Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Октомври, 2023 19:42, обновена 27 Октомври, 2023 20:41 8 690 148

Жив ли е Владимир Путин? Кой пусна слуховете за смъртта му

  • русия-
  • владимир путин-
  • кремъл-
  • украйна

Има информация, че бивш високопоставен офицер от външното разузнаване на Русия е публикувал класифицирана информация от кулоарите на Кремъл, но тя не е потвърдена

Жив ли е Владимир Путин? Кой пусна слуховете за смъртта му  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Групите в Telegram разпространиха мълниеностно "новина“ за предполагаемата смърт на руския президент Владимир Путин. Измислената новина са оказа толкова популярна, че Кремъл не я коментира, а руският президент се появи съвсем жив на заседанието на Съвета за сигурност на Руската федерация, пише РБК-Украйна в обширна статия озаглавена: "Путин мъртъв ли е? Кой стои зад инвазията и защо смъртта на диктатора няма да сложи край на войната с Руската федерация".

РБК-Украйна съобщава кой разпространява конспиративни теории, с каква цел и дали трябва да се надява Украйна на бърза победа във войната след евентуална истинска смърт на Путин.

Още новини от Украйна

Съобщението за предполагаемата смърт на Путин се появи в анонимния Telegram канал "Генерал СВР". Има информация, че бивш високопоставен офицер от външното разузнаване на Русия публикува класифицирана информация от кулоарите на Кремъл, но тя не е потвърдена. Вчерашната новина е преподадена от редица украински издания, макар и със скептични коментари.

Информацията е следната: Владимир Путин, е починал на 26 октомври в резиденцията си на Валдай, лекарите са спрели реанимацията в 20:42 часа и са го обявили за мъртъв. Днес (27 октомври) каналът предостави някои подробности. Вечерта състоянието му рязко се влошило, дежурните лекари извикали допълнителен лекарски екип, който за 15 минути констатирал смъртта му. Твърди се, че личната охрана на Путин ги е заключила по указание на секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев, тази сутрин е продължила да ги държи, а "тялото на президента е поставено в камера“.

Ако се вярва на "Генерал СВР", на публичните събития Владимир Путин е заменен от един от неговите двойници. И към момента руските елити почти са се споразумели за създаването на коалиция начело с Патрушев за запазване на режима на Путин и използване на двойник в образа на президента.

Според посочените данни, лекарите са се борили за живота на Путин от 22-ри, когато се твърди, че сърцето му е спряло, но лекарите са успели да спасят Владимир Путин, да го приведат в съзнание и да го настанят в специално оборудвана стая под интензивното отделение.

"Не, всичко е наред с него. Това е поредната измислица. Абсолютно", заяви прессекретарят Дмитрий Песков, коментирайки публичната информация.

Относно новите епизоди от Валдай няма реакция от Кремъл. Междувременно следобед на 27 октомври пресслужбата на руския президент публикува видеозапис от срещата на Путин с постоянните членове на Съвета за сигурност. Темата на срещата е проблемът с разпространението на оръжие на територията на Русия.

На срещата Путин разкри, че на втората година от пълномащабната война "оръжие нелегално пристига от територията на Украйна" в Русия. И поиска засилване на контрола и укрепване на законовата рамка.

Кой разпространява конспиративната новина

Telegram каналът "Генерал СВР“ е популяризиран от руския политолог Валерий Соловей, родом от Шчастя, Луганска област. Той е доцент по реклама и връзки с обществеността в Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО) през 2007-2019 г. В изказванията си той често се позовава на постовете на "генерала на СВР“ и мнозина го наричат ​​сивия кардинал на канала.

Бившият говорител на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна Владислав Селезньов е абониран за "Генерал СВР" и е коментирал пред украинската медия, че каналът му е препоръчан от уважаван човек, свързан със спецслужбите.

"Защо точно сега те започват да разпространяват информация за смъртта на Путин, не е известно. Искам ли да вярвам? Разбира се, но нямаше независимо потвърждение. Въпреки че знам как работи Федералната служба за сигурност на Руската федерация, ако това се случи, не бихме повярвали веднага. Нека си припомним случая с Владимир Жириновски, който беше държан в изкуствена кома в продължение на месец“, е коментирал той.

В същото време Владислав Селезньов не е сигурен, че "Генерал СВР" е руски информационен продукт. И не е изключено историята с информационно-психологическата война да идва от друга страна, която е заинтересована да провокира сътресения в Русия.

"Светът най-вероятно ще научи за смъртта на Путин по същия начин, както за смъртта на Йосиф Сталин през март 1953 г.", пише украинската медия.

"Ако Путин умре, докато е на власт, първо ще има информационен вакуум. После изведнъж всички ще разберат, че лидерът е починал, ще му устроят помпозно погребение и ще си поделят властта. Това ще е точно олекотената версия на ситуацията със Сталин", добавят от РБК-Украйна.

Какво е състоянието на Путин и има ли двойници

Очакванията за бързата смърт на Путин отдавна се подхранваха от информация от руски независими медии, западно и украинско разузнаване за нелечима болест. И те бяха подсилени от факта, че през последните месеци президентът ту говори неясно, ту често кашляше, ту се държи подозрително на масата, докато приема официални лица в Кремъл. А срещите му със световни лидери и подчинени се правят на дълга маса и като цяло генерираха вълна от мемета.

През април 2022 г. е публикувано разследване на изданието "Проект“. Журналистите твърдяха, че Путин постоянно се консултира с хирурзи и онколози (специалисти по проблеми с щитовидната жлеза), навсякъде го придружава екип от лекари, а главнията диктатор търси спасение в нетрадиционната медицина, и препоръчва вани с екстракт от еленски рог. На въпрос дали президентът е болен от рак, Дмитрий Песков отговори, че това е "измислица и лъжа“.

Американското издание Newsweek, позовавайки се на източници от американското разузнаване, написа, че Путин е бил подложен на лечение от рак в напреднал стадий и мнозина във Вашингтон смятат, че краят му е близо. През юли директорът на ЦРУ Уилям Бърнс разсея слуховете.

"Доколкото можем да преценим, вероятно е твърде здрав", е заявил той, но е уточнил, че това е неофициална информация.

Бившият директор на руския отдел в британското разузнаване MI6 Кристофър Стийл също говори за сериозни проблеми със здравето на Путин, но отказа да твърди, че това е нелечима болест, фатално заболяване. В края на 2022 г. датското разузнаване твърди, че е по-вероятно той да страда от хронични болки след няколко падания и инциденти, но предполага, че руският президент е бил лекуван от рак по време на пълномащабното нахлуване в Украйна и че може би някои странични ефекти му се отразяват.

Представителят на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна Вадим Скибицки нарече Путин психически и физически болен, а също така говори за шизофрения. През януари 2023 г. ръководителят на ГРУ Кирило Буданов заяви, че Путин е тежко и отдавна болен, вероятно от рак.

"Знаем го само от хора, източници“, е заявил той в интервю за ABC News.

В друго интервю за The Washington Post той е потвърдил, че Путин е неизлечимо болен от рак, има множество двойници и дали истинският руски президент се появява публично остава открит въпрос за разузнаването.

"Още през 2021 г. имаше изявление, мисля, че беше мое, че Путин е много болен от рак. Оттогава минаха две години и сега всички започват да казват, че нещо не му е наред. Времето ще покаже кой е точно", е коментирал той през май 2023 г.

В същото време Владислав Селезньов подчертава, че Путин е стар разузнавач и е буквално очарован от политическия и житейски път на Сталин.

"Той винаги е имал двойници, така че не изключвам варианта да се създаде цял "отбор от заместници“ на Путин“, е добавил той.

Ако Владимир Путин умре, какво следва?

Британското издание The Independent, в отговор на слуховете за сърдечен арест на Путин, назовава петима възможни наследници. И подчертава, че членовете на семейството не претендират да го заместят.

Следователно, в случай на смърт или внезапна оставка, Съветът на федерацията ще има 14 дни да обяви предсрочни президентски избори. Временно и.д президент на Русия за този период ще бъде премиерът Михаил Мишустин, но почти няма шансове за постоянно назначение, тъй като той не е популярен сред елита.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев вече заемаше поста президент от 2008 до 2012 г. Той си спечели репутацията на украинофоб, постоянно заплашващ с ядрени оръжия, но се смята, че подчинената му роля е отслабила способността му да консолидира властта. Заместник-началникът на администрацията Сергей Кириенко е член на най-близкото обкръжение на Путин, но е най-подходящ за ролята на "задкулисен оператор".

Министърът на отбраната Сергей Шойгу някога е наричан най-популярната фигура в Русия след президента, но на фона на провалите в Украйна рейтингът му вече е в миналото. Секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев е главният стратег на нахлуването в Украйна, Путин се вслушва в него и затова се счита за един от фаворитите да го замести.

"При всички случаи след смъртта на Путин ще има период на вътрешна конфронтация. Което едва ли веднага ще се отрази на фронта и не трябва да се надяваме на бърз край на войната и изтегляне на руските войски от територията на Украйна, връщане на Крим и т.н", пише украинската медия.

При новото правителство интензивните борби ще продължат известно време, но в бъдеще е възможно то да се опита да постигне някакви споразумения.

Олексий Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна, отбелязва, че "въпросът кога Бог ще отнеме Путин е въпрос на време, но няма да свърши дотук, тъй като цяла Русия е изпълнена с безчовечност".

"Що се отнася до Украйна, те ни мразят също толкова много и смятат, че трябва да изчезнем от картата на света. Трябва да разберем това. И ако някой си мисли, че след смъртта на Путин нещо ще се промени, това не е вярно. Ще отнеме години, за да се промени ... Първо трябва да започнат да обичат хората", заявява той в интервю за украинската медия "Фокус".

Владислав Селезньов също предупреждава украинците да не имат големи очаквания, свързани със смъртта на Путин в бъдеще. Според него той не е взел лично решението за нахлуване в Украйна и на същото заседание на Съвета за сигурност на Руската федерация през февруари 2022 г. е наредил цялото си най-близко обкръжение. В който все още има много, които ще прокарват тезата за "война до победен финал“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 23 Отговор
    Жив е

    Коментиран от #17

  • 2 Анджело

    71 13 Отговор
    Кой разпространявал. Ми кой? Азвъв Факти го прочетох това, че бил умрел

    Коментиран от #54, #86

  • 3 Маркс

    98 17 Отговор
    Той според жълтите медии е умрял поне 115 пъти от 2014 на сам и има 150 двойника. Аеее да ви се невиди и глупостите. Понеже украйна губи и само пропаганда остава

    Коментиран от #8

  • 4 Русофил

    40 45 Отговор
    Ще го държат "жив" Путю с двойниците максимално дълго. И Хага ще оттърве.
    Ако загубят в Украйна ще "умре"
  • 5 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    30 72 Отговор
    Путлер не е жив от една седмица това което показват са негови двойници крият и лъжат че е жив

    Коментиран от #12, #64

  • 6 Как кой ?!

    29 6 Отговор
    М@р@....
  • 7 Марийка атанасова

    50 16 Отговор
    Мисирката пусна слууууха
  • 8 Е....Ти ,нали знаеш,Кой се

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "Маркс":

    скътава под псевдонимът "Фокус"
  • 9 РЕАЛИСТ

    39 21 Отговор
    Злобните англосакси си мечтаят.

    Коментиран от #137

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Все тая!

    31 49 Отговор
    И със и без джуджака, РоZZия ще си остане една блатна кочина обитавана от примитивни орки.

    Коментиран от #83

  • 12 ЗемляТи Стъкло....

    22 9 Отговор

    До коментар #5 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    Ефропейскъ мъстиЮ 😘

    Коментиран от #22

  • 13 ами

    15 8 Отговор
    то не е трудно да се провери кой администрира тоз прословут телеграм канал... Майк Вазовски...какъв ли ще да е тоз човечец?
  • 14 Макак така

    24 13 Отговор
    Още миналата година умря поне пет десет пъти от най-страшните болести, освен това го блъсна рейс и го прегази валяк. Бесарабски фронт ни информира подробно за всички тези инциденти. В момента се използва китайски робот, изкуствен интелект и холограми
  • 15 Хост

    18 8 Отговор
    Мен ме кефи ония усмихнатия двойник дето се ръкува и снима с хората забавен е!
  • 16 реру

    28 8 Отговор
    "... "Не, всичко е наред с него. Това е поредната измислица. Абсолютно",... Дмитрий Песков..."


    Може... щом той го казва...

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ГОТВАЧА ГО ЧАКА

    22 21 Отговор
    ЖИВ Е АМА ПЪТНИК!

    Коментиран от #58

  • 19 И във всяка лъжа има доза истина !

    18 30 Отговор
    Във Валдай дойде неминуемия край !
    И сега Кремъл гузно си трай !
    Путин си е хвърлил топа !
    Набързо го закопа и опя попа !

    Коментиран от #23, #59

  • 20 УхльоФ

    25 4 Отговор
    Ееей, амнайсет страници сте изписали за евентуално, може би, по всяка вероятност, а дано ама едва ли не! Ми не мога да разгръщам на таблета информейшън с терабайтите на "Война и мир"! Ай гътвайте го, че както върви да не потропа на вашата врата, козяци безподобни!
  • 21 Русофил

    16 17 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Слагат взривове в темеля на мочата. Щели да го думнат в деня за размисъл.
  • 22 ХА ХА

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "ЗемляТи Стъкло....":

    Що бе, ти от анадола ли пишеш, скъсен.
  • 23 Ъхъ

    11 2 Отговор

    До коментар #19 от "И във всяка лъжа има доза истина !":

    опа, попа у твойта жопа
  • 24 Урюрвкос

    15 10 Отговор
    Ходорковски дава пари на разни журналисти да пускат такива слухове. Путин е отговарял публично на въпрос за двойниците подробно защо и как.
  • 25 Тома

    32 9 Отговор
    Ами нали за това спряха да дават руските телевизии защото трябва да лъжат хората като дърти цигани.
  • 26 Шшшшшшшшш Ира....

    12 5 Отговор

    До коментар #17 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    Сосай не балтай!Давай по-бьстро Лапай
  • 27 НЕ Е СЛУХ !!!

    14 18 Отговор
    КРЕМЪЛ СЕ ПРАВИ НА ГЛУХ !!!
    Мечо Пух
  • 28 Соваж бейби

    30 12 Отговор
    Спрете да публикувате новини от украина и видеа всичко което идва от там е по сценарии на насмъркания комик !Трябва да си само наивен украинец за да си мислиш че ако Путин умре,следващия ще е различен!
    Я дайте нещо за демнцията как е ,по колко памперса сменя на ден?
  • 29 много интересно

    16 13 Отговор
    Защо от няколко години дъщерите на "този" Путин не го припознават и никой не ги е виждал заедно с него?

    Коментиран от #43

  • 30 Сибирски крепостен

    11 12 Отговор
    От 2016 година нашата сибирск-татарска кочина се управляба от триумвират от двойници на Злостър-лиционерчето. Всеки от тези двойнице и тройници се представя пред безпросветната тълпа според ситуацията. Абе всичко е менте в нашата кочина.
  • 31 Aлфа Bълкът

    4 9 Отговор
    Този Путин от края на видеото имали нещо общо с онзи горе на снимката? Иначе в дъното може да го видите как мята гьобеци.

    Коментиран от #63, #81

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 хе хе

    4 8 Отговор
    Дали на DALL·E 2 снимка на путин от бункера и друга от посещението на фронта. Спуснали му задача да сравни снимките и да каже кой е сниман. ИИ попитал, кой от двамата?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Жъ омръ от смех...🤣!

    17 7 Отговор
    Путин пак го погребаха...😂😝😆🤣😂😝😆🤣...!

    Коментиран от #60

  • 40 888

    15 11 Отговор
    Руските официални власти година и половина вече отричат, че крайцерът Москва е потопен и казват, че това е слух. Смятай!
  • 41 С две думи

    5 2 Отговор
    Все тая
  • 42 Ээээ

    14 6 Отговор
    Ако кочината не бъде разтурена, "Путин" може да я управлява още поне 1000-1500 години, особено след последните промени, които направи в конституцията.
  • 43 Причината е много банална

    11 10 Отговор

    До коментар #29 от "много интересно":

    Бившата на мъника преди 18 г. Обяви,че "този" екземпляр НЕ Е ИСТИНСКИЯТ Вова, последва неформално посещение от КГБ и бившата се оказа с 250 милиона$ и нов адрес.ПОВЕЧЕ НИКОГА НЕ КОМЕНТИРА своите твърдения и прекъсна всякакви контакти. Дъщерите.. тоже! Живот в Нидерландия и Швейцария.
    Сегашният фърфалак е роден Удмурт, истинското му семейство живееше в Казахстан.

    Коментиран от #95

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Същият

    7 3 Отговор
    За ужас на журнала Мисирков и онези от фашистка Джърмани,Посолството и т.н.Напротив шефа на Посолството май ще го изпревари.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Последния Софиянец

    7 9 Отговор
    Ядат го червейте вече ботокса, женя го чакат с кобзона!
  • 48 Наблюдател

    10 11 Отговор
    Ботокса се изпускаше още преди години.Беше ясно ,че нема да дочека...новия снег )))
  • 49 Свободен

    9 11 Отговор
    Все пак в страна на роби Господарят е важен!
    Руската просешка психика ще се чуди на кой Государь да се кланя!
    Нашите путинофили също!
  • 50 тръгнали да коментират путин

    14 8 Отговор
    а ходещия мэртвец отвъд океана бил първа младост
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Страничен наблюдател

    16 4 Отговор
    От миналата година Путин го погребват вече за 99-ти път. Я по-добре палете свещи да е здрав, че не се знае какъв кибритлия може да дойде на неговото място. А такива в Русия дал Господ.
  • 53 ха ха ха

    10 3 Отговор
    Кой е този генерал ?
    Дотук с дезинформации пълнещи страниците на нещастни издания
  • 54 виктория

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Анджело":

    не бе!!! байдън умрел!!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 виктория

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "ГОТВАЧА ГО ЧАКА":

    бай дън ли!!!!

    Коментиран от #146

  • 59 скоро,скоро!!!

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "И във всяка лъжа има доза истина !":

    бай дън е опял попа!!!
  • 60 копи пейст

    9 12 Отговор

    До коментар #39 от "Жъ омръ от смех...🤣!":

    Копи пейст: „Неколкократно Людмила Путина правила опити да подаде молба за развод, ала била заставяна да мълчи, като била изпращана в психиатрична клиника. Бившата първа дама споделя, че е преминала през всички кръгове на ада - психотропни вещества, издевателства, дори била заключвана в изолатор.
    Месец преди смъртта си Владимир Путин излязъл навън посред нощ, без да предупреди. Така и не се появил повече. Малко след това една нощ в дома им дошли хора, които търсели нещо специално. Тя била предупредена, че ако иска да живее, ще трябва да мълчи. Няколко дни след това се появил и първият дубльор на Владимир Путин, а тя била принудена да играе ролята на негова съпруга. Според версията, приписвана на бившата първа дама, я спасило това, че враговете на Путин не успели да открият точна нейна двойница. След продължил повече от 30 години брак "Путини" се разведоха цивилизовано през 2013 г. Людмила приела раздялата като избавление.“
  • 61 Бесен-_ Язовец

    8 13 Отговор
    Соросоидни швине президента Владимир Путин ако умре Булава полита така че, внимавайте бъдещето не ви е сигурно.

    Коментиран от #72, #76

  • 62 дедо

    13 6 Отговор
    Поредната тъпня по факти.бг
  • 63 Aлфа Bълкът

    1 4 Отговор

    До коментар #31 от "Aлфа Bълкът":

    Имах предвид това видео:

  • 64 Аватар

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    Дааа,и Кралят Слънце е бил подменен с близнака си.Сюжетът на Дюма в нов вариант.
  • 65 КОПЕЙКИ,НЕМА СЕ СТРЕСИРАТЕ

    8 7 Отговор
    ЗА РОБИ КАТО ВАС ВИНАГИ ИМА...ГОСПОДАР

    Коментиран от #101

  • 66 улян ихтиандров

    9 6 Отговор
    Путин е жив , Путин ще живее , Путин е вечен ! Дори ако умре след 1 000 г. пак ще е жив , защото ще го препарираме и поставим до мумията на др. Лелин в мовзолея на Червения площад в Москва !
  • 67 Рубладжийче

    8 1 Отговор
    Путин е вечно жив!

    А на левой груди - профиль Путина, а на правой - Медведев в анфас.
  • 68 Баба Ванга

    5 7 Отговор
    Свето ке стане по-добър когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.
  • 69 Само питам

    8 8 Отговор
    Какво ще се случи с българските русофили след като психопата Путин пукне и Русия се разпадне?
    А/ Ще има вълна от масови самоубийства, истерия, депресии и други психични заболявания
    Б/ Ще емигрират в остатъчна Русия за да я защитават от "агресията на САЩ и Запада "
    В/ Ще заобичат Китай и другарят Си Дзинпин.
    Г/ Ще станат нормални българи
  • 70 Истината:

    8 6 Отговор
    Живa ли е муми@та Б@идан?
  • 71 007

    8 7 Отговор
    Живия труп. Човек отговорен за милиони убити , осакатени и прокудени от домовете си не може да е жив. Той просто чака ред за пъкъла!!!🇧🇬🇪🇺🇺🇲🇺🇦🇧🇬
  • 72 Ха-ха-ха 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺 🚾 🇷🇺

    3 4 Отговор

    До коментар #61 от "Бесен-_ Язовец":

    Ти в Москва ли си?
  • 73 Ггг

    10 2 Отговор
    Тия и след 100 години пак ще го показват жив споко
  • 74 Доротея

    7 7 Отговор
    Името ВЛАДИМИР е съдбовно за Русия. Княз Владимир я покръсти, ВЛАДИМИР Ленин стартира разпадането на руската империя, Владимир Путин
    ще я довърши а ВОЛОДИМИР Зеленски ще подпише смъртния и акт!
  • 75 Стивън Кинг

    10 7 Отговор
    Путин трябва да умре преди да избие всички нас. По един или друг.
  • 76 Само питам

    6 4 Отговор

    До коментар #61 от "Бесен-_ Язовец":

    Дали ще преживееш депутинизацията?
  • 77 евтино

    7 2 Отговор
    И са "двойникът" не подлежи на задържане за МНС - Хага, нал тъй?
    С Путин, или без, в Русия управлява кагебе.
  • 78 О, този Соловей бил в дъното.

    10 3 Отговор
    Значи всичко е ясно. Той от години разправя небивалици от сорта, слушала съм теориите му как всъщност Путин има тежка шизофрения и по негови "проверени" и "надеждни" данни щели да го изкарат от Кремъл в усмирителна риза до края на годината /имаше предвид миналата/. Според мен самият този "експерт" нещо не е наред с главата и това си личи, когато го послушаш малко. Но със сигурност си вярва сам.
  • 79 Филко

    10 7 Отговор
    Украйна загуби войната. Слава на президента Путин. Слава на Русия.
  • 80 айде народе

    5 7 Отговор
    Кратък момент на щастие за козяшката биомаса! Утре Вовата, като се появи ще има рев и уртикария!
  • 81 Със снимката....Незная,Но

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Aлфа Bълкът":

    със МайкаТиЕничърска....Гаранция е Имал Много Общо,правили са Двугърбият Звяр
  • 82 Змия

    6 2 Отговор
    Путин ще изчака да приключи мандата на байдън да изберат следващия и чак тогава ще се пенсионира нали знаете той ще живее назло на душманите в европа и зад океана оставете го да си живее човек живота по дбре се грижете за себеси зада него изпреварите не копай гроб другиму че съм ще паднеш в него
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 На дето само пипал

    4 1 Отговор
    Ти дето само питаш трябва да отидеш на добър психиатър. И после на психолог. Стискай здраво и бърши пяната. Няма страшно ще се оправиш. И не става само с питане трябва и акъл.
  • 85 Кукувците

    7 5 Отговор
    от окрайната не спряха да лъжат . За последните 2 дни Путин беше даван на живо на форум и с представителите на всички вероизповедания в Русия . Рейтингът му е вече 85 процента и ненормалниците в окраината газ пикаят от яд .
  • 86 Гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анджело":

    То и аз
  • 87 Щирилиц

    4 6 Отговор
    Пукнал е Сега го играе двойникът му След време като ликвидират и него тогава ще го погребът като истинския Путин
  • 88 АБЕ ФОКУСници

    8 2 Отговор
    УСЕЩАТЕ ЛИ СЕ КАКВА НИззКА ПРОБА СТЕ.........?
  • 89 Софиянец

    5 6 Отговор
    На Кой му пука жив ли е ;) никой не го брои за жив, а от службите ще изкарат нов вожд, реално разлика дали е умрЕл няма и да има.
  • 90 фиткифакти

    13 3 Отговор
    Отдел "Мара" за дезинформация и пропаганда на факти пуска, постоянно такива слухове! Този отдел се финансира от посолството по няколко линии! Самата Мара А. не е истинско лице, а псевдоним зад който поръчкиво пишат няколко човека!
    Нека факти ме опровергаят с факти!
    Ако го изтрият, значи е 100% истина горенаписаното!

    Коментиран от #91

  • 91 Зомбиран русофил

    5 9 Отговор

    До коментар #90 от "фиткифакти":

    По полека бе пич Абе ти се вживяваш като първи брадчет на Джуджето Той може и да е жив ама ти ако продължаваш да се пениш може и да го изпревариш

    Коментиран от #92

  • 92 фиткифакти

    1 4 Отговор

    До коментар #91 от "Зомбиран русофил":

    Дамите, като теб с предимство!
  • 93 Сипиро

    5 2 Отговор
    Ми как кои пускали тази партенка ,че Путин бил(умрял)...Ми Факти публикуваха тая опашата лъжа 😉
  • 94 1111

    3 3 Отговор
    Ами кво става - със супер контранаступа контранаступиха мотиката и почнаха да плямпат глупости.

    Коментиран от #98

  • 95 БРЯХ !

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "Причината е много банална":

    ти да неси от Ми 6 !
    многа знайш бря !
  • 96 Юда е шит,

    3 2 Отговор
    Вова - хит!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Вова

    4 4 Отговор
    има по-висок рейтинг в Уса от Сънливия джо.
  • 100 Жив е той жив

    5 4 Отговор
    е ....и ви прави на луди.
    И зад океанските ви приятели и те ви правят на луди.
    И станахте за смях
  • 101 Центаджии

    6 3 Отговор

    До коментар #65 от "КОПЕЙКИ,НЕМА СЕ СТРЕСИРАТЕ":

    Вашите господари клатят целия народ чрез сглобката...

    Коментиран от #113

  • 102 В следващите

    6 4 Отговор
    100 години постоянно ще има слухове за смъртта на Путин.
  • 103 Иванушка🇺🇲

    6 5 Отговор
    Джуджето все някога ще пукне. Все пак няма безсмъртни. Щеше да е добре да умре в килия бавно и мъчително. Ако е умрял се е отървал леко.

    Коментиран от #104, #106

  • 104 Байдънушка 🇷🇺

    6 3 Отговор

    До коментар #103 от "Иванушка🇺🇲":

    Полека памперса да го не изпревари че по-дърт.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Язък

    5 4 Отговор
    Войната го уби
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Костадин Костадинов

    5 5 Отговор
    Ох русуфиляцити мнооо гий страх дъ ни умре техния гуспудар Путин

    Коментиран от #112

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Костадин Костадинов

    4 6 Отговор

    До коментар #106 от "Дядо Ванго":

    Що съ срамиш дъ съ нарчеш,,българин" , русуфиляко!?

    Коментиран от #115, #118

  • 112 Коце имаш много здраве

    5 2 Отговор

    До коментар #109 от "Костадин Костадинов":

    От Волен Сидеров гледай си твоя гуспудар бай.дън!

    Коментиран от #117

  • 113 Костадин Костадинов

    4 6 Отговор

    До коментар #101 от "Центаджии":

    Да ве туй от възраждането срама няаат същитити съ кумунягити БСП-ри
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Тошо

    4 3 Отговор
    Ако е жив, давам 5 лева за главата му
  • 117 Костадин Костадинов

    2 5 Отговор

    До коментар #112 от "Коце имаш много здраве":

    Ох мъ колко съ ми сладки и наивни (замалко дъ кажа тъ пи),обидих им идулъ. Мъ извинявам,ас бес дъ искъм! Коце успя блъгъдърение на глу пащинаната на част ут народъ и разбира се крайнантъ наивнус,мъ нищо дъ нанкат ф сладки розови сънища мъ фъ ни зъбрят чи ши стаат и ши тряа ходът нъ раута.

    Коментиран от #123

  • 118 Краварска

    5 2 Отговор

    До коментар #111 от "Костадин Костадинов":

    Подлога......с промит мозги...

    Коментиран от #120

  • 119 Костадин Костадинов

    1 2 Отговор

    До коментар #115 от "СтаМат Мага Рето":

    Спукоййну ши умръ и двамътъ ши умрем
  • 120 Костадин Костадинов

    2 4 Отговор

    До коментар #118 от "Краварска":

    Радвам съ чи си прайш реалнъ съмууценкъ

    Коментиран от #121

  • 121 Каунь

    5 1 Отговор

    До коментар #120 от "Костадин Костадинов":

    Ньиеден

    Коментиран от #124

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Сус бе

    4 2 Отговор

    До коментар #117 от "Костадин Костадинов":

    Купейка...

    Коментиран от #125

  • 124 Костадин Костадинов

    3 4 Отговор

    До коментар #121 от "Каунь":

    ...и саму толкус, нурмалну за почитател Костадинов обикновено не сте умни дъ ни кажъ тъ пи,но разбира се има и умни хора за които ни знам как съ съ объркали
  • 125 Костадин Костадинов

    3 3 Отговор

    До коментар #123 от "Сус бе":

    Купейкъ ама посля ф евру,малку нъ загъбъ щот рублата е цената нъ хартийта...
  • 126 Костадин Костадинов

    3 4 Отговор
    Благата вест за нас българите и лоша зъ русуфиляцити е ,чи САЩ пращат помушти за 150 милиона (мъ не рубли които съ нъ цената на използвънъ тоалетна хартия) ,а ф долари и саму дет русуфиляцити крещяа кът побърканяци чи САЩ зарязал Украйна,навници

    Коментиран от #129

  • 127 Костадин Костадинов

    6 3 Отговор
    Нескъ саму хубай новини за нас българите и лоши зъ русуфиляцити

    Коментиран от #128

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    3 3 Отговор

    До коментар #126 от "Костадин Костадинов":

    Оди в украта...туй шъ е най арената нувина....

    Коментиран от #131

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Костадин Костадинов

    4 2 Отговор

    До коментар #129 от "🇷🇺🇷🇺🇷🇺":

    Ш делим пътя ду там - кът тръгваш към мама Русия ми съ убъди
  • 132 Хм Хм

    3 2 Отговор
    Дали е жив или не няма особено значение. Пълно е с малоумници около него и едва ли ще стане по-добре, ако умре.
    Дори по-скоро е добре да е жив, защото горе-долу е познат на службите.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Дългия

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Браво другарю, сега се качи на покрива и викай ,,Вожда е жив , вожда е жив"........ !
  • 138 Коментар

    2 2 Отговор
    В Уикипедията няма крайна дата следователно е фейк това.На Пригожин примерно веднага бяха добавили крайна дата даже преди да го обяват по новините.От Уикипедията засенчиха всякакви медии.Неслучайно Мъск им предложи да се преименуват.Предложеното от него име повече ще им отива,защото сега активно се занимават с политика и даже пренаписват историите на отделни държави.
  • 139 Р.К.И.

    4 0 Отговор
    Да си добър шеф не означава, подчинените ти да не могат без теб; да си добър шеф означа, да си създал такава организция, че машината да върви дори без теб.
  • 140 джо

    3 4 Отговор
    Естествено е ,че е добре обадих му се как е защото цивилизованите са загрижени за него за здравето му и са готови да празнуват ако е починал как биха се радвали . Но забравят , че следващият Президент ако стане Медведев ще ги изтрие от лицето на земята те отдавно го заслужават.
  • 141 Онегин

    3 1 Отговор
    След време съвсем ще отпаднат двойниците всичко ще е Ai, ще се създава образ, звук и картина на 99.9% неразличима от оригинала. Може да върши и говори всичко, което му е програмирано.
    Така че някой се е появил по телевизия не е гаранция, че същия е той и/или е жив.
  • 142 Путин е безсмъртен

    4 1 Отговор
    Ако човешкия интелект лесно може да бъде измамен и заблуден, то съвременния Анализ с помощта на най-новите техники на изкуствения интелект за разпознаване, води до заключението, че Путин използва няколко двойници....!!!!
  • 143 Безпилотник

    5 2 Отговор
    Не трябва да умира ..
    Човекът който погреба Раша, трябва да живее вечно.
    В Мавзолея.
  • 144 Мария Атанасова

    1 1 Отговор
    А то умряла та на колеца ми
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 не бе

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "виктория":

    на путин двойникът.кат умре и друг накой двойник го замества.демек,паднах друг(двойник)ще ме замести.
  • 147 Ае.....

    1 2 Отговор
    ....Путин незнам дали е жив, но 500те му двойника -> сто пронса си ок хората. От НАТЮ да си се надяват всичките да си идат, ама нейсе, ахахахахахах -> смешници!
  • 148 Българин

    1 0 Отговор
    Давам 5 лева за главата на Путлер
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания