Last news in Fakti
  Тема: Украйна

10 Март, 2024 06:10 3 327 90

Папата призова Киев: Не е срамно да преговаряте, смелост е да вдигнете бялото знаме

  • папа франциск-
  • ватикана-
  • украйна

Колко още хора трябва да загинат, преди всичко това да свърши, заяви главата на Ватикана

Папата призова Киев: Не е срамно да преговаряте, смелост е да вдигнете бялото знаме - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Папа Франциск смята, че Украйна трябва да влезе в мирни преговори, като покаже смелост и не го смята за срамно.

„По-силен е този, който мисли за хората, който има смелостта да вдигне бялото знаме и да започне преговори“, каза папата в интервю за швейцарската телевизионна и радиокомпания RSI, отговаряйки на въпроса дали ще се счита за знак на смелост от страна на Украйна, че ще „вдигне бялото знаме“, или ще се превърне в „легитимиране на по-силния“.

Още новини от Украйна

В същото време папата добави, че когато някой види, че „е победен, че нещо не се получава, трябва да покаже смелост и да преговаря“. „Може да те е срам, но колко още смъртни случаи ще има, преди всичко това да свърши“, продължи Франсиск.

Той смята, че преговорите могат да бъдат подпомогнати от международни посредници, каквито не липсват. "Tурция, например, но има и други. Няма нужда да се срамуваме от преговори, които ще предотвратят най-лошото да се случи“, каза папата. Франциск смята, че преговорите никога не са капитулация. „Има смелост в това да не доведеш страната до самоубийство“, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ВСИЧКИ СМЕ ОТ

    56 9 Отговор
    ПОПЕ ШЪ ТЪ РАЗПОПЯТ ИНГИЛИЗИТЕ САКЪН ПОВЕЧЕ ТАКВИЗ БОГОХУЛСТВА

    Коментиран от #13

  • 3 SDEЧЕВ

    64 5 Отговор
    Дай боже мир нам,в радиус от 1000 км.Благодаря
  • 4 Бонев

    129 11 Отговор
    И папата стана путинист. Ей сега жълтопаветните чугуни ще го изкарат четирихилядник.

    Коментиран от #39

  • 5 КОТарАК

    24 53 Отговор
    навремето папите организираха кръстоносни походи . сега мият крака

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Урсуса

    75 11 Отговор
    ЕС ще помага толкова, колкото е необходимо, до последния украинец !
  • 8 Иван Крумов

    54 15 Отговор
    Нацистите не трябва да се преговаря с тях - аз съм работил с психопати, трябва да се бият - бързо, ловко и постоянно.

    Папата и той - това е работа на ЦРУ, какво се прави и той на не разбрал - искат да си отмъстят нещо и те не знаят какво правят.

    Пробваха - по метода на Наполеон - но не стана нищо, пробваха и пак не стана и ето ти.

    Ужасът е - че 30 години откакто Горбачов напусна ГДР и няма вече руски гарнизони, обаче оттогава - няма никакъв прогрес.

    Защо обиждаме руснаците - аз съм дружил с русначета - 1-2 имаше - възпитани, скромни, както и да е.

    Такава грозна, срамна работа - да правят интриги, ЦРУ са едни дървени философи и те.

    Ще променят света - абе я си вижте вашите мърльовщини - то всеки случай нищо не живеят в САЩ толкова стандартът им е добър - но това е техният свят.

    Русия и Европа са си едно цяло - това са нещата.

    Със щангата и - по глъвътъ.

    Коментиран от #10

  • 9 ПОЖЕЛАНИЕ

    69 13 Отговор
    Зеленски да хвърля пешкира, защото войната свърши.

    Коментиран от #31

  • 10 Гост

    15 40 Отговор

    До коментар #8 от "Иван Крумов":

    В интерес на истина и Наполеон и хитлер бяха победени от времето/климата в Русия …

    Коментиран от #24, #26, #50

  • 11 Емо

    72 6 Отговор
    Сега зеленски ще го нахока! Той е сложен на поста да се бие за американските интереси до последния украинец. Затова и поставя неприемливи условия като " пълно изтегляне на руските войски от цяла Украйна", въпреки че дори на един наркоман трябва да му е ясно, че Украйна не е в положение да слага каквито и да е условия.
  • 12 Уточнявам

    66 6 Отговор
    Целта на Запада никога не е било победата на Украйна, а да се наливат колкото може пари и оръжия, за да се редуцира руската войска и оръжие, с цената на един милион убити и осакатени украинци, които за Запада са просто бележка под чертата. Не е съвсем ясно играта на Зеленски, който или е наивник, вярващ искрено в победата над петкратно по-голям и силен противник, или престъпник, затова че влезе изначално в схемата на Запада и позволи да се избият за нищо толкова украински мъже.

    Коментиран от #19

  • 13 Не се заблуждавай

    45 6 Отговор

    До коментар #2 от "ВСИЧКИ СМЕ ОТ":

    Тоя папа си го назначиха същите и им върши страхотна работа.
    Мие краката на които му кажат, благославя многобуквеници, меси се в плитиката и то на тяхна страна, подкрепя нелегалната миграция, отблъсква вярващите.....

    Просто сега го нагърбиха със задачата да каже това, което те не смеят да кажат за да се измъкнат от ситуацията в която сами се набутаха. И ще получи сребърници за това.

    Това крайния сигнал за проекта "Украна". Очаквайте афганистанско измъкване, пак без последсвия за виновниците с надебелелите банкови сметки от пари на данъкоплатците. Но пък следва нов тираж.

    Коментиран от #23, #27

  • 14 Мдааа

    55 11 Отговор
    Папата се опитва да спаси укронацистите от денацификация, но киевският наркоман е непреклонен и казва, че войната ще е до последния украинец.
  • 15 Димов

    54 8 Отговор
    Изненадващо е но папата има повече акъл от англосаксонците. Все пак времето за преговори е изпуснато. Ще дойде време за безусловна капитулация когато руското знаме се развее над Киев.

    Коментиран от #89

  • 16 Пфуууууу.....

    11 25 Отговор
    Дърт кретен....
  • 17 Зеки

    52 11 Отговор
    На всички ни е ясно че укрия е бита карта.....зеления също го вижда ...но "режисьора не слага край на спектакъла"......
  • 18 Чума

    6 32 Отговор
    Католист и Ердоган искат да помирят източноправославните негодници, но те, обладани от демони - не слушат! Никакви бели знамена и унижения, победени и победители! Да седнат и се разберат като свои хора, без да слушат чуждите сатани! Нищо не пречи на Русия да развее бялото знаме над Авдеевка и да каже, че иска малко уважение!!!
  • 19 А резулата е

    45 9 Отговор

    До коментар #12 от "Уточнявам":

    че руската армия стана по-силна и по-въоръжена от всякога. И от втора в света, стана първа. По признание на западните военни!
    Докато предишната "първа" е на колене. И ЕС в перманентна рецесия. Да не говорим че и САЩ загуби окончатено и завинаги позиции и доверие!
  • 20 Пиша коментар

    40 2 Отговор
    Не зная кое как е, но в миналото в България имаше казарма, имаше и Организация за съдействие на отбраната. Развиха се авио-, корабо-, ракетомоделизъм. Предшественици на днешните безпилотни самолети, катери и т. н. Това беше унищожено. Коментари по въпроса има ли?

    Коментиран от #51

  • 21 Чума

    24 6 Отговор
    Пропускате, че Светият отец е посочил в словото си, че в тази СВО са загинали десетки хиляти християнски души и това не бива да продължава! Защо сте пропуснали!? - защото ежедневните ви сводки са за стотици хиляди унищожени ,,орки"!? Или тази папа отчита само Зеленските загуби, оенени от клоуна - сатанист на 31 хиляди бавдерски загуби!!!
  • 22 Зеления на черешата :

    19 6 Отговор
    -" Дедо Папа, аз съм казал- изтегляне на руските войски отвсякъде и да се съгласят да ги съдя за престъпленията срещу моите фашисти и бандеровци. И да ми прехвърлят всички замразени руски активи по света на личната сметка. Тогава ще спра да унищожавам Украйна!"
  • 23 Грешката на запада

    26 4 Отговор

    До коментар #13 от "Не се заблуждавай":

    и най-вече САЩ, от лакомия е, че знаейки че Китай е най-големия им проблем, вместо да се съюзят с Русия, настъпаха мотиката. И Русия по принуда се съюзи с Китай.
    Идеята им бе да разпарчетосат Русия с майданчета, да и заграбят ресурсите и- и така Китай да им падне като зряла круша в краката. И да диктуват.
    Това бе по идея на оная базираната във Вашингтон. Която се провали и и биха шута. Сега се надяват Папата им, да ги измъкне от лапите на Мечката, без много да бъдат унижени и окървавени.

    Дори Бисмарк не се бе сетил за този начин:)

    Коментиран от #86

  • 24 Паисий е жив

    28 5 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Така е. До ден днешен на територията на бившия СССР ежегодно умират милиони млади добре обучени хора заради времето. Ето третият райх избра най-лошите възможни метеорологични условия за операция Барбароса. То не беше дъжд, то не беше сняг, то не беше артилерия, танкове, пехота, а за капак на всичко - от 43-та много купестодъждовна облачност и ИЛ-2. 45-та пролетта времето беше толко лошо, че и в Берлин не се траеше. Хитлер, милия, така се депресирам, че 2 седмици не излиза от вкъщи и се самоуби на сватбения си ден, момчето. Извод - не нападайте Русия, защото времето много се разваля!

    Коментиран от #55, #58

  • 25 Доротея

    4 21 Отговор
    Хе! Вашият Патриарх Евтимий е бил пълна противоположност на тази папа! Заради него османлиите не са ви имали за хора! Най уважавани са били кастрофилаксите, които доброволно са предали крепостите на завоевателя, а той ги е оставил за управници и им наложил данък! Най глупави са били тези, които са отбранявали крепостите с мечове, боздугани и гореща смола 3 месеца! След това всички са били поробени и разрушени! Но, вие наричате първите предатели, въпреки, че те са запазили българщината, а вторите герои, въпреки, че са се самопогубили, заедно с населението си!
  • 26 Иван Крумов

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Има логика в това - мундирите на Наполеон са били летни, Хитлер също не е отдавал значение на зимните дрехи.

    Но не знам - руската зима е страшно нещо - то е нещо непосилно за нас, конкретно - за цивилните жители на Европа.

    Реакциите на войниците се забавят - което също е фактор, когато е студено - ти се спи, ако си часовой.

    При зареждането на пушка - също си със забавени реакции, отделно - машини, танкове, авиации.
  • 27 Изявлението му е написано

    17 1 Отговор

    До коментар #13 от "Не се заблуждавай":

    и одобрено. След дълги съвещания на тези които го назначиха.

    Разбира се същите, сега ще изиграят сценки на "неодобрение" и "възмущение" и ще ни занимават с това чрез медиите си известно време, както е по сценарии, за пред излъганите данъкоплатци.
  • 28 Кълвачева

    1 7 Отговор
    Това нищо не променя.
  • 29 Я, папата

    4 2 Отговор
    Какъв е мъдрец, браво
  • 30 Доротея

    3 7 Отговор
    Не допускайте клоуни на власт! Бойко, Корнелия, Пеевски - да, но не и клоуни!:

    Той пак е сам говори без слова
    с предметите от своята окъжност
    бе писал някой нещо за това,
    че клоунът винаги е тъжен
  • 31 Откъде накъде?

    21 1 Отговор

    До коментар #9 от "ПОЖЕЛАНИЕ":

    Та Зеленски не е нито католик нито християнин.
    Защо да слуша Папата?
    Особено пък, като не му дава пари.
  • 32 Иван Крумов

    10 4 Отговор
    Тамън за Великден е редно да свърши тази неизвестна история.

    Хората сме родени за труд - не за война и тук няма друго.

    Не трябва да си крадем териториите - което искаха САЩ - да сложат разбираш ли ракети на Кримският провлак и - некакви там глупости.

    Русия си има собствени ценности - аз все едно да ми дойде някой в България - да ми направи концесия за златните находища - то същото.

    Западът си счупи зъбките - славяните изобщо не сме - Петър Дънов и баба Ванга - имаме си богове - като Сварожице.
  • 33 ХА ХА ХА

    14 4 Отговор
    АБЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО , ПАПАТА КАЗВА ИСТИНАТА , УКРИЯ ДА ВДИГА БЯЛОТО ЗНАМЕ НА ПОБЕДАТА ! АМА НЯМА КОЙ ДА ЧУЕ .....ЗЕЛЕНИЯ Е ВСЕ НАДРУСАН И ЧЕТЕ РЕЧИ КАТО ХИТЛЕР ЗА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ПОБЕДИ !
  • 34 Празни

    2 4 Отговор
    Приказки.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Айдее...отиде коня в рЯката!

    14 2 Отговор
    Щом и папата видя,че Украйна губи и е по-добре за самата нея ,колкото се може по-рано да вдига белият байряк и преговаря с Русия...!
  • 37 Папата

    14 1 Отговор
    Сдавайся xoхъл!
  • 38 Инж

    6 12 Отговор
    Как да преговаряш с терористи и лъжци като болшевиките???

    Коментиран от #42

  • 39 Ген.Атанасов!

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бонев":

    Ей сегичка ще обявя папата за руски шпионин,работещ за интересите на Кремъл...!
  • 40 Жо Бай Пън

    11 2 Отговор
    спре ли войната, спира и бизнеса за милиарди. А се опитало зеленото еврейче да вдигне белия чаршаф- веднага ще бъде наказано. И то е на печалба от войната, защо да я спира
  • 41 Българин

    14 2 Отговор
    Бандеровците отдавна вдигнаха бялото знаме, ама евроатлантическите им "приятели" счупига ръката, която го вдигна, и това беше повратната точка в 30 год история на 404!
  • 42 Ами...

    6 0 Отговор

    До коментар #38 от "Инж":

    ...мрете тогава...!
  • 43 МИРОТВОРЕЦ

    14 1 Отговор
    Кажи на евреите да спрат да избиват палестинци.
  • 44 мон сеньор

    5 10 Отговор
    Руския ботуш ще дойде и във вас.
  • 45 Той

    7 4 Отговор
    Браво, точно така, стига с тези безмислени убийства.
    Нека бъде мир

    Коментиран от #47

  • 46 ........

    9 2 Отговор
    Отворете границите на укрите и ще спре войната.По 10 000 евро дават,за да не ги мобилизират насила.Тормозят ги.Спрете тази лудост!
  • 47 напротив

    4 10 Отговор

    До коментар #45 от "Той":

    Много са си смислени убийствата. Руснака да си свие сърмите в московията и ще настане мир.

    Коментиран от #62

  • 48 Пъпче

    6 1 Отговор
    Римокатолическата църква и Путлер ги свързва едно определено нещо ...
  • 49 ПП-ДБ=ГРРБ= ДПС

    5 2 Отговор
    Как да преговарят, като САЩ не дават!

    Коментиран от #53

  • 50 факуса

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    важно е да спечелиш,стратегия се нарича,истината е такава каквото е,факторите нямат значение
  • 51 Има

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "Пиша коментар":

    И тук сме като Украйна преди 15 г. Кво ти кажат, правиш.
  • 52 шааа

    5 2 Отговор
    значи вече и папата влиза в списъка "миротворец" на укрофашистите
  • 53 Мне не позна

    4 4 Отговор

    До коментар #49 от "ПП-ДБ=ГРРБ= ДПС":

    Не САЩ защитаваха Харков от руските фашистки орди.
  • 54 така е

    3 11 Отговор
    ЦРУ иска да издигне паметник на Путин във вътрешния двор на централата си в Ленгли. В цял ръст! НИКОЙ чужденец не е успя да направи толкова поразии на руската империя, колкото нарои собствения и псевдо неоимператор.

    Коментиран от #57

  • 55 Поздравления👍!

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "Паисий е жив":

    Попиля ги,с тънка и много точна ирония!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 НАПРОТИВ...!

    12 2 Отговор

    До коментар #54 от "така е":

    Путин вдигна на крака унизена и подготвена за ,,приватизация" от Горбачов ,Велика Русия...!
    Всичко бе пресметнато до последният детайл!
    Само не можаха да предвидят появата на бившият офицер от КГБ-Путин!
    Заседна им като костелив орех на гърлото!

    Коментиран от #59, #63

  • 58 Чудомир

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "Паисий е жив":

    А пък да видиш на Запад по това време: птичките пеят, слънцето грее, ората четат вестници каква била лоша зимата на Изток, ама нали на Изток всичко се решавало, и затова те не се притесняват за нищо.
  • 59 брей

    0 2 Отговор

    До коментар #57 от "НАПРОТИВ...!":

    Верно ли? И като как могъщото мракобесно КГБ е допуснало това?
  • 60 Курд Околянов

    12 2 Отговор
    Още в началото на войната папата каза: Лаят на НАТО пред портите на Москва доведе до тази война.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Курд Околянов

    4 2 Отговор

    До коментар #57 от "НАПРОТИВ...!":

    Просто казано Запада искаше да изоре неораната нива Русия.

    Коментиран от #65, #66, #68

  • 64 Обманутый Россиянин

    3 1 Отговор
    Тубата добре показва живота на съвременния руснак. Кога ще ги стигнем!
  • 65 и аз чух

    0 2 Отговор

    До коментар #63 от "Курд Околянов":

    И аз чух че американци и британци се борят кой да плаща пенсиите на пияните руски мужици. В долларов США разбира се. А французите им играят ку.вачката и искат да им плащат пенсиите в смешни Евро. Направа да падладейш, ти казвам.

    Коментиран от #69

  • 66 Да,де...!

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Курд Околянов":

    Ама с мерака си остана...!
  • 67 Иван Крумов

    0 0 Отговор
    Това каза и Влади Въргала - нека потвърди - това е честен човек, не е "Ку-ку", беше "Ку-ку", не е "Ку-ку".

    Негова роднина има в Украйна и той посетил там - вика - леле то фашисти си ходят по улицата - това е може би повърхностно впечатление.

    Украйна е лаборатория на ЦРУ - те понеже нямат къде да харчат пари и - решиха да проверят - дали верно Хитлер е глупак - ами пълен глупак е Хитлер.

    Първо - на война се тръгва месец март, нищо, че е разкаляно - Хитлер тръгна на Русия чак април - обаче - британското Ми-5, тогава - еди-какво си - но Джеймс Бонд направиха преврат в Югославия.

    Превратът в Белград - принуждава Хитлер да насочи свежи дивизии (какво означава свежи - дето не са убивани) към Белград.

    Югото не може да окаже никаква съпротива, падат за седмица - стават протекторат.

    Но това става причина за забавяне на самата велика "Барбароса" - нищо не става - юни месец.

    Юни - следва глупавото забавяне при Киев и така.

    По начало - фашистите не могат да превземат Русия - това е.
  • 68 мхм

    1 5 Отговор

    До коментар #63 от "Курд Околянов":

    А Запада знае ли? Или ще научи по-късно?

    Докато Запада се опитва да прати хора и да колонизира Марс, за две години Москва не можа да колонизира съседен Киев.

    Коментиран от #70

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 СПОКО!

    7 1 Отговор

    До коментар #68 от "мхм":

    За къде си се разбързал!
    САЩ не можаха да колонизират един беден Виетнам цели...ОСЕМ ГОДИНИ...!
  • 71 Механик

    8 1 Отговор
    САЩ изгубиха И тази СИ война.
    Номерът с папатата е ясен. Търси се начин да се измъкнат от кашата, която сами забъркаха. Да се измъкнат с възможно най-малко негативи. Зер, ще е срамота те да почнат да молят за мир. Ама така уж, папата това, папата онова.
    Пък като чета някои коментари и виждам колко много въртоглави шилета са се навъдили. Ако мислите, че тая инициатива е на папата, начи много се заблуждавате. Тия които забъркаха войната, те сега ползват папата.
  • 72 Николай

    8 1 Отговор
    Са умираш заради парче земя, тухла или мебел в 21 век е такава глупост, че ум не ми побира това. Няма кауза, която да е по-висока от запазването на човешкия живот. Всяка отстъпка и компромис би спасили хиляди животи, така че НЕКА БЪДЕ МИР.
    Прав е Папата на 100%. Сега да видиме кумика хлапак, какво ще избълбочи, че е човек на Путин явно и той,а?

    Коментиран от #73

  • 73 много интересно

    2 8 Отговор

    До коментар #72 от "Николай":

    Кой товари върху танковете тоалетни чинии, съдомиялни и телевизори? Този, който е тръгнал да убива и граби. И това не са украинците, че да вдигат бялото знаме.

    Коментиран от #76

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Ха ха ха

    8 2 Отговор
    Всички сороси да свалят и размахват белите си бродирани прашки или на фронта в коалицията на Макрон
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Боже

    1 6 Отговор

    До коментар #76 от "Интересното е":

    Колко е зле руската пропаганда в днешно време. Като смешната руска армия. Повсеместна некадърност от главата до петите.

    Коментиран от #84

  • 78 Вива СССР2

    1 7 Отговор
    Може да сме се на.кали, но около нас мирише на маргаритки! Российские маргаритки!
  • 79 Обманутый Россиянин

    1 1 Отговор
    Потърсете ме в Тубата и елате да си побъбрим за русский мир.
  • 80 Иван

    5 2 Отговор
    Не е срамно овцете Тагарев, Дянков, Христо Иванов, Василев и Просто Шиле Киро да бъдат завлечени до площада и бити с камшици.
  • 81 Иврит

    2 2 Отговор
    Проклетият изкуфеляк пак поддържа нацизма, досущ като през ВСВ...
    Нефелникът предлага преговори на жертвата. Срам и позор за тая скапана Ватикана!
  • 82 Кмитева

    2 1 Отговор
    Е, щом и папата вече говори за преговори, значи наистина нещата не са добри за Украйна. Освен ако папата не е те е таен русофил, хахаха .
  • 83 Сикрет сървис

    4 0 Отговор
    Според папата, жертвите в Украйна са десетки хиляди !!!!!!???? Вероятно в Газа има няколко леко ранени напоследък…
  • 84 Господ

    3 1 Отговор

    До коментар #77 от "Боже":

    И така ежедневно, под мъдрото ръководство на каубойте, укрите победоносно настъпват посока Полша, а руснаците плахо превземат село след село и денефицират всякаква евро паплач дошла на сафари във Укрия !!!
  • 85 Ха ха ха

    1 1 Отговор
    Знамето е жълто и синьо. Няма бял цвят.
  • 86 пак си на линийка

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Грешката на запада":

    мноо рано бе!иска ти се така да е как си го написал,ама не е така.
  • 87 Ортодокс

    2 0 Отговор
    Католикът май е станал шеф на ЛГБТ-то.
  • 88 пенко

    1 1 Отговор
    " ПАПУНЯК " ---ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА УКРАИНАТА ---СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЖАНГЪЛСКАТА - АМЕРИКАНСКА - МИЛИАРДЕРСКА / В ДОЛАРИ / ДОМИНАЦИЯ НАД СВЕТА И НАРОДИТЕ !!!!!!!! ПРОИЗВЕДЕНИЕТО НАТО -НЕ ПОБЕДИ НИКЪДЕ , НО СЪСИПА И СЪСИПВА НАРОДИ И ДЪРЖАВИ - ТЕЖКО И ГОРКО ИМ НА ........... ---ПАДАТ САЩ С ДОЛАРА -- ПАДАТ ЦРУ И МОСАД И ПОСЛЕ СМЪРТ !!!!!!!!!!!
  • 89 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Димов":

    С изверги като руснаците не се преговаря...
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.