Last news in Fakti

13 Юли, 2017 16:31 3 420 8

ЕКО се прицели в 100 бензиностанции

  • еко-
  • бензиностанции-
  • горива

Бъдещето е пълно с предизвикателства, рискове и промени

ЕКО се прицели в 100 бензиностанции - 1
Снимка: Венци Михайлов/Факти.бг

„Бъдещето е пълно с предизвикателства, рискове и промени. Hellenic Petroleum е изключителнo силна и фокусирана корпорация и може да сте убедени, че няма да пропуснем нито една предложена възможност“. Това заяви пред Факти.бг главният изпълнителен директор на Hellenic Petroleum Group Григорис Стергюлис. Той оцени изключително високо работата на българския екип и изрази своите адмирации към постигнатите резултати. „Единственият път както пред Hellenic Petroleum, така и пред ЕКО България, е безкомпромисното качество на продукти и услуги и реализацията на добри практики в една от най-динамичните икономически сфери“, допълни още Стергюлис.

„Нашата цел е да станем още по-добри на българския пазар благодарение на надеждно предоставяне на висококачествени продукти и услуги, както и на безопасни условия на труд, отговорност и уважение към околната среда“, каза още изпълнителният директор Алексиос Атанасопулос.

„Не ни е страх от бъдещето, даже напротив, вече имаме ясна стратегия за оптимизиране на бизнеса и правилно подреждане на приоритетите на компанията“, потвърди и Роберто Караханас - мениджър „Международни и вътрешни пазари“ в Hellenic Petroleum Group.

Той посочи, че важното е, че ЕКО е номер 1 в сърцата ни.

Изцяло реновираните обекти на компанията у нас вече са 5, а с 86-те станции на територията на цяла България и приходите от над 400 млн. евро, българският пазар се нарежда на челна позиция сред дъщерните компании на Hellenic Petroleum на Балканите.

Целта на компанията е да има 100 бензиностанции в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 James

    15 5 Отговор
    Най-гадните бензиностанции, може би след Петрол. Смотани служители и задължително най-високите цени!
  • 2 гоол

    21 2 Отговор
    Гърци и Италианци да ти са работодатели - лошо.. много лошо, за бизнес да не говорим
  • 3 Гостт

    14 2 Отговор
    Работех там докато учех.Може ли 2017 година да ти предлагат 440 лева заплата в София !? в ОМ* и л**оил дават по 750.Като даваш нощен труд..не ти давати нито кисело мляко нито кафе (както е по закон).Даже сложиха брояч...за да не можем с нашето си кафе да изпозваме тяхната машина..Изкарах точно един месец.
  • 4 Стефан

    11 1 Отговор
    Не знам колко са платили на сайта за горната "статия", но лично аз от ЕКО, каквато имам на 150 метра от мен, пазарувам само крушки, антифриз и чистачки. Продаваха битова газ - заредиха ми в бутилката газ, която правеше дъната на тенджерите черни. После я спряха. След това имах кола на газ - заредиха ми 28 литра от някакъв боклук, за който твърдяха, че е газ, в 25-литрова бутилка. И накрая една вечер се заприказвахме с човек, който е работил там. Каза, че плащат на човек от метрологичния контрол и когато се очаква проверка, алхимичните смеси, които продават вместо горива, се източват, машините се калибрират наново, и се зареждат истински горива. оттогава не съм стъпил там. И комшиите не стъпват, макар че ни е най-близо. Сигурно има защо.

    Сега карам дизел и поне тук, в Димитровград, най-добрата нафта е на Ромпетрол в Хасково и Стара Загора, всичко друго продава боклук...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    7 3 Отговор
    Това ми е любимата бензиностанция, първият и последен път когато заредих в ЕКО Добрич, колата почна да прави мокра диря, при среден разход 5.5 вдигна на 18, след 150км зареждах пак....
  • 7 незнайко

    1 0 Отговор
    Поредната фирма, наредила се на опашката в картелния бизнес !
  • 8 майна

    0 0 Отговор
    тарикати,е .ът дявола във въздуха