Last news in Fakti

18 Юни, 2024 12:27 568 1

Пожар в болница в Иран: Осем души загубиха живота си

  • пожар-
  • иран-
  • болница

В момента властите разследват причината за пожара

Пожар в болница в Иран: Осем души загубиха живота си  - 1
Болница Ганди в Техеран, Иран, 25 януари 2024 г./Снимкa: БГНЕС

Избухна пожар в болница, разположена в Ращ, град близо до Каспийско море в северния регион на Иран. Пожарът доведе до трагичната смърт на осем души, съобщи ДПА и потвърди агенция ИРНА, предава БТА.

Пожарът пламна в интензивното отделение на болницата и отне живота на пациентите в интензивно лечение. В отговор на извънредната ситуация голям екип от пожарникари се отзова на място.

Ръководителят на службите за спешна помощ в града описа подробно бързата реакция по време на интервю за държавна телевизия, подчертавайки усилията за овладяване на пожара и спасяване на животи.

В момента властите разследват причината за пожара. В разгара на тази трагедия има искрица надежда, тъй като приблизително 140 пациенти бяха успешно спасени. Съществува обаче основна загриженост, че броят на жертвите може да нарасне с развитието на ситуацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖИТЕЛИТЕ НА ЮЖНА ОСЕТИЯ

    0 0 Отговор
    Са ПОТРЕСЕНИ...