Last news in Fakti

14 Юни, 2023 12:17 961 2

Нова стрелба в училище: Ученик рани учител в Босна и Херцеговина

  • училище-
  • ученик-
  • стрелба-
  • босна и херцеговина-
  • дете-
  • учител

Трагичен инцидент разтърси основното училище "Лукавац Град"

Нова стрелба в училище: Ученик рани учител в Босна и Херцеговина - 1
Източник: Shutterstock

Трагичен инцидент разтърси основното училище "Лукавац Град" в град Лукавац, Босна и Херцеговина, след като ученик извърши стрелба, която доведе до раняването на учител по английски език. Събитието бе съобщено от босненския портал "Кликс".

Тази сутрин, в училището, малолетен ученик извърши стрелба, в резултат на което един от служителите на учебното заведение - учителят по английски език - бе прострелян. Раненият (Н.О.), бе откаран в болница поради прострелна рана във врата и в момента е подложен на операция.

Директорът на училището, Един Делич, потвърди, че ученикът е задържан от полицията, а оръжието, използвано при стрелбата, е било открито.

По неофициална информация, става въпрос за ученик, който е прехвърлен от друго основно училище поради проблеми с поведението си.

Този случай не е първият от подобен характер в региона, след като на 3 май 13-годишен ученик от Белград застреля девет свои съученици и охранител в училище. На следващия ден, 21-годишно лице извърши стрелба в село близо до столицата на Сърбия, като отне живота на осем души, предаде БТА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спортна стрелба

    3 0 Отговор
    Нищо де,нека спортуват децата..
  • 2 Дрън дрън та пляс

    1 0 Отговор
    Да внимава другия път като си помисли да пише 2-ка