Last news in Fakti

25 Март, 2018 11:56 8 272

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • обяви-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Компании от ваканционния сектор започнаха да търсят служители за предстоящия летен сезон но българското Черноморие. Сред тях са както хотелски комплекси, така и компании, които предоставят атракционни услуги. Продължава набирането на персонал в големи вериги, които предлагат техника. Желаещите да работят в автомобилният сектор също имат възможност да го направят. Търсят се експерти в строителния бизнес.

СИТИ - ЕВРО ГРУП ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията има дългогодишен професионален опит в планирането и цялостното изграждане на монолитни жилищни, промишлени и офис сгради, както и в допълнителни дейности - машинно полагане на подови покрития, изпълнение на различни видове строително-монтажни работи от крайните фази на строителния процес и др. Постигнатото ни даде възможност в последните години да реализираме и проекти за строителство на нискоенергийни монолитни сгради. Добрата строителна практика се постига благодарение на отлично подготвен екип, иновативни технологии, сътрудничество с партньори със сходни високи критерии за качество. Цените на нашите услуги са привлекателни. Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България и е вписанo в Централния професионален регистър на строителя в Първа група строежи от ІІI-та до V-та категория.

Вижте свободните позиции на СИТИ - ЕВРО ГРУП ЕООД

АКВА ПАРК АД

ТОП работодатели на седмицата

Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на к.к. Слънчев бряг. Екшън е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук няма как да скучаете. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка. Екшън е най-зеленият аквапарк в България. Обвит в зеленината на тропически палми, кипариси и средиземноморски храсти паркът е единственият разполагащ със собствен Мини Зоопарк. Понастоящем паркът предлага над 30 водни атракции и забавления, някои от които са без аналог в страната. Любими на всички наши гости са анимационната програма, 330 метра дългата "Ленива Река", гейзерите и фонтаните, прекрасните зони за плаж, разходка и релаксация.

Вижте свободните позиции на АКВА ПАРК АД

Office 1 Superstore

ТОП работодатели на седмицата

Международна търговска марка е специализирана в продажбата на канцеларски материали и офис оборудване. Марката вече е позната в 22 страни по света. Днес във веригата магазини работят над 700 обучени и успяващи в работата си млади хора - 75% от персонала е на възраст под 30 години. Задълженията на висококвалифицираните ни служители са свързани с идентифициране изискванията на съвременния офис потребител и предлагане на индивидуално съобразени решения.

Вижте свободните позиции на Office 1 Superstor

ТАД ГРУП ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Основната задача на компанията е да открие, анализира, експлоатира и намери решение на налични уязвимости в информационните системи на своите клиенти, както и да установим към какви хакерски измами са податливи вашите служители. Успехът ни в откриването и справянето с всякакви актуални хакерски атаки е резултат от изключително задълбочените ни познания и сериозен професионален интерес към настоящата киберситуация в глобален аспект. Нашият висококвалифициран и опитен екип провежда настъпателни операции в различни мрежи и системи, като предоставя ключови данни за сигурността на средата. Най-добрата защита в днешния киберсвят не е добрата атака, а страхотната такава!

Вижте свободните позиции на ТАД ГРУП ЕООД

Бендер - 21 ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Бендер-21 ЕООД е компания специализирана в международния транспорт. Фирмата разполага с 20 броя влекачи Scania (Euro 6) и Volvo (Euro 5 и 6). Извършват се превози по дестинация България - Европа - България

Вижте свободните позиции на Бендер - 21 ЕООД

СТАМ СОЛЮШЪНС

ТОП работодатели на седмицата

Софтуерна компания, която доставя, внедрява и поддържа специализиран софтуер за управление на склад и логистика. Основана през 2004 като СторактЛог, в момента фирмата е част от групата компании STAMH.

Вижте свободните позиции на СТАМ СОЛЮШЪНС

Текс Тийм ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Текс Тийм ЕАД е компания - лидер в сферата на вноса и търговията с облекла втора ръка на територията на цяла България и други балкански страни. Предлагаме на вашето внимание дрехи втора употреба на едро в две категории - миксове и артикули. С цел да осигурим разнообразие от артикули за нашите клиенти, както и за да поддържаме високо качество на продукцията, работим само с най-добрите доставчици, чиято стока съдържа дрехи, обувки и чанти на световноизвестни марки, внесени от пазари като Дания, Швейцария, Канада, САЩ, Холандия и Германия. За това продукцията предназначена за износ в нашите складове за дрехи втора употреба е винаги актуална, качествено сортирана и надлежно складирана.

Вижте свободните позиции на Текс Тийм ЕАД

Технополис България ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Първият Технополис отваря врати през 2001 г., а днес вече компанията управлява 33 хипермаркета в 25 големи града на България. В Технополис всички ние много държим на съвместната работа за постигане на екипните цели, не се толерира вътрешната конкуренция между членовете на екипа. Лоялността включва чувството за принадлежност и фирмена идентичност, също съпричастност и активна позиция към работата в компанията. Държим на високите стандарти при обслужване на клиентите, създаваме условия за непрекъснато усъвършенстване на нужните за съответната позиция знания и умения. Обучението на всеки нов служител започва от първия му работен ден в компанията и продължава през цялото време. Предлагаме мотивиращо възнаграждение, обвързано с Вашите резултати и желанието Ви да учите и да се развивате в нашата компания; реални възможности за развитие - всички вакантни ръководни позиции в компанията се анонсират единствено с вътрешни обяви и по тях се допускат до кандидатстване само настоящите ни служители; работа в престижна фирма с изградени стандарти на взаимоотношения, както с клиентите, така и със служителите; допълнителни социални придобивки.

Вижте свободните позиции на Технополис България ЕАД

ПОЛИАЛ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е специализирана в производството и монтажа на PVC и алуминиева дограма, фасади и покривни конструкции, стъклени витрини и зимни градини. В нашите услуги влиза също и ремонт на дограма и душ кабини. Профилите, с които проектираме и изработваме нашите продукти се произвеждат в Германия от завода ”INOUTIC” – лидер в иновационните постижения в областта на прозоречните системи. За системите от алуминий сме избрали за партньор “ALUMIL”– Гърция.

Вижте свободните позиции на ПОЛИАЛ ООД

SILVER STAR

ТОП работодатели на седмицата

Фирмена група Силвър Стар (Silver Star) е новият официален представител, вносител и дилър на немския концерн Даймлер АД (Daimler AG) за България. В нашето портфолио ще откриете „звездата“ на Даймлер – Mercedes-Benz, както и брандовете – SETRA, FUSO и SMART. Дейността на компанията обхваща: продажби на нови леки, лекотоварни и товарни автомобили; продажби на резервни части; продажби на употребявани автомобили; следпродажбено обслужване, вкл. бояджийно-тенекеджийни дейности; лизинг и застраховане на автомобили. Разполага с дилърски центрове в София, Пловдив и Варна.

Вижте свободните позиции на SILVER STAR

City Build Properties

ТОП работодатели на седмицата

Фирма за недвижими имоти, която предлага пълен спектър от услуги при покупко-продажба, отдаване и наемане на апартаменти, къщи, парцели, сгради, търговски и офис площи. Фирмата разширява дейността си и в сферата на жилищното строителство. Работим в съответствие с най-високите стандарти в строителството, отговарящи на всички съвременни европейски норми. Също така предлагаме извършване на довършителни работи, съобразявайки се с идеите и изискванията на клиентите ни. Довършителните работи се изпълняват с материали по избор от клиента.

Вижте свободните позиции на City Build Properties

ПРЕСТИЖ ХОЛИДЕЙС АД

ТОП работодатели на седмицата

Инвестиционна компания с насоченост към недвижимите имоти и хотелиерството в Бургас. Апартхотел ПРЕСТИЖ СИТИ II е луксозен ваканционен комплекс създаващ усещане за хармония с релаксираща ваканция и природата. За туристите и собственици са предвидени много възможности за релакс, спорт и забавление: Ресторант с просторна външна тераса, Spa и Wellness център, супермаркет, магазини, детска площадка, лоби бар, фризьорски и козметичен салон, конферентна зала и нощен бар. На Ваше разположение, сред разкошната зеленина във вътрешното пространство на комплекса се намират басейн-възрасти и детски, пуул бар и джакузи.

Вижте свободните позиции на ПРЕСТИЖ ХОЛИДЕЙС АД



Свързани новини