Last news in Fakti
  Тема: Украйна

3 Април, 2022 11:47 2 329 16

Руски военните освободиха кмета на Берислав

  • украйна-
  • кмет-
  • освободен

Александър Шапалов беше отвлечен на 20 март

Руските военни освободиха кмета на Берислав Александър Шаповалов от плен. Информацията потвърди самият кмет: „Снощи ме пуснаха, сега съм си вкъщи. Всичко е наред“, каза Шаповалов.

Руските военни го отвлякоха на 20 март. Оттогава нищо не се знаеше за съдбата му.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалшивата любов на нашите рублофили

    12 73 Отговор
    Любовта на българския народ към Русия е фалшива мантра, с която трябва да се оправдае зависимостта на политическия ни елит от Кремъл. Има ли по-категорично доказателство за това от факта, че в програмите на всички парламентарни партии е заявена твърда евроатлантическа позиция.
    Изключение прави само една - антизападна и проруска партия, която едва минава 4% бариера. Изборите са най-представителното социологическо проучване. Парламентарни партии са парламентарни, защото знаят какво желаят да чуят избирателите. Затова те се кълнат, че са срещу корупцията и за ЕС и НАТО, а като дойдат на власт, лъсва тяхната корупционна и прокремълска същност!

    Коментиран от #9

  • 2 Евроатлантика

    63 8 Отговор
    Ти май не си познаваш историята и не познаваш страната и народа си. Има неща които са много по-трайни и дълбоки от желанието да бъдеш третополов, толерантен, евроатлантипески ,обезкосмен и епилиран джендър. Ок?

    Коментиран от #8

  • 3 Последния Софиянец

    35 2 Отговор
    Неграмотни мисирки!
  • 4 Милена Богданова

    36 5 Отговор
    Някой ми отвлече мозъка ама не съм сигурна дали съм имала изобщо сиво може и да греша за отвличането!
  • 5 1944

    8 19 Отговор
    призив на путлер към защитниците на украйна: идваме като освободители. предайте се!
  • 6 Пръц

    8 16 Отговор
    Руската операция е с кодовото име ЬЪ.
  • 7 Механик

    4 9 Отговор
    Най -вероятно е вербуван .
  • 8 6303

    3 15 Отговор

    До коментар #2 от "Евроатлантика":

    Абе , ти само сина си ли познаваш от цяла Европа ? Вярно е , че много млади българчета като се върнат при тате, показват само тази страна на Европа , ама то е така , кой каквото научи . Със здраве .
  • 9 зумзум

    29 8 Отговор

    До коментар #1 от "Фалшивата любов на нашите рублофили":

    Добре , че си тии да ни обясниш , че се заблуждаваме , че обичаме Русия . Краварски слуга .
  • 10 Повече от фашизм

    25 2 Отговор
    Дъщеря кмета на 20 години на г.Купянск Харковска област е била отвлечена от СБУ, защото баща й Генадий Мацагора е позволил на руските войски да навлязат в града. Същия е записал видеообръщение към зеленски, в което го моли да бъде освободена дъщеря му."Ако вие смятате, че съм извършил длъжностно престъпление с това, че не излязох без оръжие да се съпротивлявам на въоръжените сили, съдете мен. Ако ви е необходим моя живот, вземете го, но помогнете дъщеря ми да бъде освободена". Вместо това след това обръщение получава заплахи за живота на дъщеря му.

    Коментиран от #11

  • 11 Майна

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Повече от фашизм":

    Повече от наивизъм. Добре , че през ВСВ не е имало джаджи да облъчват глупаците .
  • 12 гост

    7 14 Отговор
    Само да обясня на путиноидния башибозук тук , че съд за военнопрестъпници няма давност , дори ПОСМЪРТНО !!! Тоест пигмея няма да се размине с присъдата дори да си посегне , което е все по-вероятно !! И тази присъда е задължителна за страната му , тоест ако Раша не го признае официално за такъв , какъвто е , най- големия боклук на нашето време , Раша ще си носи последствията , а заедно с нея и всички путински боклуци в България , щото това със сигурност не са българи !!!

    Коментиран от #13, #16

  • 13 JEFF

    4 11 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Така е , а колкото по-дълго продължава войната , толкова по-ясно се различават путинските слуги . Путин е УБИЕЦ , както и всеки , който го подържа !
  • 14 Какво ни чака

    6 0 Отговор
    Голяма част от бежанците са елита на сегашния режим и техните близки. Това е армия от крайно агресивни русофоби, която ще бъде поканена от българските партньори (управляващи) на САЩ да живеят в България, затова и се създават тези безпрецедентни условия на живот за тях. „Това не са бежанци като другите„, както се изрази Петков, това са петзвездни бежанци. Пълен съпорт, петзвезден лукс и пари на джоб. Едно четиричленно семейство от така наречените бежанци получава безвъзмездно 4800лв. на месец от нашите пари, докато нашите деца и родители мизерстват. Това е най-голямата предлагана помощ от всички европейски държави в съотношение заплати стандарт на живот. До момента в страната са влезнали около 200 000 украинци и ще влезнат поне още два-три пъти повече. От тях дори само двадесет процента да останат ще са между 100 и 200 хиляди.

    Една цяла армия, която ще стане гръбнака на българските нацистки батальони.

    Ще се слеят с маршируващите на Луковмарш, ще им покажат как се прави революция на чисти арийци. Ще насаждат омраза към всичко руско, страх у всеки дръзнал да се нарече русофил. Ще превърнат България от русофилска в русофобска страна. Важна подробност е, че украинците се настаняват на големи групи, точно в населените места с голяма концентрация на постоянно пребиваващи руски граждани в България. Това е изключително подла и опасна политика, която застрашава живота на много хора, включително българи. Целта тук е да се създаде напрежение и да се прогонят рус
  • 15 Един

    2 0 Отговор
    Гледам много хора не си пият хапчетата вече
  • 16 Хи их хи

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Козяци квичат, значи неща вървят в правилна посока!
Новини по държави: