Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 16:45 1 405 1

Един загинал под отломките на срутили се сгради

  • франция-
  • лил-
  • сграда-
  • срутване-
  • жертва

Инцидентът стана във френския град Лил

Спасители откриха тялото на мъж, след като две сгради се срутиха на 12 ноември в град Лил в Северна Франция, съобщава Ouest France. По-рано не бяха дадени данни за жертвите на инцидента, един човек се смяташе за изчезнал. „Тялото на мъж беше открито от спасители под развалините. Става дума за 45-годишен лекар, който преди това се смяташе за изчезнал", съобщават медиите, позовавайки се на информация от спасителите.

Според изданието експерти са започнали проверка на съседни сгради, тъй като се опасяват, че те също могат да се срутят.

Прокуратурата на Лилия започна разследване на инцидента.

На 12 ноември две сгради се срутиха в центъра на Лил. Спасителните служби са успели да извадят един пострадал от останките. Той е получил леки наранявания. Според съобщения в медиите жителите на една от сградите са успели да се евакуират през нощта като предпазна мярка благодарение на наемател, който се обадил на полицията и пожарната, забелязвайки, че стената в къщата е изкривена.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоше

    9 3 Отговор
    Българска фирма е строила???
Новини по държави: