Last news in Fakti

21 Септември, 2021 17:09 1 757 26

Крум Дончев: БСП ще отключи потенциала си

  • крум дончев-
  • бсп-
  • отключи-
  • потенциала си

За нас от БСП имаше само един изход и той бе опит за диалог, в който да се намерят общите теми и приоритети, смята депутатът от 46 НС

Крум Дончев: БСП ще отключи потенциала си  - 1
Снимка: БСТВ

Новите партии не успяха да спазят нито едно от обещанията си, а имаха шанс– да седнат на масата, да се договорят по политики и да създадат правителство. Не го направиха и съвсем нормално е българските избиратели да бъдат разочаровани. Българската политика е в състояние на кома. Това коментира народният представител в 46-ото Народно събрание от "БСП за България" Крум Дончев в ефира на БСТВ.

"За нас от БСП имаше само един изход и той бе опит за диалог, в който да се намерят общите теми и приоритети. Народното събрание да не се превръща в един грозен театър, а да бъде реализация на идеи, политики и най-важното - законопроекти", посочи той.
Дончев бе категоричен, че БСП би подкрепила всяко едно предложение, което е свързано с увеличението на доходите на българските граждани. Социалистът увери, че левицата ще продължи да се бори за нейното предложение за преизчисляване на пенсиите, защото то е логично и справедливо.
"Много голяма част от законопроектите и битките, които всъщност ние водихме и в парламентарна зала, и извън нея, се преповтарят като теми от нашите опоненти, дори и сега, като ще спомена “Автомагистрали”, ББР, концесиите, желанието ни за реформа в съдебната и изпълнителната власт, както и много други. Това доказва, че БСП е била категорично права за твърденията си", коментира Дончев.
"Това, което мен истински ме накара да се чувствам добре и мотивиран в политиката, е положителния принос, който аз и моите колеги от БСП можем да дадем за обществото. Единствено само структурирана партия може да се справи с този порочен модел на управление и задкулисие. Вярвам в интелектуалния и експертен потенциал на структурите ни и най-вече в тяхната мъдрост и силно желание за промяна. Категорично ще разчитаме на обединените ни структури и тяхното силно активизиране по места. БСП трябва да отключи своя потенциал на сплотеност и единство, на екипност и отборен дух", каза още Крум Дончев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    15 27 Отговор
    БСП ,ДПС и ГЕРБ отиват в опозиция и после в историята.

    Коментиран от #24

  • 2 Жоро

    12 13 Отговор
    Хахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххаахахахах
  • 3 ....

    14 21 Отговор
    червени чугунени кратуни! Взимайте си сърповете и чуковете и да ви няма!
  • 4 смях

    12 15 Отговор
    Как? Този път ваште милионери с хотели ще връщат пари? Или ще викаме дайте да дадем? То май най-точното мнение е на Жоро, номер 2.
  • 5 8777

    10 19 Отговор
    Тези пак онанират в пространството !
  • 6 Saved data

    13 15 Отговор
    Няма как, Румен Овчаров глътна ключа отдавна и затова оттогава ходи като бастун.
  • 7 Че от

    13 14 Отговор
    къде ще излезе тоя потенциал ?!
  • 8 Комунист

    11 12 Отговор
    Ха ,стига ве!Верно ли!?Че ,къде го държахте заключен, този потенциал?Най добре е да си го държите заключен при вас.Че сме си патили неведнъж от вашите Сполуки,Визии и още куп простотии,които правите.Накратко,когато ви няма в управлението, народа живее по добре.
  • 9 Б СП са изчерпали потенциала! Докато

    10 10 Отговор
    Зад Завесата надничан старите ченгета, а татковци и дядовци от червената олигархия дават Съвети, потенциала ЩЕЕ като Щагренова кожа!!!
  • 10 единствения изход за бисипи

    9 13 Отговор
    в екарисажа
  • 11 Онуфри

    12 10 Отговор
    В тая партия няма ли поне един нормален.Само клоуни ръсещи бисери.Колко ,трябва да си заблуден ,че да гласуваш за тях!!!!!!!!!
  • 12 БСП е мъртва партия

    8 12 Отговор
    Другите също. Никой нищо не може да сътвори. Влкючително и Радев. Всичко ще си остане същото. Просто мафията ще промени бушоните си. Мафията командва парада и парите.
  • 13 надявай се

    5 11 Отговор
    Да ще отключите потенциала си и заедно с крадците от ГЕПИ, полека лека ще изчезнете. Много крадохте и лъгахте.

    Коментиран от #19

  • 14 Деян Икебаната

    2 3 Отговор
    Истински тигър.
  • 15 Кинжал

    4 12 Отговор
    БСП на фона на всички останали инфантилни партии с претенции засега изглеждат най-разумни. Нинова наистина успя да я поизчисти и да наложи нови по-млади и образовани личности. Надеждата ни е да се сработят с новия проект за промяна на Петков и Василев и да доведат битката с мафията докрай.

    Коментиран от #17, #18

  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 0 Отговор
    няма ЧЕСТЕН ПОЛИТИК ОЛИГАРХ БАНКЕР ЗЪРНАР МАФИОТ МУТРА
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Надежда

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Кинжал":

    на м$рша говежда.

    В БСП м$ршите като теб са гнусната опозиция на служба на хамериканците и на техния нов еничар - триморският прецедент.

    Като искаш да се водиш по чкъла на измамниците юпита, чий го дириш в БСП?

    Коментиран от #23

  • 19 Новите

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "надявай се":

    крадци идват с "Промяната продължава". Не бой се! Няма да останеш недоокраден.
  • 20 БЕНЧО С БЕНТЛИТО ОТ БСП

    3 4 Отговор
    Големият потенциал са тия с парите....като мен
  • 21 Заглавието

    2 3 Отговор
    Заглавието е вярно.

    Освен ако българските граждани съвсем не са оглупели и не гласуват срещу собствените си интереси.

    Друга партия, която освен БСП заслужава уважение и представителство в Народното събрание е партия ВЪЗРАЖДАНЕ.

    Двамата нови измамници поставени от Херо Мустафа и нейният прецедент (ако гласувате за БСП, това не означава, че трябва да гласувате за нейния предател - българкият нов прецедент), са като котаракът и лисунгера от приказката за Пинокио, които освен че го използват да ги нахрани и напои в кръчмата, го накарват да си зарови дадените му от съдържателя на цирка жълтици под едно дърво, за да се умножат като плодове по клоните на дървото.

    Обаче, не са малко дървените човечета в България и по света...
  • 22 Кирил Добрев

    4 3 Отговор
    Круме, вземи се прегледай при психиатър
  • 23 Кинжал

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Надежда":

    Не смятам да давам обяснения на герберски сополи като теб, но ще поясня че нямам нищо общо с БСП. Това не пречи да ми правят добро впечатление и на моменти да им симпатизирам, така както симпатизирам и на други, които са последователни и принципни. А президентът Радев е подкрепян както от мен така и от болшинството от хората.
  • 24 УЖАС

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Лявите и десните комунисти са ужасени!

    Свърши 30-годиштата играта на леви и десни!
    Свърши комунистическата имитация на демокрация!
    В България на дъното на ЕС!

    Партия ПП-"Промяната продължава"
    е партия на почтените!
    Тарторите на левите и десните клонинги на БКП
    са в потрес!

    "На вас и на мен ни се казва,
    че трябва да избираме между лявото и дясното.
    Но аз предполагам,
    че няма такова нещо като ляво или дясно.
    В политиката има само горе и долу.
    Нагоре-
    към отколешната мечта за индивидуално свобода,
    съчетана с ред и законност.
    Или надолу-
    към незначителността на отделния човек
    при тоталитаризма"

    Роналд Рейгън
  • 25 САТЪРА НА ХАНА

    3 1 Отговор
    КИРИЛ ПЕТКОВ Е ХАРВАРДСКИ ИЗМАМНИК, ПЛАГИАТ КАТО ПЕЦО БАРБАДОСА ОТ ИТН .....
    .... НЕКА ПОЧТЕНИЯ КИРО ДА ОБЯСНИ ЗАЩО СЕ ОПИТА ДА ПАТЕНТОВА БЪЛГАРСКИЯ ЛАКТОБАЦИЛУС БУЛГАРИКУМ ОТ РОДОПИТЕ , КОИТО Е СЪЗДАДЕН ОТ БОГ .... И ЗАЩО ИМА ПРОБЛЕМИ С ПАТЕНТНИТЕ В АМЕРИКА .... КРАДЕЦ МРЪСЕН .... БАЩА МУ РАЗБИРА ОТ БАКТЕРИИ А А ИНИЕ РАЗБИРАМЕ ...
  • 26 оня с коня

    5 1 Отговор
    И да обясни Крум Д.:КОЙ И ЗАЩО в БСП досега е държал Потенциала на партията ПОД КЛЮЧ?А ще бъде ли ПОСОЧЕН И ИЗВАДЕН НА СВЕТЛО този "Някой" който е държал Потенциала на партията в такова подтиснато състояние ,в резултат на което БСП се СРИНА в Пропастта на политическия Живот и ДОВЕРИЕТО Електората в Ръководството бе НЕПОПРАВИМО Увредено ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове