Last news in Fakti
  Тема: Украйна

8 Юни, 2024 17:42 7 491 301

Времето на Владимир Путин за пробив в Украйна изтича

  • русия-
  • украйна-
  • нато-
  • война-
  • владимир путин-
  • володимир зеленски

Със сигурност и двете страни са изправени пред огромни предизвикателства, особено при набирането на заместници за убити или ранени войници

Времето на Владимир Путин за пробив в Украйна изтича - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В продължение на месеци руската армия постига само ограничени печалби на бойното поле срещу украинските войски, които изпитват недостиг на оръжия и боеприпаси. Това представлява нарастващо предизвикателство за руския президента Владимир Путин, тъй като предимството на неговата армия започва да намалява, пише Bloomberg.

Опитът на Русия да отвори нов фронт в североизточния регион на Украйна, Харков, вече изглежда затънал, без да постигне целта на Путин за създаване на буферна зона по границата. Украйна твърди, че нанася "много големи загуби" на руските войски в битките около град Волчанск.

Руските сили напреднаха незначително, откакто превзеха стратегическия източноукраински град Авдиевка през февруари с цената на огромни жертви след месеци на битка. От седмици те се опитват да превземат ключовото селище Часов Яр в източната Донецка област.

Стратегията на Русия за изтощаване на украинските сили, е "много скъпа и кървава за самата руска армия", каза Руслан Пухов, ръководител на базирания в Москва Център за анализ на стратегии и технологии. "Това може да доведе до прекомерно изчерпване на силите от руска страна, което от своя страна дава шанс на украинците да контраатакуват.

Докато Русия засилва атаките на няколко точки по фронтовата линия, "имаме шансове да променим ситуацията в наша полза", каза главнокомандващият на украинските въоръжени сили Олександър Сирски в сряда в Telegram.

Путин настоява, че неговите военни цели са непроменени и че Русия ще се бие толкова дълго, колкото е необходимо, за да спечели в Украйна, независимо от нарастващите жертви във война, която е в трета година и не се вижда край. Украйна и нейните съюзници са изправени пред предизвикателството да поддържат съпротива във война, която до голяма степен е в задънена улица.

Докато украински официални лица вдигнаха тревога за заплахата от руски пробив по време на месеци на забавяне на доставките на оръжия от САЩ, войските на Киев предимно удържаха линията, въпреки че бяха превъзхождани с 10-1 от нахлуващата армия на Москва. След като Конгресът на САЩ най-накрая одобри 61 милиарда долара финансиране през април, балансът на огневата мощ започна да се променя.

"Украйна беше в дълбока дупка поради забавянето" в изпращането на американско оръжие "и те се измъкваха от тази дупка", каза съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан пред репортери във вторник на борда на Air Force One. "Видяхме ги да издържат на руското нападение" и в ситуация, която се развива динамично "оръжията, пристигащи на бойното поле в мащаб и количество през последните няколко дни и седмици, направиха разлика", каза той.

Страните от Европейския съюз също увеличават помощта и доставките на оръжия, за да подпомогнат Киев, въпреки че приятелското на Русия правителство на Унгария продължава да блокира милиарди евро за по-широка военна подкрепа.

Сега Путин също трябва да се бори с промяната в отношението на съюзниците на Украйна, като САЩ и Германия се присъединяват към нации, включително Обединеното кралство, като разрешават на Киев да използва техните оръжия, за да нанася удари по цели в граничните райони в Русия. Френският президент Еманюел Макрон в четвъртък каза, че работи върху изпращането на коалиция от инструктори, които да обучават хиляди войници в Украйна, въпреки заплахите за ответни мерки от Москва.

Лидерите на Групата на седемте ще се срещнат следващата седмица в Италия, за да преценят плановете за отпускане на заеми на Украйна, използвайки неочаквани печалби от около 280 милиарда долара в замразени активи на руската централна банка.

Решението на Путин да назначи икономиста Андрей Белоусов за министър на отбраната миналия месец на мястото на неговия дългогодишен съюзник Сергей Шойгу подчерта необходимостта на Русия да изцеди повече от разтегнатите ресурси на една икономика, която прегрява, дори ако безпрецедентните международни санкции не успяха да предизвикат колапс.

Разходите за отбрана като процент от брутния вътрешен продукт се доближават до нивата, достигнати последно в разгара на Студената война през 80-те години на миналия век по време на Съветския съюз, ограничавайки способността на Русия да продължи да увеличава военното производство.

Докато Русия значително увеличи производството на ракети, артилерия, танкове и боеприпаси след нахлуването през февруари 2022 г., "изграждането на ефективна икономика за въоръжените сили е от съществено значение днес", каза Путин на среща на 25 май с представители на отбранителната индустрия. Тя трябва да "генерира възвръщаемост на всяка рубла, която инвестираме в нея".

Със сигурност и двете страни са изправени пред огромни предизвикателства, особено при набирането на заместници за убити или ранени войници.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК 🐱

    83 174 Отговор
    РФ изгуби войната още първата седмица! всичко друго е ала-бала , кой изяде кашкавала

    Коментиран от #20, #120, #147

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сила

    134 33 Отговор
    Четох, четох...нищо не разбрах?

    Коментиран от #6

  • 4 Жалко

    84 16 Отговор
    Тази касапница ще се проточи с години.
  • 5 Един трудов човек

    85 22 Отговор
    Кой го интересува Путин,Зеленски,въпроса е да не пуснат ядрения арсенал,че нищо няма да остане от планетата.
  • 6 Странстващия Каубой

    23 57 Отговор

    До коментар #3 от "Сила":

    Тъп ли Сте
    Господине
    Приятен Ден
  • 7 Исторически парк

    129 42 Отговор
    А на украйна й изтичат мъжете.. под земята

    Коментиран от #56, #249

  • 8 Ганьо

    41 88 Отговор

    До коментар #2 от "Лазар":

    България и така си е бедна се едно е в брикс.
  • 9 Кирето

    84 33 Отговор
    Само някакви измишльотини от укрия! Така им харесва , а тук е задължително да ги постнат.
  • 10 КОТарАК 🐱

    33 56 Отговор

    До коментар #2 от "Лазар":

    в СИВ може ли пак да влезем?

    Коментиран от #74

  • 11 тъй,тъй,

    103 32 Отговор
    наливайте милиарди в тая бездънна яма украйна, докато на хората им писне и ви изметат в помийната яма!
  • 12 Източна ромелия

    91 23 Отговор
    Тези о Блумберг на карти ли гледаха или на боб хвърляха, та такива прогнози правят за В.В Путин

    Коментиран от #48

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Минавам само да питам,

    86 26 Отговор
    за един приятел, в Киев и Харков пуснаха ли тока?
  • 15 Бърнс

    33 72 Отговор

    До коментар #2 от "Лазар":

    Долу Путин и Брикс
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Жена

    17 24 Отговор
    ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!

    Коментиран от #35, #257

  • 18 Българин

    80 23 Отговор
    А "великият" главнокомандващ Зеленски е посетил 40 държави от началото на конфликта, като в много от тях беше повече от веднъж. От доста време пак е на обиколки в Азия и Европа. Толкова го е грижа за войниците му.

    Коментиран от #29, #38, #60

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ти си я изгубил твоята

    41 19 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК 🐱":

    война от момента в който си се родил.Другото дето викаш е ала бала...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Делю Хайдутин

    28 51 Отговор
    Три години меся погачите и вися като соппол на Дунав,кьорав ватн1к не видях! Идва ми да си омеся главата.
  • 24 Източна ромелия

    42 14 Отговор
    Тези о Блумберг на карти ли гледаха или на боб хвърляха, та такива прогнози правят за В.В Путин
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Гост

    60 24 Отговор
    Още земя ще вземе. Поне половин Украйна ще я прибере към Русия. До сега е на около 25%

    Коментиран от #42, #51

  • 27 Оди у

    20 27 Отговор

    До коментар #21 от "az #СВО":

    Брикс.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Друго си да живееш в бункери.

    14 22 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    Кво викаш?
  • 30 Българка

    30 76 Отговор
    За да наастъпи траен мир, то е нужно руските агресори да се изтеглят изцяло от територията на Украйна. В момента украинците водят своята Отечествена война. Но се сражават не само за собствената си свобода, но и за мир в Европа, защото агресорите никога не спират сами. Те биват възпирани. И напомням, че Освобождаването на България като косвен ефект при руско-турската война се дължи на воините от Киев, Одеса, Харков, Херсон (украинци), които са били ядрото на руската армия. На връх Шипка рамо до рамо с опълченците ни са се били украинци. Та не са ли точно сегашните украинци наши освободители?

    Коментиран от #39, #54, #78, #177

  • 31 Сандо

    56 10 Отговор
    Дори и Блумбърг да си,е нужно да се ползват сериозни военни анализатори.Ще напиша само за едно:Кой може да си представи,че милионен град,при това със особено символично значение като Харков може да се превземе с 50000 армия,особено когато насреща си имаш един много добър в боевете противник?Така не става,освен в главите на пропагандистите и лековерните.Значи има нещо друго,което са решили да постигнат руснаците.Ще поживеем,ще видим.
  • 32 1944

    10 17 Отговор

    До коментар #2 от "Лазар":

    пак ли бръкна в контакта? слаби са ти хаповете вече.
  • 33 ЕВРОНЮЗ

    51 16 Отговор
    Времето на евроатлантическа Европа изтича утре. 🤣🤣🤣😄🤣
  • 34 Васо

    18 37 Отговор
    Путин Хуйло.

    Коментиран от #85

  • 35 Българка

    14 35 Отговор

    До коментар #17 от "Жена":

    И ти, и Величие при главатаря в Кремъл, а не на БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ
  • 36 Тая война

    50 10 Отговор
    се води не само за победи на бойното поле ! Жалко, че някои не го разбират или просто дават една "пропаганда" която буди само смях. Ако се интересувате за новини само от "нашите медии" то жална ви майка !
    Никога няма да разберете какво и как косвено руснаците спечелиха от войната до сега !!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Сандо

    46 10 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    Сега обикяло и не се прибира от страх да не му връчат повиквателна.Нали според Конституцията не е вече президент,което означава че не е и Главнокомандващ.А това означава че го загащват някъде на входа на бункера му,в колата,една седмица обучение и на фронта.А там където ФАБ-а падне.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Уса

    45 16 Отговор
    В случая зеленото недоразумение трябва много да бърза,защото е никой обикновен евреин без държава с попарени надежди да обстрелва цивилни руски граждани.Затова обстрелва своите си украински граждани в завладените от Русия територии
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Националист

    14 29 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Ще вземе толкова земя колкото да си засипе дупката на гроба,Украйна ще му е предостави безплатно
  • 43 Украйна

    38 12 Отговор
    пък и изтича времето да се нарича още Украйна и така , благодарение на "Колективния запад".Само ще гледаме на кого първо ще му изтече времето.Май ЕС и НАТО ще ги изпреварят.
  • 44 Механик

    55 15 Отговор
    Добре. Разбрахме вече, че "руската армия с цената на големи загуби, нищо на прави".
    А сега кажете как стои въроса със загубите на ВСУ?? Там какво, възкръсват ли? Ами онова гробище до Киййф, дето казват, че било станало толкова огромно, че се вижда с просто око от околоземна орбита?? А ония 700 ХИЛЯДИ дето му се губеха на Сирски, намериха ли се? А 500-те ХИЛЯДИ, дето щяхте да мобилизирате, мобилизирахте ли ги или няма от къде.
  • 45 Смеееееех

    16 43 Отговор
    Утре като коста Копейката спечели 10% ще в бъде търсен да дава обяснения.Толко пари,толко лъжене и мазане...
    Сеир ще има.

    Коментиран от #66

  • 46 Нормален човек

    62 15 Отговор
    Зад цялата мръсотия и опасността от трета световна война стои Лондон. Оттам са тръгвали всички гадости по света в последните 200 години. На черните души на английския елит тежи смъртта на стотици милиони.

    Коментиран от #50, #81

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Съгласен

    19 5 Отговор
    Вай, вай, вай! Колко много предизвикателства!
    Някой не можа ли да преведе това на нормален език?
  • 50 Глупако

    7 20 Отговор

    До коментар #46 от "Нормален човек":

    Не Путин ами Лондон. Що не Бангладеш
  • 51 От страни

    44 11 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Тия в Форбс са го сметнали - 15 трилиона гущерчета е икономиката на Украйна и ЦЯЛАТА тя се намира в южните области. Казват им "трите басейна" - Донецкия въглищен", "Черноморския" и "Криворожския промишлен".
    Това е Украйна. А останалото е нула нито плодородна земя нито промишленост а само поле и планини с изсечени гори и ерозирала почва.
    Не им берете грижа на русняците.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Путин

    35 9 Отговор
    Ние не сме имали за цел превземането на Харков.
    Имаме други цели които са непонятни за запада
  • 54 Госあ

    42 10 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    За да има справедлив мир, действително Русия не би трябвало да иска да анексира освободените съветски републики, а те да бъдат обособени като автономна държава подобно на Косово. Желанието на хората от Република Крим да се присъединят към РФ не трябва да бъде оспорвано, а нацистка Украйна да подпише неутралитет и да бъде задължена на демилитаризация подобно на Германия и Япония. Също така, нацистката хунта в Украйна трябва да отговаря пред военен съд за престъпления срещу човечеството за геноцида над хората в съветските републики и избитите 16 000 човека. И не на последно място, Украйна трябва да плати репарации за освободителните военни действия на Русия в съветските републики.

    Коментиран от #127

  • 55 Мнение

    46 10 Отговор
    Сатанистите много трудно преглъщат успехите на Русия и затова навсякъде тръбят Гьобелсовата пропаганда.
    Нищо.
    Ще дойде време и то скоро ,когато ще почнат да посмърчат и ще предадат властта в други ръце.
    Сатанисткият и нацистки запад ще предаде скоро водачството на БРИКС и ще ди остане само регионална сила. Така че колкото и да се занимавате с лъжи и спекулации ,времето ви изтича!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Пиночет

    16 26 Отговор
    Този охлюв Путин, жив ли е още?

    Коментиран от #109

  • 59 мдаа

    15 29 Отговор
    Путин разсипа Русия и всичко това от алчност да притежават и контролират още повече.
  • 60 Мммммм

    12 35 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    На Зеленски това му е работата! Да събере световна подкрепа и той го прави! Никой друг президент не би се справил така. Осигури оръжие и световна помощ.

    Коментиран от #67, #136

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Иван

    25 12 Отговор
    Руснаците взимат територии, трябва да си много "тъпа котка", за да говориш за провал - след като печелиш територии, може да ги експлоатираш.

    На практика - Западът подари на Путин - голяма част от Украйна.

    На-глупавото е - че му дадоха повод за война - това е най-трудното в политиката - да предизвикаш война.

    Всеки дипломат се радва ако може да предизвика война - е така - "ти на мен ли - това-онова" и скандал.

    А всеки дипломат се радва - ако се изплъзне - на него да го "надиграят" - да го поставят да воюва.

    Коментиран от #65

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Какво взеха

    7 19 Отговор

    До коментар #62 от "Иван":

    В пак

    Взеха

    Груз
    600 хиляди .

    Хахаха

    Коментиран от #88

  • 66 Ти смятай тъпак

    21 2 Отговор

    До коментар #45 от "Смеееееех":

    Колко ще спечели шефа ти КироТъпото
  • 67 Хахах

    23 11 Отговор

    До коментар #60 от "Мммммм":

    Цирк Буш. НаркоманаЗеленски прави, каквото му кажат.

    Коментиран от #72

  • 68 Гоце

    8 2 Отговор

    До коментар #63 от "Времето":

    Вашто никога няма да дойде
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 касата

    18 26 Отговор
    Путин е вече бита карта, както и Копейкин, Плюнчо и палячовците от Възраждане!

    Коментиран от #73, #79

  • 71 Хъм

    27 3 Отговор
    Никой за никъде не бърза с тази война! Изгодна е на всички, с малко изключение - тези, които са на фронта.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Путиноид

    5 19 Отговор
    На Катъра

    Калантарян

    Днеска

    Кюмюрено Белите Братюшки ,

    За особено големи заслуги
    За Развитието на
    Раша - Зулу
    Отношенията

    Му подарили

    Една Халка , която да си сложи на Носът .
    Пиерсинг.

    Традиционна Африканска Ценност..

    Коментиран от #83

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 От страни

    27 8 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    За да настыпи траен мир трябва вие бандерите да се махнете в Европа и да останат само нормалните руски хора в Украйна която веднага ще стане Русия. Както си е била винаги. Или поне ти да го направиш.
  • 79 касата

    9 23 Отговор

    До коментар #70 от "касата":

    Пазете се, защото Копейкин, Плюнчо и палячовците от Възраждане могат да направят някой атентат!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 От страни

    19 5 Отговор

    До коментар #46 от "Нормален човек":

    Най интересното че в момента Лондон играе срещу САЩ и им прави мърсотии навсякъде и в Укра и в Казахстан.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Роки

    9 20 Отговор

    До коментар #22 от "МирО":

    Другарят Путин е супер тъп като Ленин и Сталин
  • 85 От страни

    7 4 Отговор

    До коментар #34 от "Васо":

    Олекна ли ти?
    Ма то и така е можало? Бре не го знаех доста имаше кандидати за такива думи...
  • 86 Путин

    11 17 Отговор
    Важното е,аз да съм добре, народа ако ще да мре!

    Коментиран от #89

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Иван

    13 3 Отговор

    До коментар #65 от "Какво взеха":

    Все тая - един се случва такава глупост - да ти "подарят" огромна територия.

    Ние като сме - "бълхи", българите - добре ли ни е - който дойде на "разходка" и - заповядва.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 От страни

    16 5 Отговор

    До коментар #39 от "ЖЕКО":

    Предполагам че е украинка ама води българин от нашите там и е понауила българския. Щото се появява само за това да каже че русняците било требвало да напуснат Укра.

    Коментиран от #135

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Това е древна хитрост

    6 11 Отговор

    До коментар #16 от "ами путин нали вече умря?":

    на всички диктатори, да пуснат самите те слуха, че са тежко болни или умрели. Преди това предупреждават най-близките си пазванти да гледат реакциите на определени хора за да си направи съответните изводи. Така излови доста хора които се хванаха и получиха бомба в самолета, падане от високо, уволнение.
  • 93 Госあ

    24 5 Отговор
    Отделно, самите западняци не искат толкова голяма държава като Украйна. Освен че действително изпразниха складовете си и доларчетата увиснаха, според мен въртят пинизи на бандерите и по тази причина. За тях ще бъде добре Украйна да се разпарчетоса, така ще контролират по добре и тяхното парче. Не може Украйна да е по голяма от Франция 💁 Ами ако утре руснаците там направят Майдан и се обърнат към Русия ?

    Коментиран от #107

  • 94 КОТарАК 🐱

    4 18 Отговор

    До коментар #74 от "От страни":

    ти още ли не си разбрал , че тая,,аванта,, още си я плащаме , и безплатен обяд няма? непонятно ми е, как може да има такива т ъ па ци , да благославят един пропаднал строй?! РФ за кво да ни прощава? че разтурихме СИВ и Варш. договор ли?
  • 95 Дон Корлеоне

    10 19 Отговор
    Ботоксовия педофил с токчетата е пътник!
  • 96 Реална фантазия

    16 10 Отговор
    Само да питам тия блумберг вярват ли си? Бодряшки пасквил но прилича на халюцинации или зверска тъпня
  • 97 Ююю

    11 6 Отговор
    Еее много лъжите бе ееййй
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Пиночет

    10 21 Отговор

    До коментар #91 от "и той ще капутне":

    Путин обича да убива подлогите си, защото го е страх,че някой ще го бутне от трона,скоро ще запука и палячовците от Възраждане!
  • 100 факти и само истински

    13 3 Отговор
    глупости факти и сами глупости на търкалета ни поднасяте и нямат край!
  • 101 Печалби

    13 4 Отговор
    Какви са тия печалби на бойното поле, бре? Това да не е крипто борса или ротативка... :))))
  • 102 Отново поредната

    17 6 Отговор
    Пропагандна медийна пръдня, нямаща нито грам фактология
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 съюзниците на Украйна,

    15 10 Отговор
    затъват все по яко и все по малоумни стават.
  • 105 Изтича му времето

    12 10 Отговор
    Не за пробив .
    Изтича му времето
    Идва време за Разплата
    На Бункерния Плъх.
  • 106 джеки

    8 2 Отговор
    тея жалки некадърници да траят!
  • 107 Украйна не е

    14 4 Отговор

    До коментар #93 от "Госあ":

    голяма държава по население. Най-много са били 51млн. когато се отделиха от СССР. Сега имат поне 8млн. в чужбина, руснаци които избягаха в РФ, и сега са не повече от 35млн. Ако успеят да победят ще има чистка и изгонване на всички които се чувстват руснаци. Ако се стигне до мир и Крим, ЛНР и ДНР останат за РФ, ще са още по-малко. Тия в чужбина едва ли ще се върнат.
  • 108 Копеѝкин

    8 9 Отговор
    Вие пък да не мислете,че ме интересува Путин,България и ЕС , важното е да прибера пачката!
  • 109 ТаУмВзе

    4 12 Отговор

    До коментар #58 от "Пиночет":

    Бункерншя страхливец отдавна е у фризера при готвача.
  • 110 факуса

    6 4 Отговор

    До коментар #39 от "ЖЕКО":

    сигурно е,че не е българка
  • 111 Гориил

    7 2 Отговор
    Предстоят жълта есен и бяла зима.
  • 112 Госあ

    5 21 Отговор
    Безогледно жесток терорист без никакво притеснение каза,че няма да има Украйна, това е целта му. Нашите изроди като проф.историчка от СУ дарина григорова каза путин след като приключи с денацификацията на Украйна трябва да дойде да денацифицира България. Такова гнусно национално предателство може да се разреши само в България безнаказано. Това същество учи нашите деца, съвсем ли са обезумяли всички отговорни органи за национална сигурност? Този изрод трябва да бъде изгонена от България и депортирана в москва при любимия и убиец.

    Коментиран от #214

  • 113 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 15 Отговор
    пуслер искаше да разколебае, уплаши и разедини украинците – получи обединена нация, готова на всичко, за да защити независимостта си.

    - Искаше денацификация, но се оказа, че неговите войски действат по нацистки модел в окупираните територии, извършвайки военни престъпления на всяка крачка.

    - Искаше свиване на НАТО – поучи разширен Северно-атлантически блок с нови членове.

    - Искаше да наложи нов световен ред – „руский мир“, - оказа се в изолация и под санкции.

    2024 г. ще е преломна за рабссия, за жалост това ще стане чрез много кръв и жертви, по стара руска традиция. Защото пуслер изповядва теорията, че „ключеви за развитието на рабссия са военните, а не икономическите фактори“.

    Коментиран от #129

  • 114 Путиноид

    8 13 Отговор

    До коментар #98 от "!!!?":

    ПУТЯН
    и неговите
    Раша - Зулу
    Братюшки
    По време на Икономическия Форум,

    Са се разбрали да не говорят по
    Темата за НЕЩО което
    Изобщо го .
    няма

    А именно

    РУСКАТА ИКОНОМИКА

    После за каква намаляла безработица
    Говори
    ДРЕБНИЯ КГБист


    Хаха
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Гоорил

    2 12 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!
  • 117 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    5 14 Отговор
    Кармата на пycлеpoвич е да доведе руската империя на злото до нов разпад ❗ ❗
    И го прави. Списъкът му с "постижения" нараства с всеки изминал ден ❗ ❗
    пycлеp, освен всичко друго прекрасно, ще доведе до катастрофа и шпионската мрежа на Москва. Изгонените досега в Европа и Америка стотици руски шпиони със статут на дипломати са само върхът на айсберга. Тепърва ще бъдат разкривани още шпиони. Особено нелегали. Колкото повече недоволни има в Москва, колкото повече се оформя и разразява борба между клановете на властта, толкова повече засегнати и недоволни ще има. Ще текат като пробита лейка тайните им служби ❗ ❗
    Предателствата ще бъдат много. Умните руски служители с достъп до тайни ще гледат да получат убежище на Запад, като в замяна изтъргуват информацията, която знаят ❗ ❗
    Включително като предадат самоличността на агентурата на Кремъл в държавните по света, включително и у нас. А страната е в зона на нарастващ стратегически интерес❗❗
    Да го имате предвид това руски продажници, "четирихилядници" и вся остальная❗❗
  • 118 Бегай

    16 2 Отговор
    Путин ги шие денонощно, тия викат - нема ни нищо 🤪
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Опс

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК 🐱":

    Ти си още едно доказателство, че котките имат миниатюрен мозък...
  • 121 Последния Софиянец

    2 15 Отговор
    За две години, Специална военна операция " загинаха над 530 000 кабзончици, а три пъти повече бяха ранени, някои от тях осакатени. Естествено че Путин ще набира нови и нови военнослужещи за войната срещу Украйна, защото ако загуби тази война, ще загуби и абсолютната си власт и живота си. Все пак Русия, която винаги е изоставала във военните технологии от ,,Запада", разчита на човешкия фактор. С кръв ще удавим германците, е тактиката на маршал Жуков. За това от 50 милиона жертви на ВСВ, 27 милиона са от СССР. Германците дават 6 милиона жертви общо , срещу СССР, Великобритания, Франция, Нидерландия, Норвегия, Полша, Югославия, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Демек Германия воюва от 1939- та година срещу,,Колективния запад", а от 1941- ва година воюва и срещу СССР. Е как тогава, Русия ще претендира че е победила ,,Запада" , след като е победила една страна от ,,Запада" с помощта на всички останали страни на,,Запада" ?

    Коментиран от #139

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Неподписан

    4 3 Отговор
    Момата зад дясното му рамо каква е?Виждал съм я и на други събития да е около него.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Рамбо 🇱🇷🇺🇦

    6 13 Отговор
    Путлер има орки бол, сега ще внася жълти за осеменители.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Ночко

    7 17 Отговор
    Никой чу ли вчера Путин да казва кога ще пусне в експлоатация Силата на Сибир 2?И кои ще покани на откриването?А каза ли защо основния лихвен процент в русия е Четири пъти по висок от западналите страни?А каза ли защо във Владивосток и околностите живеят повече китайци отколкото руснаци?А каза ли защо не се изплащат обезщетения на близките на загиналите в СВО?А?Каза ли нещо по тези въпроси?

    Коментиран от #133

  • 129 Дедо

    19 7 Отговор

    До коментар #113 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Абе може и да е успял, а? Според Вашингтон пост украинците от 53 милиона през 2009 сега са под 19 милиона убитите и осакатените са отделно перо! И от $200 млрд БВП през 2013 сега имат пак толкова, ама дългове! Яко, а?

    Коментиран от #131, #134, #138

  • 130 2200 Долара

    3 11 Отговор

    До коментар #87 от "Ха ха ха":

    Получават
    ЧЕРНИЯ Елит
    На Магучая .

    И такива Подлоги като тебе

    Дори да те нацепи Някоя
    ,
    Черна Паламарка
    Няма да го водят
    По Отговорност и да го закачат .

    Така че приготви се
    Да те .... Опр...

    Някой Ушанки вече даже го изпитаха .
  • 131 Баба

    4 12 Отговор

    До коментар #129 от "Дедо":

    И как разбра че са
    19 Милиона .

    Захарова ли ти снесе
    Тази новина ?
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Каза

    3 12 Отговор

    До коментар #128 от "Ночко":

    Че Узбекистан
    Имали
    По Един Милион
    Прираст на Година .

    Хаха

    Скоро щели да настигнат Франция .

    Но дума не обелва
    Че Раша намалява
    С По Един Милион Ушанки на
    Година .

    Хаха

    Защо ли ?
  • 134 Ночко

    6 13 Отговор

    До коментар #129 от "Дедо":

    А сега кажи,че е пета икономика в света.....ама по какво?По производство на снаряди-да,но да направят едно кръгло колело-пак пети,ама от долу нагоре

    Коментиран от #173

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Без коментар

    13 3 Отговор

    До коментар #60 от "Мммммм":

    И кво ме интересува мен зеленски или държавата му? И що трябва да му се помага, м? И що трябва да е от моя джоб? Който иска - персонални преводи, да видим тогава колко "целия свят" е с него и колко ще заделят от хляба си, за да въоръжават Азовско, краен и всичките булшийт...
  • 137 днес е почивен ден

    5 0 Отговор
    Кой самоотвержено се труди на хибридния фронт?
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Моряка

    13 0 Отговор

    До коментар #121 от "Последния Софиянец":

    То е вярно,че Жуков е бил необразован жесток и тъп самохвалко- солдафон,, но няма документирано да е казал такова кощунство.Някой пусна този лаф и вече месеци го повтаряте, като папагали.

    Коментиран от #148

  • 140 ГРАМОТЕН

    14 1 Отговор
    Цял ден клетви и заклинания. Страшна журналистика, няма що.
  • 141 Къв пробив бе лъжци

    6 6 Отговор
    Не е поискал, не е пробил.

    Коментиран от #144

  • 142 бай Ставри

    10 2 Отговор
    Тази публикация ми прилича много на баене от врачка. Ама така е, като нищо друго не помага, може и ритуал на вуду магия да публикуват.
  • 143 Русофил

    10 2 Отговор
    Платсдарма в Кринки, на левич бряг на Днепр приключи... И напред ще е Така - до Победата

    Коментиран от #152

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Прочети бе Барни

    8 1 Отговор

    До коментар #139 от "Моряка":

    Образовай се.Гледай спомените на немски войници.Има ги на руски ще се учудиш какво разказват.
  • 149 Русофил

    8 4 Отговор

    До коментар #144 от "Тупой, ДА? ))))":

    Сичките руснаци са фирма, обаче украйна отмтъпва. "Ты , тупой. Да"

    Коментиран от #153

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Абе смех

    5 14 Отговор

    До коментар #143 от "Русофил":

    3 месеца там хиляди ватенки фирясаха .Едно село е това Смешник..При липса на укр.авиация.Освен да. бомбардират с бомби фаб друго......
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Русофил

    12 4 Отговор

    До коментар #153 от "Хъхъхъхъ":

    Няма официално из явление на държавен служител за три дня, освен от служител на сащ. И от Зеления- той щеше кафе в Крим да пие ,хаэхххххжжэхахххаххахах
  • 158 Минчо Празников

    14 5 Отговор

    До коментар #144 от "Тупой, ДА? ))))":

    ... и Украйна пак няма ток...
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Гаглей

    1 7 Отговор
    Много се укопа статия диктатор. Ама много
  • 162 УКРАЙНА🇺🇦

    5 17 Отговор
    30000 убити рашисти на месец признание на психопата Путлер
  • 163 Русофил

    3 3 Отговор

    До коментар #147 от "Доктор":

    Ти го позвали. Той е имбецилище
  • 164 Русофил

    14 5 Отговор

    До коментар #146 от "МОЛНИЯ!":

    Руснаците изтрепани- украйна отстъпва.Гтанка.Що Така бе Миме?
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 днес е почивен ден

    6 2 Отговор
    Кой самоотвержено се труди на хибридния фронт?
  • 168 Русофил

    16 4 Отговор

    До коментар #165 от "Хмхмхмхмхм":

    Ти си националист предател. Не съм ти чел тапнята. Първите 2 реда стигат.В България има 4 американски бази. Тарптора!!!

    Коментиран от #191

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Лазар или Лузър?

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Лазар":

    Кой друг мечтае да влезе в коалицията на лузърите?
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Русофил

    5 2 Отговор

    До коментар #134 от "Ночко":

    По Данни на Световната Банка, има го на сайта им. 4 економика в света по ППС от 21 г среди сво
  • 174 623

    10 4 Отговор
    Какво ли няма да се прочете от ,,западните плювалници Путин си ги пердаши нато те си го плюят и кервана си върви ....
  • 175 Розовите еднорози

    10 3 Отговор
    И розовите понита пак са се напушили и халюцинират реалността.Толкова по-зле за тях, ще научат нещата по трудния начин.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Я иди още сега,

    11 2 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Им се скарай и им кажи да се изтеглят тия агресори.Тук няма да те чуят.Сявай, сега е златният ти час да се запишеш в историята като миротворец накарал руснаците да се изтеглят.
  • 178 За един приятел само

    11 6 Отговор
    минавам да питам, дали пуснаха вече тока в Украйна,че да продължи контранаступа?

    Коментиран от #179, #193

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Мечо

    11 6 Отговор
    НА ПУТИН И НА РУСНАЦИТЕ МОЖЕ САМО ДА ИМ ЛАПКАТЕ ТАШАЦИТЕ МАЙКА ВИ ДЕЕБА У ПРОШЛЯЦИТЕ КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ НИКОГА НЯМА ДА ИЗТРИЕТЕ РУСИЯ ОТ СЪЗНАНИЕТО НА НОРМАЛНИЯ БЪЛГАРИН ЗАТОВА ДА ГО ЛАПАТЕ МЪРШИИИИ

    Коментиран от #184, #185, #186, #195

  • 181 Няма по долну

    8 8 Отговор
    От руснака и българския му роб.
  • 182 Асвабаждение ама

    2 5 Отговор

    До коментар #179 от "Че какво общо имат":

    По руски.

    Коментиран от #187

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 По скоро

    8 2 Отговор

    До коментар #182 от "Асвабаждение ама":

    Погубване по американски.
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 😅😂😆.....

    0 5 Отговор
    Голям майтап🤣, тия пак се ос.. р@....х@....🤣🤣🤣.
  • 190 😅😂😆.....

    4 4 Отговор
    Майтапа продължава 🤣, ЗСУ са ги изритали от Волчанск🤣.
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 🤔.....

    1 3 Отговор

    До коментар #166 от "Русофил":

    Нали са секса ти плащат, за какво се оплакваш?
  • 193 Да... Да...

    2 3 Отговор

    До коментар #178 от "За един приятел само":

    Пуснаха ти и водата в тоалетната, изкъпи се и лягай.
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Костадин Костадинов

    3 0 Отговор

    До коментар #180 от "Мечо":

    Защо крещиш, пожар ли има, нормални?
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Съгласен

    5 3 Отговор
    Загубата на 20% от територията на Укр въпреки 200 млрд и всички западни оръжия
    е “ ограничен успех “ .

    Коментиран от #202

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Стратега

    3 1 Отговор
    По еврейски говорят за “печалби”! Тъпанари, там живи хора загиват и от двете сърани!
  • 202 Костадин Костадинов

    3 3 Отговор

    До коментар #197 от "Съгласен":

    Най великата сила срещу посочената сума... Това е тема за размисъл - кой е по силен, сумата, или близо 3 години война на най-силната страна в света срещу малка страна с наличие на сумата?Това ми прилича на ВСВ,в която САЩ спасиха СССР .

    Коментиран от #291

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 От страни

    4 2 Отговор

    До коментар #183 от "Хмхмхмхмхм":

    Колкото повече степени толкова по тъпи май, а? Името то да не е Скарлет О"Хара? В смисъла че си отнесена от вятъра...Аман, аман...Пази Боже сляпо да получи магистратура....
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 мдаааа дааа

    8 4 Отговор
    Автор: Мик Мулваней, Хил

    Почти всички политически и бизнес лидери в Европа и Близкия изток вярват, че украинският конфликт ще приключи с окончателното отстъпване на Украйна на някои територии на Русия - може би Донецк, Донбас и южното крайбрежие по Черно море до Крим.
    Ако това е така, ако най-вероятният изход в Украйна е някакво разделение на страната, тогава защо сега не водим реални дискусии за прекратяване на войната, пита се авторът.

    Коментиран от #213, #217

  • 209 Минчо Празников

    2 2 Отговор

    До коментар #207 от "От страни":

    😂😂😂 Горките професори.

    Коментиран от #211

  • 210 От страни

    2 0 Отговор

    До коментар #198 от "Хмхмхмхмхм":

    Тоя твой смайл наистина ли е устата ти? Брех на кво ми прилича....Чакай да си помисля....На кво свириш?
  • 211 От страни

    2 2 Отговор

    До коментар #209 от "Минчо Празников":

    Абе като гледам оная ми ти уста на смайла та не вервам да е професорка. Виж мъжът и може, ма е заплеснат по плейстейшъна та не и помага в битките.
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 От страни

    5 4 Отговор

    До коментар #208 от "мдаааа дааа":

    Разделянето няма да помогне, останалата част на Укра винаги ще е заплаха за стабилноста и развъдник на банедери та ще ги вземат целата. Един път направиха грешката та не ги довършиха бандерите след 2СВ сега нема да повторят.
    Запада вижда накъде отиват нещата и ще се опита пак да спре русняците с некви "мински". Така беше преди Минск-2 - русняците разгромиха укра армията край Иловайск и Дебальцево и краварите приритаха за преговори, после мама Меркел се изпусна та каза пред цял свят за какво им беше нужен Минск-2.

    Коментиран от #215

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Костадин Костадинов

    4 1 Отговор

    До коментар #213 от "От страни":

    ,,Разгромиха" е силна според според мене дума - наближават три години, но щом казваш разгромени от непобедимата руска армия - ти си знаеш.
  • 216 1111

    2 2 Отговор

    До коментар #122 от "Отец Дионисий":

    Сложи запетайка пред "бавноразвиващи", бе тролейбус, че не се разбира кво дрънкаш!

    Коментиран от #219

  • 217 Костадин Костадинов

    4 2 Отговор

    До коментар #208 от "мдаааа дааа":

    Както обичам казвам, пожелателно мислене .Поради липсата на критично мислене възприемаш нещата, така, както на теб ти харесват без значение, че това на практика е непредвидимо, но блажен
    е вярващия. Този когото цитираш предоставил ли е доказателства т.е.анкета с брой участници,проценти и т.н. - характерни за науката - за изследването си ,или той просто така , като теб е чул и си мисли?

    Коментиран от #281

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Костадин Костадинов

    2 2 Отговор

    До коментар #219 от "2222":

    Демек на Евгени Минчев .
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 1111

    5 2 Отговор

    До коментар #198 от "Хмхмхмхмхм":

    Най-опасни са такива, като тебе - 80% грамотни и 60% образовани.
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Търси причината

    2 1 Отговор

    До коментар #225 от "ХА ХА":

    За да не пишеш за следствието.

    Коментиран от #279

  • 229 Какво прочете

    1 4 Отговор

    До коментар #222 от "Хмхмхмхмхм":

    Каква бозъ сътвори. С вакуум на раменете, нищо не става.

    Коментиран от #234

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 ТаУмВзе

    4 5 Отговор
    Бункерния мърдер е пътник за бунището, там стенат копейките в тинята, чакат го!

    Коментиран от #276

  • 234 Костадин Костадинов

    0 2 Отговор

    До коментар #229 от "Какво прочете":

    Моля не ме копирай - ду фчера аз говоряф пу тос начън с ,,ъ" нъ края и друи тъкиа прусташтини и с туй бяф известян тукъ - туй русуфилякъ дъ ни види нешту. 8482947829237% си от мойти от сектата възраждането - утря зъ меня дъ гласуаш чи идно имотчи съм си аресъл нъ Чамкория, русуфилякъ!
  • 235 Костадин Костадинов

    1 2 Отговор

    До коментар #232 от "Да се продаваш е едно":

    Общи приказки, нищо не доказа.

    Коментиран от #240

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Ами

    1 2 Отговор

    До коментар #235 от "Костадин Костадинов":

    аз няма нужда да доказвам нещо. Случва се всичко пред теб. 😀 Както казах, човек има избор, да търси причините и истината или да е със затворени очи, фен на пропагандата.

    Коментиран от #245

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Костадин Костадинов

    0 1 Отговор

    До коментар #240 от "Ами":

    Общи приказки нищо не доказа

    Коментиран от #247

  • 246 Това

    0 2 Отговор

    До коментар #241 от "Хмхмхмхмхм":

    че си изкарваш законно хляба е похвално, но от него не зависи разделянето на плявата. 😀
  • 247 Ами добре

    1 0 Отговор

    До коментар #245 от "Костадин Костадинов":

    Репитвай, за да докажеш липсата на интелект и продаденото бъдеще. 😀

    Коментиран от #258

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Констатация

    0 4 Отговор

    До коментар #7 от "Исторически парк":

    А на 7 му е изтекъл плиткия мозък,промит с лъжлива русофилска пропаганда.

    Коментиран от #251

  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Изтекъл, не изтекъл

    4 2 Отговор

    До коментар #249 от "Констатация":

    Факт е, че Украйна си замина, заради САЩ.

    Коментиран от #259

  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Виж сега

    3 1 Отговор

    До коментар #252 от "Хмхмхмхмхм":

    Това путинист, ползвано от пропагандата за глупаци е забавно, но твърде глупаво да го ползваш. Както казах, вакуума на раменете, определя всичко. 😀
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Костадин Костадинов

    1 1 Отговор

    До коментар #247 от "Ами добре":

    Е да де, пак нищо не каза, общи приказки - все едно съдебната система по времето на БКП, вкарваме хора в затвора защото някой казал нещо за друг... думата е ,,елементарно".

    Коментиран от #260

  • 259 Костадин Костадинов

    1 1 Отговор

    До коментар #251 от "Изтекъл, не изтекъл":

    Такъв факт няма не знам защо си измислиш -пожелателно мислене.

    Коментиран от #261

  • 260 Ами

    1 1 Отговор

    До коментар #258 от "Костадин Костадинов":

    тогава започни да казваш. 😀 Толкова е просто..

    Коментиран от #262

  • 261 Въпрос на интелект

    4 0 Отговор

    До коментар #259 от "Костадин Костадинов":

    За глупав и продаден човек, няма. За останалите е ясно, че Украйна си замина заради САЩ. Както казахме, въпрос на интелект. 😀

    Коментиран от #263

  • 262 Костадин Костадинов

    0 1 Отговор

    До коментар #260 от "Ами":

    Предпочитам доказателства не общи приказки, ако имаш такива покажи ги, ако не - лека нощ .

    Коментиран от #264

  • 263 Костадин Костадинов

    0 1 Отговор

    До коментар #261 от "Въпрос на интелект":

    Не се интересувам от автобиография на посредствени хора ,така че не ми разказвай житието си.

    Коментиран от #265

  • 264 Браво

    2 0 Отговор

    До коментар #262 от "Костадин Костадинов":

    Това е напредък, да искаш доказателства, а не детински приказки и ниско интелигентни лъжи и пропаганда на САЩ. 😀

    Коментиран от #267

  • 265 Браво

    1 0 Отговор

    До коментар #263 от "Костадин Костадинов":

    Остава да ни го спестиш и тогава няма да ни отвратиш от САЩ. Да кажа ли защо? 😀
  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Костадин Костадинов

    0 3 Отговор

    До коментар #264 от "Браво":

    Да аз съм ниско интелигентен покажи ми за да ме образуваш и да стана русофилката теб умен и неповторим. Ако не го направиш със същия като мен кух и необразован

    Коментиран от #271, #274

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Миротворец

    4 1 Отговор

    До коментар #179 от "Че какво общо имат":

    Питай евреите ,които трепят наред жени деца и старци в газа или господаря ти е забранил да мислиш ???
  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 Така е

    4 1 Отговор

    До коментар #267 от "Костадин Костадинов":

    Аз не показвам. Всичко показваш сам, с глупави опорки и детинско репитване. 😀 На туй му се вика, после не мрази САЩ!
  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 Джоб Майдан

    3 3 Отговор
    Е, идеално за НАТО. Да изчакат тогава просто да изтече времето. През това време ще могат да продължават да си стрелят ракетите по цивилното население, както правят 10 години. Ще текат едни стотици милиарди в едни джобове. Всичко ще е по изискванията на Вашингтон.
  • 274 ген. Муфтаджийски

    3 0 Отговор

    До коментар #267 от "Костадин Костадинов":

    Щом си се ваксинирал с неизпитана ваксина срещу несъществуваща болест, след като са те баламосали да повярваш, че иначе ще умреш - си достатъчно невеж и страхуваш за себе си.

    За да подсиля страха ти - ако спайк протеинът е влязъл по некадърно инжектиране в капилярите ти, то кръвта ще прави едни малки съсиреци като минава покрай изменените клетки от стените на съда. Причината е, че имунната система се опитва да ги атакува тези стени и няма много друг начин, освен тромби. Продължавай да се считаш за умен и да вярваш на пропагандата на правителството ти.
  • 275 дойде време

    2 4 Отговор
    След като всички видяха че Запада и в частност САЩ не поощряват Украйна да води война срещу Русия, сега е време да окажат решителна и всеобхватна помощ на Украйна и да приключат с ИЗ. А на гроба на РФ да поставят бюст на Путин ибиеца на РФ.
  • 276 МУЦКА

    5 1 Отговор

    До коментар #233 от "ТаУмВзе":

    МАЙ БАНДЕРОВЦИТЕ СТЕНАТ СРЕД РАЗВАЛИНИТЕ НА ЧАСОВ ЯР
    РУСНАЦИТЕ ОТНОВО НАПРЕДНАХА СРЕД РАЗВАЛИНИ И КАРАНТИЯ
    ЕЙ УКРОАСПИРИНИ ИЗСТИСКВАТ ВИ КАТО МОКЪР ПАРЦАЛ .
    БАВНО ЗА ДА ГО УСЕТИТЕ
  • 277 Българин

    3 5 Отговор
    Путлер е терорист
  • 278 Факчо Байдън

    3 0 Отговор
    Много яка снимка. Евала. Най-яките!
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 мдаааа дааа

    2 1 Отговор

    До коментар #217 от "Костадин Костадинов":

    Говори се за нормално и реално мислещи се хора това е мнението, а военолюбците и шляпаторниците са ясни, но стават все по малко и изтрезняват!!!
  • 282 Червен кхмер

    2 3 Отговор
    Съотношение 10 към 1 и кВо??? 10 села превзе дивата орда с 400 000 Груз 200, 30 генерали, десетки кораби, подводница, хиляди танкове и БТР, самолети.....
    Преди война всички мислеха, че Рашистан е сила, а сега Клоуна ги направи за смях пред целия свят.
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Р.К.И.

    2 2 Отговор
    " Русия ще се бие толкова дълго, колкото е необходимо, за да спечели в Украйна " Какво да успее? Какво да успее да направи? Какво иска Москва? Към днешна дата (а и преди нея), какво всъщност иска Москва? Да кажат какво искат. Конкретно, не речи от партиини събрания. Какво искат. Самите те знаят ли какво всъщност искат?

    Коментиран от #294

  • 285 ДЕМЕК ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА НАРКОМАНА , А ?

    2 2 Отговор
    ЯВНО НЕ ПОЗНАВАТЕ РУСИЯ НА КАКВО Е СПОСОБНА ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ ФАШИСТИ !
  • 286 КАДИРОВ ЩЕ ДОКОПА ЗЕЛЕНСКИ

    2 0 Отговор
    И КОГА Е ПАРАДА НА ЗЕЛЕНСКИ В МОСКВА ?
  • 287 РУСИЯ Е ОБРЕЧЕНА ДА ПОБЕЖДАВА ЗЛОТО

    2 2 Отговор
    Джо Байдън: Не се заблуждавайте, ние няма да отстъпим! САМО МИ СМЕНЕТА ПАМПЕРА !
  • 288 времето изтича-мераци и действителност

    2 1 Отговор
    Като знам досегашните ви анализи до къде доведоха съм спокоен за победата на Русия.
  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Алекс

    1 1 Отговор
    Когда этого вонючего хорька будут вешать, я выбью из под его копыт табуретку.
  • 291 Съгласен

    2 1 Отговор

    До коментар #202 от "Костадин Костадинов":

    Украйна не е сама срещу Русия . Сащ и ЕО участват с оръжие , наемници , спец операции
    сателити и финанси .

    Русия побеждава 70 немски дивизии и дава 27 мил жертви .
    Съюзниците си бият с 20 дивизии , искат помощ от Сталин при Ардените
    и дебаркират доста късно в Нормандия когато немците са разбити в Русия .
    Кой кому е помогнал е комплексен въпрос .

    Коментиран от #295

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Деменциус Алцхаймерс

    1 0 Отговор
    Що не пуснете снимката на Байдън с другите педофилирасти зад него. ?


    Да направим сравнение, хихи
  • 294 Зеленски съм

    1 1 Отговор

    До коментар #284 от "Р.К.И.":

    “Денацификация и демилитаризация на Украйна”. Това бе обявено от Путин в обръщение към Русия по телевизиите 1 час преди да изчезне Ковид-19

    По-якно от това - здраве му кажи.

    Коментиран от #296

  • 295 Ако англо-американците

    0 2 Отговор

    До коментар #291 от "Съгласен":

    не воюваха срещу Тройната ос, СССР нямаше да спечели войната. Победиха Италия( там също воюваха с германците), победиха Япония, воюваха с Германия в Африка, надводния и подводен флот на Вермахта в Атлантика, помагаха с конвои СССР и накрая - Втори фронт. Така, че СССР е победил половин Германия с англоамериканска помощ. Каузата им беше правилна, бяха вероломно нападнати и морално ги подкрепяше целия свят. Сега далеч не е така.
  • 296 Какво си написал?

    0 2 Отговор

    До коментар #294 от "Зеленски съм":

    Забрави ли церемонията по присъединяване на новите републики към РФ, назначаването на губернатори на Крим, ЛНР, ДНР, ЗНР, нападението над Харковска област. Нито една не е завладяна напълно, само Крим, но толкова си могат. За 4 месеца един друг от Полша до Москва стигна, а този се мота 10 години за 18% от Украйна..
  • 297 Памук кале

    2 1 Отговор
    Не го мислете Путин.
    Зажалили са американците за него, хаха


    Мислете си на Байдън какъв живот му остава с Алцхаймера.
  • 298 Русия-отличен 6;нато-пълен провал

    2 1 Отговор
    На други им изтича времето с тая брилянтна руска печеливша тактита и военна стратегия.Радвам се ,че враговете на Русия не са умни и варват си на подобни глупости.Резултата е ясен.
  • 299 Зеленски съм

    2 0 Отговор
    Давай Путине, разчиствай американските марионетки в Украйна.

    После трябва и у нас, че вече не се трае.
  • 300 Акал Денков

    2 0 Отговор
    Де да имаше и у нас такъв управляващ, който да не слугува на враговете. Евала на чичката.
  • 301 Блумберг, Сирски, Макрон??

    1 0 Отговор
    Все "Независими" источници на Информация??
Новини по държави: