Last news in Fakti

12 Януари, 2022 17:31 3 405 87

Здравният министър пред протестиращите: Твърдо съм против задължителната ваксинация

  • здравен министър-
  • протестиращи-
  • задължителна ваксинация

Протестиращите настояха да се направи работна група, в която да са представени всички гледни точки, а не само на специалисти, които подкрепят имунизацията

Здравният министър пред протестиращите: Твърдо съм против задължителната ваксинация - 1
Снимка: БГНЕС

Ваксинацията трябва да бъде доброволен акт и аз съм против задължителната имунизация срещу COVID-19. Tова заяви здравният министър Асена Сербезова на среща с представители на протестиращите срещу зелените сертификати и депутати от "Възраждане", цитирана от Dariknews.bg.

"Никоя ваксина не предпазва на 100%. Между 60 и 90% е действието на отделните ваксини, което означава, че на 30% от хората не им действа никаква ваксина, но на останалите 70 на сто ваксините пазят от тежко протичане", подчерта тя. В срещата участва и главният държавен инспектор.
Протестиращите настояха да се направи работна група, в която да са представени всички гледни точки, а не само на специалисти, които подкрепят ваксинацията. Те посочиха, че в парламента е останал само Кристиян Вигенин и не е имало кой да приеме недоволстващите граждани. "А уж случайно премиерът Кирил Петков излезе в карантина. Сега няма диалог, вие си подписвате тихомълком новата заповед и никой не дава обяснение на хората. Направете дискусия в професионалните среди, но да е двустранно представителна. Да стане ясно защо има ваксинации, а вълните продължават. Сега ще има пета, шеста и тн", заяви Цончо Ганев, депутат от „Възраждане".

"Всяка заповед не е просто подписан лист, за който не се анализират последиците. Като член на ЕС ние имаме задължение за общностен подход за справяне на пандемията, но това не означава зависимост.", отговори му Сербезова. "Няма да има зависимости докато съм министър. Аз съм гледала държава по държава какви са мерките, от 27 в 24 държави е въведен сертификат за влизане в обществени сгради и помещения", допълни тя.

"Хората са в безсилие от тези конспиративни теории, някои от които се сбъдват пред очите ни. Казаха в Западна Европа, че ако 70% от хората се ваксинират пандемията ще приключи. Хората се ваксинираха, пандемията не свърши. Има ли задкулисни сили, които след шест месеца ще ви наредят, че трябва от определена дата ваксинацията да стане задължителна. Имате ли стратегия кога това ще свърши или хората ще трябва да си слагат четвърта, пета, шеста и тн. дози?", запита министър Сербезова представител на протеста.

"Оттеглете се, ние ще поемем и ще устоим на този натиск", призова той властите. "Нямаме избор. Нашият живот е засегнат, ние сме притиснати към стената", заяви протестиращият.

"Има натрупани настроения, недоверие, тази паника и страха с които започна управлението на пандемията преди 2 години и ние сега берем плодовете. Трябваше тогава да се обяснява на хората какво се случва, не новините да започват с брой на жертви, болни, чували. Обществото е разделено. Ваксинацията трябва да е доброволен процес", заяви на срещата министър Сербезова.

"В тези екстремни условия си проличаха недостатъците на образование, на здравна просвета, на възпитание на децата ни и дали да са граждански активни. Даваме си ясна сметка за разделението на обществото, ваксинирането трябва да е доброволно и личен избор. Но решението дали да бъде ваксиниран или не един човек влияе върху други хора - ако ние сме здрави, може да предадем вируса на някой, който да получи усложнения от придружаващи заболявания. Така, че това е контекста на общественото здраве", допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ВЪЗРАЖДАНЕ

    140 12 Отговор
    Искаме свобода за хората,без Сертификати и принуждаване за ваксинация
  • 3 Последния Софиянец

    132 7 Отговор
    Поне беше честна.Щом в Европа било така и ние сме били длъжни.Признаха си най после.

    Коментиран от #18, #57, #60, #73

  • 4 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    68 3 Отговор
    "Дела трябват, байно!" / Левски
  • 5 Пучо Капучо

    90 8 Отговор
    Лицемерка. Но затова пък твърдо не е против Макларън-ите и Бентли-тата...
  • 6 Майна

    87 8 Отговор
    Да, ВИЕ СТЕ ЗА ПРИНУДИТЕЛНА СЪС ТОЗИ ЗДРАВЕН ФАЛШИФИКАТ КАТО ДОКУМЕНТ ЗА ДОСТЪП ДО РАБОТНОТО МЯСТО И РЕСУРСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ,СЪЗДАДЕНИ ОТ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ !!! ПРЕСТАНЕТЕ С ТАЯ ИЗБОЖДАЩА ОЧИТЕ ТЪПА ОПОРКА!!!
  • 7 ТаУмВзе

    65 3 Отговор
    Не ме гледай, какво правя а ме слушай, какво лая! Що не я попитахте, защо Изнудването за ваксане е Брутал? Или не се сетИхте!
  • 8 меркантилност

    11 97 Отговор
    ваксиниран съм с 3 дози и ми е все тая за протестиращите

    Коментиран от #17, #46

  • 9 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    83 4 Отговор
    Щом си ПРОТИВ задължителното вакс••••ане, отмени забраните при липса на ЗС‼️‼️‼️
  • 10 38485

    67 4 Отговор
    Като сте толкова загрижени за хората защо не отмените писмата на денков до руо в които се забранява оформянето на срочни оценки на учещите онлайн? Знаете ли как се нарича това? Дискриминация, тормоз, беззаконие, комунизъм! Нулева здравна политика!

    Коментиран от #75

  • 11 Съра

    34 2 Отговор
    А така и аз съм твърдо против!
  • 12 Пич

    92 3 Отговор
    Йезуитски декларации... Твърдо били против насилието за ваксинация , но прилагат всякакви обходни маневри , за да ви насилят ! Извънмерно глупави са , защото следват сляпо схемите на американците и европейците , не отчитайки , че българите не са тъпи , като гореизброените !
  • 13 ха ха

    84 2 Отговор
    Ако беше твърдо против, щяхте да забраните зеленият сертификат. Децата нямаше да се ваксинират за да ходят в университет, хората нямаше да се налага да се ваксинират за да ходят на работа и в моловете. Лицемери като режима на Бай Дън! Против задължителната ваксинация, ама караме работодателите да искат ваксинация...
  • 14 ХА ХА ХА

    22 10 Отговор
    Искали и хора да не са специалисти в работната група, ами бат Сали извикайте, Мюмюн и т..н. , Румен Радевите лумпени , а искате ремонт в къщи да ви се извърши от специалисти!
  • 15 то и

    47 1 Отговор
    Бай дън така говореше, че нямало да издава заповеди, но после какво стана...
  • 16 Майна

    47 3 Отговор
    Тестовете са ,,данък,, ,работа, който трябва да плащат НЕИНЖЕКТИРАНИТЕ!!! КАКВО ЛИ ИСКАМ ДА КАЖЕ ТАЯ ГЛОБАЛИСТИЧНА ПОДЛОГА, ДА НЕ БИ ПО МЕДИЦИНСКА КОМПЕТЕНТНОСТ СТАНА ЗДРАВЕН МИНИСТЪР...ТО ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРОЗРАЧНО, А ТЕ ТОЛКОВА НАГЛИ..
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 мислещ

    65 3 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ами не е честна и не сме длъжни. Длъжни сме само в частта с пътуването в рамките на ЕС, обаче това няма нищо общо с принудата за ползването му в рамките на страната. Една калинка днес директно си призна, че кафявият сертификат бил за да принуждава към бодене (Сега остава да си признаят боденето защо е, след като стана отдавна официално ясно, че не е да предпазва от заразяване).
  • 19 протестиращите са глезльовци

    2 58 Отговор
    Въобще не им пречи зеления сертификат , той тук в България е само продформа и го искат най-вече за фитнеси и молова и театри , те като ги гледам са се скъсали горкичките да обикалят тези обекти

    Коментиран от #28

  • 20 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    50 2 Отговор
    25% ваксинирани сред населението, 25% ваксинирани сред заразените ‼️ Къде са процентите на защита ❓❓❓❓

    Коментиран от #29

  • 21 Кики

    50 2 Отговор
    В Казахстан за 24 часа победиха ковид фашизма, бяха разтурени и унищожени центрове за ваксинация, арестувани доктори и ковид полицаи, сега е наш ред да направим същото в България
  • 22 ряпа 1

    47 3 Отговор
    Много хубави въпроси и е задал този представител на протеста. Точно на място.
  • 23 Не на Ковид ваксините!

    56 2 Отговор
    Това го кажи на работодателите, които принуждават със заплахи за уволнение.

    Коментиран от #42

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гост

    49 1 Отговор
    За задължителната - ясно. Кажи за ПРИНУДИТЕЛНАТА ваксинация!
  • 28 мислещ

    38 3 Отговор

    До коментар #19 от "протестиращите са глезльовци":

    Проформа е точно защото знаят, че все още нормалните хора сме прекалено много и няма как да го наложат истински на практика. А протестите са именно за да им припомним да не се опитват.
    Иначе да, пет пари не давам за молове, кина и заведения, бойкотирам на 100% всички места, където се изисква и дори не съм проверявал дали ще ми искат на практика. С изключение на един търговски център, където ползвам банков офис и там никога не е имало никой на вратата. Но и да има, няма как да ме спре, защото дори според незаконните заповеди имам право да отида до банката. Засега. Скоро може да се изнервят и да пробват нещо наистина глупаво, това и ще е окончателният им край.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Активист на БКП

    34 3 Отговор
    Конституцията също забранява принудителна ваксинация !
  • 31 Е добре де?!

    3 53 Отговор
    Кирил Петков каза-докато съм аз Министър-Председател- никога няма да има задължително ваксиниране...!Министъра на здравеопазването сега казва същото...!Тогава за какво крещят така наречените- ,,протестиращи"-антиваксъри...май не знаят какво искат...?!?!

    Коментиран от #33, #45, #61

  • 32 5577

    38 2 Отговор
    Статистика колко изтрепахте след ваксинация от инфаркт и инсулт и колко са със съсипано здраве.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Мислещ

    40 1 Отговор
    Ваксинираните разпространяват, заразяват други хора и боледуват, това е факт. Оттам насетне, няма никаква причина те да са с повече права от нормален здрав гражданин, даже напротив, те са опасни. Не разбирам защо никъде не се обсъжда този въпрос.

    Коментиран от #44

  • 35 Зелен сегрегат

    33 0 Отговор
    Лъже! Премахнете безмисления Зелен сегрегат тогава! И след това всеки да е свободен и да решава, какво и кога да си влива в тялото! Долу Зрления сегрегат!
  • 36 Фаро

    29 1 Отговор
    Всички работодатели и политици са ваксинирани фалшиво,за да получават заповеди от ЕС със съответното заплащане.Трябва да си луд да участваш безплатно в експерименти.Половината население на тая земя е със сериозни психични отклонения и това е видно

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Киро Ваксинатора

    39 0 Отговор
    Всксинацията не е задължителна тя е ПРИНУДИТЕЛНА! Незабавно премахване на незаконния и дискриминационен зелен сертификат!!!

    Коментиран от #47

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Боко бандита

    3 20 Отговор
    Управлявах държава, джипка, съдържанието на едно чекмедже и други неща, но АЗ управлявах пандемията най-добре. И най-важното, при мен нямаше зелени сертификати и недоволни от мерките.
  • 41 Сър

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "Фаро":

    И това умствено изоставяне е в следствие на кое ? Преди или след ковида, че нещо не разбирам ? А и като ги е мързяло в училище тъй ще е .. За 1 ден умен не се става.
  • 42 Бачкатор

    31 0 Отговор

    До коментар #23 от "Не на Ковид ваксините!":

    Ми то и нашто шеф се опита да ни принуди да се бодем срещу заплаха за уволнение. Срок - пет дни. На шестия ден получи на бюрото 18 заявления за напускане (от общо 34 човека персонал). Смени си мнението за половин минута и миряса. От тогава минаха повече от трите месеца и- о, изненада - нито един болен/заразен!
  • 43 не гледайте, а мислете

    38 0 Отговор
    Не трябва само да гледате, а и да мислите. В коя страна зеленият сертификат е решил проблема? Най ваксинираните страни се превърнаха в ковид гета още преди да се появи Омикрон. А сега всички и ваксинирани и неваксинирани отново са изправени пред риска да се разболеят. Данните от Великобритания са, че ваксинираните са по голям процент от болните. Имунитетът на ваксинираните е увреден от препаратите. Това го казват специалисти. СЗО твърди, че ваксините не действат срещу новия щам. Ваксинирането не е задължително, но е принудително у нас.
  • 44 Властта лъже

    21 0 Отговор

    До коментар #34 от "Мислещ":

    Защото ще се саморазобличат сами и ще им спрат хонорарите тлъстии. И други въпроси избягват - за фаталните последици като нови дегенеративни заболявания от отровите.
  • 45 В Киреча

    23 1 Отговор

    До коментар #31 от "Е добре де?!":

    Той Киро каза и че няма двойно гражданство хаха Тоя "харвард" е решил да чупи и на Боко рекорда по лъжи!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Шматка

    19 0 Отговор

    До коментар #38 от "Киро Ваксинатора":

    Нидей тъй, ба! Вакцането е само по желание...друг е въпросът, че не е по твое желание...
  • 48 Аз пък от днес съм

    1 28 Отговор
    за задължителна ваксинация. Копейката не ме интересува.
  • 49 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    15 0 Отговор
    Не вярвам на такава с четири брака зад гърба си!
  • 50 я дя чуем

    14 0 Отговор
    А с принудителната как си , да сме изчерпателни .
  • 51 Ха ха ха

    24 0 Отговор
    Стига вече се промивали мозъците на хората . Защо никой не казва , че поставянето на ваксини по време на най големия пик на заразата си е пълна глупост и въпиющо невежество от страна на чакащите за ваксина и от страна на разни докторчета пропагандатори . В най големия пик , хора от всякъде дошли се събират да се блъскат на опашки за ваксинация , като по този начин единствено си обменят вируса и тези опашки на практика стават епицентър на разпространение . Отделно от това слагането на ваксина сега си е глупост , защото дори и да може да ти помогне , нейното действие ще се случи след два месеца . А и допълнително да си сложиш ваксинка по време на пика си е доста неадекватно , точно в такъв момент да си понижиш имунитета с поставянето на някакъв ваксинационен компот , с неясни вреди във времето .

    Коментиран от #69

  • 52 6789

    21 0 Отговор
    Съветвам ви да стоите на поне 2 метра от ваксинираните, ако можете. Наистина разпространяват заразата и са опасни за здравите неваксинирани хора.
  • 53 5247

    19 0 Отговор
    Ваксинираните разпространяват заразата не по-малко от невакнинираните. Защо се премълчава, че в България има огромен брой преболедували, а някои безсимптомно, но ги третират като невакнинирани? Ваксинираните заболяват все по-често, защото препаратите са за първия вариант на вируса. Сертификатът не предпазва от нищо, защото хората със сретификат също разнасят вируса. Но сертификатът е средство за принуда хората да си инжектират препарати в период на изпитание.
  • 54 Верно ли

    23 0 Отговор
    Сербезова: Като член на ЕС ние имаме задължение за общностен подход за справяне на пандемията!!! Ама тоз подход явно не бачка, девойке, видно от случващото се в Западна Европа!
  • 55 до 37

    16 0 Отговор

    До коментар #37 от "ВЪПРОС №20 ОТ ТВ ИГРАТА СТАНИ УМЕН":

    Хубав въпрос. Едните са обгрижвани, а другите са обиждани и не само това. Нормалните и здрави хора са третирани като престъпници и са лишени от права.
  • 56 Тя лъже

    21 0 Отговор
    Няма да можеш да работиш, ако си в провинцията и не можеш да си позволиш тестове, или ако имаш възможност за тест, ще ти дупчат носа 8 пъти в месеца, което е доказано вредно, няма да можеш да отидеш до тоалетната, защото в заведенията няма да те пускат, няма да можеш да си купиш храна след време, , нито да работиш.Иначе не било задължително. Тая се гаври с хората. Кабинетът Петков е кабинетът на беззаконието и лъжата. След време юристи ще пишат дисертации и научни трудове върху закононарушенията на Заповедта на мерките, защото гаврата със законите, конституцията и обществото е съпоставима само с най-гнусните фашистки режими.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 niko

    7 1 Отговор
    НАПАДАЙ НАРОДЕ - КОМАНЯГИТЕ СЕ СКРИХО ОТ СТРАХ ...........
  • 59 Последния Софиянец

    1 15 Отговор

    До коментар #57 от "Морски":

    Кирчо е без алтернатива! Помисли, по-добре да се наведем за Ковида на ЕС и САЩ, от колкото Кирчо да падне и да се върне Тиквата

    Коментиран от #67, #72

  • 60 Тъпънара

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ъхт честна..ЧЕСНА
  • 61 Оня

    12 2 Отговор

    До коментар #31 от "Е добре де?!":

    Аааааа ,не ти е ясно що протестират ???Ама да се разберем -училището за бавно развиващи е на друго място

    Коментиран от #64

  • 62 Червена бабичка

    8 0 Отговор
    У.Р.У.С.П.И.Я.

    Коментиран от #71

  • 63 kaptain Morgan

    15 0 Отговор
    Коя е фирмата създала и управляваща информацията от зелените сертификати? Тя може да ползва личните данни на всеки човек, здравния статус, местата които посещава, магазините, банките, хотелите, държавите....
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 То на протеста.

    6 10 Отговор
    Полицайте са повече от протестиращите 🤣

    Коментиран от #76

  • 66 niko

    7 0 Отговор
    ДРЪТА МЯУ МЯУ - АЗ СЪМ БАУ БАУ ..........................БЯГАЙ ----ОТ БЪЛГАРИЯ .................НЕ НАЛИВАЙ БЕНЗИНА ВЪВ ОГЪНЯ .....................
  • 67 Морски

    15 0 Отговор

    До коментар #59 от "Последния Софиянец":

    Не съм съгласен .кирчУ никаква алтернатива на тиквата не е .Той е поредната краварска пионка .Други трябва да управляват ,другии
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Прав сте!

    13 0 Отговор

    До коментар #51 от "Ха ха ха":

    Поставяне ваксина по време на епидемия от болни е в пълно противоречие с правилата в медицината! Никога преди не се е поставяла ваксина по време на върлуваща инфекция! Защото човекът може да е в инкубационен период - и ваксината може да доведе както до по-тежко протичане в него самия и евентуално дори смърт,така и до мутация на вируса в тялото на ваксинирания, който вирус ще се опита да оцелее, мутирайки! Което и наблюдаваме вече достатъчно ясно! Само идиоти може да не са го проумяли! Лошото е, че хора, които съвсем добре знаят това, го премълчават и насърчават хората да се ваксинират! Платени глашатаи на убийци!
  • 70 срам за политиците

    7 1 Отговор
    Резултатът от гледането са демонстрации и наранени хора днес, а утре и много болни. Омикронът ще мине през всички. Вместо да тормозите хората с ваксини, за които вече и СЗО официално обяви, че не действат срещу новите варианти, си пригответе болниците и лекувайте хората правилно. Работете за хората, а не срещу тях. Тази демонстрация днес беше резултат от вашите грешни решения. Можеше също така да протече по различен начин, ако бяхте излъчили представители веднага щом хората се събраха. Оставихте ги на студа докато вие бяхте на топло. Това е едно голямо незачитане на хората, които ви поставиха там.
  • 71 червен маргинал

    10 0 Отговор

    До коментар #62 от "Червена бабичка":

    Амии... я е гледай ..."млада булка" -N-та употреба макар, ама как си е сменила визията за седмица -две -направо "цъфти" ,ама то за това и пари си сака ...без кинти не стааа...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 😂 СЕКСА Е ЗДРАВЕ

    3 0 Отговор
    И ОТ ТАЗИ НИЩО НЕ СТАВА ........... ФАКТИ ....... НАТИСК ВЪРХУ НАРОДА ПО ЗАКОНННННОВИ МЕРКИ ЕДНО ....ГОВОРЕНЕ ПО ЕФИР ПРАЗНИ ПРИКъСКИ ДВЕ ................. ОСТАВКА ..... ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ .... ТРИ ЗАДЪЛЖАВА МЕ ДА ИМАМ СЕРТИФИКАТ АААААА Е ПРОТИВ ДУПЧИНЕ ..ОТЗАдд .....СЕКС ДО ЗОРИ 😂
  • 75 ФАКТ

    1 7 Отговор

    До коментар #10 от "38485":

    ,,НЕКА СЕГА ВСИЧКИ ТУК..КОИТО СА АНТИВАКСЪРИ....КОИТО СА ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ..ПИТАМ ВСИЧКИ..ЯСНО Е ЧЕ НЕ ИСКАТЕ ДА ВИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ..ЧУДЕСНО...НО ВИЕ ДА КАЖЕМ РАБОТИТЕ В ОБЩИНАТА В НЯКОЕ ДЪРЖАВНО ИЛИ ЧАСТНО ПРЕДПРИЯТИЕ..С ДВЕ ДУМИ ВИЕ НЕ УПРАВЛЯВАТЕ ДЪРЖАВАТА...С ДВЕ ДУМИ ТОВА Е ЕДВА ВАША ГЛЕДНА ТОЧКА НА БАЗА..ТАМ КЪДЕТО СЕ НАМИРАТЕ..НЯКЪДЕ СИ..И СТЕ КАЗАЛИ НЕ НА ВАКСИНИТЕ..РАЗБИРА СЕ..НА БАЗА ПРОСТО ТАКА СМЕ РЕШИЛИ..ЗАЩОТО СИ МИСЛИМ ЧЕ СА ВРЕДНИ..АМА НИЕ СИ ГО МИСЛИМ..ТА ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ ВСИЧКИ ТУК..ВИЕ КАК ПРЕДЛАГАТЕ ДА СЕ ПРЕДЛАГАТЕ ОТНОСНО ТОВА..ИСКАТЕ ВСИЧКО ДА СЕ РАЗПУСНЕ ВСЕКИ ДА СИ ХОДИ КЪДЕТО ИСКАТЕ ВИЕ ИЛИ ДЕЦАТА ВИ ДА СИ СЕ РАЗБОЛЯВАТЕ НА ПОРАЗИЯ..БОЛНИЦИТЕ ДА СЕ ПЪЛНЯТ БОЛНИТЕ ДА ГИ ДЪРЖАТ ПО КОРИДОРИТЕ ИЛИ НАПРАВО ДА ГИ НАСТАНЯВАТ НА ПАРКИНГИТЕ ПРЕД ТЯХ..ВМЕСТО ДА СИ СЛАГАТ ТАМ КОЛИТЕ..И ВЪОБЩЕ ЕЙ ТАКА ВСИЧКО ДА СИ Е ХАЙ ЛАЙФ..КОЙТО МРЕ ДА МРЕ КОЙТО ОЖИВЕЕ ОЖИВЕЕ..С ДВЕ ДУМИ ПЪЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ..ОК ВАКСИНИТЕ ДА НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ..ЧУДЕСНО..СЕРТИФИКАТА Е ИЗЛИШЕН..ДА И ТОВА Е ТАКА..ДЕЦАТА ДА НЕ ИМ ПРАВЯТ ТЕСТОВЕ В УЧИЛИЩЕ..АМА ТОВА ЗНАЧИЛИ ЧЕ АКО НЯКОЕ ОТ ДЕЦАТА Е БОЛНО С ЛЕКИ СИМПТОМИ МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ ВАШЕТО ДЕТЕ...А ТО СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ВАС..ВИЕ БЛИЗКИТЕ ВИ..И ВЪОБЩЕ ВАС ТОВА ГРАМ НЕ ВИ ПУКА...ТАКА ЧЕ НЯКОЙ ИМА ЛИ ДА ДАДЕ НЯКАКВА СМИСЛЕНА ИДЕЯ КАК ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ЗАРАЗЯВАНЕТО..ИЛИ ВИЕ ТУК ПРОСТО ЗНАЕТЕ ДА КАЗВАТЕ "НИЕ НЕ ИСКАМЕ" ЕДИ КАКВО СИ...ЧУДЕСНО НЕ ИСКАЙТЕ..НО ДАЙТЕ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА..ЧЕТА САМО ИСКАМ СВОБОДА ЗА ХОРАТА..НЕ И

    Коментиран от #77

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ФАКТ

    1 5 Отговор
    ,,И НАЙ ВАЖНОТО НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ АКО ЗА ВАС АНТИВАКСАРИТЕ ТОВА Е ЛОШО..ИМА МНОГО ХОРА КОИТО СЕ ВАКСИНИРАТ В МОМЕНТА И БЕЗ ДА ГИ ЗАДЪЛЖАВА НИКОЙ..ПРОСТО ГО ПРАВЯТ ЗАЩОТО ПЪК ТЕ СА ПРЕЦЕНИЛИ ЧЕ ТАКА ЩЕ ПРЕДПАЗЯТ ТЯХ И ВАС..ВЪПРЕКИ ЧЕ РЕАЛНО ТЕ СЪЩО СЕ РАЗБОЛЯВАТ И СЪОТВЕТНО МОЖЕ ДА РАЗНАСЯТ БОЛЕСТТА СПОКОЙНО..ТА ВЪПРОСА Е ,,НЕ КАК ДА РАЗПУСНЕМ ВСИЧКО И ВСИЧКИ...ВЪПРОСА Е ..КАК ДА СЕ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ И ВАКСИНИРАНИТЕ И ДА БЪДАТ ТЕСТВАНИ И АКО СА БОЛНИ ДА БЪДАТ КАРАНТИНИРАНИ КАКТО СЕ СЛУЧВА И С НЕВАКСИНИРАНИТЕ....ЗАЩОТО РЕАЛНО ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ БОЛЕДУВАНЕ..СЛЕДОВАТЕЛНО ТЕ СЪВСЕМ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СИ ЗАРАЗЯВАТ ОСТАНАЛИТЕ..ТА ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА..ТОВА СЪС СЕРТИФИКАТА КАТО ЦЯЛО Е МАЛКО ИЗЛИШЕН..ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ТОЙ НИТО ПАЗИ ТЕБ НИТО ОКОЛНИТЕ ОКОЛО ТЕБ КОГАТО СЕ РАЗБОЛЕЕШ..ПРЕДПАЗВАТЕ ОТ ПО ТЕЖКО ПРЕБОЛЕДУВАНЕ..НО НЕ ЧЕ НЯМА ДА БОЛЕДУВАШ И НЯМА ДА ЗАРАЗЯВАШ...ЗАТОВА ПИТАМ ДАЙТЕ НЯКАКВО СМИСЛЕНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА..СЕГА ЯСНО Е ЧЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ НЕ Е РЕШЕНИЕ..НО НЕ Е РЕШЕНИЕ И НИКОЙ ДА НЕ ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА..ТАКА ЧЕ..ДАЙТЕ ИДЕЯ..,,КОЕТО ДА Е РАЗЛИЧНО ОТ НЕ НА ВАКСИНИТЕ ИЛИ ДА НА ВАКСИНИТЕ...ДАЙТЕ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА...КАК ДА СЕ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА СЕ УГОДИ НА ВСИЧКИ..АЙДЕ СЕГА ГОСПОДАТА ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ..КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ОТ НАГЛАСАТА НА ПОВЕЧЕТО ХОРА ДА КАЖЕМ..ДА КАЖАТ..КАКВО РЕШЕНИЕ ЩЕ ДАДЕТЕ..ТАКА ЧЕ ДА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ЗАРАЗАТА ДА СЕ НАМАЛИ..ДА НЕ СЕ ПРЕТОВАРВАТ БОЛНИЦИТЕ..И ВСИЧКИ ХОРА ДА СА ДОВОЛНИ..СЛУШАМ ВИ..ГОСПОДА "УМНИ
  • 79 ФАКТ

    1 6 Отговор
    ....КАКВО РЕШЕНИЕ ЩЕ ДАДЕТЕ..ТАКА ЧЕ ДА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ЗАРАЗАТА ДА СЕ НАМАЛИ..ДА НЕ СЕ ПРЕТОВАРВАТ БОЛНИЦИТЕ..И ВСИЧКИ ХОРА ДА СА ДОВОЛНИ..СЛУШАМ ВИ..ГОСПОДА "УМНИЦИ"..ЧАКАМ ИДЕИ..А НЕ ЛИЧНИ МНЕНИЯ...И ДРУГОТО КОЕТО Е..КОГАТО КАЗВАТЕ НА ХОРАТА ЧЕ "ИСКАМЕ СВОБОДА ЗА ХОРАТА"...НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ АКО ПРЕДПОЛОЖИМ ЧЕ НИ НАКАРАТ ДА НИ ВАКСИНИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО..ТОВА НЕ ВИ ЛИШАВА ОТ СВОБОДА..ЩЕ СИ ПРАВИТЕ ВСИЧКО КОЕТО ЩЕ СИ ПРАВИЛИ ДО СЕГА..С РАЗЛИКАТА ЧЕ ЩЕ СА ВИ БОЦНАЛИ..И ДРУГОТО КОЕТО Е..АКО ВСЕКИ ПОЧНЕ ДА ИСКА СВОБОДНА..НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ УТРЕ АЗ МОЖЕ ДА ПОИСКАМ СВОБОДНО ДА СИ КРАДА..И АКО НЯКОЙ МИ ЗАБРАНИ ЩЕ КАЖА ЧЕ МИ НАРУШАВАТ СВОБОДАТА..,,ТАКА ЧЕ НЕ НАМЕСВАЙТЕ СВОБОДАТА С ТОВА ДАЛИ ЩЕ ВИ СЛОЖАТ ИЛИ НЯМА ДА ВИ СЛОЖАТ ВАКСИНА..НЕ МОЖЕ ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА..САМО ЗАЩОТО МИСЛИ ЧЕ Е СВОБОДЕН ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА...И НАЙ ТЪПОТО НЕЩО ТУК Е..КАК МОЖЕ ДА ВИ ДАВА 900 ЛВ..КОИТО НЕ СТИГАТ И ЗА КУЧЕ.КАМОЛИ ЗА ЧОВЕК..ОБАЧЕ ЗА ЕДНА НИЩО И НИКАКВА ВАКСИНА ДА ВДИГАТЕ ПРОТЕСТИ..А БЕ ХОРА ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ....РАБОТИТЕ ЗА ДА ВИ ПЛАЩАТ КАТО ЧЕ ПЛАЩАТ НА УМРЕЛИ..НО ВАС ВИ ПРИТЕСНЯВА ЧЕ ЩЕ ВИ ВАКСИНИРАТ....БРАВО..

    Коментиран от #80, #84

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ФАКТ

    0 4 Отговор
    ...ДАЙ СЕГА ДА СИ НАПРАВИ ЕДНА ЛЕКА РАВНОСМЕТКА..СЕГА СМЕ В ВРЕМЕ В КОЕТО ПОЧТИ ВСЕКИ МЛАД ЛИ СТАР Е БОЛЕН..ФАКТ..ЗАПЛАТАТА Е ОКОЛО 900-1000 ЛВ..НЯКОИ И ПО МАЛКО ВЗЕМАТ..ТОВА Е ЗА 30 ДЕНА..Я СЕГА ДА СМЕТНЕМ КОЕ Е ПО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ВАКСИНАТА ИЛИ МИЖАВИТЕ ПАРИ ЗА КОИТО РАБОТИМ..ОТИВАШ ДВА ДЕНА НА ЗЪБОЛЕКАР..ПОНЕ 200 ЛВ..МИНИМУМ..ОТИВАШ ДА ОБЯДВАШ НЯКЪДЕ..ПОНЕ 20 ЛВ..ЗАКУСКА 5 ЛВ..ВЕЧЕРЯ 15 ЛВ НЕКА ГИ СЛОЖИМ..СЕГА ГЛЕДАМ ПО АПТЕКИТЕ ВСЕКИ КУПУВА ЛЕКАРСТВА АКО НЕ ВСЕКИ ДЕН ТО ПРЕЗ ДВА ДЕНА..ПОНЕ ПО 40-50 ЛВ..ТАКА ДО ТУК ИМАМЕ..200+СРЕДЕН РАЗХОД САМО ЗА ХРАНА НА ДЕН ОКОЛО 40 ЛВ..СТАНАХА 30 ДЕНА ПО 40 ЛВ..900 ЛВ..НАЛИ ТАКА..ПЛЮС 200 СТАНАХА 1100....40 ЛВ ПРЕЗ ДВА ДЕНА ЗА ЛЕКАРСТВА 7 ПЪТИ В МЕСЕЦА ПО 40 ЛВ ЗА ЛЕКАРСТВА СТАНАХА 210 ЛВ..ВЕЧЕ СМЕ НА 1400...ЧУДЕСНО..А СЕГА ГОРИВО ЗА КОЛАТА..ЗАЩОТО ДО РАБОТА НЕ СЕ ХОДИ С САМОЛЕТ..22 ДЕНА ПО 15 ЛВ ДА ГО СЛОЖИМ..СТАНАХА 1700...САМО ДО ТУК..СЕГА АКО ИМАШ ДЕТЕ..НА МЕСЕЦ ЗА НЕГО ЗА УЧИЛИЩЕ ПОНЕ 200 ЛВ..КОЛКО СТАНА 2000 РАЗБИРА СЕ ТИ НЕ МОЖЕ ДА МУ ДАВАШ ПАРИ САМО ЗА УЧИЛИЩЕ НЕЩО ТРЯБВА И ДА МУ КУПИШ СЛАДКО НЕЩО ПОДАРЪК ЧАТ ПАТ..АЙДЕ 100 ЛВ ЗА МЕСЕЦА..И СТАНАХА 2000..АКО ИМАШ ДВЕ ДЕЦА ЩЕ СА 2400..ДО ТУК ГОВОРИМ САМО ЗА НОРМАЛНИ НУЖДИ..НЯМАТЕ ДА СИ КУПУВАТЕ ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ ПАСТА ЗА ЗЪБИ..ТОК 30 ЛВ..ВОДА 20 ЛВ..ТЕЛЕФОН 40 ЛВ ...ТЕЛЕВИЗИЯ ИНТЕРНЕТ ...А БЕ ОКОЛО 300 ЛВ ЗА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ НА МЕСЕЦ..СТАНАХА..2700....РАЗБИРА СЕ НЯМА ДА СМЯТАМЕ КОЛКО ОЩЕ ДАВАТЕ АКО ОТИДЕ НА БОЛНИЦА ИЛИ НА ПОЧИВКА..ПРИМЕРНО..АЙДЕ СЕГА МИ КАЖЕТЕ КАК ТАКА В
  • 82 ФАКТ

    0 4 Отговор
    ...РАЗБИРА СЕ НЯМА ДА СМЯТАМЕ КОЛКО ОЩЕ ДАВАТЕ АКО ОТИДЕ НА БОЛНИЦА ИЛИ НА ПОЧИВКА..ПРИМЕРНО..АЙДЕ СЕГА МИ КАЖЕТЕ КАК ТАКА ВИЕ ЧОВЕК С ЕДНО ДЕТЕ..ВЗЕМАТЕ ПО 900 ЛВ ЗАПЛАТА..ПРИ НЕОБХОДИМИ САМО ЗА НОРМАЛНИ НУЖДИ 3000 ЛВ..КАК ТОЧНО СМОГВАТЕ..И ТАЗИ ОТКАЧЕНА ПРОСТОТИЯ НЕ ВИ ПРЕЧИ..НО ВИ ПРЕЧИ ЕДНА ВАКСИНА..АЙДЕ СТИГА БЕ ..СЕРИОЗНО..И ПРОТЕСТИРАТЕ ЗА ВАКСИНА..НО ТОВА ЧЕ ВИ ТРЕТИРАТ КАТО УМРЕЛИ..И ВИ ДАВАТ ПАРИ ЗА УМРЕЛИ..НЕ ВИ Е ПРОБЛЕМ..БРАВО БЕ ХОРА..ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ :НАРОД"...ДА НЕ КАЗВАМ ЧЕ ПО ГОРЕ НЕ СЪМ СПОМЕНАЛ НАЙ ВАЖНОТО ЧЕ САМО ХЛЯБ ДА СИ КУПУВАТЕ ВСЕКИ ДЕН Е ОКОЛО 40 ЛВ. НА МЕСЕЦ..АЙДЕ СЕГА МИ КАЖЕТЕ..ВАКСИНАТА ЛИ ВИ ПО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ..ИЛИ ТОВА ЧЕ ВИ ДАВАТЕ ПАРИ КАТО ЗА УМРЕЛИ..ЗАЩОТО ДО КОЛКОТО ЗНАМ ТЕ И ЗА ПАРИТЕ НЕ ВИ ПИТАТ КОЛКО ДА ВИ ДАВАТ...ДАВАТ ВИ КОЛКОТО ПРЕЦЕНЯТ ТЕ..НАЛИ..ДАВАТ НИ НЕНОРМАЛНО МАЛКО,,,ВЪПРЕКИ ЧЕ НАРОДА МАСОВО НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ ТОВА....НО ВИЕ СИ МЪЛЧИТЕ..ОТНОСНО ТОЗИ ВЪПРОС..КОЙТО ПАК Е ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ..ТЕ ТЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТИШ ЗА 1000 ЛВ.А НЕ ПИТАТ..ДА ПОЗНАВАТЕ РАБОТОДАТЕЛ КОЙТО ДА ВИ ПИТА КОЛКО ПАРИ ИСКАТЕ ДА ВИ ДАВАМ ЗА ДА ВИ СТИГНАТ..АМИ НЕ..НЯМА ТАКЪВ..ТОВА КОЕТО НАИСТИНА ВИ ПРАВИ СВОБОДНИ..А ИМЕННО ПАРИТЕ..СА ВИ ОТНЕЛИ ЯКО ..АМА МНОГО ЯКО..НО ВДИГАТЕ ШУМ ЗА ЕДНА ВАКСИНА..,,МДААА ВАКСИНАТА Е МНОГО ВАЖНО НЕЩО..НЕ ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН....АМА ТОВА ЧЕ ВИ ДАВАТ ПАРИ КОЙТО НЕ СТИГАТ И ЗА СЕДМИЦА..ТОВА НЕ ВИ ПРЕЧИ..ТОВА НЕ ВИ ОГРАНИЧАВА ЯВНО...Я СЕГА ПАК ДА ПОПИТАМ..НАРОДЕ..ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ..И ВЪОБЩЕ ВИЕ ЗА ХОРА ЛИ СЕ БРОИТЕ ИЛИ ЗА
  • 83 ФАКТ

    0 6 Отговор
    ...Я СЕГА ПАК ДА ПОПИТАМ..НАРОДЕ..ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ..И ВЪОБЩЕ ВИЕ ЗА ХОРА ЛИ СЕ БРОИТЕ ИЛИ ЗА НЯКАКВИ МЪЧЕНИЦИ....ЗНАЧИ ПРЕДЛАГАТ СМЕШНАТА УМОПОМРАЧИТЕЛНА МИН ЗАПЛАТА ОТ 700 ЛВ..700...И НЕ ВИ ПИТАТ..КАЗВАТ ВИ ГО..ЗАДЪЛЖАВАТ ВИ ДА СЕ СЪГЛАСИТЕ С НЕЯ..И ВИЕ СИ ТРАЕТЕ..НО ТОВА ЧЕ ВИ ИСКАТ СЕРТИФИКАТИ Е СТРАААШЕН ПРОБЛЕМ..,,М ДА...В БЪЛГАРИЯ ЯВНО НАИСТИНА ХОРА НЯМА..И ЯВНО НАИСТИНА СМЕ МНОГО БОЛНО ПЛЕМЕ..АМА ПСИХИЧНО БОЛНО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...800 ЛВ ЗАПЛАТА-НЯМА ПРОБЛЕМ..СЕРТИФИКАТ..ОГРОООМЕН ПРОБЛЕМ..ЗА ПАРИ ПРОТЕСТИ НЕ ВИЖДАМ..АМА ЗА СЕРТИФИКАТ..ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ..БРАВО ХОРА..АМА ВИЕ ХОРА ЛИ СТЕ ВЪОБЩЕ..??
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.