Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 20:36 3 086 5

Ето къде ще гласуват българите в Полша

  • избори-
  • полша-
  • мвнр-
  • варшава-
  • посолство във варшава-
  • гласуване

Гласуването ще бъде в българското посолство във Варшава

Ето къде ще гласуват българите в Полша - 1
Снимка: Shutterstock

Министерството на външните работи на Полша уведоми българските власти, че дава съгласие за провеждане на избори за Народно събрание на 4 април 2021 г. Гласуването ще бъде в българското посолство във Варшава, при спазването на всички действащи към този момент епидемиологични мерки.

В нотата се уточнява, че при евентуално планиране на провеждане на избори извън територията на мисията е необходимо допълнително разрешение, като становище ще бъде получено след посочване на местоположението на избирателните секции, предаде Нова телевизия.

По време на изборите се препоръчва спазване на мерките и ограниченията с оглед на актуалната епидемиологична обстановка. Съществено е спазването на физическа дистанция, закриване на устата и носа и спазване на хигиена на ръцете. Препоръчва се ползването на еднократни ръкавици за извършване на дейности в общите помещения, както и системното дезинфекциране на плоскостите и предметите, ползвани от много хора, съобщават още от МВнР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    3 2 Отговор
    Да се редят на улица Шляхра 6 явява се на пресечката на Шяхта 5!
  • 2 Шебек

    2 0 Отговор
    Като се връщате от Полша да не крадете кремчета от фрийшопа,катоЛенчето Кремтодорова .
  • 3 Прави се....

    0 0 Отговор
    Всичко възможно да НЕ гласуват от чужбина.Всичко възможно.Значи ако не съм близо (до 250 км )не мога- да се убия -да отида. Не е изобщо до бензин или нещо друго.Ами почивен ден,ще даде ли собственика,кой ще гледа малките деца ако е самотен родител..и така нататък.Какво му е проблема гласуване по пощата.Още сега ще подготвя всички документи и ще ги изпратя препоръчани с обратна разписка. Не искат да има масово гласуване.И никакви промени в тази к-о-ч-и-н-а така те стават.Били сме-чета 6500000.3 ще станем.От алчност и про-ст-о-тия за три ха тази хубава страна.С -м-ъ-р-т на Борисов.
  • 4 С--м--ъ--р--т за ГРОБ

    3 0 Отговор
    На гилотината.
  • 5 Перо

    2 0 Отговор
    За българите в чужбина толупа е приготвил един шпек! Не могат да бъдат командировани външни членове на избирателни комисии,по причина на “ ограниченията” за КОВИД -19. Не могат да се искат допълнителни секции,поради не прозрачност на исканията на МВнР.Разпределението на гласовете от чужбина,не се знае как ще станат! Пълна манипулация!!!