28 Ноември, 2021 07:24 1 854 17

Наришкин обвини САЩ в "злонамерена пропаганда"

  • русия-
  • украйна-
  • сащ-
  • наришкин-
  • разузнаване-
  • нахлуване

Русия няма планове да нахлува в Украйна, заяви шефът на руското външно разузнаване

Наришкин обвини САЩ в "злонамерена пропаганда" - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Русия няма планове да нахлува в Украйна и всичко друго е злонамерена американска пропаганда, заяви шефът на руското външно разузнаване, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

САЩ, НАТО и украински представители бият тревога през последните седмици заради, по думите им, необичайни движения на руски войски край границата с Украйна. Те намекват, че Москва може да се готви да предприеме атака. Русия неколкократно заяви, че може свободно да придвижва войските си на своя територия и че това не бива да тревожи никого.

"Трябва да успокоя всички. Нищо подобно няма да стане", каза Сергей Наришкин в интервю за държавната телевизия.

"Всичко по тази тема е злонамерена пропаганда на Държавния департамент на САЩ", добави той.

Наришкин говори ден след като заместник-държавният секретар на САЩ по европейските и евразийските въпроси Карън Донфрид заяви, че всички опции са на масата що се отнася до това как ще се отговори на струпването на руски войски по украинската граница.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Госあ

    42 3 Отговор
    Всичко е ясно като бял ден, краварите и нато искат да правят бази и да продават оръжие на украинците, че да ги защитават от Русия. Но тогава наистина Русия може да нахлуе…
  • 3 божи краварички

    37 3 Отговор
    ааа не неможе да бъде америка и злонамерена нее не е възможно та товва са ангелчета с бели крилца долитащи от рая носещи обаче ада със себеси навсякъде където отидат!!!
  • 4 Читател

    35 3 Отговор
    Тъй като нахлуване няма да има, а и никога не е имало желание за такова, очаквайте серия от изявления в стила: с братската помощ на нашите приятели от НАТО пречупихме имперските желания на Русия.
  • 5 От страни

    6 15 Отговор
    Има един такъв лаф: генералите виаги се готвят за миналата война. Така и Русия - прави нови оръжия а днес войните са други - хибридни. Една от частите на хибридна война е информационата война. Краварите са напреднали доста щото няма съвест няма чест, а русняците изостават щото се опитват да бъдат честни. То кел файда от ракети когато се борят с идеи както стана с СССР - хилди ракети а падна заради дъвки и дънки. Така и Русия днес - те си дават прпаганда, лъжи и то здраво натискат, а русняците даже изгодна истина не могат да кажат щото са имали уговорки. За Луната, за потопения Курск и други. Акл карат така то няма значение и самолети и спътниыи тия само с лъжи ще ги довършат.
    Според КОБ и ДОТУ (концепция на обществена безопасност и достатъчно обща теория на управляване) въздействията на държавите спрямо друга държава се делят на 6 нива - приоритети. Най високото е първо, най ниското ниво е шесто.
    1. Мироглед - идеи за устройство а света.
    2. Хронологически - промена на историята.
    3. Фактологически - информация.
    4. Икономически - санкции, търговски войни.
    5. Геноцид - оръжие на геноцид - опиумни войни, евтин спирт за пиене.
    6. Оръжие - бойни действия.
    От всичките нива на въздействия Запад сега прави 5 от шестте и с оръжие от 6 ниво не можеш да победиш неща направени а по високо ниво, на по висок приоритет. Затова се срути СССР, щото очакваха военно въздействие на 6 ниво а получиха на 1,2,3,4,5 ниво, хибридно въздействие. Това става и днес - те са мно
  • 6 От страни

    1 13 Отговор
    Продължение:... Тoвa cтaвa и днec - тe ca мнoгo нaпрeд и aкo прoдължaвaт така щe cпeчeлят.
  • 7 Антимилиционер

    5 26 Отговор
    Все някой трябва да спре шествието на простотията нахлуващо от Русия.
  • 8 н@ср@шкин

    4 16 Отговор
    абасрался
  • 9 ВЕФа не е руски

    6 12 Отговор
    С Американски компютър и софтуер много лесно се пише за техническите постижения на русия.
  • 10 Бля бля

    5 16 Отговор
    Теа палячовци са сила небесна..новата им пушка калашник 12 е копие на предишните с по малък калибър за да може да му сложат оптика..релсата за закрепване няма даже нужда да я коментираме

    Коментиран от #12, #15

  • 11 Олга

    19 0 Отговор
    САЩ лъжащите за Русия системно, в захлас и по всеки повод този път съвсем са се объркали “по невнимание” - хем, Русия отдавна води война с Украйна, хем, ей,сега ще ги нападне. Демек Русия прави совалки: влиза - излиза, влиза - излиза за им да забавно на САЩ и да има калабалък. Идиоти. Губят самообладание и превръщат кървавата трагедия на украински народ в цирк.
  • 12 Апропо

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бля бля":

    А на какво да е копие щом е АК ? На " Шпагин" или "Колт" ? Релсата за закрепване трябва да осигурява надеждност в бойни действия и го прави ако се съди по клиповете в Тубата? Калибъра е 5.45х39 като на АК 74 , който много отдавна е въоръжение , така че не знам какъв калибър са намалили . Въобще не ми е ясно къде сте виждали АК12 "на живо" та да го оценяте . Навярно под дивана от който пишете.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Олга

    14 2 Отговор
    Истерика на САЩ от безсилието пред Русия и Китай и това е лош признак за САЩ. Вече не се справят и постоянно извършват хаотични, импулсивни и безполезни движения, не приличащи на велика държава.Вече не са майстори. Правдата не е в тях, а когато нямаш правда, нямаш и сила.
  • 15 Какъв

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Бля бля":

    Калашник няма никой да използва джендърите няма да разберат кога са ги запалили това не Холивуд и техните филм чета това е война срещу руснак който не губил още такава

    Коментиран от #17

  • 16 Конник

    8 2 Отговор
    Към коментар №5. 2002 г. Руски олигарси сринаха Enron и изтеглиха 30 милиарда долара от борсата!
    Вече не хардвера е власт а софтверите. И Китай и Русия имат специалисти и хакери.
  • 17 Ннн

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Какъв":

    Да кримската, руско-японската и ПСВ не са се състояли, да не говорим студената война и за Афганистан! Сигурен съм че не знаеш кога и за колко време Москва е била окупирана от поляци!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания