Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Март, 2022 15:23 2 964 116

ЕС: Готови сме за налагане на още санкции срещу Русия при необходимост

  • украйна-
  • русия-
  • володимир зеленски-
  • европейски съюз

ЕК ще работи възможно най-бързо, за да изготви поисканата оценка дали Украйна е готова за начало на преговори за присъединяване към ЕС

ЕС: Готови сме за налагане на още санкции срещу Русия при необходимост - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Външните министри от ЕС са единодушни, че оставаме в готовност за налагане на още санкции срещу Русия, ако обстановката го изисква, заяви днес говорител на Европейската комисия.

Всички възможности остават открити, за да спрем руския президент Владимир Путин да извършва тази брутална агресия срещу украинския народ, добави той. ЕС е единен в оценката, че е необходимо да приключи с доставките на енергоносители от Русия. Обсъжда се как това да стане, но е общо мнението, че трябва да стане възможно най-скоро, посочи говорителят.

Още новини от Украйна

Крайната цел е да се прекъснат възможностите Путин да продължи да финансира избиването на цивилни украинци и разрушаването на украински селища, поясни той.

По неговите думи за прилагането на санкциите на ЕС от отделните държави са необходими от няколко дни до няколко седмици. Говорителят посочи, че Северна Македония и Албания изцяло прилагат европейските санкции, както досега е правила и Черна гора. Сърбия засега реши да не въведе мерките изцяло, но очакваме като страна, преговаряща за присъединяване към ЕС, да приложи европейските решения в областта на външната политика и отбраната, заяви говорителят. Той отбеляза, че едва напоследък властите в Белград са пристъпили към прилагане на ограниченията, предприети от ЕС след 2014 година в тази област. Надяваме се и очакваме Сърбия постепенно да приложи решенията, не става дума икономически интерес или за избор, а за морална позиция, поясни говорителят.

Санкциите на ЕС се утвърждават единодушно, но всяка държава има право да въведе допълнителни собствени ограничения, които да прилага самостоятелно, уточни той.

В отговор на въпрос, свързан със забраната на дейността на някои организации в Украйна и отражението за демокрацията, говорителят отбеляза, че страната се намира във военно положение. Това са извънредни обстоятелства, Украйна днес се бори за оцеляване. Всички мерки, предприети от законните украински власти в състояние на необявена война и брутална агресия, целят опазването на живота на гражданите и оказването на отпор, добави той.

Опитът Украйна да бъде описана като страна, където няма демокрация и където правата на гражданите са ограничени, представлява повтаряне на руската пропаганда и дезинформация с твърденията за държавно управление от нацисти, крайни националисти, с постоянно нарушаване на човешките права. Нищо подобно не се случва в Украйна. Русия извършва там военни престъпления, като отнема всички граждански права и свободи, посочи говорителят.

Той уточни, че ЕК ще работи възможно най-бързо, за да изготви поисканата оценка дали Украйна е готова за начало на преговори за присъединяване към ЕС.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само да попитам

    112 16 Отговор
    тия със санкциите имат ли достатъчно памперси след като им спре газта за тоалетните
  • 2 За какво да обичам руснаците?

    22 128 Отговор
    Няколко поколения българи не разбраха защо са се родили и защо са живяли. Наложена руска комунистическа диктатура. Пропилян „Живот“ без свобода и мечти!

    Коментиран от #5, #7, #8, #15, #30, #34, #39, #99

  • 3 Мдааа, ЕС

    105 9 Отговор
    що направо не обяявите васалитет към наглосаксите и да се приключва с измислицата за независимост. Рекет плащаме, унищожихме енергетиката и икономиката, арабелите ги заселихте по християнските земи, какво остана?
  • 4 Госあ

    15 95 Отговор
    Какво значи, ако се наложи ве ? Колко повече да се наложи ???? Следващата стъпка трябва да бъде руско печено в Украйна и джуджето трябва да бъде наясно с нея

    Коментиран от #55, #63

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЕС са нещастници

    87 10 Отговор
    Путин знае това и затова си прави каквото си иска!

    Коментиран от #35

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ха ха ха ха ха

    105 6 Отговор

    До коментар #2 от "За какво да обичам руснаците?":

    Ами ако твоите мечти са да миеш кенефите на западняците, то не на всички ни са такива мечтите!

    Коментиран от #12, #31

  • 9 Налагайте

    76 5 Отговор
    лицемерни тъпаци докатосе върнем в 18век двуличници
  • 10 „ Русофил“

    14 92 Отговор
    Митът за българската русофилия не издържа един елементарен тест.

    Няма ВМЕНЯЕМ българин, който да предпочете да притежава "квартира" в Москва или Перм или Воронеж пред къща в Ню Джърси, Осло или предградията на Мюнхен.

    Няма ВМЕНЯЕМ български родител, който да предпочете да запише детето си в Университета на Хабаровск или Челябинск пред този на Гренобъл или Виена.

    Няма ВМЕНЯЕМ български шофьор, който да предпочете да кара Москвич пред Мерцедес.

    Няма ВМЕНЯЕМ български летовник, който да предпочете Крим пред Задар, Хърватия.

    И т.н., и т.н.

    Задочната Русофилия - да възхваляваш всичко руско, като същевременно всячески го избягваш - е чисто и просто раздвоение на личността.

    Иначе известно като шизофрения.

    Коментиран от #21, #24, #26, #48, #57, #59, #64, #75

  • 11 Евроатлантик

    87 7 Отговор
    Вашият морал ли ще ни плаща сметките бе, брюкселски зелки вмирисани? Вашият морал доведе до тая война. Що не си го заврете при ценностите?

    Коментиран от #44

  • 12 Хе хе

    54 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ха ха ха ха ха":

    Не бе изнася пенсионерска урина в германски старчески дом много е престижно на селйо да каиш чи си в германия
  • 13 SCH💿Nino Brown

    12 32 Отговор
    Е бе добихте ги от санкция тези хора остава само да им спрете водката сух режим в Русия ,няма решение трудно се плаши тази раса издържа и на глад и мизерия освен да ги пращаме заселници на Марс друго не виждам така или иначе са почнали чистката ...

    Коментиран от #37

  • 14 Иван

    44 2 Отговор
    Готови сме..вазелин, памперси, туалетна хартия, Имодиум😁😁😁
  • 15 ...

    57 3 Отговор

    До коментар #2 от "За какво да обичам руснаците?":

    Пропиляни са грижите и парите на родителите ти, да те направят човек. А не тъпо леке, каквото си сега.

    Коментиран от #28

  • 16 Фриман

    55 3 Отговор
    Русия ще каже чао на Европа съвсем скоро!
  • 17 LOSHIA

    4 56 Отговор
    Путинофили=ГЕРБ=Копейкиновц ТОТАЛНА ЗАБРАНА НА ПРОКРЕМЪЛСКИТЕ НЕОФАШИСТКИ ВЪЗРАЖДАНЕ И ГЕРБ!! ВЪН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!ВЪЗРАЖДАНЕ+ГЕРБ+ДПС=ОПГ!!!!!!!
  • 18 Дер Лайнена

    63 1 Отговор
    Омазах се, но още мога! Заръчано ми е да фалирам Европа.
  • 19 Хайл

    63 1 Отговор
    Като наложиха санкции им изчезна олиото и брашното от магазините,дори от рапица нямат дето я произвеждаха.вчера нафтата в германия на автобана беше 2,749 €...санкци и после "къде акат гладните"
  • 20 Чупакабра

    4 31 Отговор
    Ако Бойко Борисов беше президент нямаше да има война който е за Бойко да стане президент да лайкне или да дислайкне коментара
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Българин

    5 62 Отговор
    Слава на Украйна! Слава на Великия Украински народ!
    Наближава денят в който ботоксовия мечок ще го разхождат като панайрджийска мечка из съдилищата на Европа.
  • 23 Европеец

    57 5 Отговор
    "ЕС е единен в оценката, че е необходимо да приключи с доставките на енергоносители от Русия. Обсъжда се как това да стане, но е общо мнението, че трябва да стане възможно най-скоро, посочи говорителят."

    Ами аз ще ви кажа как да стане - първо изчаквате да стане малко по топло, купувате си много свещи, второ затваряте всички фабрики, трето научавате се да пасете трева и пеша отивате на някоя полянка и след това спирате всички енергоносители от Русия - тя тревата ще е поникнала и ще изкарате до на есен - може да замезвате с някой скакалец (разрешени са вече), кола няма да ви трябва че няма да има бензин, интернет и други глупости няма да ви трябва че няма да има ток - въпроса е само да си намерите хубава полянка.

    Коментиран от #27, #68, #76

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Щсдд

    5 28 Отговор
    Абе московската борса отвори ли?
  • 26 El chapo

    37 4 Отговор

    До коментар #10 от "„ Русофил“":

    В Русия не карат само москвичи дъртак

    Коментиран от #46

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 С.П.

    59 3 Отговор
    Какви нови санкции, тя война ще свърши съвсем скоро с пълна и безусловна капитулация на Украйна. Кого ще съдите? Победителите никой не ги съди! Какви начини да замените руските енергоносители мислите? То е ясно-нищо не можете да измислите, защото всички от Персийския залив ви тръшнаха вратата. ЕС го чака безпрецедентен икономически крах, защото се води по акъла на подкупни, ниско образовани, неморални и недалновидни бюрократи.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 SCH💿Nino Brown

    6 37 Отговор

    До коментар #8 от "Ха ха ха ха ха":

    Виж човека е прав от Русия какво хубаво видяхме ?Що за хора /раса са ?/нещо без което да не можем ?Принос в науката няма/ааа химици 🤟😉 "Навални" и злодеите в Кремъл как да премахнем врага по тарикатски начин да му затворим устата за винаги /,в модата няма ,кино тук таме, музика няма ,на практика можем и без тях ще има по малко измамници и пияници в света .По чисто дето се вика целият бивш СССР трябва се рестартира ахам

    Коментиран от #40, #45

  • 32 Санкции до дупка

    43 4 Отговор
    Точно така! Продължавайте в същия дух,докато не съсипате окончателно ЕС! Или може би точно това целите??
  • 33 изрод от ГЕРБ

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Абе,":

    Има, имааа..........ТИ!!
  • 34 Мм-да-а

    43 2 Отговор

    До коментар #2 от "За какво да обичам руснаците?":

    Наистина няколко поколения се почустваха горди, че развиват държава, индустрия, образование, здравеопазване,общество. За сметка на това следващите ще изкупуват този грях, превърнати в обслужваща нация и ще се гордеят, че мият благородни пенсионерски англосаксонски задници и чинии на Запад от Будапеща. А държавата полуумряла благодарение на демократичните кражби и предателства в името на чужди интереси. И в полза на шепа криминални престъпници, ръководени от чужди посолства.

    Коментиран от #56

  • 35 LOSHIA

    3 13 Отговор

    До коментар #6 от "ЕС са нещастници":

    РОЛИТЕ ОТДАВНА СА РАЗМЕНЕНИ
  • 36 Никой

    3 24 Отговор
    Най голямото московско летище " шереметиево " опустя .Любителски кадри разпространявани в интернет показват огромни покрити пространства на летището на ,които не се вижда жива душа.Освободен е 40 % от обслужващия персонал.

    Коментиран от #47

  • 37 Амиии

    32 4 Отговор

    До коментар #13 от "SCH💿Nino Brown":

    Така е! Руснака започне ли чистката, означава, че ще изчисти нацизма!

    Коментиран от #81

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Мишо

    27 2 Отговор

    До коментар #2 от "За какво да обичам руснаците?":

    Абе кой ти бие телеграма да ги обичаш?
    Не ни занимавай със себе си!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Нускарданус

    29 3 Отговор
    Американски любители отивайте за олио вземайте си и нато с вас аз ще си карам колата с газ за 0,25лв ритъра като русия ни приюти
  • 43 Източна ромелия

    31 2 Отговор
    Скоро ще хвърчат зелки на ояли се бюрократи в Брюксел
  • 44 изрод от ГЕРБ

    4 7 Отговор

    До коментар #11 от "Евроатлантик":

    Ще прескочим ценностите Идваме право при тебе!!
  • 45 Турчин

    22 2 Отговор

    До коментар #31 от "SCH💿Nino Brown":

    Ами какво хубаво си видял от руснаците - ти толкова обичаш турците а те да вземат да те отделят от властта на падишаха - лоши руснаци бе. Я как се котира мъжката любов в Турция пък тук ти казват обидни епитети за този любов.

    Коментиран от #50

  • 46 Оракул

    4 6 Отговор

    До коментар #26 от "El chapo":

    Е вече ще карат ...
  • 47 Пилот

    33 2 Отговор

    До коментар #36 от "Никой":

    Ти виждал ли си летищата на запад и цените на самолетните билети отскоро. Знаеш ли че са скочили някои и десеторно.

    Коментиран от #84

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Никой

    4 27 Отговор
    Руския интернет започна да пропада. Сървърите от които ще се управлява руския интернет е изграден от " вражеска апаратура " с компютърни части внос. Ще се започне яка контрабанда с лупинги с внос от трети страни. Модерната технология става силно дефицитна и обикновения руснак уверено крачи към каменната епоха.
  • 50 SCH💿Nino Brown

    3 17 Отговор

    До коментар #45 от "Турчин":

    Виж имам уважение към всички раси не деля хората всяка раса си има черни овце но като руската па...мина няма ейййй няма такова нещо уникално д....в...и.И сега когато цял свят ги наблюдава сигурна съм дори и малко уважение да са имали то е загубено. МАРС ,ЮПИТЕР...🤣 Мъск може да измисли копче за телепортацация тя и радиацията яко бие по тях земи все ще има един край
  • 51 Гинеколожката на ЕС

    12 2 Отговор
    Искам го целия вътре сух, сух, да боли!
  • 52 От страни

    19 2 Отговор
    Глупави, ама глупави, глупаци. Може ли да са толкова глупави, нали са политици, нямат ли аналитици които да им кажат кво става. Американците много хитро подкарват Европа да усилва санкциите и изобщо не мислят за последиците. Язък. Айде тях ги мани - ми ние????...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Българин

    4 20 Отговор
    Санкции до дупка! Санкции, докато путлерофашистите побягнат презглава обратно в Рассия!!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ха ха ха ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "Мм-да-а":

    Няма как да го обясниш на хора чиито мозъци са изгладени с ютия.
  • 57 Кретенюга

    16 1 Отговор

    До коментар #10 от "„ Русофил“":

    Е това е резултата от потребителския манталитет, превръщащ човека със свободното мислене в роб на материалното. И от там в роб на корпорациитеи ширещата се либерастия. За съжаление в България сред печалните 80% процента има голяма успеваемост. препоръчвам ти в завещанието си да напишеш да те погребат заедно с имението ти в Монако, до лявата ти ръка да сложат ,,Майбах", до дясната - яхта. В краката ти - микс по 500 евро и 100 долара, към 1 милиард общо. твоя гроб ще бъде по - голям от целите Малашевски гробища, а пък ти ще си доволен от многото имане, с което се представяш пред Всевишния. Един много по - умен от теб е казал, че 1-ва и 2-ра класа на самолета кацат по едно и също време, т.е. всичко е празна суета и болни амбиции.
  • 58 Боби

    26 1 Отговор
    Всички тези бездарни бюрократи в ЕС омръзнаха на хората до болка. Хората са отегчени от риториката им, от инфантилизма, лицемерието и истеричната им кресливост. Тези санкции са всъщност санкции към самите граждани на ЕС. Нещата няма да утихнат скоро и съм убеден, че това ще концентрира огромен гняв в хората който ще избухне срещу самите тях. Ако до преди няколко години ви се струваше нереално да има революция на масите и бесилки и ешафоди по площадите, то скоро ще станат част от съвременната ни история.
  • 59 От страни

    20 1 Отговор

    До коментар #10 от "„ Русофил“":

    Ти до колко си вменяем че се надяваш всичко западно, това дето си го изредил заслужаваш или си способен в онези условия да го получиш? То и това в Русия няма да получиш ама да се исхвърлиш... Карай си 30 годишния таралясник, който е отдавна за автоморгата и се радвай че е имало бай Тошово време та родителите ти са си купили апартамент или къща, щото при капитализъма да си останал гол кат сокол. В Америка да си живял под моста в кашон или погледни в тубата "улиците на Филаделфия" - там да си. Вменяем той бил.
  • 60 Българин

    9 4 Отговор

    До коментар #48 от "Мухаа,хаа!":

    Муахаха, а ако иска да купи къща в Магадан или Владивосток? М? Ще трябва да спести 5 пенсии и е готов! Виж, ако иска да купи нещо в Ню Джърси, трябва да е поне сина на Нинова!!!

    Коментиран от #74

  • 61 човек от народа

    24 0 Отговор
    а, питате ли народите си, дали са готови да понесат тези санкции на гърба си !? защото вие няма да ги усетите с постоянното вдигане на заплатите си и офшорните си имоти и сметки !
  • 62 Морски

    19 0 Отговор
    ЕС "готови сме да си подлагаме ду.. тата ако се наложи още,стига от САЩ да го сметнат за нужно"
  • 63 Просто

    2 18 Отговор

    До коментар #4 от "Госあ":

    Няма как да се намесим в директен военен конфликт без да е намесена страна от съюза, това ще е в разрез с устава на НАТО. Пак по същия устав можем да пратим само хуманитарна помощ като съюз , а страни изпращащи военна помощ могат да споделят или да търгуват само от своя личен арсенал, който не е на отчет в НАТО. Украйна имаше над 6 години да се присъедини, но повярваха на обещанията, че ако са неутрални Путин няма да ги нападне. Както и на някакъв си договор според , който Русия дори ще се грижи за територията им в случай на атака. Както винаги на руснак доверие не може да се има.
  • 64 Търговец

    14 1 Отговор

    До коментар #10 от "„ Русофил“":

    Москвича 2 броя по 1000000 км двигателя и на двата работих перфектно но изгониха и ги дадох на вторични. Алеко бяха преди това 2140д перфектни правят се с подръчни материали и не трябваше да се добавят добавки

    Коментиран от #70

  • 65 БирникЪ

    17 1 Отговор
    Ако сте толкова ербап, спрете веднага вноса на газ, петрол и въглища от Русия. И проблемите с евроатлантизма ги решавате от раз! А как щеше се оправяте с индустриалците си, не е нито мой проблем, нито на Русия!
  • 66 Киро

    5 11 Отговор
    Всичко руско в боклука
  • 67 Червените клошари

    4 17 Отговор
    Ембарго до дупка за червената тор и оради с бодлива тел на обора, само това е спасението! Путлер в Хага!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Да бе!

    17 0 Отговор
    Сърбина направо е луднал,да налага санкции на Русия А да го приемат в Отанчо- направо примира от желание! Да ви изпълнява" пакетите" и да плаща газови доставки по 3 хиляди зелено,- сега плаща 270 зелено( почти девет пъти по евтина газ) да му определяте дължина на краставиците,и да го залеете с вашите пластмасови боклуци,който наричате храна.
  • 70 Фактъ

    2 5 Отговор

    До коментар #64 от "Търговец":

    Това е защото ползваха патентовани двигатели от БМВ
  • 71 ришар

    9 0 Отговор
    Пиклювци!
  • 72 Дяконъ

    14 0 Отговор
    Налагайте , после ще ревете !!!
  • 73 1111111

    15 0 Отговор
    и какво като сте готови, подготвяте си политическото самоубииство.
  • 74 Статистик

    8 0 Отговор

    До коментар #60 от "Българин":

    Справка от Гугъл - към февруари 2022 цената на квадрат във Владивосток започва от 955 евро. Хайде бягай там да си купиш нещо!? А, пропуснах - там искат само кеш, с ду.пене става!
  • 75 Амиии

    18 1 Отговор

    До коментар #10 от "„ Русофил“":

    Ако искаш ме нарича русофил, макар, че не съм, НО! Ако трябва да избирам, бих избрал Москва, Перм или Воронеж да живея, вместо споменатите други от теб. В Мюнхен.... все едно си в Африка. Ако трябва да уча сега... бих избрал университет в Русия пред Западен! Образователната система в СССР +целия соц. лагер+Франция беше идентична. И на светлинни години пред Западните университети. Сега нашето образование го направиха като на Запад. Дали ще учиш в УНСС или в Оксфорд или Харвард... е едно и също. Все излизаш неграмотен! В Русия също бяха тръгнали да развалят образователната им система по времето на Елцин... Но след това бързо се пресече и разрухата в образованието им не се състоя! Най-доброто образование в момента е в Русия! Това е истината! В Западен университет Ганьо си праща децата от суета.... И после се чуди защо детето му е "умно", колкото простоКиро :)))

    Коментиран от #77

  • 76 Още едно мнение

    2 17 Отговор

    До коментар #23 от "Европеец":

    КАНДИДАТ АЗИАТЕЦО ?Като ти е толкова скъпа Русия защо не отидеш там ,а висиш тук и се наслаждаваш на благините на цивилизацията? Ние енергийни ресурси ще си намерим ,но ти себе си никога!Бързо заминавай в Русия да те подритват отпред и отзад от сутрин до вечер! Ще опъваш уши от глад с картошки и самагончик и ще сияеш! Марш!!За такива като тебе тук място нямаааааа!!!!!!!!!!

    Коментиран от #89, #97, #110

  • 77 ТЪПОГЕРБЕР

    4 6 Отговор

    До коментар #75 от "Амиии":

    Руснаците казват точно обратно,на всички твои фантазии!Защо така бре??

    Коментиран от #83

  • 78 Васил

    1 14 Отговор
    Санкции няма да оправят нещата нужна е военна намеса и то по скоро иначе Украйна ще е спомен. А след нея какво ще я спре Русия да завземе Молдова Литва Латвия Естония че даже и Полша.

    Коментиран от #80, #94, #95

  • 79 Амиии

    17 0 Отговор

    До коментар #68 от "Хаха":

    Не е само Русия с газ. Но едно е да плащаш 2000-3000 евро, друго е да плащаш 300 евро. Европа няма от къде другаде да вземе по евтин газ от руския. А това автоматично я прави неконкурентно способна. Анадъм? А в бизнеса не си ли конкурентно способен.... отиваш в киреча.
  • 80 Амиии

    13 1 Отговор

    До коментар #78 от "Васил":

    Украйна ще е спомен за САЩ!!! И ти за това ли се косиш? Защото ще е неутрална страна? И защо й е на Русия дребосъците, които си изброил? Че тя се отърва от тях да не ги издържа, както и цял а Източна Европа, като разпусна СССР... Или на вас ви викат, че СССР е фалирал? М? :))))
  • 81 И ОТНОВО

    1 10 Отговор

    До коментар #37 от "Амиии":

    И къде го видя този нацизъм бре дечко ,или пишеше каквото ти продиктуват

    Коментиран от #85

  • 82 От страни

    13 1 Отговор
    Европа досега си стреля крайницита ама този път май мерника е срещу топките....

    Коментиран от #87

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 изрод от ГЕРБ

    2 11 Отговор

    До коментар #47 от "Пилот":

    Отивай в Русия! Там ще летиш с кукурузник,ако въобще летиш
  • 85 Амиии

    15 0 Отговор

    До коментар #81 от "И ОТНОВО":

    Да, това ми продиктуваха от САЩ :)) САЩ (официалната власт) обявиха батальоните на Азов и десен сектор в Украйна за нацисти,още преди операцията на Русия!
  • 86 Русия е права

    15 1 Отговор
    Тея пък смешници щели да налагат още санкции. Ми да налагат и да се стягат да плащат по 3000 Е газта.
    Да видим кой ще плаща налаганите санкции. Вола като рие на гърба си го хвърля, ама тези западни плаши..тарници от къде да ги знаят тези неща. Нека ФАЩ да им носят втечнената газ в кофи да ги видим коя от всички страни от ЕС ще се вреди за нея. Смяях.
    Няма ги едновремешните политици на запада, които наистина мислеха с главите си и в интерес на държавите си, а не като днешните мекоръки "демократи", които явно мислят само за личните си банкови сметки. Май един ядрен рестарт ще дойде добре на това извратено човечество? Лошото е, че арсеналът е толкова голям, че ще пръсне земята из целия космос. Но май си го заслужаваме.

    Коментиран от #93

  • 87 изрод от ГЕРБ

    0 1 Отговор

    До коментар #82 от "От страни":

    Срещу вашите разбира се,толкова ли е трудно за разбиране???
  • 88 Реалист

    8 0 Отговор
    Ари ве ко чакате първо спрете газта ама:)
  • 89 От страни

    7 0 Отговор

    До коментар #76 от "Още едно мнение":

    Я па ти па - къде намери в България "благини на цивилизацията"? Мале, мале - пази Боже сляпо да прогледа....
  • 90 Медик

    4 8 Отговор
    Начи дразним жужето с ушанката докато се побърка
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Пак ли?

    6 1 Отговор
    Аман от баламурници. Не разбрахте ли, че вече не сте интересни и никой не ви обръща внимание?

    Коментиран от #96

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Русия е права

    7 3 Отговор

    До коментар #78 от "Васил":

    Василчооо, Василчо явно донякъде си разбрал, че санкциите няма да оправят нещата, ама не си доразбрал до края, защото да призоваваш за военна намеса срещу най-мощната във военно отношения и то ядрена сила Русия си е чисто самоубийство. А, че скоро Украйна ще е спомен или ще я има като някаква малка територийка там е повече от сигурно, но това е благодарение на тези, които ги ръчкаха, всеки знае кои са.
    Относно спирането на Русия да превземе Молдова, Литва, Латвия, Естония, че даже и Полша също е смешно, защото никой не може да ги спре, ако решат да го направят дори твоето прехвалено НАТО. Но те не са им необходими, за какво са им да имат разходи и с тях ли?
    Не, че Украйна им беше необходима на руснаците, но те просто се усетиха, че ФАЩ ще разположат ракети на тяхна територия, които са в непосредствена близост и много бързо ще достигат до Москва. Ето заради това започна панаира, за да не позволят това и, за да защитят националната си сигурност. Само да ти припомня за Карибската криза през 1962 г., защо ФАЩ изреваха, когато разбраха, че руснаците разполагат техни ракети в Куба, която е в непосредствена близост до тях? Същото е. Но руснаците ги изтеглиха, а американците не искат и строят ли строят бази по целия свят и ограждат Русия от всякъде. ФАЩ имат около 800 военни бази по света и говорят, че са умиротворители? Ай стига, на това не се хващат и децата. А НАТО бил "отбранителен военен съюз", ДА БЕ ДА, само дето този съюз вече е на портите на Русия инач

    Коментиран от #109

  • 95 Русия е права

    8 3 Отговор

    До коментар #78 от "Васил":

    А НАТО бил "отбранителен военен съюз", ДА БЕ ДА, само дето този съюз вече е на портите на Русия иначе е отбранителен. Ето за това казвам, че Русия е права да се защитава.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 бъди разумен

    8 1 Отговор

    До коментар #76 от "Още едно мнение":

    Аз живея там и по интересното е че аз знам как е при тебе а ти понеже си кон с капаци не знаеш как е при мене . Така ,но понеже съм сърцат човек и ти предлагам да дойдеш и да ми гостуваш - СТИГА СИ ПЛАШИЛ ХОРАТА ! Да предлагам ти да дойдеш (не знам дали си същия , щото предлагам на всеки който се опитва да се подиграе с страната в която живея ) и въпреки че изглеждаш простоват човек аз съм готов да те посрещна дори да ти изпратя приглашение . Готов ли си , не се плаши , казвам не се плаши защото ти самия изпращаш тук хора като обречени а самия нищо не знаеш за тази страна . Или ела и покажи че си мъж или не плаши хората с нещо което е само в фантазиите ти !!!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Русия е права

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "За какво да обичам руснаците?":

    Защото ако не бяха руснаците днес ти нямаше да си българин. Ако не бяха те сега щеше да си мюсюлманини и щеше да се казваш хасан.
    Това достатъчно ли е поне да си им благодарен, а не да ги обичаш?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Офффф

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Още едно мнение":

    Абре човече, ти не знаеш ли, че няма такова понятие "цивилизация"? Има различни цивилизации! За останалото... даже няма и да коментирам, тъй като се вижда, че си... меко казано глуповат!
  • 111 Ще направите

    2 0 Отговор
    Голяма услуга на целия свят ако си наложите санкции на въздуха който дишате.Мизерници
  • 112 Фен

    6 0 Отговор
    И пак ме изтриха....свобода на словото....и ние сме готови, лъснахме си старите кюмбета , купихме си дърва и свещи и чакаме. Купихме си от евтиното олио, за да изпукаме пуканките. Кажете кога започвате и кога ще гасите лампите! Тая държава и без друго е заприличала на евроатлантически катун, дайте да я разтурим и да я почваме наново!
  • 113 Вова с галошите замина за Хага

    0 2 Отговор
    Заминах
  • 114 Някой

    1 0 Отговор
    Ако приемат Украйна в ЕС. Смятайте, че парите към държави, като нашата, силно ще намалеят. Защото ще отиват натам. Те сега колко наливат. А ако стане членка. Ще има да я възстановяват изкуствено, да и помагат и напомпват, за да я отдалечат от Русия. А ние вече 30 години нещо не можем да станем европейци. Основната вина е в нас разбира се. Но и, че сме смятани за хора втора ръка... И това е факт.
  • 115 некой си

    2 0 Отговор
    Освен задружно да си ритнат бурето и да увиснат на въжето май друга санкция не остана от тези псевдоевропейци. Мисля ,че това е специална тактика с която ще изпука половината руско население от смях .
  • 116 сноу

    1 0 Отговор
    Демагогията се усъвършенства ,най безапелационно...
Новини по държави: