Last news in Fakti

22 Март, 2023 04:34 1 363 8

166 нови случая на коронавирус, починал е един пациент

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

Активните случаи към момента са 2 313

166 нови случая на коронавирус, починал е един пациент - 1
Снимка: БНР

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 166, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 3118 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 3,7 процента.

Починал e 1 пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 232 души с диагноза коронавирус, от които 25 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 26.

Излекувани през последното денонощие са 867 души, а общо от началото на пандемията - 1 258 220.

Активните случаи към момента са 2 313.

През последните 24 часа са поставени 68 дози ваксина срещу коронавирус, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 610 148 дози.

Общо 38 241 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от потвърдените 1 298 774 заразени от началото на пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненец

    17 2 Отговор
    Кой и защо ходи да се тества за тази глупост??? Значи някакво грипче, от което уж починали 10 души последната година, но ние плащаме за поддръжката на портал за осведомяване. ЗАЩО???

    Коментиран от #5

  • 2 Петър

    19 2 Отговор
    Вчера, има 867 човека излекувани от КОВИД-19, убеден съм, че голямата бройка излекувани се дължи не на нещо свързано с медицината, а на благоволението на няколко държавни, канцеларски безработника.
    Уважаеми политици, лекари и журналисти и държавни служители, ето заради такива фрапиращи несъответствия хората в България не ви повярваха и не се ваксинираха срещу КОВИД-19. Ние, всъщност сме благодарни за вашата некомпетентност благодарение на която много неща за КОВИД-19 ни станаха ясни повече от колкото на вас, "компетентните и учените".
  • 3 дебела кратуна

    20 0 Отговор
    В този ред на мисли, на дядо путя тря му дадат нобелова награда за медицина. Как почна войната и кобита изчезна. За съжаление, това е съвпадение, което говори колко брутална лъжа е всичко. Почнахме с цикличността на кризите от 2018 - греда. Вземи тая пандемия - предвиждаха се апокалиптични финансови сътресения, то пък обратен ефект, хората си останаха в къщи, спестиха пари и някъде между вълните на кобита почнаха да харчат... Пак греда. И най-накрая, хората с къдравите бакенбарди, на чиито банки задлъжнява света към днешна дата, решиха да заложат на сигурно - ВОЙНА....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Копипасте

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Варненец":

    Както неведнъж вече писах за да преспиш в болница за каквото и да е ти правят КОВИД тест защото им е наредено свише и не е отменено - и щат не щат хората тестват! А бройките и процентите драстично паднаха защото свършиха ония от най-първия внос тестове, даващи КОВИД+ на коза, папая ......! За тия 80-90% фалшиви тестове говореше още през есента на 2020 година един професор Чолаков, но нямаше кой да го чуе; тогава бяхме на върха на КОВИД истерията и на почит в СМИ и пред мисирките бяха НОЩници, математици, академици и прочее смет!

    Коментиран от #6

  • 6 Петър

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Копипасте":

    Виж как някой държавен безработник се е стегнал и само за един ден е "излекувал" почти 900 човека? Евала на този лечител.

    Коментиран от #7

  • 7 Копипасте

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Петър":

    Така е всеки втори работен ден след почивни дни! Само дето КОВИД статиите вече са с най-прозаични заглавия, а не както преди с думичките рекорд, антирекорд, тъжна новина ......! И твърдо и упорито продължават да обявяват починалите "С" КОВИД без да обърнат и грам внимание на другите не по-малко важните с рак, инсулт, инфаркт!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.