Last news in Fakti

28 Декември, 2021 15:55 4 091 20

Гоним колективен имунитет от 90%

  • русия-
  • коронавирус-
  • пандемия-
  • владимир путин

До момента Русия е достигнала 61.1%

Гоним колективен имунитет от 90% - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Нивото на колективен имунитет в Русия достигна 61.1%. Руският президент Владимир Путин каза, че целта е 90%. На неформална среща на върха на ОНД на 28 декември ръководителят на Роспотребнадзор Анна Попова докладва за ситуацията с коронавируса и новия щам Омикрон.

Когато стана дума за необходимото ниво на колективен имунитет, Путин обърна внимание на факта, че „колегите в чужбина вече се стремят да имунизират над 90% от населението. Целта е 90%-95%”.

Същото ниво на колективен имунитет е необходимо, за да се предотврати разпространението на морбили и полиомиелит. „Тогава няма да се срещнем с тези инфекции“, каза ръководителят на Роспотребнадзор.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    33 1 Отговор
    математици ?!
  • 2 цербер

    3 10 Отговор
    ръководителката на Роспотребнадзор Анна Попова
  • 3 ннннннннн

    38 9 Отговор
    Пак питам:Защо в България не е внесена ваксината "Спутник-Ве"???????

    Коментиран от #12, #16

  • 4 Дилдо

    48 1 Отговор
    Ако стигнете 90% в@ксинирани е по-вероятно да ви затворят
  • 5 ⚜️Просветен⚜️

    23 1 Отговор
    Кои сте Вие където гоните бе , морони?
  • 6 Оги

    25 1 Отговор
    Те го гонят, той бяга.

    Коментиран от #20

  • 7 Джок Съдбата

    17 8 Отговор
    Гоните етилов спирт 90%, 100 мл
  • 8 Плашимир

    12 0 Отговор
    Що го гоним? Не е ли добре дошло?
  • 9 Гост

    23 3 Отговор
    Доста им е голям процента на вакснатите! Жалко, тия хора все още ги имах за по- корави, но явно и там е дошъл 21 век.! Няма ги вече истинските мужици, дето като пиеха мезеха с лук, ядеха го като ябълки!
  • 10 Фермер

    32 2 Отговор
    Пуйките във фермите също получават витамини и ваксини, но до последно си мислят, че печената коледна пуйка е теория на конспирацията.
  • 11 хъммм

    14 0 Отговор
    При 80% е безплатно, едва ли още 10% ще променят нещо. Но щом си вярва....
  • 12 Офффф

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "ннннннннн":

    Какви ваксини ще се внасят, решава Брюксел! България не може да реши това, както впрочем и останалите членки на ЕС! Не разбрахте ли, че правителствата на страните членки са само едни фигуранти?
  • 13 Алфа Вълкът

    10 5 Отговор
    Изкукуригал дядката вече, да го сменят ще направят някоя бела с другия памперс, Байдъна!
  • 14 .....

    19 2 Отговор
    Преди една година говориха, че 70% боцнати са достатъчни. Сега говорят за 95%, а след 6 месеца какво, 110% ли ще е целта! Тези влязоха в играта и сега не знаят какви лъжи ще им измислят техните глобални господари. Гърчат хората за нищо.
  • 15 Само да питам

    12 1 Отговор
    Да питам авторката , българската гражданка Богданова, как трябва да разбирам заглавието "Гоним колективен имунитет от 90 %". Кой го гони - ние там, те там, те тук, ние тук ? Мисля, че ние имаме по-сериозен обществен проблем, отколокото "заботата" за руснаци, които не вярват на собствената си ваксина. Ама карай, лаф олсун.
  • 16 Интензивното

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "ннннннннн":

    Защото не се признава от западните държави по политически причини.Всички гастарбайтери пътуват и работят на запад и е естествено да се боцнат с това,което се признава.Иначе нито една ваксина не е ефикасна срещу грипните вируси няма и да бъде в близките 100 години няма и нужда,защото грипните вируси са като вълците санитари в природата изяждат слабите и болните.Ако ги унищожим болните и зависими от ваксини ще станат мнозинство а може би това е целта на сатанистите и Путин е съгласен с тях.Истински имунитет се създава,както каза Мангъров
  • 17 Интензивното

    5 1 Отговор
    За слабите и болни хора има болници,където да се търсят причините за тяхното неблагоприятно състояние,защото може да се случи на всеки.Вместо това се претупват набързо с една венозна система за стимулация и шепа хапчета в бъдещето.Не се прави така за всяко болестно състояние има причини и те са известни отдавна на медицината,но на никой не му се занимава сега ден година храни яко влачене пада "жули Жеко,че как съм ядосана на тоя моя"..."В това превърнаха живота в жасане и жулене,щом не ксачате и се боцкате значи ще издържите временно
  • 18 Българин

    1 0 Отговор
    Те ще се оправят ние да му мислим
  • 19 Викат ми бонт, вагабонт

    3 0 Отговор
    У нас 90 - 95% няма да достигнем щото си нямаме булпотребнадзор.
  • 20 Рошко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Оги":

    Не бе сменя си името както му е угодно като присадените помаци,
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания