Last news in Fakti

27 Юли, 2020 20:37 4 208 3

Нова тенденция предизвикана от коронавируса

  • испания-
  • ремонт-
  • карантина-
  • пандемия-
  • коронавирус

Карантината кара хората по-често да ремонтират

Нова тенденция предизвикана от коронавируса - 1
Снимка: Shutterstock

Близо 60% от домакинствата в Испания са започнали ремонти след края на карантината предизвикана от пандемията от коронавируса. Това е с 10% повече спрямо средния общоевропейски показател, сочат данните на Националната асоциация на дистрибуторите на керамика и строителни материали – Andimac.

Основната причина за тази тенденция е, че 91% от испанците са започнали да прекарват повече време у дома.

По време на карантината властите забраняваха на испанците да извършват ремонти в жилищата си. Това се отнасяше най-вече до ремонтните бригади – забраняваше се извършването на „каквито и да било дейности, които предполагат в една сграда да се намират работници и хора, които не са свързани с ремонтните дейности”. Така на практика беше забранено например да се ремонтира жилище в сграда, в която има съседни апартаменти и в тях живеят хора.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човек от народа

    12 2 Отговор
    битовият мазохизъм не е само българска черта ...!
  • 2 Vankata

    8 5 Отговор
    Плешивия коремен хирург казва "Ше се мре яко" и не се мре яко, обаче тъпаците - "Обичаме ви, генерале, вярваме ви! Цунк-цунк по бузките!"

    Доцент Мангъров през цялото време успокоява всички и казва, че няма да се мре яко и наистина не се мре яко, обаче същите тъпаци - "Уууу, долу Мангъра! Гад, изедник, мръсник, ти мразиш хората!"

    Бе, вий що за полуидиоти сте!?
  • 3 оня с козата

    4 6 Отговор
    Долу мангъра