Last news in Fakti

26 Април, 2022 12:21 2 072 32

САЩ обмислят санкции срещу "тайната първа дама" на Русия

  • русия-
  • сащ-
  • санкции-
  • руска-
  • първа-
  • дама-
  • тайна-
  • алина кабаева

"Продължаваме да обмисляме санкциите" - така Псаки коментира въпроса защо на руския политик и бивша гимнастичка Алина Кабаева все още не са наложени санкции

САЩ обмислят санкции срещу "тайната първа дама" на Русия - 1
Снимка: БГНЕС

САЩ ще наложат санкции срещу "тайната първа дама" на Русия, Алина Кабаева, съобщи прессекретарят на Белия дом, Джен Псаки. Тя отрече информациите и слуховете, че САЩ умишлено са се въздържали от санкционирането на жената, за която се смята, че е съпруга на Путин.

"Продължаваме да обмисляме санкциите" - така Псаки коментира въпроса защо на руския политик и бивша гимнастичка Алина Кабаева все още не са наложени санкции.

"Никой не е застрахован от нашите санкции. Вече санкционирахме президента Путин, но също и дъщеря му и най-близките му приятели също, подготвяме още санкции", увери Псаки.

В САЩ, както и в други страни по света, нарастват призивите за налагане на санкции на 38-годишната златна медалистка от Oлимпийски игри, както САЩ направиха с двете дъщери от първия брак на Путин.

Руският президент е изключително потаен за личния си живот и никога не е признавал някаква романтична връзка с руската "тайна първа дама", както я наричат ​​в руската и чуждестранната преса, съобщи БГНЕС.

Преди дни Wall Street Journal съобщи, че американската администрация умишлено не налага санкции срещу Кабаева поради опасения, че Путин ще го възприеме като лична атака. "Това ще се разглежда като "толкова личен удар за Путин, че може допълнително да ескалира напрежението между Русия и САЩ", пише още вестникът, предаде BG ON AIR.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    34 4 Отговор
    Да забранят и менделеевата таблица !

    Коментиран от #14

  • 2 Сакън

    16 17 Отговор
    Няма да я пипате че Путин ще се ядоса и ще прати на смърт още хиляди крепостни.
  • 3 Грульо

    30 5 Отговор
    САЩ да санкционират кучето на Путин, дето му го подари Бойко. :D
  • 4 Бай Дън

    32 4 Отговор
    Санкции срещу мис Гащи в Барселона!
  • 5 Примати

    12 30 Отговор
    Украйна ще победи дори ако Русия използва ядрено оръжие срещу Киев. Знам какво съм написъл , имам три ракли с книги. Ядреното оръжие може да се използва само за постигане на военни цели, не и политически. Без постигане на политическите цели в Украйна рано или късно Русия ще рухне, и тогава останалите след ядрения удар украинци ще построят нова и страхотна държава , докато Русия ще се разпадне…

    Коментиран от #10, #21, #25

  • 6 Анализатор

    25 4 Отговор
    Никоя държава не се намесва в изборите и политическите процеси на други държави в мащабите, в които го прави САЩ всеки ден.


    Това е цитат на известният британски журналист и дипломат Мъри

    Лично аз през дългия си живот никъде не съм прочел видял или чул съединените щати да имат пълномощно да извършват подобна дейност която може да се сравни с дейността на някои групировки десетилетия след промените от 89 година
  • 7 Офффф

    22 4 Отговор
    За сетен път се убеждавам, че интелектуалното ниво на американците е под 50! И то не само на американците из гетата им, ами и на управленско ниво.
    Само изказа им да чуеш, е достатъчно да се почувстваш вундеркинд:))))
  • 8 Презвитер

    27 7 Отговор
    Американците имат право да си въвеждат каквито си искат санкции, но да принуждават на целия свят да им подгъ зува на "санкциите", си е чист диктат.

    Путин бил диктатор?
    А, не са ли по-големи диктатори в САЩ , понеже заповядаха на целия свят да воюва срещу Русия, политически, икономически и военно?

    Коментиран от #11

  • 9 СССРБарета

    17 5 Отговор
    Ау Колко са остроумни джендъри те от Вашингтон Как не се бях сетил точно това ще промени хода на войната и Путин много щял да се ядоса! Вашингтонски фантасмагории на режима в САЩ
  • 10 Матей

    10 4 Отговор

    До коментар #5 от "Примати":

    Не е важно да ги имаш,а да ги прочетеш...ама то май е печатна грешка, вместо рокли си написал ракли
  • 11 Офффф

    13 7 Отговор

    До коментар #8 от "Презвитер":

    ЕС не е целият свят! Напротив:целият свят воюва срещу САЩ и пуделите му - а Заедно САЩ + пуделите им наброяват 1 милиард! Един милиард срещу останалия свят!

    Коментиран от #15, #28

  • 12 клоуни жалки

    17 3 Отговор
    Утре ще забранят и Чайковски...леле тия чупят тъпомера, както винаги. Наистина мозъка им е лоясал от Макдоналдс и кока-кола...не е истана колко са зле.
  • 13 Дългият

    13 3 Отговор
    С тези санкций срещу личности като олигарсите или дъщерите и бившата съпруга на Путин краварите се оляха. Най смешни са санкцийте срещу любовницата на Лавров. И това, когато се водят тежки битки в Украйна. Това ли беше военната хиперсила??
  • 14 Матей

    12 7 Отговор

    До коментар #1 от "браво":

    Между другото,разговарял съм със американски и канадски студенти по химия. Те изобщо не знаят кой е създал таблицата.Просто не им се казва и си мислят,че ей така е дошла от самосебе си
  • 15 Презвитер

    6 6 Отговор

    До коментар #11 от "Офффф":

    Тия от Сашето, ни знаят как са бият руси и украинци, кат са саюзят.

    Ши им разбичкат кулибата кат Хитлерова Германея
  • 16 2121

    13 7 Отговор
    Само много невежи ,с полирани мозъци ,т. н сащ могат да пълнят света с глупости.За нас българите, сащ се демаскира,като агресивна, войнолюбци и неадекватна страна.Не зная,докога Урсула/диванчето/, богомолеца Тома Диков, чужденката Люба Кулезич ,а и Сашо Диков Кирил Петков декласираният Б. Борисов Герб ,да не пропусна лилавата Силвия Великова ще ни пълнят главите с глупости.Хората престанаха да гледат телевизия, престанаха да слушат БНР-Хоризонт,именно от манипулации и лъжи.За О,краина знаем от други медии.Знаем истината.Пишете за биологичните лаборатории в Мариупол.пишете за биолабораториите във Военна Болница и в НЦЗПБ.Не, че не знаем какво е биологично оръжие,знаем ,искаме да се съобщи по всички медии за него.А,, оръжие България изнася ,чрез Полша.И, за сведение на соросоидите/Найо Тицин,Пендачанска която врещи ,а не пие/,Вл. Вл. Путин е здрав, не му треперят ръцете, равновесието му е вред и не е болен/ако говорим за Байдън-там има болест,деменция-американските лекари са наясно/.

    Коментиран от #30

  • 17 Матей

    9 5 Отговор
    С тез лични санкции единственото което постигат САЩ е да показват безсилието си
  • 18 един от многото

    10 1 Отговор
    Гаргата като кацала от кол на кол , накрая се набила на един! Че и тяхната работа , голям зор виждат , но в най скоро време ще си намерят майстора.
  • 19 алина кабаева

    7 4 Отговор
    Не съм сигурен,но мисля че кравария ми дължи 1 милиард долара.Моля да ми ги изплатят незабавно ,в противен случай ще ги бомбардирам.
  • 20 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    8 7 Отговор
    Не бе недейте. Нека си живее в разкош докато нейния избива хиляди украинци.
  • 21 Вероятно

    5 8 Отговор

    До коментар #5 от "Примати":

    имаш много книги (наследство сигурно), ама не каза дали си ги чел! Ххахахахаххахаха
    Украйна няма да спечели по ред причини. Русия постига целите си към момента, че и повече. Света започва да си дава сметка за много неща и започва да вижда зад пропагандата. Факт е, че света вече не е същия и това е големия успех на Русия!

    Коментиран от #29

  • 22 Смех !

    3 3 Отговор
    Тия се мислят за господари на света,докато народа им мизерува в хотел кашон.
  • 23 П.ро.ститут.ки и рубли

    8 4 Отговор
    Пияното к.урв.е на путан и ко.пеле.тата му веднага ги пращайте в обора там да си лежат в калта!
  • 24 Мемфис

    6 4 Отговор
    Всички бягат от свинарника - рассия!главното прасе и олигарсите около него са оглозгали всичко, а народа с промитите мозъци убива невинни в Украйна за за по една значка и каквото може да открадне от домовете на убитите.

    Коментиран от #27

  • 25 пьешу

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Примати":

    а правописа кога ще научиш?
  • 26 Моника луинска

    1 0 Отговор
    Мене няма кой да ме санкционира. Нищо не разбират от западните ценности тия руснаци.
    Поне да бяха наложили санкции на обвинения в педофилия член на английския кралски двор.
  • 27 zor

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Мемфис":

    до 24 ком -големото шоу беше изгорелия камион на орките с 8 изгоряли откраднати перални
  • 28 FILIP

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Офффф":

    Ти останалите 6 милиарда за.хора ли ги броиш те повечето са крепостни селяни без права
  • 29 Так

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Вероятно":

    Блаблаблаблаааа
  • 30 Так

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "2121":

    Много писане за нищо!
  • 31 Кремък

    1 1 Отговор
    Докато Кирчо ни агитира да си даряваме заплатите за Украйна,украинските милиардери,така наречените олигарси не плащат електричество от началото на военната операция.Дължат милиарди гривни и нямат никакво намерение да си платят.Задокеанците гласуваха половин милиард за заплати в обществения сектор на Украйна..Не е трудно да се досети човек за кого работи една администрация,когато си получава заплатата от чужбина.А ние да си даряваме заплатите.Какво да кажа друго освен да живее Политическа Партия ,,Пудели на Посолството"!
  • 32 Козма

    0 0 Отговор
    До 15 Презвитер

    Прав си, от 200г. в руската армия за първи път няма украинци и затова закъсаха здраво! Но не си познал, че някога ще се обединят. Никога! Намери и чуй песента " Никогда мь! не будем с вами братьями!". Страхотна е!