Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 14:01 4 995 103

Семейството на Путин: потайни и много богати

  • владимир путин-
  • алина кабаева-
  • русия-
  • семейство-
  • корупция-
  • людмила шкребнева-
  • кремъл-
  • богатство

Путин пази семейството си в тайна. Според експерти основните причини са две - сигурността им, но и възможността през тях да укрива пари.

Семейството на Путин: потайни и много богати - 1
Снимки: Shutterstock

Каква ирония само: в своето новогодишно обръщение Путин обяви 2024 за "година на семейството", но за неговото собствено семейство не се знае почти нищо. Това коментира Нина Нибергал за германската обществено-правна медия ZDF. Журналистката припомня призива на Путин към рускините да раждат повече деца, например седем или осем, и да се придържат към традиционните семейни ценности. Самият той прави ли го?

Колко деца има Путин?

Възможно е Путин вече да има седем или осем деца, но това никой не знае, четем още в кореспонденцията. Пред обществеността Путин се представя като държавник, а не като съпруг или родител, но през последните години все пак път в публичното пространство път си пробиха информации, които го представят като патриарх на един корумпиран клан, пише Нина Нибергал.

В статията се припомня, че Владимир Путин и бившата му съпруга Людмила Шкребнева се познават още от Санкт Петербург, тогава Ленинград. Шкребнева следва две години инженерство в технически институт, но после се отказва. Минава курс за стюардеси и започва работа във вътрешни полети. През 1981 г. по време на почивка между два полета отива на концерт в Ленинград, където се запознава с Владимир Путин. Двамата сключват брак през 1983 г. Путин вече е офицер в тайните служби, а Людмила по-късно започва да учи испански и френски и завършва испанска филология. Двамата научават и немски, когато след три години Путин е изпратен от КГБ в Дрезден, ГДР. Раждат им се две дъщери - Мария (1985) и Катерина (1986).

Когато Путин се развежда с Людмила

Путинови се връщат в Русия през 1990-те години. Дотогавашният офицер от тайните служби през 2000 година е избран за президент. Някъде по това време бракът с Людмила се разпада. Да, двамата още живеят заедно, но се носят какви ли не слухове за извънбрачни афери. През юни 2013 година разводът помежду им вече е факт. "Цялата ми дейност и работа е свързана с публичността", казва Путин Тогава. "Има хора, които са несъвместими с нея. Людмила Санна (Александровна – бел.ред.) стоя на вахта вече осем години. Като цяло това е общо решение."

Руското издание на "Форбс" цитира и думите на самата Людмила от същия този момент: "Нашият брак приключи главно поради това, че ние практически не се виждаме. Владимир Владимирович изцяло е погълнат от работата си. Децата ни израснаха и живеят свой живот. С две думи, така се случиха нещата, че всеки от нас има свой живот."

Дъщерите на Путин - потайни и богати

А какво става с двете дъщери? Преди няколко години "Ню Йорк Таймс" писа, че Мария е омъжена и носи фамилията на съпруга си - нидерландския бизнесмен Йорит Йост Фаасен. Тогава говорителят на Путин Дмитирий Песков отказа да коментира с обяснението, че Кремъл не разпространява детайли от личния живот на президента, пише "Форбс". А политологът Матю Шмид обяснява пред ZDF част от причините за тази потайност: "Путин наистина се тревожи за сигурността на дъщерите си и на бившата си съпруга, а и на вероятната му втора съпруга. И го прави по чисто практически причини."

Защото Путин се опасявал, че семейството му може да стане мишена за тайните служби на други държави. В същото време според Шмид голямата тайнственост около семейството му дава и финансови предимства. Политологът казва, че Путин може да използва семейството си, за да укрива пари - все пак той е смятат за един от най-богатите хора на света. Двете му дъщери притежават имущество на стойност милиони и в същото време управляват милиарди обществени пари - едната като ръководителка на инвестиционна програма за разширяването на Московския университет, а другата като член на борда на голям здравен концерн.

Аферите на Путин: от Кривоногих до Кабаева

Шокиращо богати са и жените, за които се предполага, че имат афери с Путин, коментира Нина Нибергал. Говори се, че президентът на Русия има романс със Светлана Кривоногих някъде в края на 1990-те години. В статията си "Железните маски" журналистите от разследващото издание Proekt Media твърдят, че от тази връзка Кривоногих забогатяла и през 2003 година родила дъщеря, която на външен вид много прилича на Путин. Разследванията и на екипа на Алексей Навални показват, че тя притежава доста солидни ресурси - дялове в банки и курорти, недвижими имоти, яхта и други богатства на обща стойност над 100 милиона долара.

После обаче неочаквано се появява Анна Кабаева. Тя е световна и европейска шампионка по художествена гимнастика и според твърденията също е родила на Путин деца, но подробности не са известни. "Уолстрийт Джърнъл" твърди, че децата са три. Медиите припомнят, че през 2008 година вестник "Московский кореспондент" първи писа за връзката на Путин с Кабаева, а два дни по-късно беше закрит. По онова време Путин още е женен и според източниците на медиите побеснял.

Журналистите от Proekt Media пишат още, че Путин е подарил на своята любима луксозни резиденции из цяла Русия, както и една на Женевското езеро. Впрочем, Кабаева вече се намесва в политиката и в медиите и е депутатка в Думата от Путиновата партия „Единна Русия".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    51 61 Отговор
    никой народ не заслужава Путин за управник

    Коментиран от #4, #22, #29

  • 2 Българин

    35 36 Отговор
    Хаяско е най-големият мошеник на Земята

    Коментиран от #57

  • 3 Българин

    58 43 Отговор
    колкото по-богат става,толкова в по-голяма мизерия е Русия

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българин

    38 40 Отговор
    този занули Матушка

    Коментиран от #9

  • 6 Гастарбайтер

    16 5 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Бакшиша ми без русо тористо се стопи ...
  • 7 Хи Хи Хи

    19 22 Отговор
    Че тоя има ли семейство ве??

    Коментиран от #11, #15

  • 8 ВКИСНАТО ДОЙЧОВО ЗЕЛЕ

    48 26 Отговор
    Искам статия- Семейството на Зеленски: потайни и много богати.

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Някой си

    8 6 Отговор
    Я да видим ..дедушка мудак какви ги върши..

    Коментиран от #65

  • 11 Ха ха

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "Хи Хи Хи":

    Батко и мене ми направи детенце мискинтна .
  • 12 С Путин Русия е защитена.

    36 41 Отговор
    Господ да му дава дълъг живот ,здраве и дълги години да управлява Русия защитавайки я от западните лешояди.

    Коментиран от #99

  • 13 Хи Хи Хи

    14 14 Отговор

    До коментар #8 от "ВКИСНАТО ДОЙЧОВО ЗЕЛЕ":

    По-богатство са си пълни мизерници в сравнение с Вовката Первий и Паследний..

    Коментиран от #17, #24

  • 14 ...

    20 22 Отговор
    Бог го е наказал за пефовилщината му никой да не продължи фамилията му. Те за това няма син.

    Коментиран от #41

  • 15 Хахаха

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хи Хи Хи":

    Нали ти е баща. Питай най каси.
  • 16 Атина Палада

    27 27 Отговор
    (...) "през тях да укрива пари" (.....)
    Путин не прави пари. Путин пише история!
    Да, неразбираемо е за вашите меркантилни мозъци!

    Коментиран от #23, #33, #45

  • 17 Блазя ти

    10 7 Отговор

    До коментар #13 от "Хи Хи Хи":

    Разбрах, че Путин ти е баща. Наследството е за теб. Затова ли все скачаш срещу него. Алчност.. Ясно.
  • 18 стоян георгиев

    18 13 Отговор
    Другарите сега да кажат ,това хубаво ли е или не? За немцов бе проблем ама за путлер е хубаво нали другари? Та роба си е роб и господаря има право да го бие стриже и е.е нали така другари?

    Коментиран от #25

  • 19 Сандо

    18 18 Отговор
    А на тия пък какъв им е мерака:Президента на най-голямата държава в света да е клошар ли?
  • 20 Бегай !

    17 16 Отговор
    Друго си е Хънтър Байдън,чичо му и целият им пропаднал род наркомани и крадци.За мумията да не говорим.
  • 21 Добре

    23 4 Отговор
    Че нашите не крадат, и не са корумпирани. Ама хич биля. Бедни са като църковни мишки, живи да ги оплачеш.
  • 22 Кнаус 485

    20 20 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Спазвам хигиена и не чета авторът на тая статия..... Семейството на Путин въобще не ме интересува..... Кабаева на времето беше красива жена сега не знам как изглежда..... Теб българино няма да те коментирам, просто не си заслужава..... За Путин какво да ти кажа, много народи мечтаят за такъв държавник като него..... Такер Карсън казва че е Борис Джонсън поискал 1 милион долара за да му даде интервю, изводите си прави ти....

    Коментиран от #37

  • 23 Къш Пировски

    10 12 Отговор

    До коментар #16 от "Атина Палада":

    Хитлер и Наполеон също писаха история.

    Коментиран от #35

  • 24 Бегай ,бе

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "Хи Хи Хи":

    Теа са мизерници във всяко едно отношение
  • 25 Мдаа

    14 15 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    Той поне не забогатя на гърба на цял свят...дори и на твоя(ако въобще плащаш данъци) за разлика от Зеления потник - световния просяк!

    Коментиран от #30, #31

  • 26 Хи Хи Хи

    12 7 Отговор
    Кабайева вече изтече в канала.. има си заместничка, Екатерина Мизулина..тая май ше му за последно..
  • 27 Мими Кучева

    9 8 Отговор
    Путин си държи парите в буркани,за да дразни българските либерали!💋🐷🐵😁🥳🤡👍
  • 28 И това какво го интересува

    10 4 Отговор
    целокупният български народ?
  • 29 Атина Палада

    11 14 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Един елементарен въпрос ще ти задам :)
    Колко кинти ти плащат от руското посолство за да стимулираш българите да стават русофили?
    Знаеш ли, само ти колко хора си направил русофили ?
    Чувал ли си думата "психология"? Ако ли не, питай някой да ти обясни каква наука е тя!
  • 30 поп Вечерко

    4 5 Отговор

    До коментар #25 от "Мдаа":

    Ами бе, ма ич даже. Колко куха трябва да ти е главата за да се изплеснеш така като чамова летва
  • 31 стоян георгиев

    6 13 Отговор

    До коментар #25 от "Мдаа":

    Зеления беше актьор с успешна кариера от там и забогатя.путлер никога не е работил друго освен милиционер и политик.освен това зеленски има пари колкото путлер носи в джоба си ежедневно.та да питам пак това ок ли е? Що го приемате за путлер а не за доган или борисов?

    Коментиран от #44

  • 32 Голата истина

    6 5 Отговор
    Немците да се притесняват за тях че скоро мюсулманите ще са повече
  • 33 Кнаус 485

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "Атина Палада":

    Съгласен съм че Путин пише история, въпросът е че няма да му стигне времето да е завърши, и това е така защото и той е обикновен човек, смъртник като всички нас, дано тоя който дойде след него да я завърши тази история, много ми се иска дотогава светът да не се е самоунищожил.....

    Коментиран от #53

  • 34 София

    10 1 Отговор
    парите и богатсвото къде ще ги занесете

    Коментиран от #42

  • 35 Атина Палада

    6 6 Отговор

    До коментар #23 от "Къш Пировски":

    Ооооо, победените не пишат история!

    Коментиран от #43, #47, #102

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Такер Карсън /хахахаха/

    13 6 Отговор

    До коментар #22 от "Кнаус 485":

    Може да каже че е ходил на луната,ако му дадат пари.
    Относно Борис Джонсън има колкото искаш видео как отива на работа с велосипед.И няма бункер.
  • 38 Путинови милиардери

    12 6 Отговор
    Народа беден и гладен
  • 39 Клети неграмотни копейки

    8 6 Отговор
    Това не е вярно ще кажат наведените, блeeщи копейки.
  • 40 ЯКО СЕ КРАДЕ В РУСИЯ

    12 3 Отговор
    Путиновите приближени....милиардери в долари.

    Коментиран от #78

  • 41 ????

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "...":

    И откъде си сигурен, като ти казват, че никой не знае колко деца има " уж". Чете ли статията или си драскаш, да не заспиш????
  • 42 Как къде?

    8 3 Отговор

    До коментар #34 от "София":

    Кобзон е отворил банка.
  • 43 стоян георгиев

    10 7 Отговор

    До коментар #35 от "Атина Палада":

    Тя русия ще победи ли?хахахаха хооохоо .що един от вас не заложи на това?ни един русофил не инвестира в русия не спестява в рубли и не се мести натам,а би трябвало да го правят с децата си като ги пращат в сащ и от малки ги учат на англииски.

    Коментиран от #46

  • 44 Мдаа

    9 3 Отговор

    До коментар #31 от "стоян георгиев":

    А ти откъде знаеш кой колко носи в джоба си..? Счетоводител ли си им или ги банкираш?
  • 45 Хи Хи Хи

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "Атина Палада":

    Пише той, таратанци пише.. то и Кадафи пишеше история , и Садам, че и Чаушеску.. па Сталин ква история е написал... мАни, мАни..
  • 46 Българин

    11 6 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    те самите руснаци дават мило и драго да избягат оттам ,какво остава за родните копейки.....

    Коментиран от #49, #58, #60, #101

  • 47 Историяте я пишат историците.

    9 4 Отговор

    До коментар #35 от "Атина Палада":

    Не шушУмигите като теб,за няколко рубли в повече.

    Коментиран от #59

  • 48 Българин

    8 8 Отговор
    а в Русия-яйца йок...

    Коментиран от #50

  • 49 Мечтата на всеки руснак

    9 6 Отговор

    До коментар #46 от "Българин":

    1.Дс унищожи САЩ.
    2.Да спечели зелена карта за Америка.
  • 50 Ердо не прати,линим

    6 4 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Яйцата?!
  • 51 Ема Борисова

    7 3 Отговор
    Тати има повече пари.
  • 52 Рашън ЛейдиБой

    11 4 Отговор
    Колкото и да се крият, след смърта на Путлер
    Трябва да бягат където им видят очите .
    Всички пари и богатства ще бъдат разграбени и присвоени от Върхушката.
    И помен няма да остане от Фамилията Путин .
    Неизбежно е.

    Коментиран от #56

  • 53 Атина Палада

    7 6 Отговор

    До коментар #33 от "Кнаус 485":

    Не, аз не мисля така! Да, Русия е президентска държава, Путин е президент на Русия, обаче не всички решения се взимат от президента... Това, че Русия промени курса, решението не е взето от Путин.. Така, че след него ще дойде Путин 2,Путин 3,но никога вече Елцин 2!
    Дали си спомняш, че късната есен на 2022 г. по върховете на властта в Русия имаше сътресение, между индустриалния капитал и компрадорския капитал(либерастите) Тогава националистическия индустриален капитал надделя над компрадорския.. И Русия приключи с компрадорския капитал!
    Така, че за мен лично е несериозно да се говори, че Русия се управлява само от Президента... Но сигурно е едно, че след Путин ще има Путин 2!

    Коментиран от #54, #64, #73, #91

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ана

    5 5 Отговор
    Алина Кабаева , не Анна. Важното е да пишем и да бришем. Но за достоверност кво да кажем. Освен това ходи само с готини мацки. Евала!

    Коментиран от #77

  • 56 То никой

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "Рашън ЛейдиБой":

    Не му носи фамилията.
  • 57 Соваж бейби

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Всеки пипнал власт е такъв ,разликата е че Русия е богата държава на природни ресурси и има по богати мошенници ако ги сравним с България.Но все пак ако им преброиш хотелите и дворците и къщите в чужбина ,банковите сметки на бедна България и нашите не падат по долу ни от Русия ни която и държава да е .
  • 58 Необългарин от ЛГБТ

    10 3 Отговор

    До коментар #46 от "Българин":

    Брат какво ще правим? От Посолството казаха,че чакат конгреса да одобри парите за тролене а до тогава грантове през крив макарон-на най закъсалите щели да платят с Рупии.
  • 59 Атина Палада

    8 10 Отговор

    До коментар #47 от "Историяте я пишат историците.":

    Да, и историята на историците ще запомни Обама, Меркел, Байдън, Оланд, Макрон, Шолц, Урсула... .... като статисти от ерата на Путин.!!!

    Коментиран от #68

  • 60 стоян георгиев

    10 5 Отговор

    До коментар #46 от "Българин":

    Няма богат руснак деро да не е пратил децата си извън русия ,щото ще се разпадне сащ и ес.та колко трябва да ти е акъла да се връзваш на путинските щуротии?дъщерите на путин бяха в холандия докато ги изгонят,сина на медведев в сащ,на лавров дъщерята в англия,за децата на сталин хрушчов да не говорим.и ей го нашия умник дето не вижда къде е детето на корнела нинова ...хахаха
  • 61 ахахха

    4 4 Отговор
    много тъпо - Путин щял да крие пари през семейството си. Аланкоулу - тва да не ти е местния Буда селския да се търкаля с 500евраци като прасе в детелинки веееееее. Много симлоу левъл писарушка - 2долара ли ти дават за парцалясника ти?
  • 62 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #54 от "Колко рублей искаш":

    Аз ще ти направя безплатно. Майстор съм.
  • 63 ами

    5 2 Отговор
    абе като ще пишете за "любовните афери" на Путин, поне научете имената на жените...няма Анна Кабаева, а Алина...:)))
    Елизавета Розова, предполагаемата дъщеря на Путин, била приличала на него...Имам един колега, който много прилича на Йода от Звездни войни...дали не му е син? :))))А, Фънки пък е направо Шрек, само дето не е зелен...:)))

    Коментиран от #70

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Хи Хи Хи

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Някой си":

    Позната картинка май..
  • 66 Ъхъ

    3 5 Отговор

    До коментар #64 от "стоян георгиев":

    Не е президент, но ти си...президент на тъпотията.
  • 67 Българин

    9 4 Отговор
    главният въпрос сега е -каква ще е съдбата на Путин-дали като на Садам или като на Кадафи -дали руснаците или украинците ......ще го докопат първи
  • 68 Хи Хи Хи

    7 3 Отговор

    До коментар #59 от "Атина Палада":

    Като та гледам как са меташ в защита на кумира си..май си му крепила мандаринките, а..Кабева и останалите знаят защо , ама ти май си блоа от тия, окловръстните, за почасово ползване..

    Коментиран от #75

  • 69 Атина Палада

    2 4 Отговор
    СтАянчо, с теб не искам да влизам в дискусия... Симпатичен си ми:) Знаеш ли защо? Защото в теб няма злоба... Напишеш си репертоара тук, който са ти поръчали, но без злоба! Затова си ми симпатичен..И не искам да споря с теб! Разбирам те напълно!

    Коментиран от #76

  • 70 Никой

    3 1 Отговор

    До коментар #63 от "ами":

    Аааа за Фънки не-братовчед ми е но сравнението е сполучливо и още довечера ще го избъзикам!
  • 71 Роза

    6 2 Отговор
    Колкото и богат и известен да е Путин,не бих искала да съм на неговото място!По-добре да си беден и неизвестен,но да спиш спокойно и с чиста съвест!
  • 72 Атина Палада

    2 2 Отговор

    До коментар #64 от "стоян георгиев":

    СтАянчо, 69 коментар е до теб!
  • 73 Кнаус 485

    6 2 Отговор

    До коментар #53 от "Атина Палада":

    Всеки има право на мнение все още, моето се различава от твоето поняколко нюанси .... Спомням си когато Путин беше събрал елита и ги питаше за СВО и Украйна и как шефа на разузнаването се обърка и не знаеше какво да отговори..... Путин седеше на бялото бюро, а другите на бели със зелена дамаска столове..... Но както казват руснаците дано да сме живи и да видим твоите прогнози дали ще се сбъднат....

    Коментиран от #81

  • 74 Хи Хи Хи

    4 2 Отговор

    До коментар #54 от "Колко рублей искаш":

    Не питай, тая е от безплатните..
  • 75 Атина Палада

    5 3 Отговор

    До коментар #68 от "Хи Хи Хи":

    Да, така е! Това на боб ли го позна? Или карти таро хвърли?
  • 76 стоян георгиев

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "Атина Палада":

    Ти обаче на мен не си.та къв спор може да водим когато казвам истината а ти лъжеш?

    Коментиран от #83

  • 77 Хи Хи Хи

    1 2 Отговор

    До коментар #55 от "ана":

    Че ти ко сакаш ве? С 200млрда каймета да ходи с нашта Атина Палада ли ве..или с некой вук , с криви зъби и гърбица ли
  • 78 Рускиня

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "ЯКО СЕ КРАДЕ В РУСИЯ":

    Австралия
    Само в Русия ли?Рене Рифкин Австралийски паричен брокер разкрит, като sugar dаddy на млад мъж с любовница, която попитала откъде имаш пари, отговорът бил разходка край скалите и се”подхлъзнала” и до там.
    Кристофер Скайтс избяга от Сидней с милиони до Маьорка, но не ги употреби почина от рак.
    САЩ
    Максуел чешки евреин милиардер се “удави”

    Престъпни елементи има навсякъде, който като Василка, която пере (чужди пари)!
  • 79 Денковист

    1 7 Отговор
    След,като умря поне 10 пъти,сега и безумно богат бил.Пропаганда от зори до мрак.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Атина Палада

    6 7 Отговор

    До коментар #73 от "Кнаус 485":

    Не знам точно тази среща, не съм и я гледала за да мога да коментирам!
    Но каквото и да е било на тази среща, моето мнение е, че Путин не е взел еднолично решението за СВО в Украйна.. Всъщност с това в Украйна, Русия обърна буквално курса на страната.. Не идва реч само за Украйна.. А таковс решение няма как да бъде взето само от президента, в случая Путин! За въпросната среща с шефовете на разузнавателните служби която говориш ти... Моето мнение е, че и въпросните шефове не могат да вземат решение за обръщане на курса на Русия... Това са само служби... Мисля, че решението е взето общо от военните и върхушката на индустриалния капитал там.... Защото на Русия не и оставаше нищо друго. Или да се подчини на Западния свят и да е на каишка, или да предприеме този ход..... Все някой от някъде трябваше да тръгне и да спре икономическия фашизъм, наричан глобализъм.. Русия поведе... и както виждаш и останалия свят я последва... А такова решение според мен далеч не може да се вземе само от президента.

    Коментиран от #90

  • 82 Рускиня

    3 5 Отговор

    До коментар #64 от "стоян георгиев":

    Себеуважаващ се човек пише правилно, искахте да напишете Путин?
    Питане към Вас: Вие ли бяхте Председателя на Избирателната Комисия и занете точно с колко гласа е спечелил гн. Путин?

    Коментиран от #85, #87

  • 83 Атина Палада

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "стоян георгиев":

    Не съм ли ти симпатична? Няма да се караме с теб, защото ти пък на мен си ми симпатичен! Няма значение, че ти не ме харесваш. Аз те харесвам, затова не искам да споря. Ти иначе си добър човек!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Честно

    4 3 Отговор

    До коментар #82 от "Рускиня":

    През дядовият ми е.
  • 86 Милиарди хора по света

    12 1 Отговор
    Всяка сутрин се събуждат щастливи,че не са се родили в Русия.
  • 87 стоян георгиев

    6 2 Отговор

    До коментар #82 от "Рускиня":

    Не исках да напиша путлер.путин е новия хитлер .всеки самоуважаващ се човек го знае.
  • 88 герап

    3 2 Отговор
    Алина Кабаева е,а не Анна Кабаева.

    Коментиран от #89

  • 89 Все

    3 1 Отговор

    До коментар #88 от "герап":

    тая, обикновена шунд...а
  • 90 русия

    4 4 Отговор

    До коментар #81 от "Атина Палада":

    е на каишка от злобни, дребни комплексари, но не от от цивилизования запад.
  • 91 Дрън дрън,

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "Атина Палада":

    мисли на некомпетентни хора, които си мислят, че освен "убиеца" на цивилизацията, в русия може да се роди нещо друго.
  • 92 666666

    2 1 Отговор
    Ауууу щото нашите лапачи и гълтачи не са.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 НА БАЙ ДРЪН ИЛИ ТРЪМПИ

    1 0 Отговор
    НЯКОЙ ЗНАЙ ЛИ ПАРИТИ НА БЛЕК РОК И ГОЛДЪН САКС НЯКОЙ ЗНАЙ ЛИ ПАРИТИ...
  • 95 Тити

    1 1 Отговор
    Все пак Рашистите са Северна Корея -2
  • 96 Швейк

    2 0 Отговор
    Всемогъщият император може да прави каквото си иска.
    Каквото е позволено на Юпитер, не е позволено на вола му.
  • 97 ПУТИН СТАНА МИЛИАРДЕР

    2 1 Отговор
    В зелено от кражбите от руския народ.....
  • 98 КРЕМЪЛСКИЯТ ОЛИГАРХ

    3 1 Отговор
    Присвои огромни богатства от руския народ.
  • 99 А бе

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "С Путин Русия е защитена.":

    И аз му пожелавам,същото.Няма кой по добре от него да разсипе РФ !!
  • 100 Какво семейство

    1 1 Отговор
    Путин е гей.
  • 101 Потребител

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Българин":

    Всички български русофили карат западни коли, нямат нищо руско в къщата си, не знаят и руски да говорят, но във форумите са на първа линия в подкрепа на Русия. И ако някой ги покани с един автобус да прескочат до Москва, сигурно ще се изпокрият кой на където му видят очите.

    Коментиран от #103

  • 102 Къш Пировски

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Атина Палада":

    Още никой не е победен.
  • 103 ГОВОРИШ ЗА МАТЕРИАЛНИ БИТОВИЗМИ

    0 1 Отговор

    До коментар #101 от "Потребител":

    ЗА УБЕЖДЕНИЯ И ИДЕИ НЕ ГОВОРИШ. ТЪЙ ЧЕ СИ ЯСЕН.........МИ НЕ ЗАБРАНЯВАЙТЕ ТЪРГОВИЯТА СЪС СССР И ША ИМА ЕФТИН БЕНЗИН САЛАМИ С 80 ПРОЦЕНТА МЕСО А НЕ С ОБРЕЗКИ И ЗАМРАЗЕНА КРЪВ И ША ИМА ЛАДИ ИТО НОВИ ПО 9000 ЛЕВА БРОЯ.......И ТН.....
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания