Отидете към основна версия

1 765 26

Крум Дончев: БСП ще отключи потенциала си

  • крум дончев-
  • бсп-
  • отключи-
  • потенциала си

За нас от БСП имаше само един изход и той бе опит за диалог, в който да се намерят общите теми и приоритети, смята депутатът от 46 НС

Снимка: БСТВ

Новите партии не успяха да спазят нито едно от обещанията си, а имаха шанс– да седнат на масата, да се договорят по политики и да създадат правителство. Не го направиха и съвсем нормално е българските избиратели да бъдат разочаровани. Българската политика е в състояние на кома. Това коментира народният представител в 46-ото Народно събрание от "БСП за България" Крум Дончев в ефира на БСТВ.

"За нас от БСП имаше само един изход и той бе опит за диалог, в който да се намерят общите теми и приоритети. Народното събрание да не се превръща в един грозен театър, а да бъде реализация на идеи, политики и най-важното - законопроекти", посочи той.
Дончев бе категоричен, че БСП би подкрепила всяко едно предложение, което е свързано с увеличението на доходите на българските граждани. Социалистът увери, че левицата ще продължи да се бори за нейното предложение за преизчисляване на пенсиите, защото то е логично и справедливо.
"Много голяма част от законопроектите и битките, които всъщност ние водихме и в парламентарна зала, и извън нея, се преповтарят като теми от нашите опоненти, дори и сега, като ще спомена “Автомагистрали”, ББР, концесиите, желанието ни за реформа в съдебната и изпълнителната власт, както и много други. Това доказва, че БСП е била категорично права за твърденията си", коментира Дончев.
"Това, което мен истински ме накара да се чувствам добре и мотивиран в политиката, е положителния принос, който аз и моите колеги от БСП можем да дадем за обществото. Единствено само структурирана партия може да се справи с този порочен модел на управление и задкулисие. Вярвам в интелектуалния и експертен потенциал на структурите ни и най-вече в тяхната мъдрост и силно желание за промяна. Категорично ще разчитаме на обединените ни структури и тяхното силно активизиране по места. БСП трябва да отключи своя потенциал на сплотеност и единство, на екипност и отборен дух", каза още Крум Дончев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове