13 Декември, 2021 10:24 780 9

Поставиха 1874 ваксини в изнесените пунктове в София

  • ваксини-
  • дози-
  • изнесени пунктове

Продължават да работят пунктовете в метрото

Поставиха 1874 ваксини в изнесените пунктове в София - 1
Снимка: БГНЕС

1874 ваксини са поставени през почивните дни в изнесените имунизационни пунктове на Столичната община. Само през уикендите от 17 май до 12 декември т.г. вкл. поставените ваксини в изнесените пунктове на Столична община са общо 42 715, а във всички общински ваксинационни пунктове, в това число и поликлиниките, са поставени общо 88 789 дози ваксини.

В делничните дни през тази и следващата седмица столичани могат да се ваксинират срещу коронавирус в общо 9 имунизационни пункта. Седем от тях са в общинските ДКЦ-та с номера 8, 11, 12, 13, 18, 20 и 24.

Продължават да работят и пунктовете в метрото:

- в метростанция "НДК" – с работно време от 8:00 до 14:00 ч., в понеделник, сряда и петък, и от 13:00 до 19:00 ч. – във вторник и четвъртък;

- в метростанция "СУ "Св. Кл. Охридски" – с работно време от 13:00 до 19:00 ч. всеки работен ден.

Общината напомня и за инициативата за ваксинация на колективи на място. Това се извършва при предварителна заявка от предприятия и фирми. На сайта на Контактния център на Столична община https://call.sofia.bg/ е публикувано заявление, което управителите на фирмите могат да попълнят, за да заявят, че желаят ваксинационен екип да ги посети на място.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    10 2 Отговор
    Много бе!ха ха ха ха

    Коментиран от #5

  • 3 Сорос

    11 2 Отговор
    Здраве и дълголетие във ваксина.
  • 4 Безбожие

    3 2 Отговор
    Видях тв Алфа иска подпомагане Волен колко милиони има питам?Гаджева майка имаше 5 казина и тя сега ги има.Лрис ЕООД е най малкия с фирма.Чукалов имаше бизнес за милиони Шопов добре му работи кантората.Безбожия а викат ние вярваме .Вярвате друг път .
  • 5 лъжа

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ЛЪЖАТ И МАМЯТ ЗА ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИНЖЕКТИРАНИТЕ С РНК СА МНОЗИНСТВО,ЦЕЛТА НА ГЛОБАЛСТИТЕ ДА ВИ ПРЕЧУПЯТ С МАНИПУЛАЦИИ!КАНАДЦИ АМЕРИКАНЦИ ПРОРУСКИ ПРЕЗИДЕНТИ БОЙКОВЦИ ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО!
  • 6 Ковидарите

    22 2 Отговор
    1874 новоприети в лоното на новата Религия Ваксианство, Бог Ковид Вакси и неговите жреци Ковидари! Защо религия, ами заради сляпата вяра в ковидваксините без научни доказатекства, че са истински!
  • 7 Няма да се ваксинирам

    4 2 Отговор
    Да стане ясно.Кукурчо да се факсимира има нужда по думите се осеща
  • 8 Рошко

    1 1 Отговор
    Честито на печелившите
  • 9 Коко

    4 2 Отговор
    Ехее че къде ги намериха толкова баламурници.