Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 19:20 4 622 79

Владимир Путин обеща: "Силата на Сибир" ще достигне пълния си капацитет до 2025 година

  • владимир путин-
  • газ-
  • газпром-
  • русия-
  • силата на сибир

Световната икономика постепенно преминава към многополюсен модел, в който действат няколко центъра на растеж, подчерта руският президент

Владимир Путин обеща: "Силата на Сибир" ще достигне пълния си капацитет до 2025 година - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Газопроводът "Силата на Сибир" ще достигне проектния си капацитет за пренос от 38 милиарда кубични метра годишно до 2025 година, но още сега доставките за Китай надвишават заложените в договорите. Това заяви на пленарно заседание на започналия днес форум Руска енергийна седмица президентът Владимир Путин, цитиран от ТАСС, пише БТА.

Газът от Русия ще минава и по Далекоизточния маршрут, като се обсъждат доставки през Монголия, добави той.

Руският лидер отбеляза, че миналата седмица е даден старт на доставките на руски газ в Узбекистан по газопровода "Средна Азия – Център", който преминава през Казахстан.

Руският лидер подчерта също, че стабилността и достъпността на цените на електроенергията, суровините и горивата трябва да бъдат гарантирани в Русия.

Путин отбеляза, че през последните месеци Русия се е сблъскала със скок на цените на бензина и дизеловото гориво. В тази връзка правителството е взело редица решения за нормализиране на ситуацията. Президентът е поръчал на кабинета да действа оперативно в ситуация на дефицит на горива и да приеме превантивни мерки.

Путин не пропусна да отбележи, че със своите действия западният елит е внесъл хаос на световния енергиен пазар и сега участниците в него, каквато е Русия, са принудени да оправят ситуацията.

"Действията на някои наши колеги, западните елити, внесоха безпорядък на глобалния енергиен пазар, включително на пазара на петрол. Отрицателните последствия от тези политизирани стъпки се отразяват на цялата световна икономика", заяви Путин на енергийния форум, провеждащ се в Москва.

"Сега това трябва да се коригира и разбира се ще трябва да бъде направено от отговорни участници на пазара", добави той.

Путин заяви също, цитиран от Ройтерс, че отказът на Германия да сертифицира газопровода "Северен поток-2" и да купува руски газ чрез него не е имал икономически смисъл за Берлин, който сега се снабдява с американски втечнен природен газ на много по-високи цени.

Световната икономика постепенно преминава към многополюсен модел, в който действат няколко центъра на растеж, подчерта Владимир Путин.

Държавният глава акцентира и върху важността от провеждането на Руската енергийна седмица, събитие, на което експерти от Русия и чужбина могат да обсъдят съвместно тенденциите и перспективите за глобалната енергетика.

"Това е особено важно в момента, тъй като световната икономика преминава към многополярен модел, в който действат няколко центъра на растеж, а мястото и ролята на всяка страна се определя от това как тя възприема тези дълбоки, необратими процеси", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Владимир Путин обеща:

    37 30 Отговор
    Трябва да побързаме за да можем да продаваме повече газ на безценица на братски Китай!
  • 4 Милен

    66 9 Отговор
    Супер, така братята китайци ще произвеждат още повече евтини продукти и ние няма нужда да произвеждаме нищо. Всички ще станем инфлуенсъри, блогъри, влогъри и тик токъджии и само ще пускаме клипове у нета как ядем и пием на корем 😂

    Коментиран от #21

  • 5 реру

    24 15 Отговор
    "... Газът от Русия ще минава и по Далекоизточния маршрут, като се обсъждат доставки през Монголия..."


    Да... "Силата на Сибир" вече действа...

  • 6 Китай ще им

    28 10 Отговор
    помогне като заплаща сибирските суровини в китайски юани. "Нали сте под санкции, за какво са ви долари и без това ще купувате само от нас - ето така ще громим капитализма" ще им каже някой високопоставен китаец.

    Коментиран от #25, #68

  • 7 Сериозен напредък

    31 35 Отговор
    Другаря Си с удоволствие ще ги обладае за малко газчица плюс..смешното джудже не казва компенсираме липсата на експорт и приходи извънредно в посока Китай ами блуждае пак с неговите полюси и центрове все едно че Русия не е само бензиностанция

    Коментиран от #9

  • 8 Щом не е достигнал капацитета си

    20 18 Отговор

    До коментар #1 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    а вече доставките са надхвърлени, ко праим с излишъка? Ще го преваряваме на водка ли?
    Има ли излишък на пазара значи цената ще пада.
  • 9 Търговец

    25 6 Отговор

    До коментар #7 от "Сериозен напредък":

    Имам - продавам. За валута с която мога да си купя реални стоки.
  • 10 тома

    38 12 Отговор
    Препоръчвам феновете на посолствоТО да изгледат записа и да чуят какво каза Путин
  • 11 ТУРЧИНА АЛИ

    18 28 Отговор
    Този е куку путин тупин пусин ,какъв сибир го гони ,завалията мужик ,москалите са посмешище световно ,а русия е в морто изолация
    Султанът Ердо ще ги нагласи отново ,смешните ватенки ,в Турция на Аваната ядат и пият ,алкохолиците от руската джамахирия москалия 😂😂😂
  • 12 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    23 25 Отговор
    Но все пак трябва да се знае, че каквото е обещало страхливото с ботокса от калното мазе всичко е лъжа, цялата прогнила пияна кочина се крепи само на лъжа и терор!
  • 13 Анонимен

    28 13 Отговор
    За Китай газопровод за Гейропа гъзопровод
  • 14 Последния Софиянец

    21 21 Отговор
    Жужка да стяга бохчата за Хага, видяхме го колко е пропаднал и съдран.
  • 15 ТаУмВзе

    14 18 Отговор
    Алкохолизирания султанат продава нефт на чайна на 40$ и газ 120$, могууууучаяяяя
  • 16 Калпазанин

    28 21 Отговор
    Западналия запад сам си го направи, много пъти съм го писал бъдещето е в Азия. Там са ресурсите и човешките и енергийните и докато Ес не се отърси от говедарско робство ще продължи да затъва

    Коментиран от #24, #35, #39

  • 17 Русофил

    19 14 Отговор
    ЕС в каменната ера, ганювците обратно по клоните.
  • 18 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    17 11 Отговор

    До коментар #1 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Ти се стягай за бунището с ребятата, денги нет!
  • 19 Даа бе

    16 15 Отговор

    До коментар #1 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Защо не идеш да си разказваш фантазмагориите на онези от траурния парк,може и да ти повярват!Всичко върви по план! Първо се срина соца ,след това сесесерето.сега е ред на любимата ти русийка!
  • 20 хи хи хи

    11 14 Отговор
    Колко време давате на Израел да зачисти гетото. И светът да се върне и концентрира върху конфликта в Украйна. Вече по ядосан и побеснял

    Коментиран от #31, #55

  • 21 Те ще произвеждат, но до 2028-ма

    19 14 Отговор

    До коментар #4 от "Милен":

    няма да имат нужда от газ. При последния си опит в експерименталният си реактор за термоядрен синтез, достигнаха температура на плазмата от 1200милиона градуса и я задържаха стабилна за 118 секунди.
    Това нещо, знаеш ли колко вода прави на пара и коюко ток ще произвеждат турбините? В Англия и Америка вече имат подобни резултати. В Америка-80 милиона градуса за малко над 3 минути. Допреди две години въобще не можеха да задържат плазма никъде дори за една секунда. До няколко години фосилните горива ще са в историята. Може би точно заради това Путин прави всички тези интриги и войни по света в момента, за да забави чуждия прогрес.

    Коментиран от #41, #78

  • 22 Милен

    13 2 Отговор
    Зелените сектанти сигурно също са доволни от тази новина. Сега ще можем да достигнем "нулев въглероден отпечатък" щото пазара ще затвори нашето нерентабилно производство и ще спасим планетата 😂😂😂😂
  • 23 защо

    13 9 Отговор
    не знам ьмь кирчо и кокорчо на 450 напълниха хранилищата при 80 международни цени - после на европа е толкова
    тогава някои ще ни дозатрият - всеки си избира приятелите
    - ако някои покаже какво сме спечелили от соросидните либерали

    Коментиран от #28

  • 24 А бе

    3 8 Отговор

    До коментар #16 от "Калпазанин":

    Калпазанчо, каквото и да напишеш,ама каквото и да напишеш,никого не можеш да трогнеш! Каквото и да е то ,все е глупост!!
  • 25 Умен по цялата глава

    11 10 Отговор

    До коментар #6 от "Китай ще им":

    Направили са Бартер - руска газ срещу китайски Москвичи и Лади...Многополюсен Свят...Руски нефт,срещу китайски младежи осеменители на рускини в нещо като Китайски руснак или Руски китаец...А е като автомобилите,ама не съвсем..

    Коментиран от #37

  • 26 Нов полюс казаха

    20 15 Отговор
    Руските туземци имаха 10 годишен прозорец за да развият икономика различна от ресурсната..през тия години те ще са във война и целият фокус ще е там..другаря Путин буквално ги погреба
    след 10 години консумацията на петрол ще е спаднала с 50 процента в западните страни а останалите нямат пари да плащат..след 10 години тия ще са най-бедните в Европа и в Азия

    Коментиран от #33

  • 27 КуКу

    12 4 Отговор
    Другарят Си приветства облагородяването на района...😁😁😁
  • 28 Цървул съдран

    19 12 Отговор

    До коментар #23 от "защо":

    Разкарай се бре,ти ли ще ни говориш за печалба?? А от Русия какво спечелихме?? Само БЕДИ И НЕПРИЯТНОСТИ!!

    Коментиран от #32

  • 29 Дааа ...

    3 2 Отговор
    Може, ама трябва да вземеш наш бойче да го строи, а наш фатмак ще гарантира бългатите да го платят.
    Даже предсрочно ще го пуснат.
  • 30 тука има - тука нема

    8 8 Отговор
    Те самите руснаци няма да го търпят до 2025.
  • 31 Хехе

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "хи хи хи":

    Ти ли светът. Шушляк.

    Коментиран от #61

  • 32 Млък бе

    6 6 Отговор

    До коментар #28 от "Цървул съдран":

    турски шпионин!
  • 33 Гробар

    5 4 Отговор

    До коментар #26 от "Нов полюс казаха":

    Каза ла.ното и падна в дупката.
  • 34 Така така

    11 9 Отговор
    Браво Путин бъди Здрав и да освободиш света от джендърите и техните пагубни съюзи
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ела да ти кажа

    11 3 Отговор
    Много е лесно да накараш някакви да ти вярват. Когато като деца си ги облъчвал. И езика ти е бил задължителен в училище. Но да направиш от православни християни. Подръжници на ислямски шериат. Трябва да си голям виртуоз. Шапка му свалям на Путин за това.
  • 37 Гробар

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Умен по цялата глава":

    Правилно отбеляза другарят земеделски. Айде сега багажа и обратно на село да ринеш оборска тор.
  • 38 Наблюдател

    6 8 Отговор
    Пусин в последно време хич не го слуша главата . Някой по заден номер Пусин ще да е на показ.
    Титуляра сигурно се въргаля в иZnpaжнения си.
  • 39 Така така

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "Калпазанин":

    Мислим еднакво още преди 20 години го написах ес е равно на вц бъдещето е в Азия
  • 40 История с документи

    20 7 Отговор
    Когато Ленин умрял с мозък, направен на пихтия от сифилиса, се оказало, че вторият човек в партията Троцки е предател. Каменев, Зиновиев и Сталин свалили Троцки и го изпратили в изгнание,
    където по-късно му сцепили главата с пикел.
    Скоро се оказало, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Ягода ги разстрелял, а след това Ежов разстрелва доблестният другар Ягода.
    След смъртта на Сталин всички разбрали, че Берия също е предател и вражески агент. Тогава Жуков не се подвоумил и го застрелял.
    Скоро Хрушчов разбрал, че и Жуков е враг на народа и предател и го пратил в Урал.
    Оказало, че и самият Сталин е враг, вредител и предател, а заедно с него и голяма част от политбюро. Тогава изнесли Сталин от мавзолея и разгонили всички партийци начело с Хрушчов.
    Станало ясно, че Хрушчов също е враг на народа. Брежнев го пратил в пенсия.
    След смъртта на Брежнев пък станало ясно, че и той е вредител и виновника за застоя. Имало още двама вредители, но те толкова бързо умрели, че никой не ги запомнил.
    Дошъл Горбачов, който установил, че цялата партия е от вредители и врагове на народа.
    В този момент обаче СССР се разпаднал и веднага се установило, че Горбачов е предателя и врага на народа!

    За Путин не се очакват никакви изненади.
    От болшевишката революция до днес, Русия се управлява единствено от предатели и врагове на народа.

    Коментиран от #52, #62, #66, #72

  • 41 Милен

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Те ще произвеждат, но до 2028-ма":

    И след 2028ма по-скъпо ли ще им стане производството, че им даваш толкоз време?

    Коментиран от #47

  • 42 Реалист

    10 14 Отговор
    Една от главните опорки на слабоумните е, че САЩ си завират носа навсякъде и подклаждат всеки конфликт. Всъщност това което правят американците е да играят ролята на пазител на световния ред - не винаги успешно, но пък много лесно може да си представим какво щеше да се случи, ако ги нямаше.
    Какво щеше да се случи, ако терористичните режими в Либия и Ирак още съществуваха, ако никой не озаптяваше Сирия, Иран, Русия, Северна Корея?
    Дали щяхме да имаме същия свободен, презадоволен живот, благодарение на който мрънкаме за всичко, забравили как самите ние живеехме от другата страна на завесата и най-големия ни стремеж беше да избягаме от държавата си затвор?
    Демокрацията и свободата са най-големия дар, който аз и всички ние сме получили в живота си и е редно да проумеем, че този дар не е даденост, че на тоя свят има огромно зло, което иска да го унищожи. И че когато политиката не помогне за усмиряването на това зло единствената алтернатива са огъня и меча.
    И никой не го е казал по-добре от великия Роналд Рейгън - Свободата не е никога по-далече от едно поколение от изчезване. Ние не я предаваме на децата ни чрез кръвта си. За нея трябва да се борим, да се бием, да я защитаваме и на тях трябва да предадем да правят същото.

    Коментиран от #43, #44, #60

  • 43 Така е

    16 6 Отговор

    До коментар #42 от "Реалист":

    🔱А може ли да си представите, какво щеше да е сега, в тази световна обстановка, ако Великия и Героичен украински народ, не бе спрял и ударил така мощно през мyцyната рашката мечка ‼️
  • 44 Милен

    5 5 Отговор

    До коментар #42 от "Реалист":

    Леле пич на какви хапчета си, дай рецептата, че и аз да си ги разбъркам. Супер утопична обстановка си обрисувал явно нереализираната демокрация е къде къде по-добра от несъществуващият никога комунизъм 😂😂😂😂😂
  • 45 Хихихи..

    4 6 Отговор
    Ганьовецът е 1300 години завист,комплекси но пък летя два пъти в Космоса и създаде безаналоговия си HT - трикамерен чушкопек "Балкански лъв".Конграчулейшънс!
  • 46 Ами сега

    13 5 Отговор
    Обърканата душевност на путин не ни интересува. Може би страда от склероза. Забравил е, че той спря газа, забравил е, че той започна войната. Ами сега да се оправя, каквото повикало, това се обадило.
  • 47 Знаеш как е

    9 2 Отговор

    До коментар #41 от "Милен":

    много пари струва само първия завършен и работещ брой от каквото и да е. След това става на конвейр. Още повече, че се работи в няколко отделни държави, по две различни технологии и накрая конкуренцията ще определи найдобрия вариант. И от там нататък страни разчитащи да си живуркат, като арабските, Русия, Венецуела, Бразилия и т.н. ще станат нужни на света колкото е Египет заради богатството си на......пясък.

    Коментиран от #50

  • 48 Гражданин

    10 4 Отговор
    Всички комунистически новини са "ще". Всичко е някакво светло бъдеще, но настоящето е такова, че не могат да сглобят китайски таралясник от готови части! Суровинен придатък на развитите държави.
  • 49 Росомаха

    8 4 Отговор
    Смешен дърт нещастник - бункерният Пут.кин
  • 50 Милен

    4 2 Отговор

    До коментар #47 от "Знаеш как е":

    Ти другите ги остави, ние докъде я докарахме тази технология? От десетилетия чакаме уж разработените водородни клетки, колко време ще чакаме и този термоядрен синтез?

    Коментиран от #51

  • 51 Колкото-толкова

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Милен":

    Много големи икономики, и то в двете крайности, демокрация и комунизъм, наливат стотици милиарди, за да усъвършенстват системата и играта е кой ще успее първи. Сигурно има защо, или ти знаеш по-добре от тях.......

    Коментиран от #53, #56

  • 52 Това е безспорен

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "История с документи":

    Факт.
  • 53 Милен

    4 2 Отговор

    До коментар #51 от "Колкото-толкова":

    Единственото което знам е, че никой не може да ти даде това което аз мога да ти обещая😉 от всичките мантри за благоденствие които съм чул през живота си нищо не се е сбъднало. Тъй, че не се надявай на нещо дето не си го видял в действие.

    Коментиран от #54

  • 54 Твоя живот е толкова нищожен

    7 2 Отговор

    До коментар #53 от "Милен":

    кплкото на всеки отделен човек на планетата и толкова кратък в човешката история, че няма как да очакваш, че гочно в периода когато ти си жив, ще има някакво революционно откритие. Но прогресът на.човечеството като цяло, е огромен. И революционните скокове се сгъстяват във времето.

    Коментиран от #58

  • 55 Гого

    5 8 Отговор

    До коментар #20 от "хи хи хи":

    Ами като гледам този път на Израел ще му приседне. Аранския свят се надига и ако тръгне срещу него израелската държава ще престане да съществува. Тя и без това за Палестина не съществува и този път някой ще яде хурката. А евреите ще им е трудно да получават помощи от чичо Джо. Той вече издиша да харчи пари на два фронта. Така, че рано е да се бият камбаните. Ще има дълга арабско-израелска война, без ясен край. А що се отнася до зеления. Е, ами той май няма да дочака края на тази война. Така, че не се кахъри. Света няма да се върне към проблема в Украйна и няма да е побеснял, защото в ченето му май не останаха зъби и ще бъде кротичък и смирен. Натам вървят нещата. А тези като теб? Ами под ръчичка с академика, Киро, Асенчо и ДБ-тата ще се отечете в канала.

    Коментиран от #73

  • 56 Милен

    7 1 Отговор

    До коментар #51 от "Колкото-толкова":

    А щом според теб някъде има демокрация или комунизъм говори достатъчно добре какъв наивник си нито един от двата строя никога не е съществувал напрактика.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Милен

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "Твоя живот е толкова нищожен":

    Ай стига бе до 2028 смятам да докарам, все пак човекът е дал срок до тогава 😂
  • 59 Тъпан

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Да това е неизбежно но лошото е че ние отново ще духамеСупата.На Ганьо му взеха ни държавата безВойна.
  • 60 Гробар

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Реалист":

    Дрогата няма да ти помогне. Третата световна започна. Дано не си продал земята на село, ще ти трябва.
  • 61 Мдааа

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Хехе":

    Аз ако бях шушляк щях да знам какво значи това. Ти знаеш ли изобщо какво значи тази дума.
  • 62 Споко

    5 6 Отговор

    До коментар #40 от "История с документи":

    Ти за Русия не бери грижа какво се се случва в България умувай и дерзай.В наша мила родина предател до предател подкрепени помежду от продажници.Огледай се ослушай се топим се като църковни свещи и тези който трепятПалестинци с нетъпение чакат голяното преселение.Продадоха ни за единият грош.
  • 63 Българин

    9 1 Отговор
    На Путята никой не вярва.
    А, може би някои заблудени руснаци.
  • 64 нато

    0 2 Отговор
    И него ще взривят.
  • 65 Нито

    1 3 Отговор
    една излишна дума ... няма заплахи, няма самолетоносачи ... а, селските кънтри биячи заплашват наред ... но, ВСЕКИ БАТИ, СИ ИМА БАТИ !!!
  • 66 Имаш

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "История с документи":

    много поздрави от Удро, Труман Бомбата, Никсън, от всички Кенеди, от Бушитата, Клинтън Бибитката, Барак Осама, бедний ми Тръмп, и сина на Йосиф Байдън ...
  • 67 Шегаджия

    4 2 Отговор
    Пхахахахаха..че до тогава ше изпукате от глад бе, Вовка...
  • 68 Знаещ..

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Китай ще им":

    Ще стане като с рупиите, ще се набълбукат яко с юани и от нямане какво да ги правят ще реинвестират.....абе умирам от смех с тия ненормалници. Не е случаен фактът , че единствено в руските народни приказки има герой на име Иванушка..
  • 69 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    1 1 Отговор
    Да не отиде и този газопровод
  • 70 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    1 1 Отговор
    Няма да го доживееш гад мръсна
  • 71 Артилерист

    3 6 Отговор
    Путин назовава, както винаги, нещата обективно. Положението с газа в България се усложнява и влошава, и признак на сериозна незрялост е да се злорадства къде и как Русия ще реализира СВОЯТА ЕНЕРГИЙНА СУРОВИНА...

    Коментиран от #75, #76

  • 72 Някой си

    5 2 Отговор

    До коментар #40 от "История с документи":

    Умрях от смях..така,както си ги строил в редичка, директно разказа историята на руския свинарник в три реда. Браво....дори и аз не мога да го предам по вярно от теб. Този коментар заслужава да е коментар на месеца
  • 73 Някой си

    4 1 Отговор

    До коментар #55 от "Гого":

    Говори в сегашно време бе..само една блъвня,пълна с ...ако..ще... може би..все в бъдеще несбъдващо се време. Аз тия лакърдии ги слушам вече 60 години и нищо не се е сбъднало от тях
  • 74 Ноооо

    3 1 Отговор
    той няма да го види.
  • 75 Да ти кажа..

    4 1 Отговор

    До коментар #71 от "Артилерист":

    Проблем с газа нямаме, ма никакъв. А тия локуми ги разтягай на дедовците у селскио хоремаг
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Виж таратайките пред блока си

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Те ще произвеждат, но до 2028-ма":

    И пак помисли за плазмения реактор как да го интегрираш в новата си кола ( нов внос ) и кога тази технология ще дойде до теб.
  • 79 Българин

    2 2 Отговор
    Путлер е дрогиран психопат
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания