Отидете към основна версия

1 564 24

ВМРО: Започва лов на вещици, накрая ще ни забранят и да мислим!

  • вмро-
  • лгбт-
  • съд-
  • лов на вещици

Политически коректни съдии са „решили“, че ние и нашите младежи сме опасни за ЛГБТИ общността в България

Снимка: Архив

Започва лов на вещици, накрая ще ни забранят и да мислим!

Ето така действат угодните на НПО-ЛГБТИ пропагандата съдилища вече и в България. Дългата ръка на ултралибералите в цяла Европа вече доказано е достигнала и нашите магистрати. Те дори осъждат и държавен орган като Комисия за защита от дискриминацията, която се е произнесла, че няма данни за насилие или застрашаване на нечии права от страна на ВМРО по казуса, но и това няма значение за ВАС.

Става дума за филм, излъчен по време на програмата на София Прайд Филм Фест, с името „Змия“. Тогава в публикация в страницата ни във Фейсбук ние се противопоставихме на поредната провокация от страна на ЛГБТИ+ общността в България. Не е тайна позицията на ВМРО, че тези прояви са насочени срещу традиционното християнско семейство, морала и добрите нрави. и това, което ние тогава изразихме в писмена позиция, по никакъв начин не се отклонява от нашата основополагаща позиция, изразявана години наред по темата.

Според публикации в присърдечни на ЛГБТИ+ медии „след призива на партията за спиране на филма, нейни привърженици се събраха пред мястото на прожекцията, а според ЛГБТ организацията „Действие“, която организира фестивала, представители на общността са били преследвани и нападани по улиците“. Абсурдна и невярна информация!

Вече се преследват мнения, различни от тези на ЛГБТИ+. Който не е съгласен с тях, има правото да мълчи! Нищо повече!

03 октомври 2024, 17:04Заради протест срещу провокативен филм на София Прайд: ВМРО е осъдена за тормоз над ЛГБТИ общността

Предисторията:

Веднага след публикацията на ВМРО, от „Действие” подадоха жалба в Комисията за защита от дискриминация (КЗД), но миналата година комисията реши, че не е била осъществена дискриминация, тъй като публикацията на партията не накърнява достойнството и не създава враждебна и застрашителна среда спрямо ЛГБТИ общността. Според КЗД вложеният смисъл в статията не съдържа оскърбителни квалификации, а изказването представлявало личното мнение на партията относно публичната реклама на филма и посланието, което би могло да се възприеме неправилно от децата.

Въпреки това обаче „честният български съд“ отреди друго и наказа и държавния орган за позицията му: „Според съда изявлението на партията насажда враждебност и нетърпимост като внушава, че независимо от техните лични качества, образование, възпитание, морал и етика, поради сексуалната си ориентация всички тези хора са перверзни, склонни към поквара, включително спрямо деца и споделят извратени концепции“. В решението се каза още, че стигматизирането на хора поради тяхната сексуална ориентация и принизяването на човешкото достойнство още повече, когато идва от политическа партия, не може да бъде оправдавано и квалифицирано като „свободно слово“, както и че е недопустимо правото на свободно изразяване да се използва като параван за разпространяване на идеи и схващания, които унизяват личността, създават нетърпимост и нетолерантност към определени групи от хора.

И така КЗД и ВМРО са осъдени да платят на жалбоподателите по 1000 лева за направените по делото разноски.

Ето защо ние от ВМРО – Българско национално движение заявяваме категорично, че:

Недопустимо е обществото ни да събира капачки за кувьози за недоносени бебета от по 15 000 лв., а Столична община да харчи десетки пъти по-големи суми ежегодно от парите на данъкоплатеца за „София Прайд“ и подобни развратни глупости!

Държавната агенция за закрила на детето е излязла със становище, че децата трябва да бъдат съхранени и не е удачно да участват в „София прайд“, защото поради „своята неопитност и стремеж към подражание на възрастните, обаче, децата са една много уязвима на влияние аудитория, поради което се нуждаят от закрила от въвличане в дейности, които биха имали негативни последици за тяхното физическо, умствено, нравствено и социално развитие“. А организаторите целенасочено го таргетират именно към тази група.

Скандалният „София прайд“ трябва да бъде спрян и забранен, парите на софиянци трябва да бъдат харчени за разрешаване на проблемите на столицата, вместо за разврат. Посланиците, които оказват натиск върху България, трябва първо да погледнат собствените си страни и да обърнат внимание на потъпкването на основните права на българските общности.

България е страна с древни история, култура и религия. Нашият народ е изграден на основа на ценностите и принципите на традиционното християнско семейство, състоящо се от баща – мъж, майка – жена и техните деца. Ето защо за нас подобно събитие категорично не трябва да се провежда. Няма и не може да има семейство от еднополови двойки. Няма и не може да има промяна на пола. Всеки, който твърди обратното, най-малкото е пропуснал началния курс по „Биология и здравно образование“.

Парадирането с отклонението от нормалността на хората, организиращи „София прайд“ и промотираните филми е техен проблем. Политическите им претенции, обаче, са наш проблем – на цялото българско общество и държавата. Недопустимо е тази група да изисква допълнителни права, които освен в разрез с природата, са и в разрез с върховния закон на държавата – Българската конституция. Там в чл. 46 изрично се споменава, че „бракът е доброволен съюз между мъж и жена“.

А и държим да отбележим, че нито Божият закон е отменен, нито наказателните норми, защитаващи децата от посегателства, тук на земята, все още.

Колкото и глоби да ни налагате, колкото и да пробвате да ни цензурирате с институционални, медийни и други бухалки – няма да си променим нито мнението, нито ще спрем да се противопоставяме на цялото ЛГБТИ+ розово-лилаво безумие! До нови срещи!

Поставете оценка:
Оценка 4 от 42 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове