30 Май, 2022 06:38 1 641 2

Откриха останките на изчезналия самолет в Непал

  • самолет-
  • инцидент-
  • непал-
  • останки-
  • катастрофа

На борда му е имало 22-ма човека

Откриха останките на изчезналия самолет в Непал - 1
Снимка: Туитър

Останките на изчезналия вчера самолет с 22 души на борда в Хималаите в Непал бяха намерени, съобщи в "Туитър" говорител на непалската армия, цитиран от ДПА, предаде БТА.

Малкият самолет извършвал полет от туристическото градче Покхара, на около 200 километра западно от столицата Катманду, до планинското селище Джомсом – на около 80 километра в северозападна посока, казаха властите.

Самолетът е на авиокомпания „Тара еър“. Полетът е трябвало да трае 15 минути. Контактът с екипажа е бил изгубен малко след излитането. На борда му е имало трима души екипаж и 19 пътници, в това число 4 индийци, 2 германци и 16 непалци. Съдбата им остава неизвестна.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Останките на самолета са намерени , но съдбата на хората НЕИЗВЕСТНА !!! Да не са АНИХИЛИРАЛИ преди да падне самолета ???

    Коментиран от #2

  • 2 Посетител

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Или ТЕЛЕПОРТИРАЛИ... Като гледам снимката, съмнявам се да има оцелели... Дай Боже да греша!