Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 10:06 14 872 29

Учителка правила секс с 14-годишен ученик. Сестра му ги издала

  • секс с ученик-
  • секс-
  • сащ-
  • маями-
  • учителка-
  • ученик-
  • сестра-
  • кола-
  • полиция-
  • бритини лопес-мъри

Сестрата на момчето вижда кореспонденцията му с учителката

Учителка правила секс с 14-годишен ученик. Сестра му ги издала - 1

Учителка по актьорско майсторство в училище в САЩ е посегнала сексуално на 14-годишен ученик и е била подведена под отговорност, съобщава New York Post.

Според полицейския доклад 31-годишната Бритини Лопес-Мъри от Маями, Флорида, е имала сексуални отношения с тийнейджъра няколко пъти от август 2021 г. насам. В доклада се уточнява, че Лопес-Мъри първа е изпратила SMS на ученика, в който му е казала "какво чувства към него".

Разследващите откриват, че учителката няколко пъти е взимала момчето от баскетболна тренировка и е правила секс с него в колата си. Освен това тя е изпратила на момчето голи снимки и неприлични съобщения. Връзката на учителката с тийнейджъра излиза наяве в събота, 2 октомври, когато сестрата на момчето вижда кореспонденцията му с учителката. Бритини Мъри е арестуван по обвинения в насилване на непълнолетно лице, непристойно посегателство и сексуално сношение с дете.

Представител на училищните власти в окръг Маями е заявил, че Лопес-Мъри ще бъде уволнена във връзка с ареста, предаде Блиц. Учителката работи в училището в Маями от четири години и през 2017 г. е отличена с награда за постиженията си като нова учителка. От своя страна адвокатът на жената заявява, че клиентката му "е невинна до доказване на противното" и призовава обществеността "да не прави прибързани заключения и да уважава личния живот на семейството" на клиентката му.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сребрина гаджева----- Пар!!!!цала

    7 15 Отговор
    Аз спах с Йоан Матев

    Коментиран от #28

  • 2 сила

    33 2 Отговор
    АМА ТОВА Е ТЕАТЪР,ПОСТАНОВКА.....
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 33 Отговор
    ГРОЗНО е това така ли учи децата а нейните деца как възпитава
  • 4 Лост

    84 3 Отговор
    Свобода за жената. Може да е усетила, че момчето го принуждават да залитне към🌈 и му е показала нагледно правия път.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Псевдоним

    91 2 Отговор
    Сестрата е завидяла и на брат си и на даскалицата.
  • 7 Тоалетна хартия

    69 5 Отговор
    Сестрата не е искала да го дели с други....Изврътена държава
  • 8 киро

    55 3 Отговор
    А какво да кажем за съпругата на Ем.Макрон

    Коментиран от #10

  • 9 С опит

    44 3 Отговор
    Да не пиеш до 21 е също ненормално, но по отношение на сеска е истински терор. Нали момчето трябва все пак да прави секс с някоя, преди да са го набарали мана-фите. Удоволствието да портиш другия е истинска наслада, която се култивира от предучилищна възраст отвъд океана. В работата мога да те накиснат за нещо по всяко време, особено що се касае до безопасност на труда. Например, че не се държиш за парапета, когато слизаш по стълбите
  • 10 Лост

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "киро":

    Дали му казват -тате? А той на единия батко, а на другия наборе.
  • 11 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    14 8 Отговор
    Винаги съм се чудила колко низко трябва да падне самочувствието ,увереността в една жена/мъж/ за да посегнеш на дете .Колко голям/а/первер трябва да си вътрешно в съзнанието си????Красотата ли ? Разполагане с пари ли ? Престижната работа ли ? Сексуалната задоволеност ли ? .....Може да си красив и богат,но вътрешно да си неуверен,защото ти липсва ум,например. Може да си грозен,беден,но пък гениален и гениалността да ти е съвсем достатъчна,за да добиеш увереността и самочувствието на значим човек. Зависи какво намираш за ценно..Определено да виждаш одобрение и възхищение в очите на хората около теб носи увереност, но пък вътрешната хармония идва,когато си постигнал вътрешните си мечтания,станал си човекът,който си искал да бъдеш и живееш живота,към който си се стремял в този случай за /психопати/нямам отговор..

    Коментиран от #12, #15

  • 12 Хахахаха алоо в кой вел живееш

    31 4 Отговор

    До коментар #11 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Какво дете аз на 14 започнах 3 годишна връзка с 13 годишна. На втория месец точно започнахме да се перем. Тя беше вече изпрана.

    Коментиран от #13, #16

  • 13 Хехе

    20 5 Отговор

    До коментар #12 от "Хахахаха алоо в кой вел живееш":

    Карък, как можа да намериш 13 годишна и то вече парцал? Дано си си взел за жена някоя 12 годишна, че както не ти върви от 13 годишните нагоре ....
  • 14 Ех-х.....що нямахме такива даскалици

    25 1 Отговор
    И аз много харесвах другарката по география обаче не ме огря
  • 15 От страни

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Тази ситуация в щатите не е рядка. Имат много извратена джендерна полтитика и младежите преминават детството и юношество подтиснати с ограничени действия и чуства. Всичките тези ограничения намират исход при навлизането в живота, в професията. От тука са всичките им проблеми. Това е планирано нещо - ограничение на общуване, детски симпатии, ги лишава от практика и пречи на създаване на отношения и на семейство. Това е целта. Имам приятел в Канада, на 37 години и го е страх да погледне към девойка.
    И никвити хармонии.

    Коментиран от #18

  • 16 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    19 3 Отговор

    До коментар #12 от "Хахахаха алоо в кой вел живееш":

    По моето врме нямаше такива неща или са били рядко не съм чувала.За моите 43 години вече съм изморена от живота на младото поколение /свободия / чак пък толкова еееееее !!!!И аз бях млада моето момче на тези години се гримирахме тайно от майките примерно...момчетата играеха на карти и фишеци ...към 16,17 г.възраст излизахме с момчета на кино ,тайно ако си открадне цлувка ...по улиците бе срам да се целуваш с момче,да пушиш,/още не смея да запаля цигара пред баща ми -срам,респект/възрастните хора кога видеха по големи двойки се целуват се кръстиха хората .Доста по бавно се стигаше до другите удоволствия.Сега сте лишени от най хубавото романтика ,кавалера у момчетата изчезва ,момичетата от своя страна ако може и по бельо ще излезе за да получи повече лайк в социалните мрежи.Вземахте ваичко с пълни шепи от малки и виж къде стигнахме джендър ?!Какви семейства ще градите не знам??Трябва да се върне поне малко от старият режим .Свободата ,двмокрацията ,телефоните ви ОТКРАДНА детството бе деца !!!

    Коментиран от #17, #19

  • 17 Алфа херинга

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Ами аз съм на 38 и като бях на тази възраст, вече имаше от нашият клас някои, които на 13-14 започнаха с половия живот. Сега предполагам, че възрастта е паднала доста и не се учудвам, че някоя на 13 е вече доста опитна. Времената да други, пък и всичко е много индивидуално.

    Коментиран от #23

  • 18 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    8 3 Отговор

    До коментар #15 от "От страни":

    Времената се из....тиха имам наблюдения и при други момчета е така.В Франция много от момчетата си седят у дома играят игри геймъри ,по улиците само момичета/модната тендеция момиче да ходи на бокс/ тук таме момчета,станаха по скромни по свити в себе си .Ми едно нормално възпитано момче трудно се адаптира в човешката джунгла.Късмет и кураж на момчето и това ще отмине ще си намери приятелка просто трябва да намери дамата жената в някое момиче има такива
  • 19 Минчо

    4 4 Отговор

    До коментар #16 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Сигурно си от Делиормана.
  • 20 Умен по цялата глава

    14 1 Отговор
    Те не излизат от порно каналите,а като му се случи Реално било лошо...Не го разбирам този криворазбран Морал....
  • 21 До Gucci

    19 1 Отговор
    Сигурно си живяла на село. Аз съм на 46 г и когато бяхме на 13 - 14 г. имаше много момчета и момичета, които бяха правили секс. Повече от половината бяха започнали на 15-16 г. На 17-18 девствениците се брояха на пръсти, а на 19-20 като студенти, които бяхме останали девствени, ни беше срам да го признаем.

    Коментиран от #24

  • 22 123

    5 1 Отговор
    Тя е като бита с мокър парцал, не ме учудва, че прави секс с девствени или пенсионери.
  • 23 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Алфа херинга":

    Демокрация ,Кроворазбраната цивилизация ,Scorpions - Wind Of Change-когато младите бяха изпълнени с надежда-Самата песен и видео говори ....И едно нищо
    Тази песен е толкова подходяща и сега, както и тогава .
  • 24 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "До Gucci":

    Всичко е до уважението на човека към себе си !Ти какви момичета си намирал друг въпрос .От голям град съм не съм израсла в село това също не е от значение кой кога ?Просто наблягах на повече учение ,излиала съм и на бар ,дискотека по умерено нищо не ми е било чуждо всичко с времето ,както и биологически тези неща 17+.Има майки много на 15 години сега, да горките им деца.Ами дайте дъщерите си на 13 години да се забаляват с момчета а ????Другата тема защото дъщерята е принцесата на тате повече треперите за момичето от наблюдене.Каво ще кажете ,бременна на 14,15 години спира да учи....бе супер
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Жаба Кикерица

    5 0 Отговор
    А за спане с ВОЖД какво дават ? Къща , кюлче или евро по 500 ?
  • 27 гост

    12 0 Отговор
    Тука на по 14 вече се взимат, дърти кочове обгрижват ученички. Дори чалгара Слави има такава песен за ученичка в 7ми кас. Съседката ми е точно на толкова, пръщи от гърди и дупе, като фитнес модел е, оскъдно облечена, ами то си е готово вече. При момчетата там е задълително на тази възраст, искат или не искат, готови са за това. Да дойдат тука да видят какъв погром е в подобни морални устои.
  • 28 Раданч Татлъту

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сребрина гаджева----- Пар!!!!цала":

    А спала ле си с Бойко Борисов?🐵🐵🐵
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.