от "Бат Мишо":

    До 22 ком -браво другарю -имаш талант да пишеш детцки приказки-продължавай да твориш

    Коментиран от #55

  • 52 Хайде

    9 2 Отговор

    До коментар #49 от "комунисти терористи":

    сам си го прави това правителство!
  • 53 Верно ли

    18 3 Отговор

    До коментар #40 от "абе тъпа ушанка":

    Ти за цивилизован ли се мислиш, бе, пи.льо? Я си виж речника! Аман от дребни келе.и, които след справка с Google се мислят за "върха на сладоледа".
  • 54 Софиянеца

    12 3 Отговор

    До коментар #49 от "комунисти терористи":

    Корнелия няма крадени пари да плаща за електорат от Факултета - София, Максуда - Варна, Столипиново - Пловдив, Мъглиж, Абланица...

    Коментиран от #58

  • 55 Фаши

    7 1 Отговор

    До коментар #51 от "стоян":

    ДЕТСКИ! Учи мама,да не работиш!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бат Мишо

    0 4 Отговор

    До коментар #56 от "Бат Мишо":

    Преди да си отвориш устата да смърдиш че има някой тука да не ни е ползвал услугите и да е недоволен НЕЩО КОЕТО ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА ТВОЯТА РАБОТА ще те питам какви са цветовете на руското знаме
  • 58 комунисти терористи

    4 12 Отговор

    До коментар #54 от "Софиянеца":

    Комунист нямал крадени пари ха ха ха...Нещо по нагло не можа ли да напишеш ? Еми то целия комунизъм се крепи само на разграбване бе демагог

    Коментиран от #69

  • 59 233

    14 0 Отговор

    До коментар #28 от "Пешо от блока":

    Знаете ли, че първият дрон всъщност е Карлсон...!
  • 60 Монгола

    13 4 Отговор

    До коментар #45 от "аман от дебили":

    Дедка е баща ти с 300 лв пенсия от Демократите соросоиди !
  • 61 Голем смях

    3 15 Отговор
    НАТО ..бюджет 1000 млрд. Россия ..бюджет 46 млрд.НАТО ..население 1
    000 000 000 .Россия ..население 136 млн. Половината алкаши ,а другата половина с дръпнати очички.Кой е по-силен?

    Коментиран от #62, #67, #71, #72, #73, #78

  • 62 233

    15 0 Отговор

    До коментар #61 от "Голем смях":

    Не ,че мие работа ,ама с пари ли ще се бият,щото ако е така, първи вас да запишем,че Боце каза ,че на троловете им спира кранчето!
  • 63 Мастара

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Генерал":

    Швейцарската електронна фирма лонжин и електролукс са проявили интерес да патентоват чушкопек с двоен отвор като цената на сделката ще достигне към сто милиона долара.

    Коментиран от #66

  • 64 И защо

    7 0 Отговор
    Ръчкат мечката,ръчкат я а сега ах защо и пълнят памперса....

    Коментиран от #68

  • 65 😁😁😁😁

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "ихтанмет":

    ха-ха-ха-ха...😁 а Наполеон и по-далеч от околовръстното на Москва стигна...😁...след това го настаниха на малък остров да си почива от постигнатото😁
  • 66 😁😁😁😁

    5 0 Отговор

    До коментар #63 от "Мастара":

    защо не направиха бартер ....ф-16 за чушкопеци...😁...ей не ставаме за търговци...😁
  • 67 😁😁😁😁

    6 0 Отговор

    До коментар #61 от "Голем смях":

    ...прав си...отдавна не са пердасали никой😁...сега накуп ще ни нашарят дупенцата със сибирска коприва😁...
  • 68 😁😁😁😁

    6 0 Отговор

    До коментар #64 от "И защо":

    Представете си докато ръчкате мечката..,.мечока да разбере ..и тогава ще стане една...😁
  • 69 😁😁😁😁

    10 1 Отговор

    До коментар #58 от "комунисти терористи":

    жилището в което живееш кога е купено😁...язовирите..АЕЦ, ВЕЦ, ТЕЦ ,топлопреносната мрежа ,токопреносната мрежа,БМФ,БРП,БНБ,обсерваторията,пътната мрежа,летища,железни пътища,БДЖ,морски гари,заводите които приватизираха олигарсите,рудниците,лозовите масиви,пивоварните,винпромите,корабостроителници и всичко😁😁....оръжейната промишленост и всичко кой разруши..а защо 2 милиона избягаха в чужбина,кой опрости 3 милиарда само от 1 държава...😁😁...недей така че сам си отваряш устата онова падащо из под опашката на летящите птички..😁😁
  • 70 петолъчник

    2 10 Отговор
    Джуджака нервничи и гризе нокти в Бункера Номерата с демонстрации Мосфилмчета Анимации и ниско прелитащи кошници не трогват никого

    Коментиран от #77

  • 71 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "Голем смях":

    Естествено ВИЕ сте по-силните....мръсници.И се държите като мутри....
  • 72 787

    6 0 Отговор

    До коментар #61 от "Голем смях":

    Те да им влязат неправилно веднъж,че да им се нанижат на мамеца в Крим или Донбас,тогава ще има "Ти ли ме блъсна или сам паднах"?!
  • 73 Peter

    7 0 Отговор

    До коментар #61 от "Голем смях":

    Помогна ли на американците парите да победят Виетнам или дори Афганистан?
  • 74 някой

    2 0 Отговор
    Сега ще покажат на ЕС и Америка нагледно как се прави.:)
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Седесарят.

    0 0 Отговор
    След разговора с Кравата Мерки,следват действия. Тая работа така няма да се размине..!!.Ще направят черно море на фекалийна яма..Ще преебъът и туризма..
  • 77 IDIL

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "петолъчник":

    хехе тъпо джендърче, те и С-400 са комини ама турците ги купиха щот са по тъпи от теб ли,те и затова американските джендъри ореваха от страх света
  • 78 Sassin

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Голем смях":

    Мислиш ли че, 1 000 000 000 население е готово да иде на война? Вече бройката е без значение,последната еойна ще бъде не по-дълга от два дни!Това че, русите нямат силна икономика не е точно така чичкооо!
    Я се огледай в Европа и ми кажи къдд има металургично тежко! производство? Да ти кажа ли? Никъде! Сащ отдавна вече не са металургичен гигант!
    С и нещата нестават само с печатни пари Чичко,акъл трябва!!!
    Ти работил ли си с чужденци?живял ли си сред тях?
    Само едно щи кажа!
    Днешната младеж да хванеш да е наееее.....
    Русите този път при конфликт ще пускат атома щоъо това е единствения начин да оцелеят!
  • 79 Роки

    0 0 Отговор
    Няма военна заплаха която да принуждава Москва толкова да подскача. Защо е това подскачане? Нещо се случва в Кремъл. Не знам дали е преврат или плъховете напускат кораба, но за да има такива мащабни войскови придвижвания, причината си е вътрешна.Няма да се изненадам от всякакви новини от Кремъл.А война няма да има - нормалните не я искат, ненормалните се страхуват.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания