Отидете към основна версия

8 290

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
Снимка: Shutterstock

Компании от ваканционния сектор започнаха да търсят служители за предстоящия летен сезон но българското Черноморие. Сред тях са както хотелски комплекси, така и компании, които предоставят атракционни услуги. Продължава набирането на персонал в големи вериги, които предлагат техника. Желаещите да работят в автомобилният сектор също имат възможност да го направят. Търсят се експерти в строителния бизнес.

СИТИ - ЕВРО ГРУП ЕООД

Компанията има дългогодишен професионален опит в планирането и цялостното изграждане на монолитни жилищни, промишлени и офис сгради, както и в допълнителни дейности - машинно полагане на подови покрития, изпълнение на различни видове строително-монтажни работи от крайните фази на строителния процес и др. Постигнатото ни даде възможност в последните години да реализираме и проекти за строителство на нискоенергийни монолитни сгради. Добрата строителна практика се постига благодарение на отлично подготвен екип, иновативни технологии, сътрудничество с партньори със сходни високи критерии за качество. Цените на нашите услуги са привлекателни. Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България и е вписанo в Централния професионален регистър на строителя в Първа група строежи от ІІI-та до V-та категория.

Вижте свободните позиции на СИТИ - ЕВРО ГРУП ЕООД

АКВА ПАРК АД

Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на к.к. Слънчев бряг. Екшън е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук няма как да скучаете. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка. Екшън е най-зеленият аквапарк в България. Обвит в зеленината на тропически палми, кипариси и средиземноморски храсти паркът е единственият разполагащ със собствен Мини Зоопарк. Понастоящем паркът предлага над 30 водни атракции и забавления, някои от които са без аналог в страната. Любими на всички наши гости са анимационната програма, 330 метра дългата "Ленива Река", гейзерите и фонтаните, прекрасните зони за плаж, разходка и релаксация.

Вижте свободните позиции на АКВА ПАРК АД

Office 1 Superstore

Международна търговска марка е специализирана в продажбата на канцеларски материали и офис оборудване. Марката вече е позната в 22 страни по света. Днес във веригата магазини работят над 700 обучени и успяващи в работата си млади хора - 75% от персонала е на възраст под 30 години. Задълженията на висококвалифицираните ни служители са свързани с идентифициране изискванията на съвременния офис потребител и предлагане на индивидуално съобразени решения.

Вижте свободните позиции на Office 1 Superstor

ТАД ГРУП ЕООД

Основната задача на компанията е да открие, анализира, експлоатира и намери решение на налични уязвимости в информационните системи на своите клиенти, както и да установим към какви хакерски измами са податливи вашите служители. Успехът ни в откриването и справянето с всякакви актуални хакерски атаки е резултат от изключително задълбочените ни познания и сериозен професионален интерес към настоящата киберситуация в глобален аспект. Нашият висококвалифициран и опитен екип провежда настъпателни операции в различни мрежи и системи, като предоставя ключови данни за сигурността на средата. Най-добрата защита в днешния киберсвят не е добрата атака, а страхотната такава!

Вижте свободните позиции на ТАД ГРУП ЕООД

Бендер - 21 ЕООД

Бендер-21 ЕООД е компания специализирана в международния транспорт. Фирмата разполага с 20 броя влекачи Scania (Euro 6) и Volvo (Euro 5 и 6). Извършват се превози по дестинация България - Европа - България

Вижте свободните позиции на Бендер - 21 ЕООД

СТАМ СОЛЮШЪНС

Софтуерна компания, която доставя, внедрява и поддържа специализиран софтуер за управление на склад и логистика. Основана през 2004 като СторактЛог, в момента фирмата е част от групата компании STAMH.

Вижте свободните позиции на СТАМ СОЛЮШЪНС

Текс Тийм ЕАД

Текс Тийм ЕАД е компания - лидер в сферата на вноса и търговията с облекла втора ръка на територията на цяла България и други балкански страни. Предлагаме на вашето внимание дрехи втора употреба на едро в две категории - миксове и артикули. С цел да осигурим разнообразие от артикули за нашите клиенти, както и за да поддържаме високо качество на продукцията, работим само с най-добрите доставчици, чиято стока съдържа дрехи, обувки и чанти на световноизвестни марки, внесени от пазари като Дания, Швейцария, Канада, САЩ, Холандия и Германия. За това продукцията предназначена за износ в нашите складове за дрехи втора употреба е винаги актуална, качествено сортирана и надлежно складирана.

Вижте свободните позиции на Текс Тийм ЕАД

Технополис България ЕАД

Верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Първият Технополис отваря врати през 2001 г., а днес вече компанията управлява 33 хипермаркета в 25 големи града на България. В Технополис всички ние много държим на съвместната работа за постигане на екипните цели, не се толерира вътрешната конкуренция между членовете на екипа. Лоялността включва чувството за принадлежност и фирмена идентичност, също съпричастност и активна позиция към работата в компанията. Държим на високите стандарти при обслужване на клиентите, създаваме условия за непрекъснато усъвършенстване на нужните за съответната позиция знания и умения. Обучението на всеки нов служител започва от първия му работен ден в компанията и продължава през цялото време. Предлагаме мотивиращо възнаграждение, обвързано с Вашите резултати и желанието Ви да учите и да се развивате в нашата компания; реални възможности за развитие - всички вакантни ръководни позиции в компанията се анонсират единствено с вътрешни обяви и по тях се допускат до кандидатстване само настоящите ни служители; работа в престижна фирма с изградени стандарти на взаимоотношения, както с клиентите, така и със служителите; допълнителни социални придобивки.

Вижте свободните позиции на Технополис България ЕАД

ПОЛИАЛ ООД

Компанията е специализирана в производството и монтажа на PVC и алуминиева дограма, фасади и покривни конструкции, стъклени витрини и зимни градини. В нашите услуги влиза също и ремонт на дограма и душ кабини. Профилите, с които проектираме и изработваме нашите продукти се произвеждат в Германия от завода ”INOUTIC” – лидер в иновационните постижения в областта на прозоречните системи. За системите от алуминий сме избрали за партньор “ALUMIL”– Гърция.

Вижте свободните позиции на ПОЛИАЛ ООД

SILVER STAR

Фирмена група Силвър Стар (Silver Star) е новият официален представител, вносител и дилър на немския концерн Даймлер АД (Daimler AG) за България. В нашето портфолио ще откриете „звездата“ на Даймлер – Mercedes-Benz, както и брандовете – SETRA, FUSO и SMART. Дейността на компанията обхваща: продажби на нови леки, лекотоварни и товарни автомобили; продажби на резервни части; продажби на употребявани автомобили; следпродажбено обслужване, вкл. бояджийно-тенекеджийни дейности; лизинг и застраховане на автомобили. Разполага с дилърски центрове в София, Пловдив и Варна.

Вижте свободните позиции на SILVER STAR

City Build Properties

Фирма за недвижими имоти, която предлага пълен спектър от услуги при покупко-продажба, отдаване и наемане на апартаменти, къщи, парцели, сгради, търговски и офис площи. Фирмата разширява дейността си и в сферата на жилищното строителство. Работим в съответствие с най-високите стандарти в строителството, отговарящи на всички съвременни европейски норми. Също така предлагаме извършване на довършителни работи, съобразявайки се с идеите и изискванията на клиентите ни. Довършителните работи се изпълняват с материали по избор от клиента.

Вижте свободните позиции на City Build Properties

ПРЕСТИЖ ХОЛИДЕЙС АД

Инвестиционна компания с насоченост към недвижимите имоти и хотелиерството в Бургас. Апартхотел ПРЕСТИЖ СИТИ II е луксозен ваканционен комплекс създаващ усещане за хармония с релаксираща ваканция и природата. За туристите и собственици са предвидени много възможности за релакс, спорт и забавление: Ресторант с просторна външна тераса, Spa и Wellness център, супермаркет, магазини, детска площадка, лоби бар, фризьорски и козметичен салон, конферентна зала и нощен бар. На Ваше разположение, сред разкошната зеленина във вътрешното пространство на комплекса се намират басейн-възрасти и детски, пуул бар и джакузи.

Вижте свободните позиции на ПРЕСТИЖ ХОЛИДЕЙС АД


Свързани новини