Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 20:55 1 650 20

ЕС очаква Русия да обмисли европейския отговор

  • ес-
  • отговор-
  • русия

Това обяви Петер Стано

ЕС очаква Русия да обмисли европейския отговор - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС настоява Русия да обмисли общият отговор на групата. Това обяви говорителят на европейската дипломация Петер Стано, цитиран от РИА Новости.

Отговорът беше предаден през вчерашния ден. Дадени са коментари по предложения за стабилност, изпратени от руския външен министър Сергей Лавров.

Дипломатът изпрати предложенията отделно до всяка страна. Очакваше всяка държава да предаде своята позиция.

ЕС реши да изпрати обща позиция. Тя беше обявена от върховния европейски представител по външните работи Жозеп Борел.

Стано обяви, че това е било предварително обсъдено решение. То демонстрира единството на групата.

ЕС очаква отговорите да бъдат реално разгледани.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    28 0 Отговор
    нищо няма да обмисля краварите да се прибират в краварника
  • 2 Майна

    34 1 Отговор
    Това както казах е домейна на Байдън...ТОВА ХИБРИДНО ОБРАЗУВАНИЕ Е СЪЗДАДЕНО ЗА ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ СУВЕРЕННИТЕ ДЪРЖАВИ ..НЕГРАМОТНИ, КОРУМПИРАНИ, КОМПРОМЕТИРАНИ СЪЩЕСТВА, СПЕЦИАЛНО ИЗБУТАНИ РЕШАВАТ ВЪПРОСА ЗА ЖИВОТА НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ! ДОКОГА? ВРЕМЕ Е ДА ДАДЕМ ОТПОР!
  • 3 помак

    16 1 Отговор
    ...отговора...

    Коментиран от #20

  • 4 Майна

    25 1 Отговор
    Събудете се, бе ,хора ...Вашата нереакция е убийствена и за нас и за поколенията...РАЗБЕРЕТЕ ГО...ЗЛОТО СЪЩЕСТВУВА ТОГАВА, КОГАТО ДОБРИТЕ НАБЛЮДАВАТ И НЕ ПРАВЯТ НИЩО
  • 5 Източна ромелия

    23 0 Отговор
    Какъв отговор да даде на европейските джендъри Москва?

    Коментиран от #7

  • 6 kjl

    16 0 Отговор
    Вчера имаше една готина карикатура някъде из нета. Една триглава ламя на която двете глави са с правилна ориенация, а третата е с различна. Та двете глави с правилната ориенатция си говорят: То хубаво, че третата глава има различна ориентация от нашата , ама задника ни е общ!
  • 7 Грульо

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Източна ромелия":

    Да духат супата. :D
  • 8 РЕАЛИСТ

    18 0 Отговор
    В момента гледам съветника по национална сигурност на Белия дом "Breaking news" . Съветва американците да напуснат Украйна. Путин може да атакува преди края на Олимпиадата
    . Това означава, че преговорите са били ялови. Жалко. Всички ще страдаме. Ще го почувстваме по джоба си.

    Коментиран от #16

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 В.В.П.

    25 0 Отговор
    България е анти НАТО...За момента е за Европа,обаче това може да се смени.Фон Лайеееен ,да се затрупа с камъни,и там да стои ,докато и дойде ъкъл във фашистката глава..Русия ,е голям приятел и партньор на България и Европа ,Азия ,Африка ,Америка,без саксонските боклуци. Мразя ингилизите и джендърския ,глупав език .Сащ ,и Англия Вън от България и Европа ..Искам газ на 50 Ст,и спокоен живот.
  • 11 Европеец

    26 0 Отговор
    "ЕС реши да изпрати обща позиция" - какво значи ЕС реши - кога и от кого е решено. Даже и заседание на ЕК не е имало.

    Не ЕС а брюкселските марионетки на краварите са побързали да изпратят отговор който им е продиктуван от господарите им без даже да питат отделните държави.
  • 12 Иванушка

    13 0 Отговор
    Ако Русия искаше Украйна да стане руска ще го направи по политически път с Порошенко или някой друг. Няма да водят война със собствения си народ.
  • 13 Опонент

    16 0 Отговор
    ✔Стано обяви, че това е било предварително обсъдено решение. То демонстрира единството на групата.✔
    Само аз ли нямам информация за предварително обсъдено решение?😥

    Коментиран от #15

  • 14 Абориген

    18 0 Отговор
    "Дипломатът изпрати предложенията отделно до всяка страна. Очакваше всяка държава да предаде своята позиция."

    Е така е ама ние отдавна не сме държави а краварски колонии и като такива не ни разрешават да имаме някаква позиция - до къде изпаднахме заради продажничеството на някои които се пишат българи.
  • 15 Дедо

    17 0 Отговор

    До коментар #13 от "Опонент":

    Няма нищо обсъдено предварително защото как ще обсъдят нещо преди предложението на Русия - даже не се знае предложенията до всички страни еднакви ли са или всяка държава е получила различно предложение. Никой за нищо не ни пита и решават някакви брюкселски чиновници вместо нас - пък иначе ни уверяват че България била независима държава.

    Нашите марионетки също мълчат - даже не казват какво е предложението от Русия. Демокрация ли - диктатурата е по-лоша и от тази на дядо Тошо.
  • 16 Според мен

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Русия няма да атакува Украйна, защото е и безсмислено! Украйна няма как да влезе нито в Нато, нито в ЕС, защото Украйна не е демаркирала границите си след разпадането на СССР! Защо? Защото трябва да обоснове границите си, които юридически сега са само административни, но не и държавни по смисъла на международното право! Но при влизане в Нато Украйна трябва да доказва границите си и тогава ще се навлезе в юридически води, а там Русия са добре подковани!
    Та, според мен за сега Путин играе играта на Запада... газта е в небесата... от там и останалите ресурси.... Кой печели?
    Путин е Президент на РФ и си гледа интересите на страната, която му е проверила съдбата си! А Украйна точно Запада я вкара в криза, която може напълно да разруши страната.
    На чия страна са моралът, правото и етиката?

    Коментиран от #19

  • 17 Споко

    7 0 Отговор
    Сега съм по-спокоен. Оказва се, че не само 80% от българите са дабЕли. Ами, че то 80% от Европа е населена с дебЕли.
  • 18 Коце

    11 0 Отговор
    Европа е с много гнил елит, и вероятно скоро ще бъде изгорена за да може да започне на чисто
  • 19 Додо

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Според мен":

    Русия се готви и няма да се поколебае да защити двете републики,ако Зелената лейка се върже на Запада и подкокоросват, нахлуе със сила в тях.Ако не ги защити ,там живее рускоговорящо население,което ще бъде подложено на всякакъв тормоз.
    Всичко зависи от Урките и доколко вярват на Задокеанците.Те се намират в положението на малък ученик,когото големите го карат да напсува друг голям ученик,с обещанието да го пазят да не изяде боя.
  • 20 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "помак":

    Ето още един отговор за краварите

Новини по държави: