Отидете към основна версия

3 430 8

ЕКО се прицели в 100 бензиностанции

  • еко-
  • бензиностанции-
  • горива

Бъдещето е пълно с предизвикателства, рискове и промени

Снимка: Венци Михайлов/Факти.бг

„Бъдещето е пълно с предизвикателства, рискове и промени. Hellenic Petroleum е изключителнo силна и фокусирана корпорация и може да сте убедени, че няма да пропуснем нито една предложена възможност“. Това заяви пред Факти.бг главният изпълнителен директор на Hellenic Petroleum Group Григорис Стергюлис. Той оцени изключително високо работата на българския екип и изрази своите адмирации към постигнатите резултати. „Единственият път както пред Hellenic Petroleum, така и пред ЕКО България, е безкомпромисното качество на продукти и услуги и реализацията на добри практики в една от най-динамичните икономически сфери“, допълни още Стергюлис.

„Нашата цел е да станем още по-добри на българския пазар благодарение на надеждно предоставяне на висококачествени продукти и услуги, както и на безопасни условия на труд, отговорност и уважение към околната среда“, каза още изпълнителният директор Алексиос Атанасопулос.

„Не ни е страх от бъдещето, даже напротив, вече имаме ясна стратегия за оптимизиране на бизнеса и правилно подреждане на приоритетите на компанията“, потвърди и Роберто Караханас - мениджър „Международни и вътрешни пазари“ в Hellenic Petroleum Group.

Той посочи, че важното е, че ЕКО е номер 1 в сърцата ни.

Изцяло реновираните обекти на компанията у нас вече са 5, а с 86-те станции на територията на цяла България и приходите от над 400 млн. евро, българският пазар се нарежда на челна позиция сред дъщерните компании на Hellenic Petroleum на Балканите.

Целта на компанията е да има 100 бензиностанции в България.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини