Тема: Украйна

21 Юли, 2024 20:27 7 424 0

И други, които биха заели поста президент на Русия, биха постъпили като Путин (ВИДЕО)

  • олексий арестович-
  • владимир путин-
  • политика-
  • русия-
  • украйна

Това призна Олексий Арестович

"Аз не бих поел по пътя на Путин, относно разрушаването на либералната опозиция. Аз бих строил реален парламентаризъм, реални права и свободи и защита на личността. Но - на мястото, на всеки ръководител на Русия, аз бих работил за това Русия да е мощна и велика държава, да остане в историята, да създава история и да е в безопасност и да има своето право да защитава интересите си с всички достъпни средства". Това каза украинският политик, блогър и политически наблюдател Олексий Арестович.

"Тоест моята политика би съвпадала с тази на Путин, в голяма степен. Но бих водил радикално различна вътрешна политика, но по отношение на външната би съвпадала, тъй като Русия е огромна държава. Тя има своите интереси и своето място в историята. Дори бих защитавал Навални", заключи Арестович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: