Last news in Fakti
  Тема: Украйна

23 Септември, 2022 10:42 4 514 63

Путин взима все по-опасни решения

  • владимир путин-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • мобилизация-
  • протести

Протестите срещу обявената от Путин мобилизация станаха водеща тема в световния печат

Над 1000 руснаци бяха арестувани на протестите срещу мобилизацията, обявена от руския президент Владимир Путин, пише в. "Ню Йорк таймс", като отбелязва, че протестите са на практика криминализирани в Русия. Недоволството в страната се подхранва не само от мобилизацията, а и от извършената размяна на военнопленници, която вбеси поддръжниците на войната в Украйна, отбелязва в. "Вашингтон пост", цитиран от БТА.

Протестите срещу мобилизацията вчера и завчера, на които бяха арестувани над 1300 души, станаха най-голямата проява на общественото недоволство от началото на руското нашествие на 24 февруари. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обаче заяви, че съобщенията за препълнени полети и опашки за напускане на Русия са "преувеличени".

Още новини от Украйна

Признак на недоволството беше подпалването на административна сграда в Толиати, отбелязва американското издание. В комбинация с недоволството на крайнодесните привърженици на военните действия, които осъждат освобождаването на командири на украинския батальон "Азов" при извършената размяна на пленници, Путин е изправен пред най-тежката криза от началото на нашествието.

Притиснат от икономическите санкции и военните неуспехи, Путин взема все по-опасни решения, които може да настроят руската общественост срещу военните действия. Русия отдавна определя членовете на батальона Азов като "нацисти", но те бяха разменени за десетки задържани руснаци, включително близкия до Путин Виктор Медведчук. Твърдолинейните националисти определиха размяната като "предателство", отбелязва в. "Вашингтон пост".

Украинският президент Володимир Зеленски призова руснаците да протестират срещу мобилизацията и изпращането на фронта в неговата страна. Според Москва 10 000 доброволци вече са поискали да бъдат мобилизирани, пише френският в. "Монд". "55 000 руски войници бяха убити в тази война през последните месеци", заяви Зеленски в обръщението си към руснаците, произнесено на руски. "Искате ли още? Не? Тогава протестирайте! Борете се! Избягайте! Или се предайте" на украинската армия, призова той. "Това са вариантите ви за оцеляване", добави украинският президент, като обвини руснаците за мълчанието им пред лицето на извършваните от руската армия престъпления, чиито жертви са украинците.

Зеленски предупреди също, че Москва ще иска да свика под знамената "до един милион души", въпреки че властите говорят за мобилизацията на 300 000 резервисти. Дългоочакваната лична среща в Съвета за сигурност на ООН премина като диалог между глухи, отбелязва френският в. "Паризиен". Ръководителите на западната и руската дипломация си размениха обвинения във връзка с действията си в Украйна, без наистина да се изслушват. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен призова международната общност да потърси отговорност от руския президент Владимир Путин. Руският външен министър Сергей Лавров не седна на една маса с другите министри, за да изслуша изказванията им, отхвърли западните обвинения и осъди "безнаказаността" на Киев, "под опеката" на Лондон, Париж и Вашингтон.

Търпението към Путин може да се изчерпва и сред приятелски настроените страни, отбелязва британският в. "Гардиън". Турция, Индия и Китай реагираха хладно на обявените референдуми в окупираните от Русия украински територии. Анкара порица едностранното организиране на референдумите, заявявайки, че те "няма да бъдат признати от международната общност" и изрази подкрепа за териториалната цялост на Украйна. Индия предприе малки стъпки в посока отдръпване от неутралната си позиция. Китай може би все още смята, че съюзът с Москва е необходим срещу Вашингтон, но изявленията на китайското външно министерство не показваха подкрепа за действията на Кремъл, пише британското издание. В същото време подготвяният от ЕС нов пакет от санкции срещу Москва може да включва ограничения в сферата на информационните технологии, киберсигурността и цените на петрола, пише британският "Файненшъл таймс".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OMРЪЗНАХА НИ ЛЪЖИТЕ ВИ

    34 18 Отговор
    По-добре разскажете как ГЕРБ се готви да открадне изборите като раздава пари на циганите да викат Бате Бойко

    Коментиран от #9

  • 2 ПУТИН, ТА ПУТИН

    37 24 Отговор
    я покажете колко хора убиха укрите на площада в Донбас стреляйки нарочно по центъра на града. Или блуждаещия сам със себе си Байдън как не може да слезе от подиума

    Коментиран от #33

  • 3 АМОН

    15 33 Отговор
    Свалянето на Путин от власт е въпрос на близко време.
    Какво ще дойде след Путин?!!

    ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ЛИ РУСИЯ НА ОТДЕЛНИ АНКЛАВИ, ИЛИ ЩЕ СЕ РЕВЪРНЕ В ТОВА КОЕТО СЕ ПРЕВЪРНА ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ СЛЕД КРИСТАЛНАТА НОЩ?!!

    Коментиран от #11, #42

  • 4 Вашето мнение

    33 23 Отговор
    Над 50 000 руснаци се явиха в първия час на мобилизацията, доброволно. Продължавайте да ривете.

    Коментиран от #17, #32, #43, #63

  • 5 Явно

    26 10 Отговор
    Ви запари под дирниците щом толко ревете дреме му кой одобрява и кой признава референдумите.Косово,Северен Кипър и Тайван да не би да са признати и кво пука им като на Путин
  • 6 Аре стига

    30 12 Отговор
    С лъжи и манипулации! Урсуса призовава огънят да не се спира ,"Путин вземал все по опасни решения"? Пропагандата ви пропада ,само за облагодетелствания електорат е ,но той не може да чете.
  • 7 МОЛЕТЕ СЕ ЗА ПУТИН

    19 13 Отговор
    ще тоя дето го наследи няма да им казва Партньорите ами направо ще стреля

    Коментиран от #12

  • 8 Укр@инския Г@врошЪ 🇲🇳

    11 9 Отговор
    Гаврошчетата подушиха Атома гарниран с Бързи Неутрони и традиционно зареваха като магаре на мост.
    Но принципно Володята оплеска нещата и с Операцията и с Азовците. Медвечука трябваше да го измъкнат - 2014 беше спасил над хиляда руски пленници. Въпроса е че Кремъл трябва да има Диалог с Народа, за да не последва Москва, особено в сегашната трудна ситуация в която сам се набута.
    Развръзката и Кулминацията наближават, очакваме Ултиматум към Украйна другата седмица.

    Коментиран от #59

  • 9 ГЕРБ

    22 9 Отговор

    До коментар #1 от "OMРЪЗНАХА НИ ЛЪЖИТЕ ВИ":

    По добре да се каже за доклада на ДАНС и ЦРУ колко пари са откраднали Кирчо и Кокорчо и как се гласят да бягат извън България

    Коментиран от #19, #28

  • 10 Пешо

    9 3 Отговор
    Това е мястото на глу.аците да започнат обиждащи се един друг спор.
    И за какво?Промиване на моз.ци ,ако има такива.
  • 11 Мечтата

    18 9 Отговор

    До коментар #3 от "АМОН":

    На ФАЩ и Европагея няма да се сбъднат. Няма възможност да бъдат отново колонизатори,мръсниците.

    Коментиран от #60

  • 12 УКРАЙНА🇺🇦

    11 16 Отговор

    До коментар #7 от "МОЛЕТЕ СЕ ЗА ПУТИН":

    От сутрин до вечер се моля да го тръшне бобонна чума

    Коментиран от #16

  • 13 Винету

    11 13 Отговор
    Джуджака е пътник, тръгнал е към "Москва".
  • 14 КИРЕТО

    11 6 Отговор
    прибра 200 МЛН ЕВРО, е част от тях даде на КОКОРЧО
  • 15 Пълни глупости.....но

    12 5 Отговор
    толкова може да роди мозъкът на една мисирка.
  • 16 УСРАНИТЕ

    14 11 Отговор

    До коментар #12 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    да си пишат по фашистките форуми
  • 17 УКРАЙНА🇺🇦

    10 11 Отговор

    До коментар #4 от "Вашето мнение":

    И като се събуди краката в контакта ХА ХА ХА

    Коментиран от #20, #57

  • 18 панирани зелки

    3 1 Отговор
    ЕС трябваше отдавна да е създал своя армия от наемници и да я разполага в зоните, където НАТО създава напрежение! Така нямаше да се намираме в ситуация, в която да гадаем ще се използва ли ядрено оръжие или не!
  • 19 Баце

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕРБ":

    Сега не е момента да се говори за откраднати пари. Аз жабнах милиарди Евро....та за няколко милиона не доказани.
    Остави ги, че ще св сети народа за чекмеджета.
  • 20 УКРАЙНА🇺🇦

    9 10 Отговор

    До коментар #17 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    Заминавай да лижеш макарите на Путлер

    Коментиран от #44, #58

  • 21 Кирил Стоев

    10 6 Отговор
    Руснаците ако искат да имат държава и да са независими е съвсем нормално да изловят всички фирми, организиращи протести и кампании...
  • 22 Оф Миме

    11 2 Отговор
    Мимето ме кефи . Симпатяга е. Боржуазно модернистична либертарянската . Злият Путин . Как си представя някой че когато НАТО и целия Запад е замесен -няма по обединяващ фактор за руснаците като чуят НАТО . Иначе нови младолупмениат има много из Русия-цапнати с мокрия парцал. В момента Русия върши работат аи на Китай и на Индия така че никакво отдалечаване. много им се иска - несериозно
  • 23 Опасни

    8 4 Отговор
    Опасни за кого? Добре че е "сапуна" Путин за да измият некадърността си "политиците" в ЕС !! Така поне си мислят де! Ама трудно вече мож излъга някой!
  • 24 Някой

    11 7 Отговор
    Щом има групов вой по западните медии, значи Путин им е бръкнал... сещайте се къде.
    Шубето е голям страх, е казал народа...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Сделано в СССР

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕРБ":

    Няма такъв доклад, няма пътна карта, няма ги 20 млрд., които Буда подари на Путлер. Няма ги .
  • 29 ьььѝььь

    6 12 Отговор
    Никой не иска да воюва за идеалите на един манияк който иска да си запази трона, парите и парите на ония от обкръжението му. Какво като НАТО иска да постави ракети в Украйна? Украйна е независима държа, с кое право този манияк Путин има правото на напада суверенна държава?

    Коментиран от #30, #31

  • 30 Международно право

    4 4 Отговор

    До коментар #29 от "ьььѝььь":

    Ей така. НАТО -машата на наднационалните структури или се изнася от Украйна или война. Ей така Русия има право да обезпечава осбствента си сигурност . АКо не си наясно след Първата Световна война приключват монархиите . В момента се демонтират националните държави. Захващат ти енергийните ресурси тези организации и контролират цялата икономика - вход изход. Инфлация :) И нямаш никакъв инструмент на съпротива. Поради какви причини САЩ изнудва Македония с Албания и Сърбия с Косово?Да влязат в НАТО . Русия не работи така. Има сили и срдества да отговори. Ти какво мислиш че ще напарви в Украйна т.н Свободен Сват. ше захване всички енероизточници и централи . Ще настани военна инфраструктура срещу Русия. Това няма да се случи :) Ей така. Щото така .
  • 31 В това Международно право

    4 4 Отговор

    До коментар #29 от "ьььѝььь":

    НАТО е съюз страна . Русия също . Защо НАТО не спре еподкрепя войната и не остсъпи а :) ? Защото са нагли , затова :) И използват Украйна срещу Русия. В украйна живеят руснаци ако не знаеш. В Донбас са руснаци . Кой ги е строил тия централи в Украйна- СССР . Що да ги дадат на компании -нагли . Отйтде на ктде в кРИм ще се настани американски флот. Що да не се настани руски стратегически в Куба примерно. Или в Мексико и т.н
  • 32 така беше

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Вашето мнение":

    Защото тези 50 000 бяха снимани на летището откъдето искаха да избягат от Русия,но после видяхме и по другите летища, които искаха да се мобилизират доброволно чакайки мобилизацията по други страни извън Русия
  • 33 Пеци

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "ПУТИН, ТА ПУТИН":

    Я по добре да покажат рашистите колко украинци изгониха от фалшивите ДНР и ЛНР 1 270 000 украинци бяха изгонени от домовете си.

    Коментиран от #34, #35, #37, #45

  • 34 АБе там живеят 8 млн руснаци бе

    3 6 Отговор

    До коментар #33 от "Пеци":

    искаш ли да пробваш някъде да обстрелваш 8 млн американци . Колко ги тряеха руснаците . То не бях а окопи .Кво прави там 80 хил украинска рамия да стреля денонощно . . Колко пъти го пиша това. Провери украинскит енаемници къде са били -и кой им е плащал като наменици навсякуде по Планетата. Само в Руанда са исбуили над милион цивилни- за пари. Гърмях аги в главата н аграницаъа - беки и им взимаха пръстени , парти и имущество. Това що не го зяваи т.н Спвбоден СВат. Сега ще го изтрияат Айди де. Никой не ги е карал насила да правят гражданска война и да трепят бандеровцитв. да ми се рахождат със свастиките и те не бели назисти . Ами кви са бе

    Коментиран от #36, #38

  • 35 И ти сикаш да ми обясниш че изорите в

    3 5 Отговор

    До коментар #33 от "Пеци":

    Украйна с алегитимни ли ? Че кой забрани всички партии -чист фашизъм . И голям демкрат Зеленски бе . Забраниха и разтурих авсички опозиционни партии . Ма сег ареферендума в ДНТ незаконен бе. Законен е Спорде Мждународното право и устава на ООН,който никой не спазва.

    Коментиран от #39

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 абе то так амного хубаво бе

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "Пеци":

    Можем да правим каквото си искаме , както си искаме ,където си искаме. Другите не могат. Ние сме правоврени евроатлантици и демократи пък другите могат да мрат и трябва да се подчиняват. Никога в България не еимало релана ценностна система -евроатлантическа. Просто фашистите - боржуазията в странат акоято се счита за по умна и по можеща е нагла се счита за супрериорана над останбалите. Фашисти , чеисти. Нагли и т-пи
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Пеци

    2 4 Отговор

    До коментар #35 от "И ти сикаш да ми обясниш че изорите в":

    Представи си, че и в България някой съсед може да поиска да прави нар.републики

    Коментиран от #40

  • 40 Пеци

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "Пеци":

    И тогава товарищи русороби кВо правим????

    Коментиран от #50

  • 41 !!!?

    3 2 Отговор
    Този непрестанен рев и вой показва само едно. Нещата не се развиват в полза на зеления смъркач и западналите му ментори. Истерията е същата като с ковида, че и повече.
  • 42 !!!?

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "АМОН":

    Призванието ти е да врачуваш. Дерзай и един ден може да станеш много богат.
  • 43 Браво на...

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Вашето мнение":

    Тези руснаци...патриоти, сега ще ги облекат и въоражат с какво има..и на фронта..за путину..за родину и за всички милиардери и олигарси...транспорта до фронтовата линия е безплатен, завръщането също...с груз 200.
  • 44 Сорос/ГейБил

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    Точно както и ти мойте, пиленце мое. Дяда ши го нагушка и ши фърли някуй центчи!
  • 45 На авс не ВИ пука

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Пеци":

    хората . Нито в Руанда нито в Украйна . Интерсвува Ви само "ние сме в клуба на богатите " ама друг път.
    Запалили Близкия Изток ,избивам емщзщлмани. Да си сложим френското знаме в знак на съпричастност. Сякаш имаш нешо бщо с френската кралиц аи английската. Бълваш ми ценности, Пък православен християнен пък пишеш на кирилица. Само русофобията , която е чиса апропаганда- започнала от Британците след Наполеоновите войни. Те ни ги освободили руснаците. те ги окупирали. Саздали армия- българска, библиотеки, парвистелство. Егати окупацията . Ма ний сега големи европейци станахме . Пък те бедните рушляци заради тях ний сме зле. Зле ще става и още по зле . Щото акъл море глава шамандура, т еще ти дадат на тебе от Европа и САЩ балга. Айди де. Че откъде н акъде. Ща хвърлят сега за шушчени месо и толкова. От Сирия руснацит ени държат на мушка, А искихаме я са ни , майката.

    Коментиран от #46

  • 46 Пеци

    3 3 Отговор

    До коментар #45 от "На авс не ВИ пука":

    Захари Стоянов участник в Апр.въстание и Съединението на България.Велик родолюбец.Ето какво е казал "ДА БЪДЕ ПРОКЛЕТА ОНАЯ МИНУТА, КОГАТО Е СТЪПИЛ РУСКИ КРАК В НАШАТА ЗЕМЯ, КОГАТО СЕ Е ПРОИЗНЕСЛА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДУМАТА ОСВОБОДИТЕЛКА И ПОКРОВИТЕЛКА"
    З.Стоянов

    Коментиран от #51

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Орех

    0 1 Отговор
    За това има един изход-не го дразнете.
  • 50 В Българското насление

    1 2 Отговор

    До коментар #40 от "Пеци":

    няма русророби. Нито русофили. ВИе дърпате страната надолу - русофобите. Винаги е било така . Като се съгласявате на всичко спуснато от ЕС , САЩ и НАТО. Що си отряза доставките на газ Що си продаде електропреносната мрежа. Първта работа която направи САЩ в СЪрбия е да унищожи електроснабдяването. Понеже сърбите не го даваха. И тва било демокрация. ? Да вземат готова инфраструктура , материален ресуср ,наготово. С цялата ми наглост ветчнения газ -танкерите ги напълниха на руско пристанище - " американски " газ. Какво изтъргува за тая работа? Алтернативни изтичници ли? Или свиване на сред наслението - обедняване. Какво като имаш западна стока. Чорбаджията вдига ценат и наслението лапа мухите . Много богати и бедняци - мнозинство. Комуникациите що ги продаде. МА те били монополи, ДА ги дадем на чужди компании. Без всякакво съображение -чий са тези компании , кого обслужват Ти имаш ли предтсва това 5 джи кви поразии ще направи на децата и че ще им увреди генетиката-няма да имат поколение. А ? Що водата - най големия запас на питейна вода -язовири, лесно достътпна 4лв . АЛо ? Сег аще ти захванат централките и в момент акойто нямат контра Русия или който и да е друг ще си правят каквото искат както си поискат. Не Коронавирус , квото се сетиш . Колко д аконсумираш , коло да ядеш , никакви лични жилища . Вместо това ти се се накчулил с компании да инсталираш комуникации и топлоизолации- енетгийна ефективност . За пари ") И от много тарикатлък оставаш без насле

    Коментиран от #52

  • 51 По никакъв начин не съм в състояние

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Пеци":

    д акоментирам Захари Сртоянов . СЪщо така е казал . " Идвайте в София ,тука е далаверата"
    не сме в 19 век . Има достатъчно информационни източници за да се осмислят някои процеси.
    И това е много опасно. Винаги ще има в България комплексът Русия .Тоест едн амлада нация да се отърси от това че . Минаха 150 години. Трябва достатъчно да сме схванали и проанализрали процесите.Щото с гола патритарщина не става.

    Коментиран от #53

  • 52 Пеци

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "В Българското насление":

    Да ти кажа само ,едва ли има тука в този форум човек живял и работил повече от мене в Русия.
    От 85г до 90г. бях студент в Москва СССР, след това през 93г.регистрирах фирма в Москва и работих до към 98г. Основно изнасях храни,цигари и вино, След пауза през 2013г пак започнах бизнес до 17г.Даже си купих апарт.в Москва, слава Богу го продадох през 2019г.
    Отидох отявлен русофил, но когато поживееш между руснаци и в руския свят се върнах русофоб.Русофоб не означава,че мразиш руснаците, не имам фобия към руския свят,който води народа си до бедност въпреки колосалните богатства и до еднолично управление, без опозиция, без контрол и виждаме днешните печални събития в тази страна.
    Аз не искам такъв свят и такова управление в България.
    Повярвай ми руснаците ги познавам и в червата им.

    Коментиран от #54

  • 53 Пеци

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "По никакъв начин не съм в състояние":

    Руското великодържавно отношение към България не се е изменилио нищо от 19в.На тях и сега им трябва една Задунайска губерния.
  • 54 Рабирам те и имаме

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Пеци":

    допирни точки. България има интерес от силна, здрава и морална Русия, Не тази от начлаото на 90 те.
    При мен е обратното -познавам ги тия от Запад .Повярвай ми под тези оргазнизации ,глобални въобще не е замислено благополучие . След развала на СССР няма контрасила която да ги спре за да прават с наслението каквото си пожелаят . Захващат всички ключови сектори и технологии и реорганизират нови отношения .Тоест права на гражданите. Според Клаус Швааб -не ни трябват лични жилища и т.н Трябвало да живеем под наем или компанията да ни осигурява такива на годишен наем. Това вид комунизъм -само че на дистанционно управление извън страните ,спорд мен фашизъм .Понеже прревръщат всичко в един голям концлагер. И да се потребява по малко от наслението. Поради тази причина предизвикаха тази криза . 2019 затвориха едни от най големите пристанища за заърно ,някои взривени Преминават от едни енергоизточници на други . Като през това време отнемат права от гражданите ,тоест ще концентрират цялата власт . Илизиум -това следва -модерно робство . Само за избрани Русия каквато и да е- все още остава алтернатива . Тоест е в състояние да предложи алтернатива . На мен лично не ми пречи да заместваме стоките с китайски такива като се наложи и да има досовор за военна взаимопомощ с Русия .

    Коментиран от #56, #62

  • 55 Мнение

    1 0 Отговор
    Според мен корона -вируса не прощава, не се знае къде ще те удари, има доста случаи, които са пострадали с главата и психиката. А пък за ваксините, също не е доказано какви са последствията, особено за руската.
  • 56 Пеци

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Рабирам те и имаме":

    За съжаление не виждам в лицето на днешна Русия алтернатива.Ако Русия беше тръгнала по друг път /не Западния/, без да ревизира сключените договори после разпада на СССР, и да беше се превърнала в иконом.дракон, повярвай ми повечето страни от бившия социалистически.лагер сами щяха да искат да са в полит.иконом.и военен союз с Русия.Да ама Не Русия тръгна по много груб и жесток начин да връща някаква смес между Руската империя и СССР.
    Запада и аз го познавам горе долу от 2018г до днес изнасям стоки за Норвегия, Дания,Естония и Финландия.Хубавото там, че много спокойно се работи.Не очакваш някой чиновник да те изнудва с рекет, както при руснаците и за съжаление у нас.
    Но има особено в Скандинавия и лоши неща, залитанията им към половете още от дете.градина.

    Коментиран от #61

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Нов

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Укр@инския Г@врошЪ 🇲🇳":

    Мечтите са разрешени още!
  • 60 Нов

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мечтата":

    Има още малко време за мечти и после, чао!
  • 61 Нов

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Пеци":

    За русия си прав, но за половете не си дорасъл.
  • 62 Нов

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Рабирам те и имаме":

    Нищо не разбираш. Просто ще останим без русия, която познаваме днес.
  • 63 Матрьошкин

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Вашето мнение":

    Ти записа ли се,ушанка?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания