Last news in Fakti

30 Март, 2022 17:50 2 488 37

Медински "дешифрира" резултатите от преговорите

  • русия-
  • украйна-
  • преговори-
  • нато-
  • крим-
  • донбас

Ръководителят на руската делегация, Владимир Медински, обсъжда резултатите от преговорите между Русия и Украйна

Медински "дешифрира" резултатите от преговорите - 1
Снимка: БГНЕС

„Украйна по същество се съгласи с основните искания на Русия да не се присъединява към НАТО и да откаже да разположи военни бази на своя територия.

Вчера, тя за първи път отбеляза готовността си да изпълни редица важни условия за изграждане на добросъседски отношения с Руската федерация, предаде РИА Новости.

Украйна, в своите предложения, се задължава да провежда военни учения само със съгласието на държавите-гаранти, включително Русия. Позицията на Русия за Крим и Донбас остава непроменена“. (Руската федерация изисква от Киев да признае руския статут на Крим и независимостта на ЛНР и ДНР. Украинските власти обаче, отказват да обсъждат темата).


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 51 Отговор
    Русия се отказа да иска незабавно рубли за газа !!
    Русия няма да изисква от купувачите си на природен газ незабавно да плащат в рубли. Такова уточнение направи Кремъл във връзка с изявлението на Москва, че вече ще приема плащания само в националната си валута, съобщава "Ройтерс". Запитан дали плащанията трябва да бъдат в рубли от четвъртък, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отсече: "Абсолютно не".
    Ахахахаххахахаххахахахахахахах !!! Е бива бива , ама по-голяма ушанковска излагация вече не знам каква може да има , ахахаххахахаха !!!

    Коментиран от #8, #21, #34, #37

  • 2 Петьо Петров

    13 32 Отговор
    Иска ми се изслушване на Зеленски в българския Парламент, да се видят позициите на управляващи и опозиция, и има ли някой защитаващ българските интереси? Имаме си американски марионетки, имаме си и руски, но имаме ли български държавници? Пука ли му на някой надраснал видеоигрите? На мен да! А на вас?

    Коментиран от #6, #9

  • 3 MHHHM

    42 4 Отговор
    ЗНАЧИ ПРЕГОВОРИ НЕ Е ИМАЛО ,ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА ДОКАТО НОВОРОССИЯ НЕ СЕ ВЪРНЕ В СЪСТАВА НА РУСИЯ И ДОКАТО ЕВРОПКА НЕ ОБЕДНЕЕ!
  • 4 Майна

    26 2 Отговор
    ГЛОБАЛИСТИТЕ не искат и мир ,ЗЕЛЕНСКИ няма думата, той отдавна е говоряща уста,както и Бай дън..
  • 5 Един

    29 6 Отговор
    Ще се съгласят на всичко укрите, и ще бъдат денацифицирани. Корумпираната киевска хунта е пътник...

    Коментиран от #13

  • 6 ТИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ ?

    53 7 Отговор

    До коментар #2 от "Петьо Петров":

    РУСКИ НЯМА В ПАРЛАМЕНТА ИМА САМО АМЕРИКАНСКИ !КАКВО ИМАШ ПРОТИВ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ СИ РУСИ ,АКО ГИ НЯМАШЕ СЕА ЩЕШЕ ДА ПИШЕШ НА ТУРСКИ,КАКТО ВИ УЧАТ ВЕЧЕ НА АНЛОСАКСОНСКИ И ЩЕ ОТМЕНЯТ 3ТИ МАРТ И 24 МАЙ!

    Коментиран от #10, #15

  • 7 Майна

    15 4 Отговор
    Всички тези хора твърдят, че трябва да подкрепим Украйна и да се опитаме да влезем във война с Русия. Те се опитват да популяризират световната война. Хората трябва да осъзнаят, че това е част от плана за Великото нулиране. Целият им план е да предизвикат световна война. Те искат ядрена война, защото искат да убият колкото се може повече хора“, каза Марбъл
  • 8 ОЛЛЕЕЕ

    35 3 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    КЪДЕ ГИ ЧЕТЕШ ТЕЗИ ЛЪЖИ БЕ?В БЪЛГАРСКИ МЕДЙКИ ЛИ?

    Коментиран от #12

  • 9 Българският интерес

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "Петьо Петров":

    не е украинския! Не е и американския!
  • 10 Петьо Петров

    4 39 Отговор

    До коментар #6 от "ТИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ ?":

    Ако бъркаш благодарност със зависимост, няма кой да ти помогне за робското мислене!

    Коментиран от #11

  • 11 33 ГОДИНИ

    39 2 Отговор

    До коментар #10 от "Петьо Петров":

    МЕ ЛЪЖЕШ СЪС НЕЗАВИСИМОСТТА СИ И ДЕМОКРАЦИЯТА СИ ОБЩАТА ИДЕНТИЧНОСТ И ОБЩИЯ ЕЗИК И ОБЩАТА РЕЛИГИЯ НЕ Е ЗАВИСИМОСТ ФАШИСТЕ!
  • 12 гост

    3 35 Отговор

    До коментар #8 от "ОЛЛЕЕЕ":

    Скоро ще ги прочетеш "лъжите" в ТАСС и РИА Новости , ахахахахахахахахах !!!

    Коментиран от #24, #28

  • 13 Пършинг

    1 33 Отговор

    До коментар #5 от "Един":

    А кога българските русофили ще бъда детъпицирани и деидиотизирани най-после??
  • 14 big

    18 2 Отговор
    Не знам той какво дешифрира според заглавието, но признаването на Крим за руски и двете републики за независими, също са от основните задачи. Денацификацията и съд за укрофашистите извършвали престъпления по гражданско и военно време, също никой не е отменял! Реално тези разговори, половинчати договорки и т.н. са много далеч от крайния резултат: капитулация на Украйна! Зеленски също ще бъде съден, а Украйна ще остане в сферата на Русия, нещо подобно като Германия: уж свободна, но абсолютно зависима от САЩ!

    Коментиран от #19

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Някоя си

    12 1 Отговор
    "Позицията на Русия за Крим и Донбас остава непроменена“. (Руската федерация изисква от Киев да признае руския статут на Крим и независимостта на ЛНР и ДНР. Украинските власти обаче, отказват да обсъждат темата)." Да ги бият тогава 😉
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Сатана Z

    21 2 Отговор
    След своето изявление в медиите относно преговорите,Медински вдигна с 10% подкрепата на Руснаците за военната операция в Украйна. Самият намек за някакви договорености с нацистите даде началото на втората фаза на операцията,зачистваме на Домбаската групировка на Укро - Вермахта.

    Z

    Коментиран от #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 еми

    2 22 Отговор
    Най-големият проблем на Путин и шайката около него ще настъпи когато войниците които са имали щастието да се отърват живи се приберат в къщи и започнат да разказват къде са били, какво са видели и какво са правили. Много ще са тия които се връщат обезобразени или изгубили крайници. Родителите им дори не знаят че са на война. Нямат връзка откакто почна войната и им събраха телефоните. Не мисля че това може да се заглуши дори и ако ги накарат да подписват документ за секретност защото те със сигурност ще ги накарат. Рано или късно кутийката на Пандора ще се отвори.
  • 21 Гост

    1 12 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Какво не ти е ясно, Гъдьо? Това условие беше финтиращо. Щом Украйна почна да се съгласява с условията, няма нужда от такив аконтра условия.
  • 22 Петьо Петров

    2 15 Отговор
    Очаквано коментарът ми не бе разбран, и доказа тезата ми, че не България е важна, а Америка или Русия. Толкова ли сме зле наистина?

    Коментиран от #25

  • 23 Пършинг

    1 22 Отговор

    До коментар #18 от "Сатана Z":

    Стига с тези нацисти бе. Или Зеленски е евреин или нацист. Двете не се връзват. И какво лошо има в думата нацист??? Прочистиха света от толкова много боклук.
  • 24 Гост

    5 15 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Скоро ще те чуем да питаш за наи-близкото чейндж бюро, да си обърнеш кроните в рубли.
  • 25 РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ СА ЕДНО

    19 4 Отговор

    До коментар #22 от "Петьо Петров":

    МНОГО ДОБРЕ ТЕ РАЗБРАХА БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ СА ЕДНО ЦЯЛО ТЕМЕТА ПРИКЛЮЧИ!

    Коментиран от #26

  • 26 Пършинг

    2 21 Отговор

    До коментар #25 от "РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ СА ЕДНО":

    Никога не сме били едно и няма да бъдем. Мразя тези скотове и мужици от 40 години.

    Коментиран от #27, #32

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 big

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Прав си, това се подразбира от изказването на Песков, но предполагам всичко е заради все още неосигурени административни и законови мерки в Русия. Другото, което предполагам е, че този "закон" ще включва всички суровини изнасяни от Русия. Имам и още едно предположение, евентуално, ако са останали западни компании да работят с Русия и внасят продукция някаква, да им се плаща в рубли, а те от своя страна по някакъв начин да я предоставят на компаниите купуващи суровини. Нещата не могат да бъдат решени за седмици, но определено ще се случат, Русия няма избор!
  • 29 6655

    4 6 Отговор
    Русофилите постояно повтарят че България предала Русия, респективно СССР, обидила нашия по-голям брат и освободител...... Истината е че през октомври 1989 Николай Рижков, премиерът на СССР, обяви официално – край на преводната рубла. Всички плащания в СИВ вече с долари по световни цени. Край на евтиния петрол, край на СИВ, край на социалистическата система, кой откъдето е.....След това СССР ни изрита с мощен шут от международното разделение на труда, което той самият бе създал. Това е все едно да те изхвърлят от къщата през зимата по гащета. Скоро след 10 ноември Москва наложи на българските стоки най-високите възможни мита, по-високи от митата за Турция, Гърция, Югославия. Така в рамките на година-две българският износ на промишлени стоки рухна.
  • 30 Васил

    2 10 Отговор
    Бункерният дядка не мисли за мир и спиране на войната кога Кремълски комунист си е държал на думата камо ли за договори.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ИНДЖЕВ

    12 1 Отговор

    До коментар #26 от "Пършинг":

    УСПОКОЙ СИ НЕРВИТЕ ЩЕ ТИ СЕ ПРЪСНЕ НЯКОЙ ВЕНА ИНДЖЕВ
  • 33 Отвратен

    7 0 Отговор
    И за чий тогава изпратихте на смърт стотици хиляди момчета?! Накрая да полегнете пред машата на запада. Политици скапани!
  • 34 Фен

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Може може , но между временно Франция започва да издава визи на руснаци от 1 април , англетата не искат да са гарант на украйна а Ватикана купи рубли за 10 млн. евро .Аре честито
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 д-р Куин Лечителката

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Човешка ценност":

    Пийте ги малко тия хапчета бе!
  • 37 Димов

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Отделили си частица от изказването, за да извъртиш и тълкуваш, както ти е угодно. Ключовата дума е НЕЗАБАВНО, а Русия нямало да настоява за НЕЗАБАВНО, защото това е тежък процес по подмяна, който ще отнеме време. Песков също е добавил, че идеята за плащане в рубли трябва да се разширява, а курсът на рублата ще се определя от Московската борса. Ето това, ти удобно си го пропуснал.
Новини по държави: