25 Декември, 2021 13:50 1 950 10

Омикрон в центъра на Русия

  • русия-
  • омикрон-
  • коронавирус-
  • пандемия

Разработват се нови препоръки за лечение

Омикрон в центъра на Русия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Случаи на заразяване с новия щам на коронавирус Омикрон са регистрирани в Русия. „Наблюдаваме внос на новия щам от чужбина. Тези случаи бързо се локализират, но има такива на територията на цяла Русия“, каза руският министър на здравеопазването Михаил Мурашко по време на работна среща.

Комисия от експерти от Министерството на здравеопазването на Русия разработва нови препоръки за лечение на коронавирусната инфекция, причинена от новия щам Омикрон.

„Днес са проведени проучвания за оценка на ефективността и лечението на коронавируса с новилекарства, причинен от въпросния щам. Виждаме, че някои подходи ще трябва да бъдат променени“, каза той.

Мурашко добави, че някои регулаторни документи на Министерството на здравеопазването вече са адаптирани и съвместно с Роспотребнадзор, се предприемат комплекс от мерки за борба с пандемията и проследяване на ковидните заболявания, свързани с Омикрон. „Целият набор от мерки се изпълнява в пълен обем“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На найси феродо

    9 4 Отговор
    И това ако не е добър предтекст да наложат санкции на Русия, здраве му кажи. Даже тази сутрин са се събудили всички руснаци. Санкцииииии! Как така? Не може!

    Коментиран от #3

  • 2 Путин

    10 3 Отговор
    Една хиперзвукова ракета в търбуха на Омикрон и готово.
  • 3 Петров и Баширов

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "На найси феродо":

    ... са виновни!!!

    Коментиран от #10

  • 4 6337383939

    3 4 Отговор
    И ко ся!Той си е във Великобритания и Южна Африка!Голрм праз че е в РФ.
  • 5 💉=⚰️

    15 4 Отговор
    Измамата се пуска в целия свят.
  • 6 Седесарят.

    9 3 Отговор
    Глупости .Няма такъв филм
  • 7 Презвитер Козма

    8 9 Отговор
    Путя веднага да нареди на Шойгу пълна бойна готовност и атака на Омикрона с Цирконий, Булава, Топола-М, Сармат и всички други космически оружия на Руската Канализация
  • 8 ТуентинКарантино

    5 0 Отговор
    Когато омикрон се появи в Оймякон, тогава ще го призная
  • 9 Жорж

    4 3 Отговор
    И руснаците уж имат спътници.
    Гола вода са.
    Не могат толкова време да засекат как ги пръскат с Ковид от космоса.
  • 10 Чул недочул си

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Петров и Баширов":

    Петров и Баширов са супер пупер агенти, които Западът обвини за тровенето - недотровене на Скрипал и за подпалването на оръжейните складове на нашия дундуркан от Запада военен търговец в Чехия. От тук нататък, с каквото и нелепост да обвинят Русия, руският народ се бъзика с тях, че сигурно Баширов и Петров пак са били в супер акция. Чаткаш ли, Баширов и Петров са специалисти по хибридни и не хибридни акции и изобщо да правят бели на Обединеният Западен Демократичен свят.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания