Last news in Fakti

5 Септември, 2023 13:05 1 517 0

Пета жертва от взрива на газостанция в Румъния

  • румъния-
  • взрив-
  • жертви-
  • ранени-
  • газостанция

При експлозията на 26 август бяха ранени общо 58 души

Още един от ранените при експлозията на газостанция в село Креведия, Южна Румъния, почина в болница Багдасар Арсени в Букурещ, съобщи румънското министерство на здравеопазването, цитирано от агенция Аджерпрес.

„Тази сутрин един от пациентите, който беше в много тежко състояние от началото на болничния си престой и за когото прогнозите бяха резервирани, почина в спешната клинична болница Багдасар Арсени в Букурещ. Той беше с непалски произход и имаше над 90 процента изгаряния по тялото“, се посочва в съобщението, цитирано от БТА.

Това е петата жертва на взрива на 26 август. При експлозията бяха ранени общо 58 души, като голяма част от пострадалите - 43 души, са служители на министерството на вътрешните работи: 39 пожарникари, двама полицаи и двама жандармеристи. Част от пострадалите бяха прехвърлени за лечение в чужбина, а някои от ранените са в критично състояние.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: