Last news in Fakti

1 Август, 2021 22:11 2 028 2

Тайван с нова глобална инициатива

  • тайван-
  • инициатива-
  • благотворителност-
  • опазване на околната среда-
  • международна общност-
  • конкурс-
  • taiwan excellence: sharing is caring

Островната страна е известна със своите благотворителни инициативи в световен мащаб

Веднага след избухване на пандемията, причинена от Covid-19, тайванските производители на маски направиха огромни дарения на редица страни, доказвайки ангажимента си към международната общност.

Година по-късно страната популяризира нова инициатива с цел да изпълни дълга си, фокусирайки се върху двете най-важни теми в световен мащаб, а именно социалната благотворителност и опазването на околната среда.

Компании, спечелили наградите Taiwan Excellence Awards (ежегодни награди за върхови постижения, връчвани от Министерство на икономиката и Съвета за развитие на външната търговия на Тайван, с цел насърчаване на индустриите да надграждат и включват иновации и стойност в своите продукти) стартираха благотворителни събития под надслов "Taiwan Excellence: Sharing is Caring“. Инициативата сама по себе си представлява своеобразен конкурс, чиято цел е да събере различни предложения за благотворителни кампании и след като най-добрите от тях бъдат избрани от професионална комисия за подбор, организаторите ще възложат на трети страни да реализират идеите.

Всяко физическо или юридическо лице е добре дошло да вземе участие в инициативата, давайки своето предложение за благотворителна кампания, като бюджетът за неговата реализация не бива да надвишава 150, 000 щатски долара.

Повече информация за инициативата и условията за участие може да намерите тук:

http://share-care.taiwanexcellence.org/


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монгола

    9 2 Отговор
    Тайва е само остров, страна няма, страната е на континента и се казва China!!! Това да не ви е България дето призна Македония за страна населена с българи.
  • 2 ООН

    8 1 Отговор
    В ООН има регистрирани 204 държави, държва - страна Тайван не съществува и не е регистрирана !