Last news in Fakti

16 Юни, 2013 19:58 1 485 0

Жерар Депардийо иска да стане гражданин на 7 държави

  • жерар депардийо-
  • гражданин-
  • русия-
  • паспорт

Актьорът Жерар Депардийо, който преди няколко месеца придоби руско гражданство, заяви, че има намерение да стане едновременно гражданин на седем страни, съобщи в. Le Journal du Dimanche. В най-скоро време екранният Сирано дьо Бержерак смятал да поиска алжирски паспорт.

Депардийо пояснил, че този голям брой паспорти ще му помогне да пребивава в максимум държави без да се налага да си вади виза. По неговите собствени думи, в момента той живеел и работел в Русия, Франция, Белгия и САЩ. „Аз съм гражданин на света. Свободен човек. Френско-руски актьор“, твърди той.

Артистът, който на 17 юни трябва да застане пред френски съд по обвинение в шофиране в нетрезво състояние, признава пред журналистите, че макар и рационален като цяло, понякога е човек на крайностите и може би тъкмо този негов скандален образ импонира на руския президент Путин.

На 26 юни във Франция трябва да излезе филмът „Мизерере“, в който Жерар Депардийо изпълнява главната роля, снима и в Русия редом с британската актриса и модел Елизабет Хърли. В момента актьорът е в Ница, където утре, 16 юни, се открива фестивал на руското кино. 

P.S.
Валякът, с който политическата олигархия мачка народа вече 23 години, се нарича пропорционална избирателна система.

Ако искате истинска промяна, подкрепете: 100% мажоритарни избори с възможност за отзоваване на депутатите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: